StratosGR Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ξερεις ποια ακριβως και τι μπορω να κανω για να την απενεργοποιησω? Πολλά μπορεί να είναι, με πιθανότερα το Google Maps και την Υπηρεσία εντοπισμού θέσης. Αφού δεν θα έχει φορτίο πως θα χαλάω ρεύμα; Μα έχεις φορτίο. Όταν το έχεις μόνιμα πάνω στο φορτιστή, βλέπεις να πέφτει η μπαταρία; Που βρίσκει όλη αυτή την ενέργεια, για να παραμένει στο 100%; Π.χ. σε 2 ώρες που το έχεις επάνω, έχεις τόση κατανάλωση, όση θα έχανες σε 2 ώρες αν δε το είχες επάνω, συν τις απώλειες λόγω θερμοκρασιών του κινητού και της μπαταρίας. :cool: Επειδή όμως υπάρχει συνεχής φόρτιση- εκφόρτιση, μειώνεται ο χρόνος ζωής της μπαταρίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Στρατό δεν με κατάλαβες. Εχω τον φορτιστή στην πρίζα χωρίς το τηλ επάνω! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Στρατό δεν με κατάλαβες. Εχω τον φορτιστή στην πρίζα χωρίς το τηλ επάνω! Λάθος μου. Δε το διάβασα σωστά. :X Και πάλι όμως, ναι καταναλώνεις. Το φορτίο υπάρχει και είναι η εσωτερική αντίσταση του κυκλώματος του φορτιστή, συν τις θερμικές απώλειες (πάντα). Η κατανάλωση όμως είναι ελάχιστη.Η φθορά που προκαλείται στο φορτιστή είναι επίσης κι αυτή αμελητέα. Οι μόνοι λόγοι για να μη το κάνεις όπως είπαν και τα παιδιά, είναι οικονομικοί (σε διάρκεια χρόνου) και οικολογικοί. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Εντάξει ρε παιδιά, ρεύμα καταναλώνει και το ασύρματο τηλ όταν η συσκευή είναι standby και φορτισμένη. :lol: Οσοι τολμηροί προσέλθετε....:p Επίσημα από την Samsung. N7100XXUEMI6 – Leaked Android 4.3 test firmware for Galaxy Note II (GT-N7100) http://www.sammobile.com/2013/10/02/n7100xxuemi6-leaked-android-4-3-test-firmware-for-galaxy-note-ii-gt-n7100-2/ Προσέξτε πάρετε backup, θα σβηστούν τα πάντα. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited October 6, 2013 by StratosGR Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvgteam Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλημερα παιδια.Τα φωτα σας παρακαλω.Πηρα το κινητο μεταχειρισμενο και πηγα να κανω hard reset.Mου εβγαλε 2 επιλογες η μια να γυρισω πισω στην κανονικη λειτουργια και η αλλη κατι διαφορετικο δεν θυμαμαι.Με το κουμπι volume up.Το πατησα και μου εβγαλε μαυρη οθονη και γραφει downloading-do not turn off target.Ειναι σε αυτη την διαδικασια αρκετα λεπτα κανα 20 λεπτο.Τι εκανα λαθος?Δεν ξερω τι να κανω τωρα. Πανω αριστερα γραφει odin mode και απο κατω τα στοιχεια του κινητου,δηλ μοντελο-custom binary-Samsung official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλημερα παιδια.Τα φωτα σας παρακαλω.Πηρα το κινητο μεταχειρισμενο και πηγα να κανω hard reset.Mου εβγαλε 2 επιλογες η μια να γυρισω πισω στην κανονικη λειτουργια και η αλλη κατι διαφορετικο δεν θυμαμαι.Με το κουμπι volume up.Το πατησα και μου εβγαλε μαυρη οθονη και γραφει downloading-do not turn off target.Ειναι σε αυτη την διαδικασια αρκετα λεπτα κανα 20 λεπτο.Τι εκανα λαθος?Δεν ξερω τι να κανω τωρα. Πανω αριστερα γραφει odin mode και απο κατω τα στοιχεια του κινητου,δηλ μοντελο-custom binary-Samsung official. μπηκες σε downoad mode κανε μια απλη επανεκινηση..πατα για 10 δευτερα το κουμπι στα δεξια που ανοιγει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Εντάξει ρε παιδιά, ρεύμα καταναλώνει και το ασύρματο τηλ όταν η συσκευή είναι standby και φορτισμένη. :lol: Οσοι τολμηροί προσέλθετε....:p Επίσημα από την Samsung. N7100XXUEMI6 – Leaked Android 4.3 test firmware for Galaxy Note II (GT-N7100) http://www.sammobile.com/2013/10/02/n7100xxuemi6-leaked-android-4-3-test-firmware-for-galaxy-note-ii-gt-n7100-2/ Προσέξτε πάρετε backup, θα σβηστούν τα πάντα. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Αν το περάσει κανεις να μας πει αν έχει μπει στην 4.3 κάποιο απο τα features του note3 (spen κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvgteam Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλημερα παιδια.Τα φωτα σας παρακαλω.Πηρα το κινητο μεταχειρισμενο και πηγα να κανω hard reset.Mου εβγαλε 2 επιλογες η μια να γυρισω πισω στην κανονικη λειτουργια και η αλλη κατι διαφορετικο δεν θυμαμαι.Με το κουμπι volume up.Το πατησα και μου εβγαλε μαυρη οθονη και γραφει downloading-do not turn off target.Ειναι σε αυτη την διαδικασια αρκετα λεπτα κανα 20 λεπτο.Τι εκανα λαθος?Δεν ξερω τι να κανω τωρα. Πανω αριστερα γραφει odin mode και απο κατω τα στοιχεια του κινητου,δηλ μοντελο-custom binary-Samsung official. Παιδια ολα καλα!!!!:wacko:Μπηκα xda-developers και εβγαλα ακρη!Μ@.@.@.@α δικιά μου απο την αρχη δεν επρεπε να το πατησω!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Εντάξει ρε παιδιά, ρεύμα καταναλώνει και το ασύρματο τηλ όταν η συσκευή είναι standby και φορτισμένη. :lol: Οσοι τολμηροί προσέλθετε....:p Επίσημα από την Samsung. N7100XXUEMI6 – Leaked Android 4.3 test firmware for Galaxy Note II (GT-N7100) http://www.sammobile.com/2013/10/02/n7100xxuemi6-leaked-android-4-3-test-firmware-for-galaxy-note-ii-gt-n7100-2/ Προσέξτε πάρετε backup, θα σβηστούν τα πάντα. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Βρε δεν ντρεποσαστε λιγακι ξεμυαλιστρες? :lol: Ειχα πει να μην ξαναμπω στο τρυπακι...το βραδυ θα σας πω τι παιζει ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 βρε παιδιά γιατί στο κινητό μου βλέπω πολύ σπάνια 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvgteam Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 μπηκες σε downoad mode κανε μια απλη επανεκινηση..πατα για 10 δευτερα το κουμπι στα δεξια που ανοιγει το κινητο Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!!Τελικα το ελυσα το θεμα!!;)Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ξερουμε αν η leaked υποστηριζει Ελληνικα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ξερουμε αν η leaked υποστηριζει Ελληνικα? Ναι κανονικά Πάρη όπως όλες . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Ναι κανονικά Πάρη όπως όλες . Ωραια, σε ευχαριστω Μιχάλη. Θα την κατεβασω μολις παω σπιτι να δουμε τι ψαρια πιανει.Ελπιζω να μην υπαρχει θεμα με τον bootloader και εχω προβλημα με downgrade Edited October 6, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ωραια, σε ευχαριστω Μιχάλη. Θα την κατεβασω μολις παω σπιτι να δουμε τι ψαρια πιανει.Ελπιζω να μην υπαρχει θεμα με τον bootloader και εχω προβλημα με downgrade Όχι προς το παρόν θέμα με downgrade δεν υπάρχει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Αν το περάσει κανεις να μας πει αν έχει μπει στην 4.3 κάποιο απο τα features του note3 (spen κλπ) Δεν έχουν μπει. Το κουβεντιασαμε πριν . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το wifi και την μπαταρία. Μου τρώει αρκετή μπαταρία ενώ το κινητό είναι σε sleep mode δηλαδή όταν έχω κλειστή την οθόνη. Παράδειγμα όταν πέφτω για ύπνο με το wifi κλειστό σε 8 ώρες η μπαταρία έχει πέσει το πολύ 4% , όταν πέφτω για ύπνο με το wifi ανοιχτό σε 8 ώρες πέφτει 16% δηλαδή 2% την ώρα. Στην αρχή σκέφτηκα ότι κάποια εφαρμογή ξυπνάει το κινητό λόγω wifi αλλά έβαλα το better battery stats και είδα ότι στις 8 ώρες το awake ήταν μόνο 15 λεπτά και ότι καμιά εφαρμογή δεν έτρεχε για πολύ χρόνο. Να τονίσω οτι το wifi μου έχει full σήμα γιατί το router είναι πολύ κοντά. Άρα είναι δυνατόν απο μόνο του το wifi να τρώει τόση μπαταρία σε sleep mode ? Εσείς έχετε παρατηρήσει πόσο σας τρώει το wifi όταν η οθόνη είναι κλειστή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Εντάξει ρε παιδιά, ρεύμα καταναλώνει και το ασύρματο τηλ όταν η συσκευή είναι standby και φορτισμένη. :lol: Οσοι τολμηροί προσέλθετε....:p Επίσημα από την Samsung. N7100XXUEMI6 – Leaked Android 4.3 test firmware for Galaxy Note II (GT-N7100) http://www.sammobile.com/2013/10/02/n7100xxuemi6-leaked-android-4-3-test-firmware-for-galaxy-note-ii-gt-n7100-2/ Προσέξτε πάρετε backup, θα σβηστούν τα πάντα. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Όταν λες θα σβηστούν τα πάντα ? Δεν περνιέται από πάνω (χωρίς να σβήσει τίποτα) όπως με τις άλλες παλιές ROMs ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Όταν λες θα σβηστούν τα πάντα ? Δεν περνιέται από πάνω (χωρίς να σβήσει τίποτα) όπως με τις άλλες παλιές ROMs ? Δεν γινεται να την βαλεις απο πανω. Οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω ειναι wipe η συγκεκριμενη ρομ. Μολις την περασεις σβηνει τα παντα. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Δεν έχουν μπει. Το κουβεντιασαμε πριν . Όντως δεν έχουν μπει αλλα οι πιο πολλες εφαρμογες πχ snote κλπ δουλεύουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλώς σας βρήκα παιδιά. Νέος κάτοχος Note 2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Λοιπόν κ όμως το wifi τρώει 2% την ώρα απο μόνο του. έσβησα για να το τεστάρω όλες τις εφαρμογές που μπορεί να τρώνε μπαταρία, Facebook, viber, messenger,accurweather, τους συγχρονισμούς τους έχω πάντα κλειστούς αλλά έσβησα κ τα mail, υπηρεσίες τοποθεσίας όλα κλειστά. Κοιμήθηκα 8 ώρες και η μπαταρία είχε πέσει πάλι ακριβώς 16%, το ένα βράδυ με όλα αυτά ανοιχτά να πέφτει 16% και το άλλο βράδυ ενώ έσβησα όλες τις εφαρμογές πέφτει πάλι ακριβώς 16% σε 8 ώρες. Επίσης πριν πέσω για ύπνο έχω τσεκάρει 2 εφαρμογές για μπαταρία το better battery stats και το wakeclock detector μετά όταν ξύπνησα τα ξανά τσέκαρα και το κινητό είχε κάνει awake μόνο 15 λεπτά και καμιά εφαρμογή δεν είχε ανέβει σε χρόνο ούτε είχε καταναλώσει μπαταρία σε σχέση με πριν. Τελικά πιστεύω ότι απλά το wifi τρώει 2% την ώρα και ας είναι το κινητό σε sleep mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Λοιπόν κ όμως το wifi τρώει 2% την ώρα απο μόνο του. έσβησα για να το τεστάρω όλες τις εφαρμογές που μπορεί να τρώνε μπαταρία, Facebook, viber, messenger,accurweather, τους συγχρονισμούς τους έχω πάντα κλειστούς αλλά έσβησα κ τα mail, υπηρεσίες τοποθεσίας όλα κλειστά. Κοιμήθηκα 8 ώρες και η μπαταρία είχε πέσει πάλι ακριβώς 16%, το ένα βράδυ με όλα αυτά ανοιχτά να πέφτει 16% και το άλλο βράδυ ενώ έσβησα όλες τις εφαρμογές πέφτει πάλι ακριβώς 16% σε 8 ώρες. Επίσης πριν πέσω για ύπνο έχω τσεκάρει 2 εφαρμογές για μπαταρία το better battery stats και το wakeclock detector μετά όταν ξύπνησα τα ξανά τσέκαρα και το κινητό είχε κάνει awake μόνο 15 λεπτά και καμιά εφαρμογή δεν είχε ανέβει σε χρόνο ούτε είχε καταναλώσει μπαταρία σε σχέση με πριν. Τελικά πιστεύω ότι απλά το wifi τρώει 2% την ώρα και ας είναι το κινητό σε sleep mode εγω παντως σε παρομοιο προβλημα που ειχα πριν καιρο εκανα φορματ στην καρτα μνημης και πεταξα οτι αχρηστο ειχε απο εφαρμογες και απο τοτε τα παει μια χαρα...ανετα μου βγαζει 2 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα η 4.3 οι συζητήσεις που την αφορούν θα γίνονται στο θέμα των τροποποιήσεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Νεος κατοχος...του ΝΟΤΕ 2 κι εγω ... μολις το παρηγγειλα! καλως με δεχτηκατε :) Υ.Γ.: Προερχόμενος απο 2+ χρονια σχεση με το Galaxy S 2 μου...που εχω μεινει πραγματικα ευχαριστημενος! Edited October 7, 2013 by nabagos προσθεση κειμενου Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts