bphone Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Ανάλυση οθόνης, Επεξεργαστή, Thickness, κάρτα γραφικών και μπαταρία δεν ρώτησα και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω.. Τα υπόλοιπα ναι .. 2gb ram, quad core ( Νομίζω 1,6.. ήταν Κορεάτες και μιλούσαν όλοι μαζί :lol: και δεν καταλάβαινα τι λέγανε..) Το δικό μου πάντως N-7000 το πούλησα ήδη :rolleyes: χρησιμοποιώ ένα Galaxy Nexus που μου φαίνεται μικρό !! - Αναλυση οθονης. Ειχες πει οτι σου φανηκε μακροστενο και οχι τετραγωνο οποτε υποθετω οτι μπορει να ειναι 1280χ768 αλλα μπορει να ειναι και 1280χ800 για να δουλευει καλυτερα το υπαρχον software. Επισης ειμαι περιεργος αν η οθονη ειναι pentile η RGB :rolleyes: - Επεξεργαστη, quad. Αν ειπαν οι Κορεατες quad τοτε μαλλον εννοουν το 4 quad μια και δεν εχουν αλλο. Στη καρτα γραφικων η γερασμενη mali 400 του S3 θα φαει χωμα στο q3 2012 απο τον συναγωνισμο. Οποτε αν θελουν να μην βγαινει τελευταιο στα Benchmarks το note 2 θα βαλουν την T604. - Thickness Υποθετω απο το σασι του S3 Τουλαχιστον qosmio χαρη σε σενα ξερουμε πως περιπου θα ειναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Ναι.. παρόμοιο με το S3 ακόμη και στις θήκες.. είχε τον τόνο του γραφίτη η μπλε που είδα. Στο χέρι οχι δεν με προβλημάτισε και μου φάνηκε το ίδιο. Απλά είχε μικρότερο πλαίσιο για να μεγαλώσουν την οθόνη και μου φάνηκε μικρότερο και πιο παραλληλόγραμμο το home button.. Δυστυχώς εκείνη τη μέρα είχα πάνω μου το N9 και δεν το έβαλα σε σύγκριση με το Note 1 :p Ακομα και το κουμπί του δηλώνει μεταφορά του σχεδίου από s3..Εμένα το ξαναλέω μου αρέσει το design του s3,θα του βάλουν και μια πιο premium πλατουλα και θα είναι κούκλα κι αυτό!! Ναι θυμόμουν κάτι για πιο στενομακρο κι εγώ γι αυτό ρώτησα για πλάτος.. Και έχει χαρεί η γυναίκα μου με το s3 γιατί με το Note "με κορόιδευαν ολοι" όπως λέει αλλά εμένα δεν με ένοιαζε καθόλου, μα καθόλου όμως!! Ζούσα τον απόλυτο έρωτα!! Πάντως και το s3 είναι και μαμω τα εργαλεία παιδιά!! qosmio όντως σ' ευχαριστούμε πολύ για το πολύτιμο feedback!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Samsung confirms Galaxy Note successor for August 29th unveiling http://www.theverge.com/2012/8/2/3216869/samsung-next-galaxy-note-announcement-date?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egp Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλησπερα παιδιά, Μη ρωτήσετε πώς, αλλά εσπασε η οθόνη από το αγαπημενο μου Samsung Note.:( Μου ειπαν από το service οτι κοστίζει 230+ η αλλαγή της οθόνης. Απο φεβρουάριο θα έχω νέα επιδότηση οπότε θα μπορώ να πάρω λογικά το τελευταιο μοντέλο note. Πιστευετε πως αξίζει το κόπο να την αλλάξω? Αν οι διαφορές τους δεν είναι και τεράστιες, τότε μήπως να πληρώσω την αλλαγή οθόνης και να το κρατήσω, και με την επιδότηση αργότερα πάρω κατι άλλο..? Τι γνώμη έχετε? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλησπερα παιδιά, Μη ρωτήσετε πώς, αλλά εσπασε η οθόνη από το αγαπημενο μου Samsung Note.:( Μου ειπαν από το service οτι κοστίζει 230+ η αλλαγή της οθόνης. Απο φεβρουάριο θα έχω νέα επιδότηση οπότε θα μπορώ να πάρω λογικά το τελευταιο μοντέλο note. Πιστευετε πως αξίζει το κόπο να την αλλάξω? Αν οι διαφορές τους δεν είναι και τεράστιες, τότε μήπως να πληρώσω την αλλαγή οθόνης και να το κρατήσω, και με την επιδότηση αργότερα πάρω κατι άλλο..? Τι γνώμη έχετε? Ευχαριστώ Μέχρι την ανακοίνωση δεν ξέρουμε με σιγουριά τα specs οπότε είναι λιγάκι δύσκολο να σε συμβουλεψουμε... Από την μία κρίμα είναι να μείνει έτσι από την άλλη το κόστος αλλαγής οθόνης ακούγεται απαγορευτικό!! Εγώ προσωπικά θα το έψαχνα λιγάκι παραπάνω μήπως και βρω κάποιον να μου κάνει την αλλαγη πιο φθηνά ή θα έψαχνα μέσω ebay για οθόνη και μετά θα το πήγαινα σε ένα καλό τεχνίτη να το αλλάξει και θα το έδινα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Μέχρι την ανακοίνωση δεν ξέρουμε με σιγουριά τα specs οπότε είναι λιγάκι δύσκολο να σε συμβουλεψουμε... Από την μία κρίμα είναι να μείνει έτσι από την άλλη το κόστος αλλαγής οθόνης ακούγεται απαγορευτικό!! Εγώ προσωπικά θα το έψαχνα λιγάκι παραπάνω μήπως και βρω κάποιον να μου κάνει την αλλαγη πιο φθηνά ή θα έψαχνα μέσω ebay για οθόνη και μετά θα το πήγαινα σε ένα καλό τεχνίτη να το αλλάξει και θα το έδινα ;) απλα εγω εχω μια επιφυλαξη για την τιμη του καινουριου νοτε,το βλεπω να πηγαινει στα 650 και πανω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 απλα εγω εχω μια επιφυλαξη για την τιμη του καινουριου νοτε,το βλεπω να πηγαινει στα 650 και πανω Εγω το υπολογιζω στα 700 στα ελληνικα μαγαζια, και 600-650 στα σκρουτζομαγαζα και internet Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Όποιος βιαστεί θα παίξει πιστεύω πάνω από 600€.. Υπάρχει και το amazon.de φυσικά, αλλά πιστεύω μόλις καλυφθεί το πρώτο κύμα ζήτησης θα πέσει λιγάκι πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Όποιος βιαστεί θα παίξει πιστεύω πάνω από 600€.. Υπάρχει και το amazon.de φυσικά, αλλά πιστεύω μόλις καλυφθεί το πρώτο κύμα ζήτησης θα πέσει λιγάκι πιστεύω Ακριβώς οπότε όσοι έχουν το S3 η το note1 και δε βιάζονται τα κρατάνε και περιμένουν λίγο καιρό να πέσουν οι τιμές, αρκεί που βγαίνει τώρα αρκετά νωρίς.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 http://www.engadget.com/2012/08/08/samsung-galaxy-note-2-strange-pic/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 http://www.engadget.com/2012/08/08/samsung-galaxy-note-2-strange-pic/ Δεν θα είναι έτσι. Εχει πέσει photoshop :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Μακάρι να ήταν έτσι αλλά δυστυχώς δεν νομίζω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 http://www.engadget.com/2012/08/08/samsung-galaxy-note-2-strange-pic/ Αυτην η φωτο ειναι παρα πολυ παλιά ! Αν δεν κανω λαθος ηταν και καλα το s3 πριν απο κανα χρονο. Μακαρι παντος να ηταν ετσι γιατι και εμενα μου αρεσει το σχεδιο αυτο. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Αυτην η φωτο ειναι παρα πολυ παλιά ! Αν δεν κανω λαθος ηταν και καλα το s3 πριν απο κανα χρονο. Μακαρι παντος να ηταν ετσι γιατι και εμενα μου αρεσει το σχεδιο αυτο. Ακριβώς Ακόμα θυμάμαι την χαρά που είχα πάρει όταν είχε κυκλοφορήσει η φωτό τον δεκέμβριο! :lol: Αν ήταν έτσι εγώ πάντως θα το αγόραζα με το καλημέρα. Δεν θα είχε σχεδόν καθόλου διαφορά απο το s3 σε μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Αυτην η φωτο ειναι παρα πολυ παλιά ! Αν δεν κανω λαθος ηταν και καλα το s3 πριν απο κανα χρονο. Μακαρι παντος να ηταν ετσι γιατι και εμενα μου αρεσει το σχεδιο αυτο. Χρήστο αφού τα είπαμε, δεν είναι έτσι ;) Θα προτιμούσα κι εγώ ένα τέτοιο prototype αλλα...δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Εγω παντως καπου διαβασα αυτο.. " Η Samsung παρά τις δικαστικές διαμάχες που έχει στο κεφάλι της, συνεχίζει να πρωτοτυπεί καθώς η Korea IT Times αναφέρει πως η Samsung στο νέο tabletόφωνο θα χρησιμοποιήσει μία εύκαμπτη οθόνη τεχνολογίας AMOLED στις 5.5 ίντσες. Φυσικά δεν είναι πρώτη φορά που θα δούμε μία “εύκαμπτη” οθόνη καθώς η Samsung έχει πειραματιστεί σε αυτό το τομέα με τα Nexus S και Galaxy Nexus, οπότε το Samsung Galaxy Note II θα πηγαίνει την ιδέα είναι βήμα παραπέρα. Από την άλλη επιπλέον φήμες αναφέρουν πως το πάνελ που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι RGB με το ppi να φτάνει τον αριθμό 350! Επιπλέον το νέο panel για το Samsung Galaxy Note II Θα χρησιμοποιεί την νέα τεχνολογία της Samsung που ακούει στο όνομα Unbreakable Plane το οποίο αφήνει επιπλέον χώρο για μπαταρία. Αυτό θα επιτρέψει στην Samsung να μεγαλώσει το φυσικό μέγεθος της μπαταρίας άρα και το mAh που μπορεί να κρατήσει." Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Φανταστείτε και λεω φανταστείτε γιατι αυτον το χρόνο δεν πρόκειται να γίνει ,να ερχόταν το note 2 με Exynos5 πανικός !!!!! http://www.sammobile.com/2012/08/10/the-wait-is-over-samsung-announces-exynos5/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Φανταστείτε και λεω φανταστείτε γιατι αυτον το χρόνο δεν πρόκειται να γίνει ,να ερχόταν το note 2 με Exynos5 πανικός !!!!! http://www.sammobile.com/2012/08/10/the-wait-is-over-samsung-announces-exynos5/ Θα ηταν πραγματικα η εκλπηξη της χρονιας 2012 αμα γινοταν αυτο αλλα οπως λες και εσυ δεν προκειται να γινει. Θελουν να μας τα ξεζουμισουν τα λεφτα σιγα σιγα. :) Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bphone Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 http://www.gsmarena.com/alleged_samsung_n7100_galaxy_note_ii_official_photo_surfaces-news-4647.php 5,5 inches super amoled RGB (1280x800) Oχι pentile :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Για κυκλοφορια ποτε ακουγεται περιπου??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Για κυκλοφορια ποτε ακουγεται περιπου??? Τελος Σεπτεμβρη θα κυκλοφορησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Άρα για Οκτώβρη στην Ελλάδα? :confused: Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Άρα για Οκτώβρη στην Ελλάδα? :confused: Ας παρουσιαστεί και θα τα δούμε όλα τα υπόλοιπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Τελος Σεπτεμβρη θα κυκλοφορησει νομιζω εισαι λιγο αισιοδοξος Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 νομιζω εισαι λιγο αισιοδοξος Μιλησα για ευρωπαϊκο release. Ας αναμενουμε και θα δουμε την κυκλοφορια του...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts