mindfield Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) :!: Παιδιά έχετε βγει εκτός θέματος. Συγκρίσεις ανάμεσα σε συσκευές ή πλατφόρμες γίνονται στον κατάλληλο χώρο. Edit: Τα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν στο off topic νήμα Edited May 3, 2013 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 παιδια το χει δει κανενας ή το εχει δικο του, σε μπλε χρωμα να μου πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 παιδια τελικα mass storage εχει το κινητο μας? το γκουγκλαρα λιγο το θεμα αλλα χαοθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 παιδια τελικα mass storage εχει το κινητο μας? το γκουγκλαρα λιγο το θεμα αλλα χαοθηκα... Απ'όσο ξέρω όχι. Τουλάχιστον όχι με stock rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Απ'όσο ξέρω όχι. Τουλάχιστον όχι με stock rom. οκ εδω τι κανουμε...? (δεν εχω στοκ omega εχω...) μου την σπαει λιγο αυτο οταν το συνδέω με pc....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 οκ εδω τι κανουμε...? (δεν εχω στοκ omega εχω...) μου την σπαει λιγο αυτο οταν το συνδέω με pc....:( Θα βγούμε πάλι εκτός θέματος, cloud/dropbox, sd card ή το airdroid 2 Που δοκιμάζω και μάλλον υποστηρίζει μεταφορά αρχείων. edit: δεν ξέρω και πάλι με άλλη rom απλά νομίζω δεν γίνεται με καμία rom, είναι θέμα της samsung αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Φίλε Freddara τι είναι αυτό που θες να κάνεις και δεν μπορείς? Θέλω να πω τι διαφορά έχει η σύνδεση mass storage απο την σύνδεση που κάνει το Note 2 στο PC σου? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Δες αν βοηθάει αυτό: Settings -> Developer Options -> Tick USB debugging. Βασικά δεν έχω windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Φίλε Freddara τι είναι αυτό που θες να κάνεις και δεν μπορείς? Θέλω να πω τι διαφορά έχει η σύνδεση mass storage απο την σύνδεση που κάνει το Note 2 στο PC σου? παιδια σορυ μάλλον ψυχολογικό θα ειναι το θέμα...:lol::lol::lol: ποτε δεν ειχα κανένα android μεχρι τωρα χωρις mass storage για αυτο κόλλησα... τωρα μεταφέρω το igo στο κινητο μου και βλεπω οτι το κανει σωστα και χωρις mass storage οποτε για την ωρα ειμαστε οκ... απλα αν δεν βλεπω το android μου "με ολους τους φακέλους" στο pc μου λιγο τρελαίνομαι....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 παιδια το χει δει κανενας ή το εχει δικο του, σε μπλε χρωμα να μου πει εντυπωσεις? Ναι, θα το εχω εγω αυριο σε μπλε (ευτυχως μπορω να κρατησω παραλληλα one και note 2, οποτε θα μπορεσω να κρατησω το αγαπημενο μου νοτελι μεχρι το διαδοχο του). Το μονο κακο με το μπλε ειναι οτι δε θα βρω ευκολα flip type case, που ειναι η αγαπημενη μου σε νοτελι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πώς είναι το μπλε ρε παιδιά. Δεν μπορώ να το βρω στο google Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ναι, θα το εχω εγω αυριο σε μπλε (ευτυχως μπορω να κρατησω παραλληλα one και note 2, οποτε θα μπορεσω να κρατησω το αγαπημενο μου νοτελι μεχρι το διαδοχο του). Το μονο κακο με το μπλε ειναι οτι δε θα βρω ευκολα flip type case, που ειναι η αγαπημενη μου σε νοτελι... Ευχαριστω Βαγγελη, ειμαι μεταξυ μπλε και γκρι, για το μπλε και γω ανυσηχω για την flip αλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας να ψαξω, πες μας εντυπωσεις αν θες, πως φαινεται, οταν το παρεις και λινκ αμα βρεις καμμια θηκη, γιατι ψηνομαι ασχημα κι εγω για το χρωμα Πώς είναι το μπλε ρε παιδιά. Δεν μπορώ να το βρω στο google google σε εικονες για μπλε χρωμα και το δειχνει αλλα οχι καλες φωτο μεχρι χθες τουλαχιστον, γι αυτο ρωτησα κι εγω εδω, επισης υπαρχει και σε καφε αλλα δεν μου αρεσε. Τα πουλανε τα χρωματακια και ορισμενα σκρουτσομαγαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 ποτε δεν ειχα κανένα android μεχρι τωρα χωρις mass storage για αυτο κόλλησα.. Απλά να σας πω ότι σε Ubuntu Linux βλέπει αυτόματα και τις δύο κάρτες μνήμης (εσωτερική και εξωτερική) ως μέσα αποθήκευσης με πλήρη λειτουργικότητα!!! ...Δεν καταλαβαίνω γιατί σε Windows δεν έχει βρεθεί τρόπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 παιδια σορυ μάλλον ψυχολογικό θα ειναι το θέμα...:lol::lol::lol: ποτε δεν ειχα κανένα android μεχρι τωρα χωρις mass storage για αυτο κόλλησα... τωρα μεταφέρω το igo στο κινητο μου και βλεπω οτι το κανει σωστα και χωρις mass storage οποτε για την ωρα ειμαστε οκ... απλα αν δεν βλεπω το android μου "με ολους τους φακέλους" στο pc μου λιγο τρελαίνομαι....:) Καλωσόρισες στην παρέα φίλε freddaras. Με το καλό να απολαύσεις τον Γίγαντα ΙΙ. Για browsing και μεταφορές αρχείων (και όχι μόνο) από και προς το PC βάλε το AirDroid 2 (δωρεάν) και θα ξεχάσεις καλώδια και mass storage devices. Εγώ δεν έχω συνδέσει ακόμα το Note II μου στο PC (κυριολεκτικά μιλάω). Τα κάνω όλα OTA. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Καλωσόρισες στην παρέα φίλε freddaras. Με το καλό να απολαύσεις τον Γίγαντα ΙΙ. Για browsing και μεταφορές αρχείων (και όχι μόνο) από και προς το PC βάλε το AirDroid 2 (δωρεάν) και θα ξεχάσεις καλώδια και mass storage devices. Εγώ δεν έχω συνδέσει ακόμα το Note II μου στο PC (κυριολεκτικά μιλάω). Τα κάνω όλα OTA. Είναι όντως πολύ καλό, όπως και άλλα παρόμοια προγράμματα που κυκλοφορούν, αλλά δυστυχώς αν θες να περάσεις μεγάλα αρχεία, η ταχύτητα upload μας έχει στην αναμονή πολύ περισσότερο... Btw, μιας και βρεθήκαμε πρόσφατα όλοι οι φίλοι απο εδω και συγκρίναμε το Note ii με s4/one (μόνο εγώ έμεινα δυστυχώς με τη παντόφλα), έχω να πω ότι ακόμα και τώρα μια είναι η ναυαρχίδα...Note ii... Αν δεν είστε λοιπόν gadget maniacs, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για μετάβαση σε s4.Πιστέψτε με (συμφώνησαν και οι υπόλοιποι)... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Απλά να σας πω ότι σε Ubuntu Linux βλέπει αυτόματα και τις δύο κάρτες μνήμης (εσωτερική και εξωτερική) ως μέσα αποθήκευσης με πλήρη λειτουργικότητα!!! ...Δεν καταλαβαίνω γιατί σε Windows δεν έχει βρεθεί τρόπος...Το ιδιο ισχυει και στα windows,η μονη διαφορα ειναι οτι τις εικονες δεν τις κανει προεπισκοπηση, κατα τα αλλα ολα γινονται κανονικα. @elthis +1000!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Είναι όντως πολύ καλό, όπως και άλλα παρόμοια προγράμματα που κυκλοφορούν, αλλά δυστυχώς αν θες να περάσεις μεγάλα αρχεία, η ταχύτητα upload μας έχει στην αναμονή πολύ περισσότερο... Btw, μιας και βρεθήκαμε πρόσφατα όλοι οι φίλοι απο εδω και συγκρίναμε το Note ii με s4/one (μόνο εγώ έμεινα δυστυχώς με τη παντόφλα), έχω να πω ότι ακόμα και τώρα μια είναι η ναυαρχίδα...Note ii... Αν δεν είστε λοιπόν gadget maniacs, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για μετάβαση σε s4.Πιστέψτε με (συμφώνησαν και οι υπόλοιποι)... Σωστό αυτό που λες για τα μεγάλα αρχεία. Δεν μου έχει τύχει ακόμα αλλά φαντάζομαι πως θα αργεί αισθητά περισσότερο. Ίσως μια καλή ιδέα είναι να κάνεις μεταφορές μέσω USB Stick / HD με το καλώδιο USB OTG. Φαντάζομαι οι ταχύτητες εκεί θα είναι εφάμιλλες με mass storage. Πάντως η ομορφιά του AirDroid και το ότι δεν έχεις καλώδια με φτιάχνει πολύ. Είναι και πανεύκολο στη σύνδεση, σκανάρεις το QR code και είσαι έτοιμος, ούτε κωδικοί ούτε τίποτα. Σε όσους το έχω δείξει έχουν πάθει πλάκα. Για την μετάβαση στο S IV είναι ακριβώς όπως τα λες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος εκτός απ' όσους είναι tech-freaks/gadget-maniacs ή αν έχουν θέμα με το μέγεθος. Γενικά το Note II δύσκολα το αποχωρίζεσαι (τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα). Edited May 4, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Δεν πιστεύω ότι είναι πια τόσο μεγάλο θέμα η μετάβαση από το Note 2 στο s4... Τα δύσκολα για μας θα είναι όταν βγει το Note 3. Τότε είναι που θα δοκιμάσουν ακόμα και οι άνεργοι!!! (όπως εγώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Εγώ πάντως αντίθετα με ότι λένε όλοι εδώ μέσα (!) προχωράω στην αλλαγή με S4... δεν ξέρω εάν θα το μετανιώσω, αλλά με κούρασε το μέγεθος του Νοτε. Την γραφίδα δεν την χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου και η 'χρήση' που του κάνω η που μάλλον προσπαθώ να του κάνω με το ένα χέρι (στο δρόμο για μουσική και λιγο whatsapp με browsing), έχει καταντήσει κουραστική. Θα γίνει η δεύτερη συσκευή απο την επόμενη εβδομάδα και ο Θεός βοηθός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Εγώ πάντως αντίθετα με ότι λένε όλοι εδώ μέσα (!) προχωράω στην αλλαγή με S4... δεν ξέρω εάν θα το μετανιώσω, αλλά με κούρασε το μέγεθος του Νοτε. Την γραφίδα δεν την χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου και η 'χρήση' που του κάνω η που μάλλον προσπαθώ να του κάνω με το ένα χέρι (στο δρόμο για μουσική και λιγο whatsapp με browsing), έχει καταντήσει κουραστική. Θα γίνει η δεύτερη συσκευή απο την επόμενη εβδομάδα και ο Θεός βοηθός. Γιωργο, εγω παλι θα σου πω το εξης. Μολις αποσφραγισα το 5ο (ναι, καλα διαβαζεις) note 2. Γκρι και αυτο (παιδια δεν εβρισκα τιποτα απο μπλε flip type και επειδη το μπλε -topaz blue- ηταν σφραγισμενο και δε μπορουσα να δω αν μου κανει ακολουθησα τη σιγουρη λυση του ομορφου γκρι). Αν, λοιπον, δεν ειχα τη δυνατοτητα να τα εχω παραλληλα με το one και επρεπε να κρατησω ενα απο αυτα, μαντεψε ποιο θα ηταν αυτο: Galaxy Note 2. ΥΓ Το 4αρακι ουτε καν μου περναει απο το μυαλο να το δοκιμασω. Κρατησα 2 ημερες τη συσκευη φιλου για να την τεσταρω και μου φαινοταν φτωχος συγγενης μπροστα στη νοτελαρα. Οπως επισης ειναι ξεκαθαρα πισω σε ολα (εκτος απο καμερα) και απο το κοσμημα HTC One. Τα πραγματα ειναι απλα. Οπως ελεγα και απο την εποχη του note 1, αν πας στο νοτελι απλα δεν υπαρχει πισωγυρισμα... ΥΓ 2 Το μπλε ειναι φρεσκοτατο στην αγορα. Δε θα βρειτε ουτε review/photos υψηλης αναλυσης στο διαδικτυο. Αυτο και μονο με εβαλε σε σκεψεις να το δοκιμασω, αλλα οταν ειδα οτι δεν υπαρχει θηκη να ταιριαξει σωστα με αυτο- μιας και ειμαι λατρης των flip type -αλλαξα γνωμη... Edited May 4, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Γιωργο, εγω παλι θα σου πω το εξης. Μολις αποσφραγισα το 5ο (ναι, καλα διαβαζεις) note 2. Συγνώμη για την περιέργεια, αλλά εννοείς οτι αγόρασες 5 φορές το Note 2; :) Δηλ, το πήρες μια φορά, το ξαναπήρες δεύτερη, μετά τρίτη, τέτερτη και πέμπτη φορά; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Συγνώμη για την περιέργεια, αλλά εννοείς οτι αγόρασες 5 φορές το Note 2; :) Δηλ, το πήρες μια φορά, το ξαναπήρες δεύτερη, μετά τρίτη, τέτερτη και πέμπτη φορά; :) Ο Βαγγέλης είναι ιδιάζουσα περίπτωση.... Αν οποιοδήποτε μαγαζί είχε το στοκ του, θα ήταν Νο1 σε πωλήσεις...:p Και χαίρομαι που άντεξε μόνο λίγες χωρίς το θηρίο και τον έχουμε μαζί μας... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ο Βαγγέλης είναι ιδιάζουσα περίπτωση.... Αν οποιοδήποτε μαγαζί είχε το στοκ του, θα ήταν Νο1 σε πωλήσεις...:p Και χαίρομαι που άντεξε μόνο λίγες χωρίς το θηρίο και τον έχουμε μαζί μας... Αστα να πανε Ηλια, τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, το νοτελι απλα παιζει μονο του ο,τι κι αν βγαζει ο ανταγωνισμος. Το μονο που θα μπορεσει να το ανταγωνιστει ειναι αλλη συσκευη με παρομοια οθονη και Wacom digitizer. Μεχρι τοτε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Τρεις φορές πήγα να το πούλησω και τις τρεις το μετάνιωσα και ανακάλεσα,τα χουμε ξαναπεί όταν το συνηθισεις πάθαινεις εξάρτηση.καλο Πάσχα σε όλους σας. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Καλωσόρισες στην παρέα φίλε freddaras. Με το καλό να απολαύσεις τον Γίγαντα ΙΙ. Για browsing και μεταφορές αρχείων (και όχι μόνο) από και προς το PC βάλε το AirDroid 2 (δωρεάν) και θα ξεχάσεις καλώδια και mass storage devices. Εγώ δεν έχω συνδέσει ακόμα το Note II μου στο PC (κυριολεκτικά μιλάω). Τα κάνω όλα OTA. πολυ καλη εφαρμογη!:) εγω κανω χρηση του MyPhoneExplorer επισης τρομερη εφαρμογη αλλα οπως είπαν και τα παιδια πιο πανω αν θέλεις να μεταφέρεις μεγαλα αρχεια τα προγράμματα αυτα αργούν.. τεσπα μικρο το κακο...μπροστα στο μεγαλείο του note2:) Edited May 4, 2013 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts