Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι Μιχαλη, ευχαριστω για την απαντηση, απλα το ρωταω γιατι dlna εχουν και αλλες συσκευες μου, αλλα δεν εχουν αυτην την (τρομερη για εμενα) δυνατοτητα, προφανως ειναι θεμα sw ε?

αναλογη εφαρμογη στο μαρκετ υπαρχει για αλλες συσκευες? πχ το skifta που εχω σε αλλα κινητα, δεν εχει τετοιες δυνατοτητες νομιζω. (Ειδικα για youtube).

Λογικά θα υπαρχουν και άλλες εφαρμογές αλλά δεν νομίζω να έχουν τέτοιες δυνατότητες ,εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω κάποια .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λογικά θα υπαρχουν και άλλες εφαρμογές αλλά δεν νομίζω να έχουν τέτοιες δυνατότητες ,εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω κάποια .
ουτε και εγω:)

Επομενως, well sone Samsung.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Γιάννη για δες αυτο

Πως συνδεουμε το κινητο με την τηλεοραση ;Εγω εχω την 46C7000 Samsung

Πως συνδεουμε το κινητο με την τηλεοραση ;Εγω εχω την 46C7000 Samsung

Αυτο που κανει ο τυπος στο βίντεο και το οποιο ρωτησα και εγω γινεται ασυρματα, το κινητο και η smart tv ειναι συνδεδεμενα στο ιδιο wifi δικτυο.

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να κάνουμε backup την ρομ μας με όλες τις ρυθμίσεις σε μορφή έτοιμη να χρησιμοποιηθεί απο Mobile Odin; Εννοώ κάποιο πρόγραμμα ή κάποια αυτοματοποιημένη διαδικασία αν υπάρχει διότι το CWM Recovery αυξάνει τον μετρητή και αλλάζει και το στατους του τηλεφώνου διαφορετικά είναι εξαιρετικό. Μιλάμε πάντα για στοκ ρουτ και τίποτα άλλο.

Ψάχνω accessories για το Note 2,όχι απαραίτητα της εταιρείας,και κυρίως car mount και charger για αυτοκίνητο.Κανείς να έχει κάτι κατά νου;
"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Ψάχνω accessories για το Note 2,όχι απαραίτητα της εταιρείας,και κυρίως car mount και charger για αυτοκίνητο.Κανείς να έχει κάτι κατά νου;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347424

Θοδωρής

Καλησπέρα,

Να ρωτήσω κάτι για να το σιγουρέψω, αγόρασα ένα note 2 μεταχειρισμένο, φυσικά δουλεύει κανονικά με την Ελληνική κάρτα. υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σε κάποιο δίκτυο του εξωτερικού;

Καλησπέρα,

Να ρωτήσω κάτι για να το σιγουρέψω, αγόρασα ένα note 2 μεταχειρισμένο, φυσικά δουλεύει κανονικά με την Ελληνική κάρτα. υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σε κάποιο δίκτυο του εξωτερικού;

Αν είναι ξεκλείδωτο για όλες τις ελληνικές κάρτες θα δουλεύει και στο εξωτερικό.

- Alex

Ρε παιδια μηπως ξερει καποιος να μου πει τι αρχειο ειναι αυτο στα downloads της συσκευης;[ATTACH]29453

Λογικά όχι, γιατί έχουν άλλες διαστάσεις...

Σωστός νόμιζα ήταν στο ίδιο μέγεθος

Ευχαριστώ.

Καλησπερα σε ολους.Μολις αγορασα το καλωδιο hdtv της samsung,συνεδσα το νοτε 2 μου μεσω hdmi στην τηελοραση μου και ενω ολα δουλεουν αψογα ο ηχος δεν μεταφερεται μεσω του καλωδιου hdmi στην οθονη αλλα ακουγεται μονο απο το ηχειο του κινητου.Ετσι ειναι το σωστο η κανω κατι λαθος?

Λογικά όχι, γιατί έχουν άλλες διαστάσεις...

Καλησπερα σε ολους.Μολις αγορασα το καλωδιο hdtv της samsung,συνεδσα το νοτε 2 μου μεσω hdmi στην τηελοραση μου και ενω ολα δουλεουν αψογα ο ηχος δεν μεταφερεται μεσω του καλωδιου hdmi στην οθονη αλλα ακουγεται μονο απο το ηχειο του κινητου.Ετσι ειναι το σωστο η κανω κατι λαθος?

Απ' ότι έχω διαβάσει, το καλώδιο που αγόρασες έχει και είσοδο usb και για να δουλέψει σωστά πρέπει να είναι και στο ρεύμα.

Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73

παιδια την εκανα την χαζομαρα μου κ το κιντο δεν ανοιγει...μετα απο εγκατασταση του chainfire 3d...kρασαρε κ εχει μεινει στο λογοτυπο...σας παρακαλω αν καποιος γνωριζει να μου πει αν μπορω να το κανω...κ φυσικα πως...ευχαριστω

παιδια την εκανα την χαζομαρα μου κ το κιντο δεν ανοιγει...μετα απο εγκατασταση του chainfire 3d...kρασαρε κ εχει μεινει στο λογοτυπο...σας παρακαλω αν καποιος γνωριζει να μου πει αν μπορω να το κανω...κ φυσικα πως...ευχαριστω

Μπες σε recovery και δοκιμασε reboot ή ξανα σε download mode και flashαρε μεσω PC Odin μια αλλη rom κατα προτίμηση stock.

Recovery Mode:

1. Turn off Samsung Galaxy Note 2.

2. Press and hold down Volume Up + Home + Power buttons at the same time.

3. Release all buttons when you see SGN2 Logo.

4. Android system recovery will be loaded then.

5. It is recommended to perform wipe data / factory reset and wipe cache partition before install new Android ROM. So this stock recovery mode will be useful then.

Download Mode:

1. Turn OFF your Galaxy Note II.

2. Now press the following keys on your phone: Volume Down + Home + Power.

3. After the Samsung phone name logo, you will see a screen with yellow and red text

Edited by paris_gr

How to load Samsung Galaxy Note 2 Recovery Mode?

1) Turn off Samsung Galaxy Note 2.

2) Press and hold down Volume Up + Home + Power buttons at the same time.

3) Release all buttons when you see SGN2 Logo.

Android system recovery will be loaded then.

το Chainfire3D γράφει: !! For Froyo and Gingerbread ONLY. NOT COMPATIBLE with Honeycomb/Ice Cream Sandwich/Jelly Bean !!

και !! There is some risk involved installing the driver. Your device may not boot. If you have CWM, it would be prudent to create a backup before installing !!

Memento Mori

Παιδια ο ποιο ασφαλης τροπος για μεταφορα πολλων δεδομενων στο τηλεφωνο απο το desktop μου ποιος ειναι?Παρελαβα σημερα μια 32αρα καρτα μνημης και θελω να μεταφερω αρκετα πραγματα...
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Απλά το συνδέεις στον υπολογιστή, χωρίς να τρέξεις το kies, και από τον Windows explorer κάνεις copy paste τα αρχεία σου στην κάρτα.
"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

οκ στον υπολογιστη μου εμφανιζει μονο εναν φακελο lost.dir.Aν θελω να περασω μουσικη τα περναω εκει μεσα χυμα η πρεπει να κανω καποιον ειδικο φακελο?Οταν τελειωσω δε βλεπω να μου βγαζει στο pc εξαγωγη συσκευων οπως συνηθως,τι κανω απλα αποσυνδεω το usb? Edited by KOPRINIOTIS
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Στο widget των επαφων δεν εμφανιζεται η φωτογραγια καθε επαφης.( τις φωτογραφιες τις παιρνει η καθε επαφη απο facebook). Τι πρεπει να κανω?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)