Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kοιτα,μπορεις να το φλασαρεις μεσω odin αλλα η αλλαγη γινεται για να μας εμφανισει καποια ρομ μια γλωσσα την οποια ηδη περιεχει.Αν δεν την περιεχει δεν προκειται να αλλαξει κατι.Για να το βρεις η θα κατεβασεις την ρομ με τα 3 αρχεια (pda-phone-csc) η θα πρεπει να την σπλιταρεις εσυ ωστε να χρησιμοποιησεις μονο το csc

Οκ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου αλλά απ'ότι μου εξηγείς δεν θα δουλέψει οπότε τσάμπα θα μπω στη διαδικασία! Προς το παρόν έχω αλλάξει την rom από γερμανική σε γαλλική εάν βγει κάτι κάποια στιγμή χωρίς να χρειάζεται root και είναι απλό θα το αλλάξω αλλιώς χειροκίνητα την επόμενη αναβάθμιση που θα βγει :p :D

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου αλλά απ'ότι μου εξηγείς δεν θα δουλέψει οπότε τσάμπα θα μπω στη διαδικασία! Προς το παρόν έχω αλλάξει την rom από γερμανική σε γαλλική εάν βγει κάτι κάποια στιγμή χωρίς να χρειάζεται root και είναι απλό θα το αλλάξω αλλιώς χειροκίνητα την επόμενη αναβάθμιση που θα βγει :p :D
Την καλυτερη κινηση εκανες ;)

Την καλυτερη κινηση εκανες ;)

Όχι θα κάτσω να σκάσω! :p Ελπίζω μόνο μην κλείσουν ποτέ το site με τα firmware! Η πρώτη κίνηση της samsung ήταν να κόψει στο Note 2 τον csc code για να μην αλλάζουμε τα firmware κλπ άρα δεν νομίζω πως θα την ενοχλούσε και πολύ να το αποκλείσει κι αυτό εάν ήθελε!

Γι'αυτό κράτησα και την γερμανική έκδοση... ;)

Άποψη μου πάντα!

Το πρόβλημα στο Viber είναι της εφαρμογής.

Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα.

Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις του κάνει πολλά κουφά.

Προχθές μιλάγαμε με κάποιον κι αυτός με Note2 αλλά με 4.1.1 ενώ εγώ με 4.1.2

Μας έκανε και στους δύο κόλλημα σε διαφορετική στιγμή. Μιλάμε κόλλησε η συσκευή όχι απλά η εφαρμογή. Χρειάστηκε restore για να συνέλθει.

Τα υπόλοιπα θα στρώσουν με καθαρή εγκατάσταση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπέρα. ξέρει κανείς πως να εγκαταστήσουμε το s-memo στο κινητό μας. είναι το μόνο που συγχρονιζει με το google docs

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

καλησπέρα. ξέρει κανείς πως να εγκαταστήσουμε το s-memo στο κινητό μας. είναι το μόνο που συγχρονιζει με το google docs

Αν είσαι root δοκιμασε

Samsung galaxy s21+

Έχω το dropbox στο auto upload για τις φωτογραφίες και τα βινεο, και παρατήρησα ότι μου έχει και δεύτερο φάκελο στην συλλογή με τις φωτογραφίες που είναι ανεβασμένες.

Αρα 2 φάκελοι στο κινητό και 2 φορές στον server. έχει κανείς το ίδιο θέμα? καμιά λύση? :(

Δεν έχει να κάνει με το auto upload του dropbox. Πήγαινε ρυθμίσεις -> cloud και απενεργοποίησε τον συγχρονισμό σε εικονες και βίντεο. Μετά μπορείς να σβήσεις απο την συλλογή τις διπλές φωτογραφίες

Φιλικά : Κωστής

το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μπορώ να δω τις σημειώσεις μου σε άλλη συσκευή (pc, tablet). αυτο το θεωρω απαραδεκτο γιατι το εκανα με το htc flyer που είχα πριν 2 χρόνια (2011). ξέρει κανένας τρόπο για να δούμε (οχι να συγχρονίσουμε ) τις σημειώσεις μας σε άλλη συσκευή.

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μπορώ να δω τις σημειώσεις μου σε άλλη συσκευή (pc, tablet). αυτο το θεωρω απαραδεκτο γιατι το εκανα με το htc flyer που είχα πριν 2 χρόνια (2011). ξέρει κανένας τρόπο για να δούμε (οχι να συγχρονίσουμε ) τις σημειώσεις μας σε άλλη συσκευή.

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Είναι καμώματα στυλ Apple.

Εγώ το S-Notes το χρησιμοποιώ μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις στην δουλειά μου όπου χρειάζομαι καθημερινά να δημιουργώ καμία δεκαριά χειρόγραφες σημειώσεις που περιέχουν φωτο, διαγράμματα, σχήματα κλπ.

Αυτές αν πρέπει τις κάνω share σαν pdf απευθείας από το S-Note σε όποια εφαρμογή θέλω.

Και φυσικά το χρησιμοποιώ αν θέλω να γράψω κάτι στα γρήγορα.

Όμως η βασική μου εφαρμογή σημειώσεων παραμένει το Evernote.

Με βολεύει καλύτερα.

Για παράδειγμα συνηθίζω να μετατρεπω σε σημειώσεις κάποια mail που περιέχουν πράγματα που πρέπει να κάνω. Συνήθως είναι αλυσίδα με 5-6 εισερχόμενα αποσταλμένα.

Αν το κάνω στο S-Note πιάνουν 15 σελίδες και είναι δύσκολο αν ψάχνεις και μέσα σ αυτές.

Ενώ στο Evernote σκρολαρεις πάνω κάτω και βρίσκεις το κομμάτι στην στιγμή

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ολα καλά και όλα ωραία με το νοτε2 , αλλά η πολίτικη της samsung στις αναβαθμίσεις δεν μου φαίνεται και πολύ κιμπάρικη.

Οι πρωτοκλασάτοι πελάτες (αμερικάνοι γερμανοίκτλ) έχουν εδώ και μήνες την 4.1.2 και μεις ακόμη περιμένουμε.

Επειδη δεν εχω εμπειρία απο άλλο samsung κινητό, συνήθως έτσι πάει?

Οταν οι άλλοι θα έχουν την 4.1.3 θα ρθει η σειρα μας για την 4.1.2?

Τουλάχιστον η μηλιά μοίραζε ταυτόχρονα σε όλους.

Ολα καλά και όλα ωραία με το νοτε2 , αλλά η πολίτικη της samsung στις αναβαθμίσεις δεν μου φαίνεται και πολύ κιμπάρικη.

Οι πρωτοκλασάτοι πελάτες (αμερικάνοι γερμανοίκτλ) έχουν εδώ και μήνες την 4.1.2 και μεις ακόμη περιμένουμε.

Επειδη δεν εχω εμπειρία απο άλλο samsung κινητό, συνήθως έτσι πάει?

Οταν οι άλλοι θα έχουν την 4.1.3 θα ρθει η σειρα μας για την 4.1.2?

Τουλάχιστον η μηλιά μοίραζε ταυτόχρονα σε όλους.

Η γερμανια πηρε μολις προχτες..ενω ειχε δωθει σε κατι περιεργες ασιατικες χωρες..παντως η αληθεια ειναι πως η Ελλαδα ερχεται λιγο πισω στις αναβαθμισεις και αυτο οφειλεται στην εδω σαμμυ νομιζω

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Θα το δοκιμασω ολη την ημερα και θα σας πω το βραδυ παιδια τις εντυπωσεις μου.:)

Γιάννη, κάποιο νεότερο από το CallRecorder; Ένα mini (μ, n, p) review ίσως; Ανυπομονούμε! :drool:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό http://www.sammobile.com/2013/01/17/rumour-galaxy-s-iv-to-support-wireless-charging-dock-to-be-sold-separately/ στο sammobile. Έχει παρατηρήσει κανείς που έχει την 4.1.2 επίσημη έκδοση του Note II ότι η μπαταρία του ξοδεύεται πιο γρήγορα; Εγώ κάτι παρατήρησα αλλά δεν μπορώ να πώ με σιγουριά επειδή πρέπει να δοκιμάσω να βάλω ξανά απλό φόντο επειδή τώρα έχω ζωντανή ταπετσαρία και πρέπει να το γυρίσω όπως πρίν για να συγκρίνω. Κανείς αν παρατήρησε κάτι;

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Γιάννη, κάποιο νεότερο από το CallRecorder; Ένα mini (μ, n, p) review ίσως; Ανυπομονούμε! :drool:

Α, σορρυ Κωστα, ξεχαστηκα.

Ανεφερα πιο πριν οτι αν καποιος χρησιμοποιει bt, δεν ηχογραφει τη φωνη του, (εξακολουθει ομως να γραφει τη φωνη του αλλου). Επομενως, δεν διαφερει σε τπτ απο το total recall. Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Και μαλιστα το total ειναι και φτηνοτερο. Τελικα, ξηλωσα ολες τις εφαρμογες του ειδους, μιας και απογοητευτητα, αφου αχεδον παντα μιλαω με bt. Χωρις bt ηχογραφει καλα παντως, δηλαδη δουλευει

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Κάτι που παρατήρησα αρκετές φορές.

Η ένταση του ήχου κλήσεων,ελαττώνεται απο μόνη της,χωρις να το ξέρω,και έτσι,έχω πρόβλημα,γιατί μπορεί να μην το ακούσω αν βαράει.

Τι φταίει,και τι κανω για να μην ξαναγίνει;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Α, σορρυ Κωστα, ξεχαστηκα.

Ανεφερα πιο πριν οτι αν καποιος χρησιμοποιει bt, δεν ηχογραφει τη φωνη του, (εξακολουθει ομως να γραφει τη φωνη του αλλου). Επομενως, δεν διαφερει σε τπτ απο το total recall. Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Και μαλιστα το total ειναι και φτηνοτερο. Τελικα, ξηλωσα ολες τις εφαρμογες του ειδους, μιας και απογοητευτητα, αφου αχεδον παντα μιλαω με bt. Χωρις bt ηχογραφει καλα παντως, δηλαδη δουλευει

Δοκιμασε το Auto call recorder pro. Εγω που το χρησιμοποιω για τη δουλεια μου εχω μεινει ικανοποιημενος. Εχει πολλες επιλογες, να ηχογραφει συνεχεια, να ηχογραφει συγκεκριμενες επαφες αλλα δεν εχω bluetooth για να σου πω αν δουλευει με bluetooth. Στις ρυθμισεις παντως εχει επιλογη να το απενεργοποιεις οταν χρησιμοποιεις bluetooth, οποτε ισως ηχογραφει κι εκει...

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Κάτι που παρατήρησα αρκετές φορές.

Η ένταση του ήχου κλήσεων,ελαττώνεται απο μόνη της,χωρις να το ξέρω,και έτσι,έχω πρόβλημα,γιατί μπορεί να μην το ακούσω αν βαράει.

Τι φταίει,και τι κανω για να μην ξαναγίνει;

κι εγω το εχω παρατηρησει αυτο και δεν ξερω τι φταιει....

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Δοκιμασε το Auto call recorder pro. Εγω που το χρησιμοποιω για τη δουλεια μου εχω μεινει ικανοποιημενος. Εχει πολλες επιλογες, να ηχογραφει συνεχεια, να ηχογραφει συγκεκριμενες επαφες αλλα δεν εχω bluetooth για να σου πω αν δουλευει με bluetooth. Στις ρυθμισεις παντως εχει επιλογη να το απενεργοποιεις οταν χρησιμοποιεις bluetooth, οποτε ισως ηχογραφει κι εκει...

Σε ολα σχεδον τα apps του ειδους, το bt ειναι το θεμα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό http://www.sammobile.com/2013/01/17/rumour-galaxy-s-iv-to-support-wireless-charging-dock-to-be-sold-separately/ στο sammobile. Έχει παρατηρήσει κανείς που έχει την 4.1.2 επίσημη έκδοση του Note II ότι η μπαταρία του ξοδεύεται πιο γρήγορα; Εγώ κάτι παρατήρησα αλλά δεν μπορώ να πώ με σιγουριά επειδή πρέπει να δοκιμάσω να βάλω ξανά απλό φόντο επειδή τώρα έχω ζωντανή ταπετσαρία και πρέπει να το γυρίσω όπως πρίν για να συγκρίνω. Κανείς αν παρατήρησε κάτι;

Ναι το έχουμε επισημάνει σε κάποια σκόρπια posts του thread. Ο αρχικός εντοπισμός έγινε από τον Κώστα (Te Salat). Στην αρχή θεώρησα ότι τα επίπεδα της μπαταρίας είναι αντίστοιχα με εκείνα της 4.1.1 αλλά στην πορεία διαπίστωσα ότι έχω μία αύξηση της κατανάλωσης της τάξεως του 20%..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Έχετε δει παρόμοια σχόλια γενικά για την 4.1.2 ή πρόκειται για την συγκεκριμένη της Vodafone που προορίζεται για Ελλάδα;

-Τα 50GB του DB είναι για δύο χρόνια

Έχετε δει παρόμοια σχόλια γενικά για την 4.1.2 ή πρόκειται για την συγκεκριμένη της Vodafone που προορίζεται για Ελλάδα;

-Τα 50GB του DB είναι για δύο χρόνια

Μετα τα 2 χρονια τι γινετε ? Εχει αναφερθει τιποτα? Γιατι αν ανεβασουμε τοσα δεδομενα, αντε να τα παρεις πισω και παλι απο τη αρχη.

μετά τα δύο χρόνια ή τα κατεβάζεις πίσω (και τα ανεβάζεις σε κάποια άλλη διαδικτυακή υπηρεσία) ή πληρώνεις συνδρομή.

πιστεύω σε 2 χρόνια θα έχουν αλλάξει πολλά για να ανησυχείς απο τώρα για αυτό.

το battery drain,που λένε οτι εμφανίστηκε με 4.1.2, είναι πιο σπαστικό. ανάλογο πρόβλημα είχε εμφανιστεί και στο Note 1 σε κάποια φάση αλλά λύθηκε σχετικά σύντομα με νέα αναβάθμιση. ελπίζω να ισχύσει το ίδιο και με το Ν2.

Οι αναφορές για μείωση της αυτονομίας μιλούν για τα updates που περιέχουν το fix για τον Exinos και την υπολογίζουν χοντρικά μια ώρα λιγότερη σε χρήση οθόνης.

Ίσως θα χρειαστεί να περιμένουμε για να λυθεί αυτό το πρόβλημα και να μην κάνουμε αναβάθμιση. Έτσι κι αλλιώς το κινητό σκίζει έτσι όπως είναι, δεν χρειάζεται να το πειράξουμε, τουλάχιστον εμείς που δεν θέλουμε να σκαλίζουμε και πολλά.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)