Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια εχω ενα προβληματακι. Μενω Αγγλια και απο οτι ειδα εχει βγει update για vodafone Αγγλιας αλλα δεν μου βγαζει update στο τηλεφωνω οσο και αν ψαχνω. Μηπως ξερει καποιος γιατι?

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το spen αλλά εμφανίζετε στην μέση δεξιά στην οθόνη. Σε εκείνη την περιοχή δεν εμφανίζεται ούτε το κυκλάκι (αυτό που εμφανίζετε πριν ακουμπήσει την οθόνη). Με το χέρι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Χωρίς να γνωρίζω και πολλά από αυτήν την τεχνολογία μου φαίνετε ότι δεν είναι πρόβλημα που οφείλετε στο πενάκι. Εχω κάνει παραγγελία βέβαια ένα πενάκι αλλά δε νομίζω να αλλάξει κάτι.

EDIT: Τελικά το πρόβλημα μου το προκαλούσε η θήκη που είχε ένα μικρό μαγνητάκι απο κάτω. Αφαίρεσα την θήκη και όλα καλά

Τόσο χοντρό πρόβλημα δεν έχω, και το παρουσιάζει χωρίς καμία θήκη. Θα δοκιμάσω με άλλο πενάκι και θα δω. Τι ήθελα να ρωτήσω: υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιου είδους calibration (χωρίς πολύ φασαρία) στο πενάκι, στην οθόνη ή και στα δυο. Όπου χρειάζεται εννοώ. Λέω μήπως στρώσει έτσι.

Παιδιά καλησπέρα.

Μήπως γνωρίζετε πώς μπορούμε να θέσουμε (με stock launcher) το ρολόι της lockscreen ως ρολόι της homepage (widget) χωρίς την ημερομηνία στα αριστερά; Να υπάρχει σκέτο δηλαδή;

Καλημέρα σας και Καλή μας Χρονιά. Από την Παρασκευή είμαι και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος του note2. Το αγόρασα 535 ευρώ από την birdphone. Είναι γερμανικό και όλα λειτουργούν κανονικά. Για την birdphone μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Με εξυπηρέτησαν πολύ καλά, πήραμε και τηλ στη samsung για το IMEI, απόδειξη και σφραγίδα στο χαρτάκι της εγγύησης που έχει μέσα στο κουτί. Δεν έχω βάλει ακόμα sim λόγω έλλειψης από voda. Οι αναβαθμίσεις έγιναν κανονικά ΟΤΑ σε 4,1,2. Στα sms από ότι βλέπω γράφει κανονικά με μικρά και 160 χαρακτήρες όμως δεν έχω στείλει ακόμα... Διαβάζω με προσοχή αυτά που γράφετε και σας ευχαριστώ διότι με έχουν βοηθήσει ήδη πάρα πολύ. Καλή συνέχεια...

Τελικά έχω κι εγώ μια ερώτηση. Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ένα link όπου να κατεβάσω flash 10.1 or grater... Δοκίμασα με το flash player αλλά κάποιες εφαρμογές όπως Ζωντανή TV Ελλάδα, δεν δουλεύουν. Ευχαριστώ.

Edited by ch134
Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73

Καλημέρα σας και Καλή μας Χρονιά. Από την Παρασκευή είμαι και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος του note2. Το αγόρασα 535 ευρώ από την birdphone. Είναι γερμανικό και όλα λειτουργούν κανονικά. Για την birdphone μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Με εξυπηρέτησαν πολύ καλά, πήραμε και τηλ στη samsung για το IMEI, απόδειξη και σφραγίδα στο χαρτάκι της εγγύησης που έχει μέσα στο κουτί. Δεν έχω βάλει ακόμα sim λόγω έλλειψης από voda. Οι αναβαθμίσεις έγιναν κανονικά ΟΤΑ σε 4,1,2. Στα sms από ότι βλέπω γράφει κανονικά με μικρά και 160 χαρακτήρες όμως δεν έχω στείλει ακόμα... Διαβάζω με προσοχή αυτά που γράφετε και σας ευχαριστώ διότι με έχουν βοηθήσει ήδη πάρα πολύ. Καλή συνέχεια...

Τελικά έχω κι εγώ μια ερώτηση. Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ένα link όπου να κατεβάσω flash 10.1 or grater... Δοκίμασα με το flash player αλλά κάποιες εφαρμογές όπως Ζωντανή TV Ελλάδα, δεν δουλεύουν. Ευχαριστώ.

Καλημέρα. Κατεβάζεις από εδώ και το κάνεις εγκατάσταση αφού επιτρέψεις την εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών από τις ρυθμίσεις. Μετά το πατάς να ανοίξει με μαμά brouser και είσαι έτοιμος.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1954255&nocache=1

Καλημέρα σας και Καλή μας Χρονιά. Από την Παρασκευή είμαι και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος του note2. Το αγόρασα 535 ευρώ από την birdphone. Είναι γερμανικό και όλα λειτουργούν κανονικά. Για την birdphone μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Με εξυπηρέτησαν πολύ καλά, πήραμε και τηλ στη samsung για το IMEI, απόδειξη και σφραγίδα στο χαρτάκι της εγγύησης που έχει μέσα στο κουτί. Δεν έχω βάλει ακόμα sim λόγω έλλειψης από voda. Οι αναβαθμίσεις έγιναν κανονικά ΟΤΑ

Μπορεις αν θες να μου εξηγησεις πιο αναλυτικα; Η σαμσουνγκ ελλας δεχτηκε να σου επιστρεψει 100€ παρολο που το ΙΜΕΙ ειναι γερμανικο; επισης πηρε κανονικα αναβαθμιση ΟΤΑ παροτι γερμανικο; σε ρωτω γιατι παρα πολλοι με γερμανικη συσκευη ακομα περιμενουν την αναβαθμιση. Καλοριζικο παρεπιπτοντως.

Καλημέρα. Κατεβάζεις από εδώ και το κάνεις εγκατάσταση αφού επιτρέψεις την εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών από τις ρυθμίσεις. Μετά το πατάς να ανοίξει με μαμά brouser και είσαι έτοιμος.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1954255&nocache=1

Ευχαριστώ πολύ. Από ότι είδα πρόχειρα δουλεύει κανονικά.

Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73

Το είχα δοκιμάσει αλλά δεν έπαιζε. Τώρα που το ξανα προσπάθησα κάνει την αλλαγή.

Με το mod που αλλάζει πληκτρολόγιο όταν βγάζεις το s-pen είμαι καλυμμένος.

Sorry, αυτο το mod ποιο ειναι;

Sorry, αυτο το mod ποιο ειναι;

Σε αυτο το mod αναφερεται ο Κωστας.

http://www.xda-developers.com/android/change-keyboard-based-on-s-pen-state-with-spenboard-switcher/

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

καλημέρα..δυστυχως κατάφερα να σπασω την οθόνη..το κιν δουλεύει κανονικά ευτυχώς...μήπως ξέρει κάποιος π πρέπει να απευθυνθω και ποσο θα μου στοιχισει? το κιν ειναι 2 μηνων κ το χα παρρει απτο πλαισιο..

Οταν ανοίγω το contacts app και μπαίνω να δώ τα details ενός contact, όταν επιστρέφω στο contact list κάνει ένα στιγμιαίο refresh η εφαρμογη σαν να αναβοσβηνει η οθόνη. Οφείλεται στο ότι εχω βάλει πολλά accounts? το κάνει και σε σας;

μια πρωτη βασική ερωτηση, επειδη δεν ειχαν κοπτακι της σιμ και επειδη δυσκολο να κρατηθώ ως Τρίτη απόγευμα για να παω σε Γερμανο να φτιαξω την σιμ κτλ, να δοκιμασω μονος μεσω youtube να την φτιαξω την σιμ ?

Κι εγω φοβόμουν αλλά τελικά είναι πιο εύκολο από ότι φαίνεται. Χρησιμοποίησα αυτό το template http://www.airportal.de/nanosim

Edited by anothersunnyday
Φιλικά : Κωστής

καλημέρα..δυστυχως κατάφερα να σπασω την οθόνη..το κιν δουλεύει κανονικά ευτυχώς...μήπως ξέρει κάποιος π πρέπει να απευθυνθω και ποσο θα μου στοιχισει? το κιν ειναι 2 μηνων κ το χα παρρει απτο πλαισιο..

Πω ρε φίλε κρίμα ειλικρινά!Googlαρε Smartec στο χαϊδάρι και πάρτους ένα τηλέφωνο για να σου πούνε.

Samsung will begin releasing Android 4.2 in "Q1 2013," according to a tip from an insider who spoke with SamMobile. The Galaxy SIII and Galaxy Note II will be the first of the company's devices to receive the update.

Ελα σιγα σιγα να ανεβαινουμε, το tizen οπως λεει και ο Κώστας πιο πανω αφορά τις μικρες συσκευες αντε να βγαλει και καμια ξώφαλτση να δει τη ψαρια πιανει, αλλα να παρατήσει το Android την στιγμη που εχει σαρώσει με το S3 & Note 2 θα ειναι για να φουνταρουν στην θάλασσα της Κορέας:cool::cool::cool:

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Οταν ανοίγω το contacts app και μπαίνω να δώ τα details ενός contact, όταν επιστρέφω στο contact list κάνει ένα στιγμιαίο refresh η εφαρμογη σαν να αναβοσβηνει η οθόνη. Οφείλεται στο ότι εχω βάλει πολλά accounts? το κάνει και σε σας;

Και σε εμένα το ίδιο κάνει. Φαντάζομαι ότι είναι φυσιολογικό.

Και σε εμένα το ίδιο κάνει. Φαντάζομαι ότι είναι φυσιολογικό.

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι ζητάς φίλε arish, αλλά σ' εμένα δεν βλέπω κάποιο refresh ή άλλο πρόβλημα. Ανοίγω τα contacts, επιλέγω μια τυχαία επαφή στη μέση της λίστας και μπαίνω να δω τα στοιχεία της. Μετά πατάω back και με πάει πίσω στη λίστα, στο σημείο που ήμουν. Δεν γίνεται κάποιο refresh, flickering ή άλλο θέμα. 252 επαφές σε έναν λογαριασμό Gmail.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ναι αυτο βασικά. Ισως επειδη εχω βαλει 4-5 accounts. Θελω ουτως η αλλως να του κάνω ενα hard reset για να βγάλω την σαβουρα που έχω βαλει οπότε θα το ξαναδω.

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση: Όταν βάζετε το κινητό στη δόνηση αλλά δεν έχετε ενεργοποιημένη την δόνηση στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, όταν έχετε νέο sms δονείται το κινητό? Γιατί εμένα δεν δονείται αλλά δεν θέλω να ενεργοποιήσω τη δόνηση από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων γιατί όταν το έχω στο δυνατό δεν θέλω δόνηση αλλά μόνο ήχο. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα!

ΥΓ: Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο μου έκανε και στο Desire αλλά ήμουν με custom κ δεν είχα δώσει σημασία.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες...

Μετά απο μια εβδομάδα παρέα με το SGN2 έχω μόνο τα καλύτερα να...καταθέσω ενώπιον των συνάρρωστων του thread. Έχω ειλικρινά πάθει πλάκα με την αυτονομία, γιατί δεν κρύβω ότι με είχε ψιλοταλαιπωρησει τόσο το ΗΟΧ όσο και (κάπως λιγότερο) το SGS3. Εδώ όμως, βγάζω για πλάκα 1,5 ημέρα κανονικότατης χρήσης κι αν δεν το "κουράσω", φτάνω τα δυο 24ωρα, πριν αποκοιμηθεί το τέρας δίπλα μου! Η οθόνη δεν περιγράφεται με λόγια, η ταχύτητα απόκρισης απλά δεν υπάρχει, ενώ το SPen, όταν το συνηθίσω για τα καλα, το βλέπω να γίνεται "αναπόσπαστο μέλος". Είμαι με την 4.1.1, νομίζω Γερμανική, αν έχω καταλάβει καλά, totally stock και όλα παίζουν μια χαρά. Έχω σχεδόν πάντα πάνω από 600ΜΒ ελεύθερα (τουλάχιστον σύμφωνα με το πολυ χρήσιμο "Cool Tool") χωρίς καν να ασχολούμαι με κλείσιμο εφαρμογών και task killers. Μόλις αποφασίσω να το κάνω root για να περάσω κάποια ελληνική ROM [υποπτεύομαι ότι μόνο έτσι γίνεται] και να έχω και ελληνικό hand-writing recognition, θα είμαι (ημι)θεος :-)

Και πάλι χρόνια πολλά παιδιά...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

παιδιά εδώ και δύο μέρες συναντώ ένα μικρό lagάρισμα στο κινητό...μου έχει μείνει ελάχιστη μνήμη 660ΜΒ...λέτε να φταίει αυτό????

Παιδια , αλλο το 4.1.2 και αλλο το 4.2 ?

Ναι. Ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το update αλλάζει η 'υποδιαίρεση' του αριθμού.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ναι. Ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το update αλλάζει η 'υποδιαίρεση' του αριθμού.

Το update που θα ερθει ποιο θα ειναι τελικα? Το 4.1.2 ειναι διαφορετικο δηλαδη απο το 4.2 ? Οπως λεμε 4.0.4 με 4.1 που ειναι τελειως διαφορετικα?

Και κατι αλλο, πως αλλαζω τις συντομευσεις που φαινονται οταν παταμε το power και πριν το ξεκλειδωσουμε?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)