Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φαντάστηκα πως έφταιγε το BT γιατί αμέσως μόλις το άλλαξα σταμάτησε να συμβαίνει. Πριν είχα γερμανική rom και τώρα Ελληνική….. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλετε…. Εάν δηλαδή είναι πρόβλημα hardware και ίσως πρέπει να πάει service

Είναι σπάνιο και γι αυτό δεν ασχολήθηκα .Αν έχει και κανέις άλλος το ίδιο πρόβλημα καλό θα είναι να το αναφέρει εδώ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Και σε εμένα πολύ σπάνια μου κάνει το ίδιο με το Sony Smart Wireless Headset Pro. Όταν χρησιμοποιώ το κινητό χωρίς το bt δεν θυμάμαι να μου το έχει κάνει. Θεωρούσα ότι είναι θέμα συμβατότητας με το Sony αλλά από ότι φαίνεται είναι γενικό θεματάκι.
Samsung Galaxy Note 9

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? :cry:

Έχω περάσει την γαλλική rom με csc γαλλικό μιας και δεν έχει eur και όλα καλά μέχρι τώρα το μόνο που παρατήρησα είναι ότι τους αριθμούς στον τηλεφωνικό κατάλογο τους δείχνει με ένα κενό δηλαδή 697 222 5555 γίνεται να το αλλάξω αυτό?

Επίσης έχασα τις φώτος, τον ήχο, το video και τις λίστες του snote που είχε μέσα η συσκευή από την samsung, έκανα wipe data μετά το πέρασμα της rom και σβήστηκαν μάλλον.Μήπως μπορεί να μου τα ανεβάσει κανείς?Πέρασα ξανά την rom αλλά και πάλι δεν εμφάνισε αυτά τα αρχεία τι μπορώ να κάνω?

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Και σε εμένα πολύ σπάνια μου κάνει το ίδιο με το Sony Smart Wireless Headset Pro. Όταν χρησιμοποιώ το κινητό χωρίς το bt δεν θυμάμαι να μου το έχει κάνει. Θεωρούσα ότι είναι θέμα συμβατότητας με το Sony αλλά από ότι φαίνεται είναι γενικό θεματάκι.

τώρα που το σκέπτομαι καλύτερα με τα plantronics που είχα μου το έκανε στις μισές κλήσεις ενώ τώρα με το SE μια στις 40……

Γυρισα τελικα σημερα πρωι πρωι το ραγισμενο κινητο.Ο πωλητης αρχισε τα μα μου και αφου δεν ειναι χτυπημενη η συσκευασια και δεν εχει ξανασυμβει.....Τελικα μου ειπε οτι απο την στιγμη που λειτουργει δεν μπορει να μου το αντικαταστισεθι ετσι (ετσι κι αλλιως μου ειπε οτι δεν ειχε ετοιμοπαραδωτο και καλα) αλλα πρεπει να το στειλει πισω να του πουν οτι δεν την εχει φαει απο πεσιμο η κατι αλλο και να του στειλουν αλλο.Καλο Πασχα δηλαδη.Τωρα απο τα παραπανω που μου ειπε δεν ξερω τι ισχυει ακριβως.Υπαρχει περιπτωση να μου αντικαταστησουν αυτο με αλλο μεταχειρισμενο που να εχει γυρισει αλλος?

Αχ ρε Ελλαδάρα αθάνατη... Ντροπή τους πραγματικά. Θα σου πω την άποψή μου για το τι θα γίνει. Θα το πάνε πίσω (δεν ξέρω πού ακριβώς) και θα σου δώσουν κάποιο ανοιγμένο ή refurbished, το οποίο όμως δεν σημαίνει ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα. Απλά χάνεις την αίσθηση ότι εσύ το ξεσφράγισες και μόνο εσύ το έχει αγγίξει κτλ. Εντάξει, δεν είναι και γυναίκα, μην τρελαθούμε... Αλλά ξαναλέω ότι σε τέτοια θέματα η στάση των μαγαζιών στην Ελλάδα είναι επιεικώς απαράδεκτη.

Καλημέρα :)

Να ρωτήσω κάτι το οποίο ισως να φανεί λίγο αστείο :O

Έχω 500MB Ίντερνετ στο κινητό - το θηριακι θα καταναλώνει περισσότερο με την ίδια χρήση απο ότι ένα iPhone?? Λόγω οθόνης ρωτώ :O Παίζει ρόλο κατι τέτοιο :confused:

Τεχνικά δεν παίζει κάτι τέτοιο. Οι διαφορές θα είναι ανεπαίσθητες. Αλλά... (και είναι ένα μεγάλο Αλλά) σκέψου ότι με το Note II θα θέλεις να κάνεις πολλά περισσότερα απ' όσα έκανες με το Μήλο, οπότε εκτιμώ ότι θα δεις κάποια αύξηση... Δεν θα φταίει η συσκευή αλλά εσύ που θα τη δουλεύεις περισσότερο. :lol:

Επίσης πως βγάζουμε screenshot;; :blink: το κάνω με την κίνηση ,το κάνω κ χειροκινητα αλλα κάτι πρέπει να κάνω λάθος :p

Αφού ενεργοποιήσεις την αντίστοιχη κίνηση απ' τις ρυθμίσεις, απλά σαρώνεις την οθόνη με την παλάμη σου από αριστερά προς τα δεξιά (ή και από δεξιά προς τα αριστερά) και είσαι έτοιμη. Είναι ο πιο έξυπνος και γρήγορος τρόπος λήψης screenshot που έχω δει σε συσκευή. Όταν λέω "σαρώνεις με την παλάμη" εννοώ ότι κάνεις μια κίνηση σαν να μαζεύεις τα ψίχουλα απ' το τραπέζι, ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Προσωπικά ενώ το είχα αρχικά έτσι για το screenshot δε μπορώ να πω ότι με βόλεψε καθώς κάθε τόσο δεχόταν κάποιο swipe σαν tap και μου άλλαζε σελίδα/πατούσε σε σημεία κτλ κτλ. Πλέον βγάζω μόνο μέσω power button + home button πατημένα.

Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι το πίσω καπάκι που τρίζει λίγο άμα το πατήσω, κανει κρατσ κρατσ και ότι βάζω το otg και μπαίνει δύσκολα σε σημείο που φοβάμαι αλλά στο s3 κουμπονει πολύ καλά και ο φορτιστής συνδέεται καλά και στα δύο χωρίς πρόβλημα μόνο το otg στο νοτε

Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι το πίσω καπάκι που τρίζει λίγο άμα το πατήσω, κανει κρατσ κρατσ και ότι βάζω το otg και μπαίνει δύσκολα σε σημείο που φοβάμαι αλλά στο s3 κουμπονει πολύ καλά και ο φορτιστής συνδέεται καλά και στα δύο χωρίς πρόβλημα μόνο το otg στο νοτε

Για το καπάκι έχουμε ξανά αναφέρει ότι θέλει να πιέζεις τα κουμπώματα ενα ενα με την σειρά από πάνω προς τα κάτω.

Αν πατήσεις τυχαία και μείνει κάποιοι ενδιάμεσο ανοικτό και να το κλείσεις μετά θα έχει ένα μικρό τριξιματακι.

Ενοχλητικό θα έλεγα αυτό το σημείο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επικοινωνησα τηλεφωνικα, δεχονται την επιστροφη. Θα παω μολις μπορεσω, μεσα στην ημερα.

Αυτα ειναι καλα νεα. Θυμησε μου απο που το πηρες; Ισως μπορει να χρησιμοποιησει και ο φιλος με το ραγισμενο κινητο το παραδειγμα σου.

Μηπως το otg δεν ειναι της Samsung; Και εγω με κατι μουφες ειχα το ιδιο προβλημα και πηρα το επισημο και ολα καλα.

Sorry mods για το διπλο ποστ, δεν ξερω πως να το αλλαξω τωρα.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Για το καπάκι έχουμε ξανά αναφέρει ότι θέλει να πιέζεις τα κουμπώματα ενα ενα με την σειρά από πάνω προς τα κάτω.

Αν πατήσεις τυχαία και μείνει κάποιοι ενδιάμεσο ανοικτό και να το κλείσεις μετά θα έχει ένα μικρό τριξιματακι.

Τελικάσσυνονόματε το έκανα έτσι και λύθηκε! Ευχαριστώ

Κανένα δοκιμασμένο OTG ξέρεις?

Αυτα ειναι καλα νεα. Θυμησε μου απο που το πηρες; Ισως μπορει να χρησιμοποιησει και ο φιλος με το ραγισμενο κινητο το παραδειγμα σου.

Απο media market.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Θυμάμαι είχα διαβάσει κάπου ότι το Note II κατεβάζει περισσότερα mb από ότι άλλα τηλέφωνα (και άρα θέλει περισσότερη προσοχή να μην ξεφύγει κανείς από το mobile οριό του) στο browsing ή γενικά (επικοινωνία με server, google play, κλπ).

Ισχύει κάτι τέτοιο, το έχετε διαπιστώσει ???

Θυμάμαι είχα διαβάσει κάπου ότι το Note II κατεβάζει περισσότερα mb από ότι άλλα τηλέφωνα (και άρα θέλει περισσότερη προσοχή να μην ξεφύγει κανείς από το mobile οριό του) στο browsing ή γενικά (επικοινωνία με server, google play, κλπ).

Ισχύει κάτι τέτοιο, το έχετε διαπιστώσει ???

Η ακούσια χρήση του s-voice μπορεί να αυξήσει την κατανάλωση δεδομένων.

τώρα που το σκέπτομαι καλύτερα με τα plantronics που είχα μου το έκανε στις μισές κλήσεις ενώ τώρα με το SE μια στις 40……

Συμπασχων και εγω με Plantronics Voyager Legend......

Με αυτο μου κανει κολπα και δεν ακουω η δεν με ακουν καποιες φορες....

Με το Parrot που εχω στο αυτοκινητο δεν εχω κατι αντιστοιχο.

Τι μπορει να φταιει;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Εντελως τυχαιο ειναι Κωστα. Μετα απο 16 (note 1+2) δικα μου και καμποσα φιλων και γνωστων, μπορω να σου πω πως το τριξιμο ειναι τυχαιο. Ο προσεκτικος τροπος της εισαγωγης του backcover απλα εξασφαλιζει περισσοτερες πιθανοτητες να μην εχεις τριγμους για αρκετο καιρο.

Οταν μαλλιαζε η γλωσσα μου για να γραφω για τα γελοια clips του καπακιου και τα αθλια πλαστικα κατι ειχα κατα νου, δεν το εγραφα στην τυχη.

Ετσι, να ξερεις οτι ολα τα note μετα απο μερικες αποπειρες εξαρμωσης και αρμωσης του καπακιου η ακομα και day 1 μπορει να εχουν μικροτριγμους.

Κι αυτο ειναι καθαρο λοττο. Δε μας αρεσει, αλλα αυτη ειναι η αληθεια...

ΥΓ Ευτυχως η κατασταση ειναι πολυ καλυτερη απο τα κακιστα πλαστικα -και τα μισα σημεια συναρμογης- του galaxy nexus.

Ειδικα στο note 2 η κατασταση ειναι καλυτερη απο ολες τις πλαστικουρες της Samsung...

Τι μπορει να φταιει;

Είστε σίγουροι ότι φταίει το b;uetooth ;Γιατί εγώ εκείνη την ώρα απενεργοποιώ το bluetooth και βλέπω ότι και από το ακουστικό δεν ακούγεται τίποτα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Χρησιμοποιει καποιος το Bluetooth SONY ERICSSON MW600 με το ΝΟΤΕ? Συνεργαζεται σωστα σε ηχο , αποσταση και το Caller id??

Από την πρώτη μέρα που πήρα το NOTE 2, το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Δεν μου παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα. Απόσταση μέχρι και 6-7 μέτρα που κινούμε από αυτό... κυρίως μέσα στο σπίτι δεν είχα πρόβλημα. Το caller ID κλασικά σου βγάζει μόνο το νούμερο. Τραγούδια και τέτοια τα βγάζει κανονικά αρκεί οι τίτλοι να είναι με λατινικούς χαρακτήρες.

Α! Επίσης συνδέεται ακαριαία.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Από την πρώτη μέρα που πήρα το NOTE 2, το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Δεν μου παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα. Απόσταση μέχρι και 6-7 μέτρα που κινούμε από αυτό... κυρίως μέσα στο σπίτι δεν είχα πρόβλημα. Το caller ID κλασικά σου βγάζει μόνο το νούμερο. Τραγούδια και τέτοια τα βγάζει κανονικά αρκεί οι τίτλοι να είναι με λατινικούς χαρακτήρες.

Α! Επίσης συνδέεται ακαριαία.

Τα ίδια ακριβώς και εγώ.

@WolfRathmA

Σε ευχαριστώ, να είσαι καλά.

Μερικές ερωτήσεις προς τους παλιούς περισσότερο και σε όσους έχουν διάθεση για πειραματισμό:

1) Έχει δοκιμάσει κάποιος την Wifi σύνδεση στο 802.11n ;

Προσωπικά σε όσους router 802.11n στα 2.4GHz έχω συνδεθεί (τον δικό μου αλλά και σε διάφορα καταστήματα) δεν έχω καταφέρει να πιάσω πάνω από 65Mbps σύνδεση.

Θεωρητικά θα έπρεπε να συνδέεται στα 72Mbps.

Ακόμα και δίπλα στον router να πάω, με 98% σήμα δεν έχω πιάσει πάνω από 65Mbps.

Εσείς σε ποια ταχύτητα συνδέεστε με 802.11n router ;

Αν κάποιος έχει παίξει με 802.11n στα 5GHz, θα έχει ενδιαφέρον να μας πει αν έπιασε 150Mbps.

2) Υπάρχει διαφορά μεταξύ Factory reset που γίνεται μέσα από το μενού του κινητού σε σχέση με το factory reset που κάνει το stock recovery, όταν μπούμε σε recovery mode ;

Υπάρχει διαφορά μεταξύ wipe cache και wipe dalvik cache ;

Ποια αρχεία σβήνουν οι παραπάνω διαδικασίες ;

3) Χρησιμοποιώντας το GN2 χωρίς root, με Stock ROM, υπάρχει περίπτωση να εγκαταστήσω μια εφαρμογή και να γράψει δεδομένα σε partition που δεν διαγράφονται από την διαδικασία του factory reset ;

Με απλά λόγια για να κάνουμε πλήρες "format" τα user και application data, όταν έχουμε κάνει χρήση μόνο με Stock ROM, χωρίς να είμαστε root, χρειάζεται και κάτι παραπάνω εκτός από το factory reset για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχουν μείνει σκουπίδια στην μνήμη και στην εσωτερική SD;

Ευχαριστώ!

Edited by NikosDi

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Τι μπορει να φταιει;

Με το pro,μου το εκανε μια φορα,δεν ακουγα δηλαδη εγω,αλλα με ακουγαν,αλλα νομιζω,πριν απο την αναβαθμιση που πηρε.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ξερει καποιος αυτη η "πλακετα" με 2 επαφες που ακουμπανε στο τηλ. που βρισκεται στο καπακι του note ii απο τη μεσα πλευρα τι ειναι;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερει καποιος αυτη η "πλακετα" με 2 επαφες που ακουμπανε στο τηλ. που βρισκεται στο καπακι του note ii απο τη μεσα πλευρα τι ειναι;

Ναι ξέρουμε όλοι. NFC λέγετε... near field comunitcation... google it.

Δες το βιντεάκι παρακάτω και θα καταλάβεις.

Ωραίο βιντεάκι για την κινητάρα μας.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Itb0s5jTJHY

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Ναι ξέρουμε όλοι. NFC λέγετε... near field comunitcation... google it.

Δες το βιντεάκι παρακάτω και θα καταλάβεις.

Ωραίο βιντεάκι για την κινητάρα μας.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Itb0s5jTJHY

Επειδη ειμαι με 3g θελεις να με φωτησεις και εμενα τι ειναι; γιατι πηρα ενα καπακι απο το πλαισιο για 2ο και δεν το εχει αυτο απο μεσα. Φυσικα ειναι imitation και οχι αυθεντικο. Απλα αναρωτηθηκα τι θα χανω οταν το βαζω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)