ddr2 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ρυθμίσεις - κλείδωμα οθόνης - επιλογές οθόνης κλειδώματος... Βαγγελη, εκει μου εχει ενα διακοπτη, αν θελω να εχω ή οχι συντομευσεις στην οθονη. Εγω θελω να αλλαξω τις υπαρχουσες συντομευσεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Βαγγελη, εκει μου εχει ενα διακοπτη, αν θελω να εχω ή οχι συντομευσεις στην οθονη. Εγω θελω να αλλαξω τις υπαρχουσες συντομευσεις. Μην πατάς στον διακόπτη αλλά στο κείμενο. Μετά πρέπει να προσέξεις αν θέλεις να τις βάλεις με την σειρά που θες. Μπορεί δηλαδή, να αφαιρέσεις κάποια και να την προσθέσεις αργότερα για να αλλάξει σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Με το Kies τι προβλημα υπαρχει και δεν το θελει κανενας περαν των drivers που χρειαζονται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Βαγγελη, εκει μου εχει ενα διακοπτη, αν θελω να εχω ή οχι συντομευσεις στην οθονη. Εγω θελω να αλλαξω τις υπαρχουσες συντομευσεις. Σου απάντησε ο cb600f. Δεν είναι πολύ intuitive το ui (το Χύμα Android που φωνάζω εδώ και καιρό), αλλά δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Εχω φαει τον κοσμο να δω πως αλλαζουν οι συντομευσεις στην οθονη κλειδωματος Οχι να εχω συντομευσεις ή να μην εχω, αλλα να τις αλλαζω. Γιάννη είναι όπως σου είπαν τα παιδιά. Κι εγώ αρκετές φορές έχω μπερδευτεί με τον "διακόπτη", νομίζοντας ότι είναι απλά on/off, ενώ αν πατήσεις πάνω στο κείμενο ανοίγει άλλο μενού με επιπλέον ρυθμίσεις. Πώς από δω BTW; Δεν πήρα χαμπάρι ότι πήρες το Note II... Εντυπώσεις; Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ανοιγω το Samsung Apps , συνδεομαι κανονικα , πατω το search και σε οτι μα οτι ψαχνω μου βγαζει σφαλμα λεγοντας Μη διαθεσιμη λειτουργια (1000) . Τι θελει να πει ο ποιητης ??? Μονο αν παω πχ στις δωρεαν η επι πληρωμη εφαρμογες και την επιλεξω απο εκει τοτε ολα οκ (αν ειμαι τυχερος και ειναι γνωστη η εφαρμογη και την βρω ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Πώς από δω BTW; Δεν πήρα χαμπάρι ότι πήρες το Note II... Εντυπώσεις; Παρα πολυ καλες! Μα παρα πολυ καλες!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ανοιγω το Samsung Apps , συνδεομαι κανονικα , πατω το search και σε οτι μα οτι ψαχνω μου βγαζει σφαλμα λεγοντας Μη διαθεσιμη λειτουργια (1000) . Τι θελει να πει ο ποιητης ??? Μονο αν παω πχ στις δωρεαν η επι πληρωμη εφαρμογες και την επιλεξω απο εκει τοτε ολα οκ (αν ειμαι τυχερος και ειναι γνωστη η εφαρμογη και την βρω ). Και σε μένα το κάνει μερικές φορές... μετά στρώνει από μόνο του... πρέπει να είναι θέμα της εφαρμογής ή της υπηρεσίας της samsung... μην σε ανησυχεί. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Από σήμερα δηλαδή χθες :-P είμαι ενας ευτυχής κάτοχος! Πολύ ωραία συσκευή την πήρα σε titanium Grey και μου φάνηκε εξαιρετικά όμορφο! Τώρα να ρίξω λίγο διάβασμα να δω τι παίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stageof22 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Παιδιά το γκρι note 2 παπαλα από τα καταστήματα. Δεν υπάρχει πουθενά το Ελληνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Samsung Galaxy Note 2 vs Google Nexus 4 http://www.androidauthority.com/galaxy-note-2-vs-nexus-4-142442 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλά Χριστούγεννα παιδιά. Σήμερα το πήρα και γω σε γκρι από τον Γερμανό. Θα το ανοίξω αύριο και θα σας πω εντυπώσεις. Μία ερώτηση. Η μεγαλύτερη sd που σηκώνει ποια είναι; 32 ή 64; Στο amazon προτείνουν 64άρα, αλλά παντού διαβάζω στα specs μέχρι 32. Είναι διαφορετική έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Στο πρώτο μήνυμα όπως και παντού γράφεται ότι μπορεί να πάρει μέχρι 64GB microSD Card. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Νομίζα ότι το 64 στο 1ο post αναφέρεται στην ενσωματωμένη μνήμη Εδώ πάντως http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/galaxynote/GT-N7100RWDEUR-spec λέει μέχρι 32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καλά Χριστούγεννα παιδιά. Σήμερα το πήρα και γω σε γκρι από τον Γερμανό. Θα το ανοίξω αύριο και θα σας πω εντυπώσεις. Μία ερώτηση. Η μεγαλύτερη sd που σηκώνει ποια είναι; 32 ή 64; Στο amazon προτείνουν 64άρα, αλλά παντού διαβάζω στα specs μέχρι 32. Είναι διαφορετική έκδοση; Αναγνωρίζει κανονικά την 64αρα. Πολλοί στο νήμα έχουν φορέσει 64αρα χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Νομίζα ότι το 64 στο 1ο post αναφέρεται στην ενσωματωμένη μνήμη Εδώ πάντως http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/galaxynote/GT-N7100RWDEUR-spec λέει μέχρι 32 Έχεις δίκιο και προφανώς έχουν κάνει λάθος. Το κινητό υποστηρίζει επεκτάσιμη μνήμη έως και 64GB. Δες και στο επίσημο site της Samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Βλέπω ότι η μαμά έκδοση firmware που έχει το δικό μου έχει νέα αναβάθμηση σε 4.1.2.Bangladesh για την ακρίβεια η χώρα που από το κουτί του είχε σαν λογισμικό.Πάω να το κάνω μέσω Wi-Fi και μου λέει Οι αναβαθμήσεις λογισμικού γίνονται με σειρά πρωτεραιότητας.Δοκιμάστε αργότερα.Στο Kies όμως την εμφανίζει κανονικά και μπορώ να το αναβαθμήσω.Γιατί όμως δεν μαφήνει από OTA;Και καλά αναβαθμίζει πολύς κόσμος και δεν μπορώ εκεινή την στιγμή; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Ναι είναι θέμα server, είτε έτσι είτε αλλιώς αργά ή γρήγορα θα αναβαθμιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Ναι είναι θέμα server, είτε έτσι είτε αλλιώς αργά ή γρήγορα θα αναβαθμιστεί. Είτε ΟΤΑ είτε Kies το ίδιο δεν είναι;Λέω να το κάνω μέσω Κies.Και κάτι άσχετο.Υπάρχει τρόπος στην 4.1.2 να απενεργοποιήσουμε τον Συγχρονισμό, πρίν συνδεθούμε στο internet όπως γινεται και στην 4.1.1 από την γραμμή ειδοποιήσεων που έχει σαν κουμπί τον Συγχρονισμό.Στην 4.1.2 που είχα δεί δεν το έχει αυτό.Κι ούτε στις ρυθμίσεις βρήκα κάτι που να μπορεί να τον απενενργοποιεί στους λογαριασμούς.Καμία ιδέα; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Νομίζα ότι το 64 στο 1ο post αναφέρεται στην ενσωματωμένη μνήμη Εδώ πάντως http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/galaxynote/GT-N7100RWDEUR-spec λέει μέχρι 32 Παιδια πολλοι κατοχοι εδω μεσα εχουμε 64αρα, προχωρα αφοβα. Αυτο που θελουμε να μαθουμε ειναι αν παιζει 128 αρα :lol: Χρονια Πολλα σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Είτε ΟΤΑ είτε Kies το ίδιο δεν είναι;Λέω να το κάνω μέσω Κies.Και κάτι άσχετο.Υπάρχει τρόπος στην 4.1.2 να απενεργοποιήσουμε τον Συγχρονισμό, πρίν συνδεθούμε στο internet όπως γινεται και στην 4.1.1 από την γραμμή ειδοποιήσεων που έχει σαν κουμπί τον Συγχρονισμό.Στην 4.1.2 που είχα δεί δεν το έχει αυτό.Κι ούτε στις ρυθμίσεις βρήκα κάτι που να μπορεί να τον απενενργοποιεί στους λογαριασμούς.Καμία ιδέα; Ρυθμίσεις-εμφάνιση-πίνακας ειδοποιήσεων , επαναφέρεις το κουμπάκι του. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καλα βρε, αν σε ενοχλει αυτο, πες οτι δεν το εγραψα... Γιάννη καμια φορά τα ελαττωματικά πέφτουν στους "ψείρες" :lol: Μου εχει συμβεί πολλές φορές. Οπως σου ειπα κατ ιδίαν το δικό μου μετα απο 2 μήνες χρησης χωρίς θηκη στη μεγαλύτερη διάρκεια της μέρας, δεν εχει το παραμικρό. Το Bazel μ εχει εκπλήξει με την αντοχή του ακομα και στα πιο δυσκολα σημεια. Αντίθετα μ ενοχλει η εφαρμογή στο καπάκι που πρέπει να το κλεινεις ακολουθοντας ευλαβικά την σειρά των κουμπωμάτων αν δεν θες τριξίματα μετά. Εχω κανει crop την φωτο να φαινεται η λεπτομέρεια. Μονο καποιοι κοκοι σκονης διακρίνονται. Και ειναι το πιο επιφοβο σημειο λογο του βαλε βγαλε της usb. http://imageshack.us/a/img29/8821/img20121225103628.jpg Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους ban-αρισμένους, απέχοντες και μη :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Κωστα, γενικα τα πλαστικα του μου φαινονται οκ. Δεν εντυπωσιαζουν αλλα δεν προβληματιζουν κιολας, το καπακι εφαρμοζει χωρις κενα, αν το βαλεις προσεκτικα. ( αντιθετα στο GN ειχε καποιο ανεπεσθητο κενο) και το bazel ειναι μια χαρα. Δεν ειπα οτι γρατζουνιεται ευκολα, αλλωστε εμενα δεν μου γρατζουνιστηκε, ετσι το βρηκα. Θα δω αν φαινεται σε φωτο, (γιατι ειναι ανεπαισθητη) και θα ανεβασω. Ναι ειναι ψειρας και το πληρωνω αυτο.:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καλημέρα κ χρόνια πολλα :) merry Christmas:D Πήρα κ εγω το θηριακι πριν λίγες μέρες κ είμαι πολυ ευχαριστημένη!!!!!! Το μέγεθος το συνηθισα αμέσως :happy: Θέλω να ρωτήσω κάτι κ συγνώμη εάν έχει ειπωθεί νωρίτερα :O Όταν ενεργοποίησα το κινητο κ συνδέθηκα το λογαριασμο μου στο dropbox κ μου ηρθε ένα mail ότι έχω 48GB λόγω της Samsung device :D Αυτο είναι κάτι σαν δώρο απο τη Samsung????:confused: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καλημέρα κ χρόνια πολλα :) merry Christmas:D Πήρα κ εγω το θηριακι πριν λίγες μέρες κ είμαι πολυ ευχαριστημένη!!!!!! Το μέγεθος το συνηθισα αμέσως :happy: Θέλω να ρωτήσω κάτι κ συγνώμη εάν έχει ειπωθεί νωρίτερα :O Όταν ενεργοποίησα το κινητο κ συνδέθηκα το λογαριασμο μου στο dropbox κ μου ηρθε ένα mail ότι έχω 48GB λόγω της Samsung device :D Αυτο είναι κάτι σαν δώρο απο τη Samsung????:confused: Ακριβώς...... Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts