Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, εφαρμογές, όλες.

Θα βρεις τον browser που ανοίγει default και θα κάνεις διαγραφή προεπιλογων (κάπως ετσι).

Το έκανα αλλά η διαγραφή των προεπιλογών είναι γκριζαρισμένο...

RX8 rules!

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν μια ωρα εγινα κι εγω ενας ευτυχισμενος κατοχος! Δεν θα πω τα τετριμμενα, απλα δεν εχω λογια!...

Το κινητο το ανοιξα πιο πολυ για να δω αν εχει καποιο ελαττωμα, αφου ακομα τη ζελατινα της οθινης την εχω πανω! Η αγορα εγινε απο το Public@The Μall στηv Ιδια τελική Τιμη που βγαινει σε γερμανο και πλαισιο.

Αν θες πες μου και μένα κατι.. Έχω official EUR , μπορώ να περάσω από πάνω πχ γαλλική χωρίς να χασω κατι ?

Ευχαριστώ

Βεβαίως απλά δεν ξέρω αν το csc της Γαλλικής περιλαμβάνει το EUR που έχει η ελληνική.

Όπως και να χει μπορείς να την περάσεις και όταν βγει η ελληνική 4.1.2 την ρίχνεις απο πάνω πάλι με Odin.

Το έκανα αλλά η διαγραφή των προεπιλογών είναι γκριζαρισμένο...

Αν δεν γίνεται με τον τρόπο που σου είπε ο Ηλίας (περίεργο να μην γίνεται), κατέβασε απο το μάρκετ οποιοδήποτε browser και θα δεις οτι μόλις προσπαθήσεις να μπεις σε κάποιο site θα σου ζητήσει να ορίσεις απο την αρχή ποιον browser προτιμάς.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παρακαλώ να διαγραφεί. Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Με EUR N7100XXALJ2 αναβαθμιση θα παρω οταν βγει στην ελλαδα η στην τσεχια? Κινητο αγορασμενο απο πλαισιο πριν 2 μερες . Edited by jimmys

Με EUR N7100XXALJ2 αναβαθμιση θα παρω οταν βγει στην ελλαδα η στην τσεχια? Κινητο αγορασμενο απο πλαισιο πριν 2 μερες .

Θα πάρεις.Και για να το επιβεβαιώσεις συνδέσου σε ένα Wi-Fi και δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις-Πληροφορίες Συστήματος-Ενημέρωση Λογισμικού-Έλεγχος Ενημερώσεων.Αν σου βγάλει το μήνυμα "Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί" σημαίνει ότι είσαι οκ.Τώρα δεν ξέρω τι firmware version 4.1.1 φοράς.Ήταν ένα μικρό update 12 κάτι mb.Αν δεν το έχει η συσκευή σου θα στο εμφανίσει στην ενημέρωση λογισμικού

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Θα πάρεις.Και για να το επιβεβαιώσεις συνδέσου σε ένα Wi-Fi και δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις-Πληροφορίες Συστήματος-Ενημέρωση Λογισμικού-Έλεγχος Ενημερώσεων.Αν σου βγάλει το μήνυμα "Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί" σημαίνει ότι είσαι οκ.Τώρα δεν ξέρω τι firmware version 4.1.1 φοράς.Ήταν ένα μικρό update 12 κάτι mb.Αν δεν το έχει η συσκευή σου θα στο εμφανίσει στην ενημέρωση λογισμικού

Αυτο μου λεει "Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί" . Οταν ανοιξα το τηλεφωνο για πρωτη φορα , κατι κατεβασε , μαλλον αυτο το μικρο αρχειο που λες.

Εγω ρωτω ομως αν βγει η 4.1.2 , στην ελλαδα, τοτε θα την παρω κι εγω η οταν βγει στην τσεχια?

H Τσέχικη είναι LJ3 και όχι LJ2 όπως και η δική σου. Πρώτη φορά έχω μπερδευτεί με τις roms αφού παντού βρίσκω LJ3, LJ4 και πουθενά LJ2.....πού είναι λοιπόν η rom που φοράμε; H ελληνική βέβαια, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ελληνικό το τηλέφωνο.

Συγγνωμη, η δικη μου N7100XXALJ2 ειναι ελληνικη? Δεν ειναι τσεχικη? Μαλιστα !

Αυτο θα κανω...να σαι καλα και καλες γιρτες!!!:)

Τελικα δε το πηραν πισω(Mediamarkt):mad: Βεβαια μου δωσαν αλλο φορτιστη ιδιο...αλλα τσατιστηκα μαζι τους,γιατι ενω λενε σε 14 μερες μπορεις να το πας πισω,δε το τηρουνε παντα!!!Σε μενα δικαιολογηθηκαν οτι δεν φταιει το τηλ.-που οκ δε φταιει-αλλα ο φορτιστης,ο οποιος δε καλυπτεται απο εγγυηση!!!!!Και χατιρικως μου τον αλλαξαν!!!Aς ελπισω τουλαχιστον να μην εχω προβλημα με την επιστροφη των 100€ απο τη Samsung,γιατι πανω στην αποδειξη τους δε γραφει imei!!!Και τους το ειπα και μου βγαλαν φωτοτυπια την αποδειξη με το imei γραμμενο με στυλο και τη σφραγιδα τους...Τωρα,κατα ποσο θα ειμαι οκ,δε ξερω...Αν το εχει παρει καποιος αλλος απο εκει,ας μας πει...Ξαναλεω οτι ειναι Ελληνικο(EUR)!!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Τελικα δε το πηραν πισω(Mediamarkt):mad: Βεβαια μου δωσαν αλλο φορτιστη ιδιο...αλλα τσατιστηκα μαζι τους,γιατι ενω λενε σε 14 μερες μπορεις να το πας πισω,δε το τηρουνε παντα!!!Σε μενα δικαιολογηθηκαν οτι δεν φταιει το τηλ.-που οκ δε φταιει-αλλα ο φορτιστης,ο οποιος δε καλυπτεται απο εγγυηση!!!!!Και χατιρικως μου τον αλλαξαν!!!Aς ελπισω τουλαχιστον να μην εχω προβλημα με την επιστροφη των 100€ απο τη Samsung,γιατι πανω στην αποδειξη τους δε γραφει imei!!!Και τους το ειπα και μου βγαλαν φωτοτυπια την αποδειξη με το imei γραμμενο με στυλο και τη σφραγιδα τους...Τωρα,κατα ποσο θα ειμαι οκ,δε ξερω...Αν το εχει παρει καποιος αλλος απο εκει,ας μας πει...Ξαναλεω οτι ειναι Ελληνικο(EUR)!!!

φίλε μου καλημέρα!

Δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στα Mediamarkt και να δεχτώ να μου αλλάξουν μόνο τον φορτιστή!!!!!!

Έπρεπε α επιμείνεις να σου δώσουν άλλη συσκευή...

Τί είναι αυτά? ή υπάρχει DOA ή δεν υπάρχει?

Προσωπικά πήρα από το εν λόγω μαγαζί εκθεσιακό Sony Vaio (φυσικά σε χαμηλότερη τιμή από την κανονική του) και το επέσπτρεψα πίσω για αδύναμη μπαταρία και μου το άλλαξαν (με λίγη γκρίνια εκ μέρους μου...) με καινούριο στα πλαίσια του DOA...

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Βεβαίως απλά δεν ξέρω αν το csc της Γαλλικής περιλαμβάνει το EUR που έχει η ελληνική.

Όπως και να χει μπορείς να την περάσεις και όταν βγει η ελληνική 4.1.2 την ρίχνεις απο πάνω πάλι με Odin.

Αν το κάνεις με αυτόν τον τρόπο το κινητό φαίνεται τροποποιημενο; Δηλαδή ανεβαίνει. Counter;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

φίλε μου καλημέρα!

Δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στα Mediamarkt και να δεχτώ να μου αλλάξουν μόνο τον φορτιστή!!!!!!

Προσωπικά πήρα από το εν λόγω μαγαζί εκθεσιακό Sony Vaio (φυσικά σε χαμηλότερη τιμή από την κανονική του) και το επέσπτρεψα πίσω για αδύναμη μπαταρία και μου το άλλαξαν (με λίγη γκρίνια εκ μέρους μου...) με καινούριο στα πλαίσια του DOA...

Φιλε μου καλο μεσημερι!Εκανα καποια φασαρια και επεμενα φυσικα!!Αλλα ηταν ανενδοτος ο υπευθυνος στα κινητα!!Τι να εκανα?Να τον εδερνα?:p

Apple iPhone 14 Pro Max

φίλε μου καλημέρα!

Καταρχας ξέρετε τι σημαίνει DOA; Σημαίνει dead on arrival. Ηταν το κινητο σου DOA; Οχι. Δηλαδή αν πχ δεν λειτουργουσαν τα ακουστικα σου θα δικαιουσουν DOA για το κινητό; Οχι. Αρα καλο είναι να μην είμαστε υπερβολικοί.

Οποτε ας απολαυσει ο φιλος το κινητό του αφου δεν εχει κανενα προβλημα.

ΥΓ. Για το Vaio αφου ηταν εκθεσιακο που σημαίνει οτι ηταν ανοικτο κτλ δεν παιζει DOA οποτε ειναι στην ευχερια τους να στο αλλαξουν ολο ή μονο την μπαταρια που εχει μονο 6 μηνες εγγύησης.

Edited by gpgalanis

Καταρχας ξέρετε τι σημαίνει DOA; Σημαίνει dead on arrival. Ηταν το κινητο σου DOA; Οχι. Δηλαδή αν πχ δεν λειτουργουσαν τα ακουστικα σου θα δικαιουσουν DOA για το κινητό; Οχι. Αρα καλο είναι να μην είμαστε υπερβολικοί.

Οποτε ας απολαυσει ο φιλος το κινητό του αφου δεν εχει κανενα προβλημα.

ΥΓ. Για το Vaio αφου ηταν εκθεσιακο που σημαίνει οτι ηταν ανοικτο κτλ δεν παιζει DOA οποτε ειναι στην ευχερια τους να στο αλλαξουν ολο ή μονο την μπαταρια που εχει μονο 6 μηνες εγγύησης.

Διόρθωση : DOA δεν είναι dead on arrival αλλά defective on arrival

Γι' αυτό σου δίνουν 14 ημέρες περιθώριο για να διαπιστώσεις τυχόν ελαττώματα στη συσκευή σε αυτό το διάστημα.

Τάσος

Διόρθωση : DOA δεν είναι dead on arrival αλλά defective on arrival

Γι' αυτό σου δίνουν 14 ημέρες περιθώριο για να διαπιστώσεις τυχόν ελαττώματα στη συσκευή σε αυτό το διάστημα.

Διορθωση στη διορθωση. Σημαίνει dead in arrival. Και δεν σου δινουν ολοι 14 μερες. Συνηθως σου δινουν 7 ενω καποιοι ακομα λιγοτερες.

http://www.audioenglish.net/dictionary/d.o.a..htm

Googlαρε το. Μικρη παντως η διαφορα. Το συγκεκριμένο κινητό δεν ειναι DOA.

Οπως και σε μενα ο φορτιστης δεν καλυφθηκε απο την εγγυηση,μιλησα και με samsung και πηρα την ιδια απαντηση.δεν θεωρω οτι πρεπει να μου αλλαξουν ολο το τηλ.αλλοιμονο.αλλα αν εχω λαθος σε αυτο που θα πω να μου το πειτε.δινω cash εναν ολοκληρο μισθο για ενα πακετο με τηλ. Και παρελκομενα.απαιτω να λειτουργουν ολα στην εντελεια.δεν ειμαι υποχρεωμενος εστω και ενα ακουστικο χαλασμενο να μην καλυπτεται απο εγγυηση.δηλαδη αν παρω ακουστικα samsung σκετα δεν καλυπτονται απο εγγυηση;η μηπως μας τα δωσανε δωρο τα παρελκομενα;τα πληρωσαμε και εγω προσωπικα σαν ελληνας καταναλωτης ποναω και το τελευταιο ευρω που δινω γιατι το δουλεψα και θελω να με σεβονται.
Metropolis watches and thoughtfully smiles...

Αν το κάνεις με αυτόν τον τρόπο το κινητό φαίνεται τροποποιημενο; Δηλαδή ανεβαίνει. Counter;

Οχι δεν ανεβαίνει ο counter οταν φλασάρεις official ρομ. O counter ανεβαινει απο τα αρχεια root οταν κανεις root την συσκευή η όταν περνάς custom rom που τα έχει ενσωματωμένα.

Ομως δεν λαμβάνει ota updates αν το csc ειναι διαφορετικό αλλα ουτε και μεσω kies.

Οπως είπα και πριν, περνάς τωρα την Γαλλική και οταν δοθεί η αναβάθμιση στην ελληνική η την περνας με odin, η ξαναπερνάς την παλιά ελληνική 4.1.1 και σου δινει το OTA.

Ειναι απλά και ακίνδυνα πράγματα. Αν δεν τα καταφέρνετε κάντε λιγο υπομονή μεχρι να δοθει επισημα.

Οπως και σε μενα ο φορτιστης δεν καλυφθηκε απο την εγγυηση,μιλησα και με samsung και πηρα την ιδια απαντηση.δεν θεωρω οτι πρεπει να μου αλλαξουν ολο το τηλ.αλλοιμονο.αλλα αν εχω λαθος σε αυτο που θα πω να μου το πειτε.δινω cash εναν ολοκληρο μισθο για ενα πακετο με τηλ. Και παρελκομενα.απαιτω να λειτουργουν ολα στην εντελεια.δεν ειμαι υποχρεωμενος εστω και ενα ακουστικο χαλασμενο να μην καλυπτεται απο εγγυηση.δηλαδη αν παρω ακουστικα samsung σκετα δεν καλυπτονται απο εγγυηση;η μηπως μας τα δωσανε δωρο τα παρελκομενα;τα πληρωσαμε και εγω προσωπικα σαν ελληνας καταναλωτης ποναω και το τελευταιο ευρω που δινω γιατι το δουλεψα και θελω να με σεβονται.

Αν διαβάστετε τους όρους εγγυησης σε ολα τα κινητά γραφουν τα ιδια. Δεν καλύπτονται απο την εγγυηση τα περιφερειακά.

Βεβαιως οταν η αγορά είναι πρόσφατη αντικαθιστούν φορτιστες μπαταριες ακουστικά. Φυσικά και απολυτα λογικά δεν αντικαθιστούν την συσκευή επειδή παρουσίασε πρόβλημα ο φορτιστής.

Edited by Te_salat

Αν διαβάστετε τους όρους εγγυησης σε ολα τα κινητά γραφουν τα ιδια. Δεν καλύπτονται απο την εγγυηση τα περιφερειακά.

Βεβαιως οταν η αγορά είναι πρόσφατη αντικαθιστούν φορτιστες μπαταριες ακουστικά. Φυσικά και απολυτα λογικά δεν αντικαθιστούν την συσκευή επειδή παρουσίασε πρόβλημα ο φορτιστής.

Φιλε μου συμφωνω και στα 2 θεματα που λες, απλα εκφραζω προσωπικη μου αποψη θεωρωντας το παραλογο γιατο θεμα της εγγυησης,οχι της αλλαγης τηλ. για ενα χαλασμενο φορτιστη.εκει θα ημουν εγω παραλογος..

Metropolis watches and thoughtfully smiles...

Αντε ξανα μπερδεμα με τις ρομς και την ιθαγενεια τους.Την Τσεχια που την μπλεξατε;

Οσοι εχετε απορια,γραψτε στο dialer *#1234# θα σας βγαλει 3 στοιχεια.Το πρωτο ειναι η εκδοση της ρομ(εν προκειμενω η XXALJ3).Το δευτερο στοιχειο ειναι το modem(lj2) και δεν σας πολυνοιαζει.Το τριτο ειναι το csc το οποιο εχουμε ΑΠΕΙΡΕΣ φορες ειναι multi(περιεχει διαφορα οπως EUR BTU κτλ)

Ειτε βαζετε το κινητο στο kies και σας γραφει ποιο απο ολα τα csc εχετε σαν default ειτε κατεβαζετε την εφαρμογη απι το market(αρνουμαι να τη ξαναποσταρω).

Θα παρετε το ota update οταν ελεησει η samsung.Για την ωρα 4.1.2 δεν εχει.Μονο η πολωνικη (παροχος) και η γαλλικη (που και αυτη ειναι multi αλλα δεν εχει EUR csc) για την ωρα ειναι στο 4.1.2

Σας παρακαλω μη γεμιζουμε παλι σελιδες με τα csc και την ιθαγενεια :)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Επανέρχομαι στο θέμα update της official 4.1.1 (Γαλλικής). Από χθες το πρωί προσπαθώ συνεχώς να κάνω το update και μόλις συνδέεται με τον server μου βγάζει συνέχεια το ίδιο μήνυμα : Access to the software update service is provided to users in the order in which they request it. Try later.

Αντιμετωπίζει άλλος αυτό το πρόβλημα???

Τάσος

Επανέρχομαι στο θέμα update της official 4.1.1 (Γαλλικής). Από χθες το πρωί προσπαθώ συνεχώς να κάνω το update και μόλις συνδέεται με τον server μου βγάζει συνέχεια το ίδιο μήνυμα : Access to the software update service is provided to users in the order in which they request it. Try later.

Αντιμετωπίζει άλλος αυτό το πρόβλημα???

Δεν ειναι προβλημα, κραταει αναμονη προτεραιότητας για να μην πέσουν όλοι μαζί και κολλήσει το σύστημα;)

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Ναι το καταλαβα!!!:lol: Οπως σου ειπα και πριν,εβαλα αλλο φορτιστη και φορτιζε!!!Αρα κατι επαθε ο δικος του!!!Λεω να το παω πισω και βλεπουμε...Τι λες?

Και εμένα είχε πρόβλημα ο δικος του φορτιστής. Όχι το καλώδιο του φορτιστή αλλά ο ίδιος. Μιάμιση φόρτιση έκανε και τα έφτυσε. Μου τον αντικατάστησε η αντιπροσωπία και όλα καλά.

Τώρα στις διακοπές θα πειραματιστώ με custom έκδοση απο xda,έχεις καποιος να μου προτείνει μια αξιόλογη (Σε μία απ'ότι είδα βελτιώνει και το bitrate από τα βίντεο της κάμερας και με ενδιαφέρει)

Εχω uptime 5 ημερες και δεν σκοπεύω να το κάνω restart αν δεν υπάρχει λόγος.

Λοιπόν, από ότι βλέπω εχεις δίκιο. Δεν κάνει refresh και ο λόγος που εχουν το today ειναι ακριβώς αυτός. Πατάς today και σε πάει στο current day.

Nice catch!.

Σωστός. Βασικά δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά αφού είμαι με μαμά ROM και έκανα factory reset. Θα ήταν τρελό να μη δουλεύει σε μένα και να δουλεύει σε σενα.

Ας ελπίσουμε να το διορθώσουν σε επόμενο update.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)