Jump to content

westvanrose

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About westvanrose

  • Ημ. Γέννησης 16/02/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

westvanrose's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ενταξει ειμαι τραγικος,ποτεδεν το εσυρα λιγο πιο κατωγια να δω το εμφανιση κρυμμενων εφαρμογων...δεν φανταστηκα οτι θα ειχε κι αλλο... :wacko: σε ευχαριστω πολυ!
  2. παιδια μηπως γνωριζετε μετα την αποκρυψη μιας εφαρμογης πως την ξαναβρισκω ή την επαναφερω?
  3. Αν διαβάστετε τους όρους εγγυησης σε ολα τα κινητά γραφουν τα ιδια. Δεν καλύπτονται απο την εγγυηση τα περιφερειακά. Βεβαιως οταν η αγορά είναι πρόσφατη αντικαθιστούν φορτιστες μπαταριες ακουστικά. Φυσικά και απολυτα λογικά δεν αντικαθιστούν την συσκευή επειδή παρουσίασε πρόβλημα ο φορτιστής. Φιλε μου συμφωνω και στα 2 θεματα που λες, απλα εκφραζω προσωπικη μου αποψη θεωρωντας το παραλογο γιατο θεμα της εγγυησης,οχι της αλλαγης τηλ. για ενα χαλασμενο φορτιστη.εκει θα ημουν εγω παραλογος..
  4. Οπως και σε μενα ο φορτιστης δεν καλυφθηκε απο την εγγυηση,μιλησα και με samsung και πηρα την ιδια απαντηση.δεν θεωρω οτι πρεπει να μου αλλαξουν ολο το τηλ.αλλοιμονο.αλλα αν εχω λαθος σε αυτο που θα πω να μου το πειτε.δινω cash εναν ολοκληρο μισθο για ενα πακετο με τηλ. Και παρελκομενα.απαιτω να λειτουργουν ολα στην εντελεια.δεν ειμαι υποχρεωμενος εστω και ενα ακουστικο χαλασμενο να μην καλυπτεται απο εγγυηση.δηλαδη αν παρω ακουστικα samsung σκετα δεν καλυπτονται απο εγγυηση;η μηπως μας τα δωσανε δωρο τα παρελκομενα;τα πληρωσαμε και εγω προσωπικα σαν ελληνας καταναλωτης ποναω και το τελευταιο ευρω που δινω γιατι το δουλεψα και θελω να με σεβονται.
  5. φιλε μου σωστα τα λες.λοιπον το προβλημα μου λυθηκε και ως αναφορα την αναγνωριση του κινητου απο το λαπτοπ μεσω καλωδιου usb και μαλλον της φορτισης.ακουστε μια ιστορια που δεν ηξερα να την ξερετε και οι υπολοιποι που ευχομαι να μην σας τυχει ποτε.το κινητο το αγορασα πριν 10 μερεςαπο το πλαισιο.το καλωδιο usb ηταν ελατωματικο,ομως δεν το αντιληφυηκα εξαρχης διοτι νομιζα οτι ειχα προβλημα συμβατοτητας με τα win7 και τους drivers της samsung.παρολαυτα το κινητο φορτιζε,εχει 4 γαντζακια μεσα δεξι αριστερο ειναι θετικο αρνητικο και τα δυο στην μεση τα δεδομενα τα οποια ειναι κατεστραμενα.αυτο το εντοπισα σημερα.δοκιμασα αλλο καλωδιο και λειτουργουσε στην εντελεια,αναγνωριστηκε κανονικα το κινητο και λογικα θα εχουμε προοδο και στην φορτιση που ειχα προβλημα.η samsung υστερα απο επικοινωνια ΔΕΝ δινει εγγυηση για τα περιφερειακα και δεν αναλαμβανει την ευθυνη και μαλιστα το plaisio θα το αντικαθιστουσε αν ηταν εντος 7 ημερων με βαση το DOA.ρωτησα την samsung που θα προμηθευτω αντιστοιχο καλωδιο και μου ειπε σε οποιοδηποτε καταστημα κινητης τηλεφωνιας ,ενω στην ιδια ερωτηση το πλαισιο απαντησε δεν εχουμε(οτι να ναι δηλαδη).την ακρη την βρηκα μιας και ειναι οποιοδηποτε καλωδιο micro usb αλλα ουτε αυτοι δεν ξερουν τι τους γινεται...αυτα.sorry για το μακροσυρτο αλλα ηθελα να το μοιραστω.
  6. φιλε μου δεν θα εχεις κανενα προβλημα μην ανησυχεις για μια φορα δεν συμβαινει κατι.τα κινητα αυτα εχουν φορτιστη και απο την εταιρια,η μπαταρια εχει δουλευτει.συνεχισε κανονικα τις φορτισεις σου.
  7. φιλε μου μια ερωτηση,το κινητοοταν το φορτιζεις το εχεις ενεργοποιημενο?κι αν ναι κατα την διαρκεια της φορτισης,το πειραζεις?εννοω το δουλευεις?περα απο κλησεις και μηνυματα.η το αφηνεις εκει για 2,5 ωρες και τελος?
  8. τοτε ισως να εχω εγω προβλημα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση ,με πριζα κιολας να φορτισει 100% απο το 9 % σε δυομιση ωρες.αυτο θα ητανε θαυμα..
  9. φιλε μου το εχω δοκιμασει,αλλα τιποτα,τον driver δεν τον αναγνωριζει με τιποτα,το κινητο φορτιζει σε οποιαδηποτε θυρακαι αν το βαλω αλλα δεν κανει τον κλασσικο ηχο εισαγωγης usb που κανει οταν συνδεω και αναγνωριζει κανονικα αλλες συσκευες.ειχα βρει εναν τροπο που ειχε αναφερει ενα παιδι μετον secret code για το usb Που απο pda το εβαζα modem και μετα ξανα pda στην συνεχεια save and reset λειτουργησε μονο την πρωτη φορα και μετα τιποτα.το προβλημα μου ειναι οτι θελω να περναω φακελους και οχι μαζικα αλλα μεμονωμενα αρχεια,γιατιμεσω wifi το συνδεω αλλα δεν το θελω ετσι.θα καταφυγω σε format σημερα γιατι δεν την παλευω αλλο,μηπως και εχω κανει εγω λαθη μεσω windows.ειναι η τελευταια μου και απεγνωσμενη λυση. κατι τελευταιο οσο αφορα την μπαταρια.σε πριζα μου φορτιζει σε 5 με 6 ωρες απο 15 % να παει 100%.το θεωρω τραγικο αν και δεν νομιζω να συμβαινει σε ολα τα παιδια.στον υπολογιστη εννοειται το ιδιο.μερικες φορες το χρησιμοποιω οταν φορτιζει,οχι συνεχεια ομως,πραγμα που ισως να του διακοπτει την φορτιση στιγμιαια(υποθετω...)
  10. Φιλε με εσωσες...σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ,το εκανα και για πρωτη φορα το αναγνωρισε,δεν ξερω αν θα κρατησει για παντα,η αν θα χρειαζεται καθε φορα να συνδεω το usb και να κανω την ιδια διαδικασια,αλλα ακομη κι ετσι,αφου λειτουργησε αυτο εχει σημασια.σε ευχαριστω και παλι παρα πολυ!
  11. οκ σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση,θα το ψαξω να δω τι θα κανω.εχω κανει πολλες απεγκαταστασεις και επανεγκαταστασεις αλλα τιποτα.θα δω τι αλλο μπορω να κανω.αν την βρω την ακρη θα το πω εδω μηπως εχουν κι αλλα παιδια το προβλημα και τους βοηθησω.
  12. για την μπαταρια το ελπιζω γιατι θα ειναι κριμα..οσο αφορα το θεμα που εθιξα για τους drivers εχω ψαξει και εγω παρα πολυ εδω και 4 ημερες στο google και εντοπισα παρα πολλους χρηστες που ειχαν το ιδιο προβλημα αλλα καμια λυση.δεν ξερω τι ακριβως κολλημα τρωωει.δοκιμασα και σε xp μηπως ηταν θεμα των 7 αλλα παλι τα ιδια.και θα συμφωνησω στο θεμα οτι ειναι προβλημα των windows και οχι των κινητων,αλλα μεσα στην μεγαλειοτητα του,ειναι απαραδεκτο να υπαρχει ενα τετοιο προβλημα η καλυτερα ασυμβατοτητα αναμεσα τους.αυτο που με ενδιαφερει να μαθω ειναι οτι υπαρχει καποιος που να ΜΗΝ εχει αυτο το προβλημα?γιατι αν υπαρχει συμαινει οτι υπαρχουν δυνατοτητες να λυθει το θεμα με βαση καποιοων ρυθμισεων υποθετω.εικασιες κανω ετσι?
  13. Καλημερα σε ολα τα παιδια και συγχαρητηρια για την πολυτιμη βοηθεια σας.ειμαι καινουριος γενικοτερα με συσκευη android ειχα iphone γενικοτερα και θεωρω υστερα απο μια εβδομαδα αγορας του samsung galaxy note 2 οτι εκανα την καλυτερη αγορα που θα μπορουσα.ολα πανε μια χαρα με το κινητο εκτος απο ενα πραγμα.τη συνδεση του με τον υπολογιστη μου μεσω usb καλωδιου.καταρχην να αναφερω οτι εχω windows 7 στο λαπτοπ μου,δευτερον εχω εγκαταστησει το kies και ασυρματα το βλεπει το κινητο μου,μεσω browser.ομωςθελω την συνδεση μεσω usb σε περιπτωση που καποιες φορες δεν εχω δικτυο.τι προβλημα εχω λοιπον,ενω φαινεται εγκατεστημενος ο driver δεν το βλεπει το κινητο για κανενα λογο.συνδεεται μονο για φορτιση και για τιποτα αλλο.επισης μου λεει οτι δεν εγκατασταθηκε σωστα o driver.αυτο ειναι το σημαντικοτερο προβλημα μου.το δευτερο προβλημα ειναι αν γινεται να μην φορτιζει αυτοματα οταν συνδεεται μεσω usb για να μην μου χαλασει την μπαταρια.να σημειωθει οτι το κινητο μου ειναι οπως το πηρα δεν εχω κανει ουτε root ουτε εχω σκοπο να κανω προς το παρον.αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα.συγγνωμη για ολο αυτο,απλα ηθελα να το εξηγησω οσο πιο αναλυτικα μπορω.σας ευχαριστω εκ των προταιρων!
×
×
  • Create New...