Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την καρτα μνημης σεε τι μορφη την εχετε φορμαρει? Μπορειτε να βαλετε αρχεεια μεγεθους μεγαλυτερα απο 4.7 G ?

Την φορμάρεις σε exfat από pc ή το κάνεις από το κινητό.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την φορμάρεις σε exfat από pc ή το κάνεις από το κινητό.

Εγω πηρα μια 64gb απο το e-shop που την ειχε προσφορα στα 53€ και την εβαλα κατευθειαν στο τηλ. χωρις να της κανω format ουτε απο το pc ουτε απο το τηλεφωνο. Την ειδε και την δουλευει κανονικα το τηλ. θα επρεπε να την ειχα κανει format;

Εγω ρωτησα γιατι αν ειναι σε μορφη fat32 δεν μπορεις να περασεις στην καρτα αρχειο μεγαλυτερο απο 4.7 G

Εγω πηρα μια 64gb απο το e-shop που την ειχε προσφορα στα 53€ και την εβαλα κατευθειαν στο τηλ. χωρις να της κανω format ουτε απο το pc ουτε απο το τηλεφωνο. Την ειδε και την δουλευει κανονικα το τηλ. θα επρεπε να την ειχα κανει format;

Όχι.

Εγω ρωτησα γιατι αν ειναι σε μορφη fat32 δεν μπορεις να περασεις στην καρτα αρχειο μεγαλυτερο απο 4.7 G

Οι μεγάλες σε χωρητικότητα κάρτες, άνω των 16gb,όπως και στους σκληρούς δίσκους, είναι σε ntfs format.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Οι μεγάλες σε χωρητικότητα κάρτες, άνω των 16gb,όπως και στους σκληρούς δίσκους, είναι σε ntfs format.

Για τα "τηλεφωνα" μας υποθετω οτι δεν υπαρχει προβλημα που ειναι ntfs. Θα μπορει να αντιγραφει και δεδομενα μεγαλου ογκου χωρις προβλημα.

Να τα ξεκαθαρισουμε, αν μια καρτα ειναι φορμαρισμενη σε fat32 ασχετα σε τι τηλεφωνο μπαινει, δεν μπορει να δεχθει αρχειο μεγαλυτερο απο 4.7 G. To ΝΟΤΕ 2 αναγνωριζει καρτα σε NTFS ? Αν ναι , τοτε γιατι να την φορμαρω σε exfat η fat32?

Μια ερωτηση παιδες,απο το 15% σε ποση ωρα φορτιζεται το "τερας" Στο δικο μου κανει 6-7 ωρες μηπως ειναι πολυ?
:)

Μια ερωτηση παιδες,απο το 15% σε ποση ωρα φορτιζεται το "τερας" Στο δικο μου κανει 6-7 ωρες μηπως ειναι πολυ?

Παρα πολυ. 2 το πολυ 2 μιση ωρες κανει το δικο μου.

Φιλικά Γιώργος

Χρησιμοποιείς τον δικό του φορτιστή και καλώδιο?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

σε κανε 2ωρο το εχεις ετοιμο....

οκ σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση,θα το ψαξω να δω τι θα κανω.εχω κανει πολλες απεγκαταστασεις και επανεγκαταστασεις αλλα τιποτα.θα δω τι αλλο μπορω να κανω.αν την βρω την ακρη θα το πω εδω μηπως εχουν κι αλλα παιδια το προβλημα και τους βοηθησω.
αν εχεις πλέον του ενός USB ports δοκίμασε να συνδέσεις το κινητό σε άλλο USB.
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Για το flash μπες στο site της Adobe και μπορείς να το κατεβάσεις. Οι ενημερώσεις έρχονται και ΟΤΑ δηλαδή κατευθείαν στο κινητό σου. Το Kies για εμένα είναι σκουπίδι.
Φιλε μου μπαινω στο site της adobe αλλα μου λεει δεν ειναι διαθεσιμο για την συσκευη σας,μονο σε desktop pc
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου μπαινω στο site της adobe αλλα μου λεει δεν ειναι διαθεσιμο για την συσκευη σας,μονο σε desktop pc

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Κατέβασε την τελευταία έκδοση για ics

Samsung galaxy s21+

Εχω φορμαρει την καρτα σε NTFS και μου βγαζει οτι η καρτα ειναι κατεστραμενη. Σε exfat την ειδε κανονικα.

Μια ερώτηση:shifty: Υπάρχει τρόπος να κρύψουμε το εικονίδιο μιας εφαρμογής απο το μενού?:ninja::ninja:
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Πηγαινω στην ενημερωση λογισμικου και επιλεγω την ενημερωση και μου λεει :

Η συσκευη σας εχει τροποποιηθει.Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες.

:worry:

Μια ερώτηση:shifty: Υπάρχει τρόπος να κρύψουμε το εικονίδιο μιας εφαρμογής απο το μενού?:ninja::ninja:

Mε tw χλωμο θα ελεγα.. Με αλλους launchers (i.e. Nova) ανετα ;)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

...και ξαφνικά εξαφανίστηκε η SD, σαν να έχω κάνει unmount και μου λέει ότι πρέπει να της κάνω format. Τι μπορεί να έγινε?

update:

Κάνω restart, το ίδιο

Κλείνω κινητό, βγάζω-βάζω κάρτα, ανοίγω, το ίδιο

Κλείνω κινητό, βγάζω κάρτα την βάζω στο PC με το ανταπτοράκι να αντιγράψω το περιεχόμενο, όλα οκ, την ξαναβάζω στο κινητό ανοίγω με σκοπό να κάνω mount και format ...αλλά δεν χρειάστηκε, την είδε.

Δεν έβγαλα άκρη

update 2:

Ξανα το ίδιο στο καπάκι "SD card is blank or has unsupported filesystem", της κάνω format απο το κινητό και ξαναβγάζει το ιδιο...

[sandisk 32GB class 10]

Edited by octap79

Έχω πάθει πλάκα με το εργαλείο. Ειδικά τα διπλά παράθυρα μου λύνουν τα χέρια σε αρκετές περιπτώσεις. Το να γυρνάς από εφαρμογή σε εφαρμογή για να δεις μια σημείωση και να την αντιγράψεις κάπου αλλού ή να δημιουργήσεις μια συνάντηση, σε άλλη συσκευή θα ήταν βουνό, εδώ παιχνιδάκι. Το spen απίστευτο, αναγνωρίζει σχεδόν τέλεια ό,τι και να γράψω στα ελληνικά ή τα αγγλικά (έχω την πολωνική 4.1.2). Βέβαια, δεν είναι smartphone ούτε θα το πρότεινα σε κάποιον που ψάχνει ένα καλό smarpthone, είναι καθαρά μηχανάκι δουλειάς. ταμπλετόφωνο εντελώς και αποκλειστικά για χρήση με δυο χέρια. Αν είναι να το πάρει κάποιος για να μιλάει στο τηλέφωνο, να γράφει στο fb και να βγάζει το spen μόνο για να σερφάρει, δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, τον όγκο και τα γραμμάρια που θα κουβαλάει. Και εννοείται ότι θες bt handsfree.

Χωρίς την συσκευή όχι δεν μπορεί από όσο ξέρω. Μπορείς να βλέπεις βίντεο και να χρησιμοποιήσεις το κινητό

ως τηλεκοντρόλ.

Ίσως και να κάνω λάθος

Το smart dock μετατρέπει το κινητό σε υπολογιστή. Αν θέλεις απλά να κάνεις mirroring στην τηλεόραση μπορείς να πάρεις μόνο το αντίστοιχο καλώδιο και να κάνεις την δουλειά σου.

Φυσικά αν έχεις το smart dock δεν χρειάζεται.

Ενα καλο hdmi κοστίζει μεν, έχει διάφορες χρήσεις δε. Το allshare dongle σε περιορίζει. Είναι ευκολία, αλλά με το ανάλογο κόστος. Εμένα με βολεύει πολύ, είναι πολύ πιο φορητό από το καλώδιο.

Με το καλώδιο όμως μπορείς να παίξεις και παιχνίδια(μηδαμινό lag), με το άλλο είναι δύσκολο, έχει περίπου μισό δευτερόλεπτο lag.

Δεν κανείς λάθος το έψαξα πολύ χωρίς αποτέλεσμα. Κάπου είδα ότι σε μελλοντικό firmware της tv πιθανόν να το υποστηρίζει.

Αν κατάλαβα καλά ενώνεις με το καλώδιο κινητό και τηλεόραση. Για ρίξε κανένα link για το καλώδιο. Αν έχεις και κανένα link για αγορά του(συγγνώμη που ρωτάω εδώ) ειναι καλοδεχουμενο. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω τι προσφέρει ο συνδυασμος τηλεόρασης και κινητού samsung. Αφου ότι κάνει στη τηλεόραση το note2 το κάνει και ένα μηλοφωνο(εκτός απο τη διάφορα που βλέπει το note 2 ένα media file στον υπολογιστή και το αναπαράγει μέσω all share play.)

Πηγαινω στην ενημερωση λογισμικου και επιλεγω την ενημερωση και μου λεει :

Η συσκευη σας εχει τροποποιηθει.Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες.

:worry:

Το επαθα και με το νεο νοτελι που πηρα τις προαλλες. Μολις το αποσυσκευασα και πηγα να αναβαθμισω ελαβα αυτο το μηνυμα! Συνεπεια? Ρουταρισμα και custom rom , kernel στα καπακια και το μηνυμα τροποποιησης εγινε παρελθον...

Που βρισκω πληροφοριες για το που θα στειλω τα δικαιολογητικα στη SAMSUNG? Μπηκα στο site αλλα δεν βρηκα ακρη.

Το επαθα και με το νεο νοτελι που πηρα τις προαλλες. Μολις το αποσυσκευασα και πηγα να αναβαθμισω ελαβα αυτο το μηνυμα! Συνεπεια? Ρουταρισμα και custom rom , kernel στα καπακια και το μηνυμα τροποποιησης εγινε παρελθον...

Μήπως κάποιος άλλαξε rom χωρίς να αλλάξει csc ?

Παιδιά εδώ και μερικές μέρες μου έχει βγάλει μία ειδοποίηση στο Samsung apps και μόλις μπαίνω στο λογαριασμό μου μου βγάζει ότι έχω ένα update όμως μόλις το ανοίγω δεν μου βγάζει τίποτα...η ειδοποίηση παραμένει όμως:eek: τι να κάνω? ??

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)