afilopou Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 πόσο διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης πρέπει να έχω κανονικά; Για το 16gb Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Η οθονη του ειναι ετσι σκουρα ρε παιδια? Το βλεπω διπλα απο το asus padfone 2 και εχουν μεγαλη διαφορα, αλλα δεν ειναι τοσο η διαφορα μεταξυ τους που με ανησυχει αλλα το ιδιο το τηλεφωνο που το βλεπω τοσο λιγο φωτεινο. Ειναι οντως ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Η οθονη του ειναι ετσι σκουρα ρε παιδια? Το βλεπω διπλα απο το asus padfone 2 και εχουν μεγαλη διαφορα, αλλα δεν ειναι τοσο η διαφορα μεταξυ τους που με ανησυχει αλλα το ιδιο το τηλεφωνο που το βλεπω τοσο λιγο φωτεινο. Ειναι οντως ετσι? Δεν εχω το padphone για συγκριση, αλλα αυτο που βλεπω μπροστα μου στο Note, δεν εχει καμια σχεση με το βιντεο :) Εντιτ: Δες κι αλλα βιντεο του Note :) Edited December 18, 2012 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Για αυτο ρωτω εδω εσας που το εχετε για να μαθω την αληθεια. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα :D Άλλος ένας ενθουσιασμένος νέος κάτοχος εδω και μερικές μέρες...το Note ΙΙ κατάφερε να ξεπεράσει σε ενθουσιασμό την απόκτηση του HD2 πριν κάποια χρόνια, αλλα ΚΑΙ του αγαπημένου Nokia 6600...και για να γραφω στο forum του myphone μάλλον θα έχω αλλάξει μπόλικα....(και δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα :rolleyes: ) Είπα να σας πω ένα γεια πριν αρχίσω τις ερωτήσεις... :) ΥΓ1: Ένα μεγάλο ευχάριστω σε όλους όσους έχουν ποστάρει απαντήσεις γενικότερα αλλα και στους συντάκτες της "Βίβλου 2" ΥΓ2: Ένα δημόσιο ευχάριστω στο παλικάρι απο το extreme mobile για την φιλοξενία του (πολύ βροχα αδερφε!) και το προσεκτικό "ντύσιμο" της συσκευής (αν θεωρείται διαφήμιση σβήστε το, δεν μπορώ όμως να μην το πω) ΥΓ3: Και για να είναι σωστό πρώτο post.......Ρε παιδιά, πως θα κάνω το πενάκι να αναγνωρίζει ελληνική γραφή και πως γίνεται το root??? :lol::p:p:lol: τα λέμεεεε! Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merlinios Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλημέρα παιδιά , Έχω galaxy note 2 αγορασμένο απο τα public το οποίο το πήρα απο φίλο μου. Έχει περασμένη μέσα Custom ROM και θέλω να του βάλω την εργοστασιακή . Πως μπορώ να το κάνω υπάρχει τρόπος ? Θα χάσω ότι έχω μέσα στο κινητό ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά , Έχω galaxy note 2 αγορασμένο απο τα public το οποίο το πήρα απο φίλο μου. Έχει περασμένη μέσα Custom ROM και θέλω να του βάλω την εργοστασιακή . Πως μπορώ να το κάνω υπάρχει τρόπος ? Θα χάσω ότι έχω μέσα στο κινητό ? Ευχαριστώ Φυσικά και μπορείς να βάλεις.Χρειάζεσαι το πρόγραμμα Odin 1.85 έκδοση π.χ Έπειτα ακολουθείς αυτόν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784 τον οδηγό διαβάζοντας πιο κάτω το θέμα που γράφει πώς αλλάζω firmware κ.τ.λ. ώστε να γίνει η διαδικασία.Πιθανόν επειδή φοράς custom rom και μπορεί να είναι wipe, θα χάσεις τα δεδομένα σου.Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.Λύνεται με ένα backup.Τώρα όσο αφορά τις εργοστασιακές.Η τελευταία Ελληνική που κυκλοφορεί είναι η 4.1.1 Εγώ πέρασα την 4.1.2 η οποία αναμένεται για όλες τις χώρες με την Ελλάδα μέσα σύντομα αλλά για καλή μας τύχη κυκλοφόρησε ήδη στην Πολωνία όπου και μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-N7100&pcode=PRT&os=1&type=1#firmware Έχει κανονικά Ελληνικά σε όλα όπως και στο S-Pen οπότε είσαι καλυμένος ;) Η οθονη του ειναι ετσι σκουρα ρε παιδια? Το βλεπω διπλα απο το asus padfone 2 και εχουν μεγαλη διαφορα, αλλα δεν ειναι τοσο η διαφορα μεταξυ τους που με ανησυχει αλλα το ιδιο το τηλεφωνο που το βλεπω τοσο λιγο φωτεινο. Ειναι οντως ετσι? Φίλε μου.Η οθόνη είναι το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει στο Note II.Δεν ξέρω για το βίντεο.Αλλά εμένα κάθε φορά που το κοιτάζω με εντυπωσιάζει ;) Edited December 19, 2012 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Για πειτε τι μπορει να πατησα και δε λειτουργει τι πενακι Εμφανιζετε μονο 1 στρογγυλος κυκλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Για πειτε τι μπορει να πατησα και δε λειτουργει τι πενακι Εμφανιζετε μονο 1 στρογγυλος κυκλος Καλημερα. Τι εννοεις δεν δουλευει?Προσπαθεις να γραψεις ή να περιηγηθεις στο UI και το πενακι δεν κανει τιποτα? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Όσοι το κάνατε αυτό ποστάρετε αν αλλάζει ο counter και το status αν λέει modified Υπαρχει καποια απαντηση σε αυτο; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Δεν μπορω να κουνησω πλεον την οθονη με το πενακι η να ενεργοπιοησω εφαρμογες εμφανιζεται ενα κυκλακι μονο συνεχεια οταν πλησιαζω δτην οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Δεν μπορω να κουνησω πλεον την οθονη με το πενακι η να ενεργοπιοησω εφαρμογες εμφανιζεται ενα κυκλακι μονο συνεχεια οταν πλησιαζω δτην οθονη Τροπος για να απενεργοποιησεις το πενακι μεσα απο τα settings δεν υπαρχει (απο οσο γνωριζω).Μηπως να δοκιμασεις με ενα restart του κινητου?Φανταζομαι εισαι με stock rom? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλημέραααα :) φίλοι μου καλοί πως μπορώ να κάνω freeze εφαρμογές; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλημέραααα :) φίλοι μου καλοί πως μπορώ να κάνω freeze εφαρμογές; Ευχαριστώ Εισαι root?Αν ναι τοτε titanium backup (εφαρμογη που αξιζει τα λεφτα της μεχρι τελευταιο cent) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Τροπος για να απενεργοποιησεις το πενακι μεσα απο τα settings δεν υπαρχει (απο οσο γνωριζω).Μηπως να δοκιμασεις με ενα restart του κινητου?Φανταζομαι εισαι με stock rom? Το κινητο ειναι καινουργιο Μπορω να αλλαξω σελιδες δεξια αριστερα (εμφανιζει βελακια κατευθυνσης ) και να σκρολαρο σε μενου πανω κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Το κινητο ειναι καινουργιο Μπορω να αλλαξω σελιδες δεξια αριστερα (εμφανιζει βελακια κατευθυνσης ) και να σκρολαρο σε μενου πανω κατω Πραγματικα με εχεις μπερδεψει :lol::lol: Το spen δουλευει ή οχι? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Εισαι root?Αν ναι τοτε titanium backup (εφαρμογη που αξιζει τα λεφτα της μεχρι τελευταιο cent) Οχι φιλε δεν είμαι root. Δεν υπάρχει τρόπος χωρίς root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Εισαι root?Αν ναι τοτε titanium backup (εφαρμογη που αξιζει τα λεφτα της μεχρι τελευταιο cent) Εκτός από αυτό που προτείνει ο Αργύρης (δεν σε μπέρδεψα Αργύρη μου αυτή τη φορά να σε πω Διονύση..χεχε) υπάρχει και στις ρυθμίσεις του κινητού η δυνατότητα να απενεργοποιήσεις κάποιες εργοστασιακά εγκατεστημένες εφαρμογές. Πηγαίνεις στα settings - Applications Manager - All, επιλέγεις τις εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι και θα δεις ότι σε κάποιες έχει τη δυνατότητα να τις κάνεις disable οπότε και δεν τρέχουν στο παρασκήνιο ούτε εμφανίζονται στα applications του κινητού. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Πραγματικα με εχεις μπερδεψει :lol::lol: Το spen δουλευει ή οχι? .....πχ δεν μπορω να κατεβασω την μπαρα καταστασης να ενεργοπιοησω εφαρμογες να πατησω πανω πσνω σε γραμματα απο το πληκτρολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 .....πχ δεν μπορω να κατεβασω την μπαρα καταστασης να ενεργοπιοησω εφαρμογες να πατησω πανω πσνω σε γραμματα απο το πληκτρολογιο Σου έχει πέσει ποτέ υο πενάκι κάτω? η μύτη του μπροστά είναι οκ? Ρωτάω, για να αποκλείσουμε τυχόν hardware problem... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Εκτός από αυτό που προτείνει ο Αργύρης (δεν σε μπέρδεψα Αργύρη μου αυτή τη φορά να σε πω Διονύση..χεχε) υπάρχει και στις ρυθμίσεις του κινητού η δυνατότητα να απενεργοποιήσεις κάποιες εργοστασιακά εγκατεστημένες εφαρμογές. Πηγαίνεις στα settings - Applications Manager - All, επιλέγεις τις εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι και θα δεις ότι σε κάποιες έχει τη δυνατότητα να τις κάνεις disable οπότε και δεν τρέχουν στο παρασκήνιο ούτε εμφανίζονται στα applications του κινητού. Το χω κάνει αυτό. :D λέω μήπως υπάρχει άλλος τρόπος για κάποιες άλλες εφαρμογές που δεν μπορώ να τις κάνω έτσι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Το χω κάνει αυτό. :D λέω μήπως υπάρχει άλλος τρόπος για κάποιες άλλες εφαρμογές που δεν μπορώ να τις κάνω έτσι:) Τοτε αναγκαστικα root και titanium backup.Το ξηλωμα απο τη σαβουρα στο δικο μου τηλεφωνο (svoice,hubs κτλ κτλ)μου εδωσε 250mb επιπλεον +το πιθανο battery saving Απλα αν το κανεις, μην αρχισεις να σβηνεις ο,τι να ναι.Υπαρχουν εφαρμογες που ειναι απαραιτητες για τη σωστη λειτουργια του τηλεφωνου Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Σου έχει πέσει ποτέ υο πενάκι κάτω? η μύτη του μπροστά είναι οκ? Ρωτάω, για να αποκλείσουμε τυχόν hardware problem... Οχι το κινητο ειναι χθεσινο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Τοτε αναγκαστικα root και titanium backup.Το ξηλωμα απο τη σαβουρα στο δικο μου τηλεφωνο (svoice,hubs κτλ κτλ)μου εδωσε 250mb επιπλεον +το πιθανο battery saving Απλα αν το κανεις, μην αρχισεις να σβηνεις ο,τι να ναι.Υπαρχουν εφαρμογες που ειναι απαραιτητες για τη σωστη λειτουργια του τηλεφωνου Ναι έχω διαβάσει στο xda για το ποιες είναι safe. Απλά δεν θέλω να κάνω root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Οχι το κινητο ειναι χθεσινο..... Παρα πολυ περιεργο.Θα δοκιμαζα factory reset και αν συνεχιζε το προβλημα θα το πηγαινα πισω asap Ναι έχω διαβάσει στο xda για το ποιες είναι safe. Απλά δεν θέλω να κάνω root. Τοτε κατσε με τη σαβουρα :lol::lol: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts