Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέος στην παρέα κι εγώ! Μόλις το παρέλαβα από το extreme-mobile! Mόλις το άνοιξα έκανε ένα μικρό update. Η version είναι:

ΑP: N7100XXALJ3

CP: N7100XXLJ2

CSC: N7100AUTALJ2

Να πω και ένα καλό λόγο για το extreme mobile. Η παραγγελία έγινε χτες περίπου στις 12:00 το μεσημέρι και σήμερα το πρωί το είχα στα χέρια μου. Πολύ προσεκτικά συσκευασμένο, σφραγισμένο και με το imei γραμμένο πίσω στην απόδειξη.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν βλεπω κανενα λογο να εχουν δεξια ελληνικα τα τηλεφωνα απο vodafone πλαισιο κτλ .Ειναι καθαρα θεμα rom.

μου κανει εντύπωση παντως που δεν εχει ελληνικά στην μπάρα επαφών,ενω εχει ελληνικά στη μπάρα της μουσικής...

Samsung Note II

μου κανει εντύπωση παντως που δεν εχει ελληνικά στην μπάρα επαφών,ενω εχει ελληνικά στη μπάρα της μουσικής...

Να μην σου κανει :)

Το seccontacts.apk δεν εχει στο index ελληνικα(ετσι αποφασισε η samsung).Στο music.apk αποφασισε να βαλει

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε τις επαφές με την μπάρα.

Ο πιο σύντομος τροπος ειναι να πληκτρολογησεις στην αναζήτηση 2-3 γραμματα

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ακόμα και αν θυμάσαι 2-3 νούμερα από το τηλέφωνο σου βγάζει την επαφή αμέσως. Το έχω δύο μέρες και ούτε που χρειάστηκε η μπάρα επαφών. Πάντως το κινητό ότι και να λέμε είναι όνειρο. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλη συσκευή που να με καλύπτει τόσο για τα επόμενα 2 χρόνια.
Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Βρήκα και την πρώτη ατέλεια στο note ii! Χρησιμοποιώ κάρτα 2in1 sim. H εναλλαγή της γραμμής γίνεται κανονικά αλλά δεν αλλάζει και η ονομασία πχ. Αν η ενεργή γραμμή είναι η cosmote συμβόλαιο και προωθημένη η cosmote κάρτα, όταν αλλάξω γραμμή ενώ η αλλαγή γίνεται κανονικά το κινητό συνεχίζει να εμφανίζει ότι η ενεργή γραμμή είναι η συμβόλαιο και όχι η κάρτα. Έτσι δεν μπορώ να δω εύκολα ποια γραμμή είναι κάθε φορά η ενεργή. Το πρόβλημα αυτό δεν το είχε ούτε το sii ούτε το motorola με 4.0.4 H μόνη λύση που βρήκα εώς τώρα είναι η επανεκκίνηση ή η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση της λειτουργία πτήσης.

Ξέρετε εάν θα βγει και σε κανένα νέο χρώμα στο άμεσο μέλλον; Είδα την συσκευή και νομίζω είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε κινητή συσκευή τηλεφώνου. Δίπλα του είχε ένα S3 σε πολύ ωραίο μπορντό.

Καλησπερα , μετα απο 2 χρονια , ηρθε η ωρα για νεο κινητο .

Και ενω εδω και λιγο καιρο ζαχαρωνα το experia T , περισσότερο λογω της καμερας των 13 μεγαπιξελ ,

μολις ειδα την τιμη που βγηκε , αρχισα να βλεπω το note 2 .

Η μεγαλη οθονη , τα δυνατα χαρακτηριστικα , το πενακι , η μεγαλη μπαταρια και η καλη τιμη συνθετουν

ενα κινητο που ομολογουμενως κατακτα με ευκολια τον χαρακτηρισμο του ξεχωριστου :D

Το μονο που σκεφτομαι , ειναι η φορητοτητα σε καποιες χαλαρες στιγμες , και οταν θα εχει περασει ο αρχικος

ενθουσιασμος , αν και ειμαι σχεδον αποφασισμενος να τα δω αυτα στην πραξη :lol:

Εως τωρα ημουν κατοχος του nokia N8 , πολυ καλο κινητο σαν ποιοτητα κατασκευης και σαν φωτογραφικο κινητο ,

αλλα εντελως ξεπερασμενο για χρηση net .

Το μονο που θα ηθελα να ρωτησω , μιας και αρκετα μελη εδω ειναι ειδημονες των κινητων , ειναι αν οι δυνατοτητες

του note 2 στον τομεα της φωτογραφιας και του βιντεο , ειναι αντωτερες , ιδιες ή κατωτερες του Ν8 .

Σας ευχαριστω , για την φιλοξενια και ελπιζω το επομενο ποστ μου εδω να ειναι απο το note 2 :D

Ειχα το s3 μαζι με το ν8 κ τωρα εχω το ν8 κ το νοτε 2 επειδη λατρευω τις φωτο.. πιστευω οτι τις φωτο με το φλας xenon δε τις φτανει κανενα φλας led οι εκπληκτικες φωτο ειναι O λογος που δεν πούλησα ως Τώρα το N8 ! Φυσικά Και στο NOTE 2 Είναι Παρα πολυ Καλες Αλλα οχι Καλυτερες το βιντεο Ειναι ΚαλυτΕρ0 στο NOTE 2

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Και ξαφνικα στα καλα καθουμενα..οταν προσπαθω να κανω αναβαθμιση OTA ψαχνει ψαχνει και μενει στο ψαξιμο για αναβαθμιση και οταν το βαζω στο κιες το αναγνωριζει συνδεεται και μετα τσουπ..το κινητο σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω κιες..γερμανικο γαρ DBT στοκ ρομ και ρουτ
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Εφόσον το έχεις κάνει root έχεις αλλάξει το status σε custom/modified. Θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία μηδενισμού του counter με triangle away→data reset για επαναφορά σε official status εάν θέλεις τα OTA updates.

Εφόσον το έχεις κάνει root έχεις αλλάξει το status σε custom/modified. Θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία μηδενισμού του counter με triangle away→data reset για επαναφορά σε official status εάν θέλεις τα OTA updates.

Και ξαφνικα στα καλα καθουμενα..οταν προσπαθω να κανω αναβαθμιση OTA ψαχνει ψαχνει και μενει στο ψαξιμο για αναβαθμιση και οταν το βαζω στο κιες το αναγνωριζει συνδεεται και μετα τσουπ..το κινητο σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω κιες..γερμανικο γαρ DBT στοκ ρομ και ρουτ

Με αλλα λογια αυτο που λεει ο φιλος geovass ειναι οτι αν πας στο settings-about device-status κατω κατω στο device status πρεπει να σου γραφει modified.Οσο γραφει modified ξεχνας το update.

Edited by Superuser

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Με αλλα λογια αυτο που λεει ο φιλος geovass ειναι οτι αν πας στο settings-about device-status κατω κατω στο device status πρεπει να σου γραφει modified.Οσο γραφει modified ξεχνας το update.

εχω κανει ρουτ με τον πρωτο τροπο..ανοιγω το triangle away παταω reset flash counter bootarei επιλεγω να σβυσει το counter κανει επαννεκινηση αλλα δεν μηδενιζει...μου διαφευγει κατι?

Ερωτησις κρισεως.

Τελικα,απο που πρεπει να το παρει κανεις,ωστε να εχει τη Γαλλικη ρομ,που καταλαβαινει τα ελληνικα οταν γραφουμε με τη γραφιδα;(Γιατι αυτη η λειτουργια,με βολευει πολυ).

Μονον απο τη Γαλλια,ή και απο καπου εδω;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ερωτησις κρισεως.

Τελικα,απο που πρεπει να το παρει κανεις,ωστε να εχει τη Γαλλικη ρομ,που καταλαβαινει τα ελληνικα οταν γραφουμε με τη γραφιδα;(Γιατι αυτη η λειτουργια,με βολευει πολυ).

Είναι δύσκολο να πετύχεις. Ίσως από expansys και πάλι στην τύχη. Εγώ περίμενα γερμανικό και βγήκε σουηδικό! Μη σε αγχώνει, περνάς πανεύκολα την γαλλική. Ειδικά αν είχες κινητό android samsung η διαδικασία είναι η ίδια!

εχω κανει ρουτ με τον πρωτο τροπο..ανοιγω το triangle away παταω reset flash counter bootarei επιλεγω να σβυσει το counter κανει επαννεκινηση αλλα δεν μηδενιζει...μου διαφευγει κατι?

επειδη δεν ειμαι μπροστα σε pc ποιον εννοεις πρωτο τροπο?Εχεις stock recovery ή cwm recovery?

Ερωτησις κρισεως.

Δεν εχει να κανει απολυτα απο που θα το παρεις.Παιδια που το πηραν απο εδω ειχε γαλλικη ρομ

edit με προλαβε ο Αχιλλεας

Edited by afilopou

Βρε παιδιά αφού μπορείτε να περάσετε οποια ρομ θέλετε γιατί σας απασχολεί τόσο πολύ αν θα είναι γαλλικό σουηδικό η δεν ξέρω και εγώ τι; :)

Sent from my note

Βρε παιδιά αφού μπορείτε να περάσετε οποια ρομ θέλετε γιατί σας απασχολεί τόσο πολύ αν θα είναι γαλλικό σουηδικό η δεν ξέρω και εγώ τι; :)

Sent from my note

Quoted for emphasis. :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Sent from my note

Γιατι freddy υπαρχουν παιδια που δεν θελουν καν να μπουν στη διαδικασια φλασαρισματος.Δεν το εχουν κανει ποτε και δεν θελουν να το κανουν και τωρα.Προσωπικα ειναι απολυτα σεβαστο

Γιατι freddy υπαρχουν παιδια που δεν θελουν καν να μπουν στη διαδικασια φλασαρισματος.Δεν το εχουν κανει ποτε και δεν θελουν να το κανουν και τωρα.Προσωπικα ειναι απολυτα σεβαστο

Αργυρη δεν εχεις αδικο και γενικα συμφωνω με τη φιλοσοφια, απλως αφου στην προκειμενη ειναι μονοδρομος απο τη στιγμη που δεν μπορεις να ξερεις ποια ρομ θα εχει μεσα η συσκευη δεν υπαρχει λογος αγχους :)

Αν και εγω επιμενω πως και στις γερμανικες σιγουρα θα βγει update που θα εχει την ελληνικη spen γραφη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Για να δουμε αν μπορουμε να κανουμε να μην βγαινει η χοντρη.

1.Ξανακατεβασε τη rom και σβησε την παλια.

2. Πηγαινε στον task manager των windows στο tab "services" και οπου βλεπεις service που να εχει το ονομα kies το σκοτωνεις (end process).

3. Ανοιξε το odin βαλε τη rom στο pda (οταν κατεβασεις τη rom και τη ξεζιπαρεις θα εχει μεσα ενα .Tar.md5 αρχειο και ενα .dll Ασε τα οπως ειναι και τα 2.Μη σβησεις τιποτα) και προσπαθησε να φλασαρεις παλι.

Μια λυση θα ηταν απο το .tar.md5 να αφαιρεσεις το .md5 και να εχεις ενα αρχειο .tar αλλα δεν θα στο συνιστουσα

παιδες ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Ολα ενταξει τωρα... Μαλλον corrupted file x2 την γκαντεμια μου μεσα!

Το καταλαβαίνω αυτό και το σέβομαι.

Από την στιγμή όμως που είσαι μέσα σε ένα φόρουμ ψάχνεσαι ;)

Και η λύση του προβλήματος είναι πολύ απλή και χωρίς να χάσεις την εγγύηση. Απλά θέλει λίγο διάβασμα.

Δεν είναι κάτι δύσκολο. Το κινητό σου δίνει και αυτή την δυνατότητα της αλλαγής ρομ και απο την στιγμη που την δίνει δεν υπάρχει νόημα (για μένα πάντα :))να ψάχνεσαι αν θα πάρεις γαλλικό γερμανικό κτλ.

Τεσπα...

Sent from my note

Ερωτησις κρισεως.

αν το παρεις απο εδω καταστηματα που δινουν συσκευες ελληνικης αντιπροσωπειας φυσικα και θα εχεις αναγνωριση ελληνικων με την γραφιδα..αν παραγγειλεις απο σκρουτζομαγαζα μαλλον θα πετυχεις γερμανικο αν παραγγειλεις ελληνικο εξπανσυς κληρωνει λαχειο αν παρεις απο γαλλικο εξπανσυς παιρνεις γαλλικο κινητο..

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)