kostas2712 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Δυστυχώς δεν έχει σε αυτήν την έκδοση android επιλογή για απόκρυψη εφαρμογών (θα το έχετε πάλι στη lollipop,όποτε λίγο υπομονή).Αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα,είναι να μετακινήσεις μια εφαρμογή από την πρώτη σελίδα στη δεύτερη ώστε να σου αφήσει χώρο για να δημιουργήσεις έναν φάκελο εκεί,στον οποίο θα μπορείς πλέον να ρίξεις όσες εφαρμογές δεν θέλεις και να αδειάσει η δεύτερη σελίδα.. Σε ευχαριστω παρα πολυ αγαπητε φιλε για την απαντηση. Εχω δημιουργησει ενα φακελο, το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μετακινησω εφαρμογες η φακελους μεταξυ των δυο σελιδων, μαλλον κατι μου διαφευγει:cry: Επισης ακριβως την ιδια εκδοση android εχει η κοπελα μου σε ενα lg g2 και εχει την επιλογη για αποκρυψη εφαρμογων, πως ειναι δυνατον αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) . Σε ευχαριστω παρα πολυ αγαπητε φιλε για την απαντηση. Εχω δημιουργησει ενα φακελο, το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μετακινησω εφαρμογες η φακελους μεταξυ των δυο σελιδων, μαλλον κατι μου διαφευγει:cry: Επισης ακριβως την ιδια εκδοση android εχει η κοπελα μου σε ενα lg g2 και εχει την επιλογη για αποκρυψη εφαρμογων, πως ειναι δυνατον αυτό?Πατάς μενού->επεξεργασία και δεν σε αφήνει να μετακινήσεις?...περίεργο μου φαίνεται. Όσο για το g2, ναι γίνεται, το βλέπω στου γιου μου, αντιθέτως στο note 2 της γυναίκας μου με αυτή την έκδοση δεν γίνεται η αποκρυψη.Ή κάτι έχει φτιάξει η lg ή κάτι έχει διαφύγει στη samsung.Θα λυθεί όπως σου είπα Μόλις πάρετε την lollipop. Edited March 8, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Πατάς μενού->επεξεργασία και δεν σε αφήνει να μετακινήσεις?...περίεργο μου φαίνεται. Όσο για το g2, ναι γίνεται, το βλέπω στου γιου μου, αντιθέτως στο note 2 της γυναίκας μου με αυτή την έκδοση δεν γίνεται η αποκρυψη.Ή κάτι έχει φτιάξει η lg ή κάτι έχει διαφύγει στη samsung.Θα λυθεί όπως σου είπα Μόλις πάρετε την lollipop. Παταω μενου->επεξεργασια και με αφηνει να μετακινησω-αλλαξω θεση τις εφαρμογες μονο στην ιδια σελιδα, η οποια πρωτη εχει κενες θεσεις και η δευτερη σελιδα μονο ενα φακελο που εχω ριξει οτι δεν χρειαζομαι. Δεν γινεται μετακινηση μεταξυ των δυο σελιδων. Δεν πειραζει μικρο το κακο, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Παταω μενου->επεξεργασια και με αφηνει να μετακινησω-αλλαξω θεση τις εφαρμογες μονο στην ιδια σελιδα, η οποια πρωτη εχει κενες θεσεις και η δευτερη σελιδα μονο ενα φακελο που εχω ριξει οτι δεν χρειαζομαι. Δεν γινεται μετακινηση μεταξυ των δυο σελιδων. Δεν πειραζει μικρο το κακο, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Έτσι για το τυπικό, επειδή με έβαλες σε σκέψεις...Μόλις τώρα δοκίμασα και μετακινούνται όλες οι εφαρμογές από σελίδα σε σελίδα απροβλημάτιστα.Κάνε ένα reboot και ξαναδοκίμασε.Αν στο κάνει πάλι, πιθανόν να μην έχεις κάνει επαναφορά μετά το update και κάπου κάνει πρόβλημα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Εκανα reboot πατωντας volume+κεντρικο πληκτρο+power button και μου εβγαλε το μενου, πατησα reboot και το ανθρωπακι μολις πατησα για reboot προλαβα να δω οτι εγραψε σφαλμα. Ισως να θελει factory reset, αλλα δεν προκειται να κατσω να ασχοληθω, γιατι θελω παλι καμμια μερα να κανω καποιες ρυθμισεις, ασε μην ξαναχασω παλι τα μηνυματα που ειχα και οχι μονο αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 παιδια την 64gb καρτα την παιζει καλα??εχει βαλει κανεις?? ευχαριστω Κομπλέ παίζει σε μένα. Μία Sandisk 64άρα UHS-I εδώ και ~26 μηνες. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 παιδια την 64gb καρτα την παιζει καλα??εχει βαλει κανεις?? ευχαριστω Ναι κανενα προβλημα και εδω..απο τον Μαιο ειμαι με 64αρα samsung UHS-I .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_Lentz Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλημέρα σε όλους. Φαντάζομαι θα είναι συνηθισμένη ερώτηση.Samsung Galaxy Note II N71OO. Έχει την έκδοση 4.2.2 ξέρουμε αν έχει βγεί update?αν θα βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλημέρα σε όλους. Φαντάζομαι θα είναι συνηθισμένη ερώτηση.Samsung Galaxy Note II N71OO. Έχει την έκδοση 4.2.2 ξέρουμε αν έχει βγεί update?αν θα βγει? Nαι,έχει κυκλοφορήσει η 4.4.2 εδώ και αρκετό καιρό.Κάνε μια χειροκίνητη αναζήτηση για ΟΤΑ update μέσω της συσκευής σου ή σε διαφορετική περίπτωση, σύνδεσε το με το kies 3 να δείς αν σου δίνει κάποιο update για το region της δικής σου συσκευής. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλημέρα.Πηρα μεταχειρισμένο το νότε 2 χωρίς ρουτ με 4.4.2 Ολανδική μαμισια.Ενω λοιπόν, έχω και τα αγγλικά και τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο,μου γράφει μόνο αγγλικά!!!Αν ξετικάρω την αγγλική πχ.μου βγάζει ελληνικά κανονικά και το αντίθετο βέβαια.Αν έχω και τις δυο και πατάω το διάστημα για ν αλλάξω γλώσσα,δεν αλλάζει!!Το έκανα επαναφορά και τα ίδια!!!Μηπως αλλάζει από άλλου η γλώσσα στη 4.4.2;;Τι να κάνω;;Ευτυχώς έχω 0 κνοξ και έχω εγγύηση ακόμα!!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλημέρα. Σίγουρα δεν είναι θέμα συσκευής. Για να γράφεις για μεταχειρισμένη συσκευή, σίγουρα θα έγινε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εάν δεν έγινε, να γίνει πάραυτα. Εάν δεν στρώσει έτσι τότε δοκιμάζεις άλλη Ρομ με Οντίν ή βάζεις άλλο πληκτρολόγιο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 @petran66 Δεν αλλάζει με το πάτημα του spacebar η γλώσσα,πρέπει να σύρεις τα δάχτυλο πάνω του. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλημέρα. Σίγουρα δεν είναι θέμα συσκευής. Για να γράφεις για μεταχειρισμένη συσκευή, σίγουρα θα έγινε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εάν δεν έγινε, να γίνει πάραυτα. Εάν δεν στρώσει έτσι τότε δοκιμάζεις άλλη Ρομ με Οντίν ή βάζεις άλλο πληκτρολόγιο. Αχιλλέα δε θέλω να το κάνω ρουτ για να βάλω άλλη ρομ.Οσο για επαναφορά,γράφω ότι έκανα και τίποτα... @petran66 Δεν αλλάζει με το πάτημα του spacebar η γλώσσα,πρέπει να σύρεις τα δάχτυλο πάνω του. Truckman το ξέρω αυτό φίλε μου!!!Εχω αλλάξει τόσα Samsung!!!Αυτο κάνω και δεν αλλάζει!!!Με έχει σκάσει!!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Truckman το ξέρω αυτό φίλε μου!!!Εχω αλλάξει τόσα Samsung!!!Αυτο κάνω και δεν αλλάζει!!!Με έχει σκάσει!!!Μήπως έχεις κάτι ενεργό στην προσβασιμότητα? Μήπως έχεις βάλει greenify? Μετά την επαναφορά δοκίμασες απευθείας το πληκτρολόγιο και είδες να κάνει πάλι το ίδιο ή πέρασες πρώτα κάποιες εφαρμογές? (μήπως σου κάνει κάποια εφαρμογή τη ζημιά). Edited March 14, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Μήπως έχεις κάτι ενεργό στην προσβασιμότητα? Μήπως έχεις βάλει greenify? Ναι, έχω greenfy Edit:Αυτο έφταιγε!!!Αλλα γιατί;;Πρώτη φορά το βλέπω αυτό!! Edited March 14, 2015 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ναι, έχω greenfyΕλα ρε φίλε, βγάλτο, αυτό συνήθως κάνει τη ζημιά. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδια παρατηρω τοντελευταιο καιρο αργει να ολοκληρωθει ηφορτιση.Οταν το φορτιζω κλειστο δεν ολοκληρωνεται σχεδον ποτε ενω οταν το ανοιγω ειναι στο 100%.Μηπως ειναι κανενα bug της kitkat? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ναι, έχω greenfy Edit:Αυτο έφταιγε!!!Αλλα γιατί;;Πρώτη φορά το βλέπω αυτό!! μήπως είχες βάλει και το πληκτρολόγιο στο greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 http://techblog.gr/software/galaxy-note-2-android-lollipop-update-7271/ λετε? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εδώ δεν πήραν ακόμη άλλα πιο καινούρια μοντέλα... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εδώ δεν πήραν ακόμη άλλα πιο καινούρια μοντέλα... ναι αλλα εδω note 2:p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ναι αλλα εδω note 2:p αν βγει τελικά η επίσημη ρομ και ειναι καλή και μετά την περιλάβουν και τα τζιμάνια του xda τότε το Note II περνάει σε άλλα επίπεδα διαχρονικότητας και σίγουρα θα μείνει στην ιστορία ως η πιο "too hard to die" ναυαρχίδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 αν βγει τελικά η επίσημη ρομ και ειναι καλή και μετά την περιλάβουν και τα τζιμάνια του xda τότε το Note II περνάει σε άλλα επίπεδα διαχρονικότητας και σίγουρα θα μείνει στην ιστορία ως η πιο "too hard to die" ναυαρχίδα! ακομα και τωρα ειναι hard to die φιλε μου απλα με τιν lollipop θα κλαψουν πολλοι κατοχοι πιο καινιουργιων κινητων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ας περιμενουμε με ηρεμια..:clap::yahoo::w00t::w00t::w00t: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Αυτό που περιμένω είναι μια καστομ ρομ λολιποπ που θα βασίζεται στην στοκ ρομ που θα βγει....Κάτι σαν του dr.ketan αλλά γλυφιτζουρατη :) Amen. Couldn't agree more . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts