Bezbozny Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Πάντως στο skroutz το note3 είναι φθηνότερο από το note 2. Δε βλέπω το λόγο να πάει κανείς στο 2 σήμερα. Είναι διετίας τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Το note 3 neo είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς εκτός από την υποστήριξη εκτός samsung (βλέπε xda) για την ώρα τουλάχιστον. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Παιδα εγω ειμαι ακομα στην 4.1.2 και μου βγαινει συνεχεια ενημερωση λογισμικου...μπορω να μαθω πριν το κανω ποια εκδοση ειναι??4.3 η 4.4??το κινητο αγοραστηκε περυσι τον ιουλη απο birdphone.(αν βοηθαει σε τιποτα αυτο). Σε μένα πέρασε την 4.3 πρώτα (+ αρκετά updates αν το λέω σωστά, της 4.3) και μετά 4.4.. Ολα μαζί κάνα 2ωρο αν θυμάμαι καλά.. Άσχετο, έκανα Hard reset και πλέον όταν έρχεται μνμ, στην μπαρα ειδοποιήσεων γράφει απλός ότι "μνμ ελήφθη", ενώ πριν έλεγε τον αποστολέα και την στιγμή που έφτανε, "αποκάλυπτε" και μέρος του μηνύματος. . Ξέρουμε ποια ρυθμίση είναι?? Δεν το βρίσκω με τπτ. Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 καλημερα.help βρηκα σε καλη τιμη ενα lg g pro και ενα galaxy note 2 lte αν μπορουσατε να βοηθησετε ποιο απο τα δυο.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Σε μένα πέρασε την 4.3 πρώτα (+ αρκετά updates αν το λέω σωστά, της 4.3) και μετά 4.4.. Ολα μαζί κάνα 2ωρο αν θυμάμαι καλά.. Άσχετο, έκανα Hard reset και πλέον όταν έρχεται μνμ, στην μπαρα ειδοποιήσεων γράφει απλός ότι "μνμ ελήφθη", ενώ πριν έλεγε τον αποστολέα και την στιγμή που έφτανε, "αποκάλυπτε" και μέρος του μηνύματος. . Ξέρουμε ποια ρυθμίση είναι?? Δεν το βρίσκω με τπτ. Αρα δεν ξερουμε οταν κανουμε ενημερωση λογισμικου τι θα μας βαζουν??Μετα αποκαλυπτεται..σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Τι εννοείς, γιατί το λες αυτό? Άκουσες από κάποιον άλλο, ας πουμε- ότι από 4.1.2 πέρασε κατευθείαν σε 4.4? Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλημέρα παίδες. Πρόσφατα επέστρεψα στο αγαπημένο μου Note II (από το S4 που είχα για λίγο διάστημα). Τελικά το Note II αποδεικνύεται σταθερή αξία. Όπου τα άλλα υστερούν, αυτό υπερέχει. Είναι μια all-around συσκευή που δεν θα σε προδώσει και ήταν σφάλμα μου που την άφησα για κάτι άλλο. Επειδή μιλάτε για ROM updates, εγώ αυτή τη στιγμή φοράω την 4.3, η οποία δουλεύει άψογα. Η πρόσφατη εμπειρία μου με το S4 μου δίδαξε το γνωστό "If it ain't broke, don't fix it!" Δεν σκοπεύω να βάλω την 4.4.2, μια χαρά είναι η 4.3. Μόλις ξετικάρισα το "Update automatically" / "Αυτόματη ενημέρωση" στις ρυθμίσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) OK. Ο καθένας έχει δικαίωμα να ακολουθεί τις επιλογές του. Η 4.4.x για κάποιους άλλους από εμάς λύνει μερικά σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπιζουμε. Edited July 1, 2014 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 ρε παιδια παρατηρησα τις τελευταιες μερες οτι δεν μπορω να στειλω SMS ουτε πρωτος αλλα ουτε να απαντησω............δειχνει οτι ''φευγει'' (με το κυκλακι που γυριζει) και μπορει αυτο να το κανει για μερες..........τι φταιει εχω κανει καμια κουταμαρα ? χρησιμοποιω handcent,,,,,αλλα και τα μυνηματα τις συσκευης που προσπαθησα , τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Και σε μενα εγινε αυτο που λες σημερα, δεν μου ερχοντουσαν μηνυματα και κλησεις, με επερναν και εδειχνε κλειστο, ευτυχως κοιμομουν τοτε !!! χαχαχαχ, εκανα μια επανεκινηση και ηρθαν ολα μαζι, οπως και μηνυμα που ειχα στειλει, εφυγε εκεινη την ωρα της επανεκινησης. Αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι γενικα οτι υπαρχει θεμα με το σημα, ειτε απο εταιρια wind ειτε απο την συσκευη. Πολυ φοβαμαι οτι ειναι η συσκευη γιατι δεν εχω κανενα θεμα με αλλη συσκευη, παρα μονο με το Note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Καλησπέρα. Μετά από την πρόσφατη αναβάθμιση σε 4.4 έχω πρόβλημα με πολύ συχνές αποσυνδέσεις του wifi σε μέρη στο σπίτι που πριν έπιανε σημα κανονικά. Τι μπορώ να κάνω για να βελτιωθεί αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 καλημερα και παλι απο εμενα τελικα το εστειλα smartec μου ειπαν οτι θελει πλακετα μου ειπαν το κοστος ασυμφορο να γινει.:ninja: κατι αλλο με 4.1.2 ειχα wifi τωρα με 4.3 οχι γυρισα σε ομεγα 4,1,2 παλι δεν εχω γιατι? ακουω γνωμες...τη φταιει? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 βγήκε και η 4.4.2 για Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 καλημερα και παλι απο εμενα τελικα το εστειλα smartec μου ειπαν οτι θελει πλακετα μου ειπαν το κοστος ασυμφορο να γινει.:ninja: κατι αλλο με 4.1.2 ειχα wifi τωρα με 4.3 οχι γυρισα σε ομεγα 4,1,2 παλι δεν εχω γιατι? ακουω γνωμες...τη φταιει? Καλα,εληξε η εγγυηση;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Μα καλά...είναι δυνατόν να βγάζουν πρώτα για παρόχους χωρίς να βγάζουν πρώτα τα unbranded???σήμερα βγήκε η 4,4,2 για united kingdom (Vodafone) με το unbranded τι θα γίνει??? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 εχω καποιο θεμα ειμαι εκτος εγγυησεως ,μου επεσε απο το μηχανακι καταλαβενεις τη επαθε... εχω γραψει και ποιο πισω ,και εχω και φωτο πως εγινε στο ατυχημα και πως χαλασα 165 ε να το φτιαξω και τελικα .....μπουφ....γνωριζουμε γιατι μπορει να συμβενει αυτο με το wifi θελω να προσθεσω οτι το down volume button δεν δουλευει του εχω περασει twrp και μπαινω απο εκει σε download mode η απο adb οταν ανοιγει... με το wifi τελικα γνωριζει καποιος? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ψάξε στο xda για mj5 bootloader και πέρασε τον με Odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Και εμενα μου κανει εντυπωση που δεν βγαινει η unbranded και βγαινει πρωτα για παροχους. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Μα καλά...είναι δυνατόν να βγάζουν πρώτα για παρόχους χωρίς να βγάζουν πρώτα τα unbranded???σήμερα βγήκε η 4,4,2 για united kingdom (Vodafone) με το unbranded τι θα γίνει??? :worry: Κάτσε να δεις τι χουνέρια θα τους βγάλει πρώτα και μετά βλέπουμε για αναβάθμιση. Αλλιώς υπάρχουν και οι custom. Κάποια θα βγεί τελικά χωρίς προβλήματα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Εγώ είμαι κανά δεκαήμερο με stock 4.4.2 voda ελληνικό. Χωρίς factory reset. Όλα δουλεύουν ρολόι. Ακόμα και το bluetooth στο αυτοκίνητο λειτουργεί κανονικά. Με την μπαταρία βλέπω και μια ελάχιστη βελτίωση. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Η εμβελεια του bt πως ειναι; Ιδια με πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Επειδή έχω bt μόνο στο αμάξι αυτό δεν μπορώ να το ελέγξω. Το κινητό είναι συνήθως στο 1 μέτρο από το ηχοσύστημα είτε σε μια θήκη είτε στην τσέπη μου. Διαφορά πάντως δεν είδα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Υπο κανονικές συθήκες πρέπει να έχει εμβέλεια 4-5 μέτρα έξω απο το αμάξι, με κλειστές τις πόρτες! Μπορείς να το δοκιμάσεις με κλήση στο κινητό απο dect ενω το κινητό βρίσκεται εκτός αμαξιού όπως σου είπα. Αν έχεις όρεξη φυσικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Πιάνει και απέξω. Ημουν στο σέρβις, είχαν ανοικτό το ηχοσύστημα και έπιασε στα 4-5μ που ήμουν. Μάλιστα τρόμαξε τον μάστορα γιατί ξαφνικά κάποιος μιλούσε μέσω των ηχείων.:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Χμμμ... πολυ ελπιδοφορο αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts