Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το NFC γιατί δεν ενεργοποιείται?

Πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια μου χρειάστηκε, και ο διακόπτης μένει γκρίζος.

Παιδια η περιστροφη οθονης κολαει συνεχεια μα συνεχεια...ετσι ξαφνικα..βαρεθηκα να κανω επανεκινηση...να κανω κανα φορματ??εκανα πριν 3 μηνες,ειμαι με 4.1.2 σταθερα..

Παιδια η περιστροφη οθονης κολαει συνεχεια μα συνεχεια...ετσι ξαφνικα..βαρεθηκα να κανω επανεκινηση...να κανω κανα φορματ??εκανα πριν 3 μηνες,ειμαι με 4.1.2 σταθερα..

Βαλε φωτεινοτητα στο Auto

Και αν θελεις και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.googlecode.eyesfree.setorientation

Edited by drgt

Βαλε φωτεινοτητα στο Auto

Και αν θελεις και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.googlecode.eyesfree.setorientation

Το κατεβασα..ευχαριστω..

παιδια καλησπερα εχω την 4.3 το κινητο εχει κλισει ενα χρονο και κατι δεν ξερω βεβαια για ποσο ισχιει η εγυηση, οταν τελιωσει θα ηθελα να το κανω ρουτ μονο και μονο για τις διαφημισεις απο διαφορες εφαρμογες που μου εχουνε σπασει τα νευρα.......:mad:\

Διαβασα στο face οτι οπου να ναι παει για κιτ κατ αληθεια τι αλλο εκτος απο αυτο μου σπαει τα νευρα μπορει να κανει κανεις με ροοτ εκτος απο το να βγαλει εφαρμογες που δεν θελει;:O

Επισης εχω παρατηρησει οτι οταν χτιπαει και περνει καπιος αμεσος σβινει η φωτηνοτητα και δεν προλαβενω να δω πιος ειναι και δεν προλαβενω να βαλω και ανοχτη ακροαση πως φτιαχνετε;

Edited by dukepapas

Παιδιά καλημέρα,

Αν περάσω μέσω odin τη Γαλλική 4.4.2 υπάρχει κάποιο θέμα το ότι είναι Ελληνικό το note μου ? (Συγνώμη αν ακούγετε λίγο χαζή η ερώτηση αλλά δε σκαμπάζω και πολλά)

Και επίσης υπάρχει κάποιο link να κατεβάσω τη 4.4.2 εκτός του sammobile γιατί δεν έχω κάνει εγγραφή ?

Ευχαριστώ.

.

Έμαθες τίποτε τελικά , διότι και εμένα με ενδιαφέρει ;

Ναι βρε παιδια για πείτε. Αν μπει αλλη ρομ στο Note2 η και στο Note1 απο την χωρα κατασκευής παντα ομως επίσημη υπαρχει θεμα εγγύησης ?

Ναι βρε παιδια για πείτε. Αν μπει αλλη ρομ στο Note2 η και στο Note1 απο την χωρα κατασκευής παντα ομως επίσημη υπαρχει θεμα εγγύησης ?

Σύμφωνα με την samsung ναι .Χωρίς να ειναι πάντα απόλυτο γιατι υπάρχουν αρκετές περίπτωσης που πήγαν στο service με διαφορετική official rom από αυτήν που είχαν και δέχτηκαν κανονικά την συσκευή .

Samsung galaxy s21+

Έμαθες τίποτε τελικά , διότι και εμένα με ενδιαφέρει ;

Τη πέρασα κανονικά μέσω odin αφού πρώτα μηδένισα counters με triangle away και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.(Προερχόμουν από 4.1.2). Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και έγινε μια χαρα. Το δικό μου θέμα όμως ήταν το ότι αφού πέρασα την official με knox και όντας χωρίς root μου φαινόταν ότι είχα μισό τηλέφωνο.(Το άλλο μισό το είχαν παρέα η google και η samsung). Οπότε πάλι root (by by εγγύηση) για να στήσω κανονικά τη συσκευή. Παρόλα αυτά όμως ο knoxx δημιουργεί προβλήματα και σε μπλοκάρει σε αρκετά πράγματα. Οπότε κατεβάζοντας καντήλια στην samsung (σιγά-σιγά οι συσκευές της οδηγούνται σε i-πέτα το) πέρασα τη πολύ καλή μέχρι στιγμής custom phantom χωρίς knox με καλούδια και εφαρμογές από note iii και S5 και έχω μια φανταστική συσκευή την οποία η samsung δε γουσταρε να μου δωσει για τους δικούς της χαζομαρκετίστικους λόγους.

Συνοψίζοντας αν είσαι ήδη σε 4.3 official με knox και θες να περάσεις τη Γαλλική 4.4.2 πέρασέ την χωρίς φόβο. Αν πάλι δεν είσαι σε 4.3 σου προτείνω να κάτσεις να διαβάσεις τι παίζει με την εναλαγή σε 4.3 και μετά (knox - πρόβλημα εγγραφής στην sd card - προβλήματα σε μερικές μεθόδους root κ.α) και αποφασίζεις.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σύμφωνα με την samsung ναι .Χωρίς να ειναι πάντα απόλυτο γιατι υπάρχουν αρκετές περίπτωσης που πήγαν στο service με διαφορετική official rom από αυτήν που είχαν και δέχτηκαν κανονικά την συσκευή .

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά πιστεύω ότι εφόσον περνάς official και δε ρουτάρεις ο counter του knox δε γράφει οπότε δεν υπάρχει θέμα εγγύησης. Έχεις κανονικά εγγύηση.

Μια ερώτηση.Εχω το ελληνικό.Πρώτα αλλάζω το CSC απο GR σε γαλλικό και μετα φλασάρω την γαλλική ROM;Έτσι θα παίρνω και τις ενημερώσεις αυτόματα;Και κάτι τελευταίο.Όταν φλασαρω σε γαλλική (παντα official) θα μετρήσει ο Knox counter ή όχι;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Συνηθως θέμα υπάρχει αν το κινητό είναι branded και το πας με αλλη ρομ.

Μετα την αναβαθμιση σε kitkat υπαρχει ακομα η δυνατοτητα στον διαχειριστή εφαρμογών για move to sd για τις εφαρμογές;Πρώτα αλλάζω το CSC απο GR σε γαλλικό και μετα φλασάρω την γαλλική ROM;Έτσι θα παίρνω και τις ενημερώσεις αυτόματα;

Μετα την αναβαθμιση σε kitkat υπαρχει ακομα η δυνατοτητα στον διαχειριστή εφαρμογών για move to sd για τις εφαρμογές;

Ναι! Φυσικά

Ρε παιδιά (συγγνώμη για το ρε), με jb 4.1.2 από μαμά, χωρίς ρουτ, και έχοντας την φωτεινότητα ρυθμισμένη στο αυτόματο, αν πειράξω την μπάρα επιλογής στάθμης φωτεινότητας, την αλλάζει κανονικά σαν να μην έχω επιλέξει την αυτόματη ρύθμιση. Με λίγα λόγια, όντας στην αυτόματη φωτεινότητα, αυτή δεν ρυθμίζεται αυτόματα, αλλά σύμφωνα με τη θέση της μπάρας. Το έχει προσέξει κανείς άλλος; Γιατί συμβαίνει αυτό;

Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο

και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει...

πέρασα τη πολύ καλή μέχρι στιγμής custom phantom χωρίς knox με καλούδια και εφαρμογές από note iii και S5 και έχω μια φανταστική συσκευή την οποία η samsung δε γουσταρε να μου δωσει για τους δικούς της χαζομαρκετίστικους λόγους.

Φίλε μου την V 3.0 πέρασες;

Είναι πιο απλή απ' ότι είδα στις οδηγίες....απλά φλασάρεις, σε αντίθεση με τις προηγούμενες!

Τα resources τα έχεις δοκιμάσει; (Phantom_ROM_Resources_V3.0) αξίζει κανένα πραγματικά τον κόπο;

Σε λίγο βλέπω ανεβάζει και version 3.1....

Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900,

Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS

Ρε παιδιά (συγγνώμη για το ρε), με jb 4.1.2 από μαμά, χωρίς ρουτ, και έχοντας την φωτεινότητα ρυθμισμένη στο αυτόματο, αν πειράξω την μπάρα επιλογής στάθμης φωτεινότητας, την αλλάζει κανονικά σαν να μην έχω επιλέξει την αυτόματη ρύθμιση. Με λίγα λόγια, όντας στην αυτόματη φωτεινότητα, αυτή δεν ρυθμίζεται αυτόματα, αλλά σύμφωνα με τη θέση της μπάρας. Το έχει προσέξει κανείς άλλος; Γιατί συμβαίνει αυτό;

Εχω την εντυπωση οτι ρυθμιζεται απλα ανεβοκατεβαινουν τα ορια της αυτοματης ρυθμισης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω την εντυπωση οτι ρυθμιζεται απλα ανεβοκατεβαινουν τα ορια της αυτοματης ρυθμισης.

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι εννοείς! :O Όταν είναι στο αυτόματο, τα όρια της φωτεινότητας δεν καθορίζονται από το αντίστοιχο αισθητήριο που μετράει την ένταση της φωτεινότητας του περιβάλλοντος χώρου; Τι νόημα έχει το αυτόματο αν μπορείς εσύ να το αλλάξεις;

Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο

και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει...

Φίλε μου την V 3.0 πέρασες;

Είναι πιο απλή απ' ότι είδα στις οδηγίες....απλά φλασάρεις, σε αντίθεση με τις προηγούμενες!

Τα resources τα έχεις δοκιμάσει; (Phantom_ROM_Resources_V3.0) αξίζει κανένα πραγματικά τον κόπο;

Σε λίγο βλέπω ανεβάζει και version 3.1....

Όχι την v 2 με τις οδηγίες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2737570.

Και φλάσαρα super su + air command + Phantom_ROM_Resources_V3.0.

Τώρα πράγματι είδα όπως το λες για τη V 3.0 αλλά δε καταλαβαίνω γιατί δε λέει να περάσεις το super su + air command + Phantom_ROM_Resources_V3.0.

Όσο για Phantom_ROM_Resources_V3.0 μην αγχώνεσαι. Τα φλασάρεις και δημιουργεί ένα φάκελο στη μνήμη του κινητού και μετά από recovery περνάς όποιο θες. έχει πάρα πολλά πράγματα. Εφαρμογές από S5, επιλογή modem, επιλογή csc, διάφορα modules στο τηλέφωνο και πάρα πάρα πολλά άλλα. Σίγουρα θα σου αρέσει κάτι από όλλα αυτά. Δες τι περιλαμβάνει στο site των xda που σου έγραψα παραπάνω.

Αν αποφασίσεις να τη φλασάρεις κάντο με TWRP RECOVERY όπως προτείνει και ο δημιουργός.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)