arish Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) Ναι είναι η ίδια με του 3!! Άμα ειχαμε πάρει και κανένα action memo καλά θα ήτανε αλλά κι αυτό καλό είναι. Υγ: ουτε εμενα την αντικατέστησε. Επιπλέον εφαρμογή έβαλε. Τι κουλο ειναι αυτό; Edited January 8, 2014 by arish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Κακα παλι τα μαντατα.... Μιλησα με ενα φιλαρακι που εχει κ αυτος note 2 με cosmote και εχει κ αυτος το προβλημα κλησεων που δεν ακουει αλλα τον ακουνε. Επισης μετα απο χρηση αλλου κινητου για 3 μερες δεν ειχα κανενα θεμα κ μολις ξαναεπιασα το note 2 στην 3η κληση που εκανα ξανα το προβλημα. Αυριο το παω πισω στη samsung κ αν δε βγαλω ακρη παει για πουλημα.... Ισχυρίζεσαι δηλαδή ότι είναι θέμα συσκευής και όχι δικτύου! Πάντως το είχα και με 4.1.2 και με 4.3. Αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα, ειδικά για επαγγελματικές κλήσεις!!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επί 10 μήνες δεν είχε κανένα πρόβλημα και από τα τέλη του 2013 έχουμε το σοβαρό πρόβλημα των περιστατικών μονοδρομων κλήσεων που είτε δεν σε ακούει ο συνομιλητής σου είτε δεν τον ακούς εσύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ισχυρίζεσαι δηλαδή ότι είναι θέμα συσκευής και όχι δικτύου! Πάντως το είχα και με 4.1.2 και με 4.3. Αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα, ειδικά για επαγγελματικές κλήσεις!!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επί 10 μήνες δεν είχε κανένα πρόβλημα και από τα τέλη του 2013 έχουμε το σοβαρό πρόβλημα των περιστατικών μονοδρομων κλήσεων που είτε δεν σε ακούει ο συνομιλητής σου είτε δεν τον ακούς εσύ!!! Πιθανόν το δωρεάν 4g επιβαρύνει πολύ το δίκτυο τους (που ειναι κ ανέτοιμο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ρε παιδια σας δουλευει κανονικα το snote?Μετα το update εχω 2 εφαρμογες και η καινουρια με εχει μουρλανει στα fc στις περισσοτερες λειτουργιες Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά!Να ρωτήσω κάτι?τι είναι αυτό το έρημο το index service που τρώει τα σωθικά της μπαταριούλας μου?Είμαι με custom rom sotmax. Να σημειώσω ότι σήμερα μόνο μου το έκανε χωρίς να έχω αλλάξει κάτι!Μπορεί να γίνει τίποτα? Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Άντε το έκανες κι εσύ; το έκανα κι εγώ σήμερα. Αν δεν, είτε θα αγοράσω αλλη μπαταρία είτε άλλο κινητό. Λοιπόν. Από χθες που έγινε έβαλα τις, Viber Dolphin Tapatalk Dropbox My f2g Screen of lock (Λείπουν περίπου 80 ακόμα που είχα στη πριν τη 4.2.... :mad: ) Οι κατανάλωση της μπαταρίας είναι αυτή από το πρωι, συνδεδεμένο συνέχεια στο wifi, απενεργοποίηση τα περί Google, θέσεις δικτύου, συγχρονισμός στον λογαριασμό Samsung και με περιορισμένη χρήσης μπορώ να πω με το ζόρι μέχρι πριν λίγο έβγαλε 40%... [ATTACH]39600[/ATTACH] Δείτε τώρα και τη κατανάλωση που και αυτά βγήκαν την ίδια ώρα από τη φόρτιση, Samsung mini2, [ATTACH]39602[/ATTACH] Και στο Lenovo, [ATTACH]39600[/ATTACH] Πώς δικαιολογεί τόσο μεγάλη διαφορά το "Λειτουργικό σύστημα Android";;; Το mini2 και το Lenovo έχουν και τις ίδιες εφαρμογές αλλά και πολύυυυυυυ περισσότερες! ! Παραδινομαι!!.... :banghead: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Τελικά μισόαχρηστο ειναι το νεο snote.Δεν συνεργαζεται με το mini snote,ουτε με το scrapbook,ουτε και με τα παλια εγγραφα.Α ρε samsung,μια ζωη μισερες δουλειες...μια ζωη!!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Γι' αυτο εγω τα φοβαμαι τα updates, ειδικα εκεινα που δεν μπορεις να πας πισω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Τελικά μισόαχρηστο ειναι το νεο snote.Δεν συνεργαζεται με το mini snote,ουτε με το scrapbook,ουτε και με τα παλια εγγραφα.Α ρε samsung,μια ζωη μισερες δουλειες...μια ζωη!!!! Δηλαδή το νέο S Note δεν διαβάζει αρχεία που δημιουργήθηκαν με το παλιό; Πες μου σε παρακαλώ ότι δεν κατάλαβα καλά... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δηλαδή το νέο S Note δεν διαβάζει αρχεία που δημιουργήθηκαν με το παλιό; Πες μου σε παρακαλώ ότι δεν κατάλαβα καλά... Δυστυχώς Κωστα, δεν μπορει να τα ανοιξει, οπως και το scrapbook.Το fc παει σύννεφο!!!! Επισης οι σημειωσεις με το mini snote πανε στο παλιο snote......made by samsung!!!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δηλαδή το νέο S Note δεν διαβάζει αρχεία που δημιουργήθηκαν με το παλιό; Πες μου σε παρακαλώ ότι δεν κατάλαβα καλά... Όταν πάς να ανοίξεις τα παλιά σου αρχεία σου ζητά να κάνει μετατροπή και μετά μπραφ. Σκάει και κλείνει. 2 snote βλέπω και γω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Α, ξεχασα, ουτε με τα widget συνεργαζεται :lol: :lol: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δυστυχώς Κωστα, δεν μπορει να τα ανοιξει, οπως και το scrapbook.Το fc παει σύννεφο!!!! Επισης οι σημειωσεις με το mini snote πανε στο παλιο snote......made by samsung!!!!! Όταν πάς να ανοίξεις τα παλιά σου αρχεία σου ζητά να κάνει μετατροπή και μετά μπραφ. Σκάει και κλείνει. 2 snote βλέπω και γω πάντως. Α, ξεχασα, ουτε με τα widget συνεργαζεται :lol: :lol: Ωχ Θεέ μου... :dash: Όχι εμένα την αντικατέστησε κανονικά και είναι πολύ όμορφη πωπωπω! Μήπως σ' εσένα που σου αντικατέστησε το παλιό παίζει σωστά και χωρίς FCs; Για πες μας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Τελικά μισόαχρηστο ειναι το νεο snote.Δεν συνεργαζεται με το mini snote,ουτε με το scrapbook,ουτε και με τα παλια εγγραφα.Α ρε samsung,μια ζωη μισερες δουλειες...μια ζωη!!!! Όχι απλα μισές.. Και λίγο παρακάτω. Εγώ θα το βγάλω το νεο. Ευτυχως δεν αντικατέστησε το παλιό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δηλαδή το νέο S Note δεν διαβάζει αρχεία που δημιουργήθηκαν με το παλιό; Πες μου σε παρακαλώ ότι δεν κατάλαβα καλά... Απο οτι θυμαμαι ετσι ειχα κανει την εισαγωγη των s note απο note 2 στο note 3 με τη 4.3:http:// Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Πάντως αυτή η σαμμυ πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή πως τα hardware specs και οι μεγάλες amoled δεν αρκούν για να κανουν τη διαφορά. Πρέπει να κοιτάξει και το software και να μην βγάζει εξω buggy και laggy apps. Ειδικα αν αυτές ειναι ο launcher η το s note στο note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ισχυρίζεσαι δηλαδή ότι είναι θέμα συσκευής και όχι δικτύου! Πάντως το είχα και με 4.1.2 και με 4.3. Αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα, ειδικά για επαγγελματικές κλήσεις!!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επί 10 μήνες δεν είχε κανένα πρόβλημα και από τα τέλη του 2013 έχουμε το σοβαρό πρόβλημα των περιστατικών μονοδρομων κλήσεων που είτε δεν σε ακούει ο συνομιλητής σου είτε δεν τον ακούς εσύ!!! Εγω αυτο πλεον πιστευω!!! Το βραδακι παλι μιλουσα με ενα φιλαρακι κ μου ειπε οτι κ αυτος ειχε το ιδιο προβλημα με ενα σονυ κ το ελυσε οταν εβαλε μονιμα το δικτυο σε GSM κ οχι στο αυτοματο. θα το δοκιμασω κ αυτο κ θα ενημερωσω. Αλλα κ ετσι να ειναι, δεν παυει να ειναι προβλημα της συσκευης κ παλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Εγω αυτο πλεον πιστευω!!! Το βραδακι παλι μιλουσα με ενα φιλαρακι κ μου ειπε οτι κ αυτος ειχε το ιδιο προβλημα με ενα σονυ κ το ελυσε οταν εβαλε μονιμα το δικτυο σε GSM κ οχι στο αυτοματο. θα το δοκιμασω κ αυτο κ θα ενημερωσω. Αλλα κ ετσι να ειναι, δεν παυει να ειναι προβλημα της συσκευης κ παλι.... Αν από το κόκκινο που έγραψες φίλε καταλαβαίνεις το μπλε, σηκώνω τα χέρια ψηλά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Αν από το κόκκινο που έγραψες φίλε καταλαβαίνεις το μπλε, σηκώνω τα χέρια ψηλά Εσυ δηλαδη τι καταλαβαινεις...??? Θεωρεις φυσιολογικη λειτουργια του κινητου οταν ειναι στην αυτοματη θεση να εχει προβλημα με τις κλησεις??? Εμενα παντως οχι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Εσυ δηλαδη τι καταλαβαινεις...??? Θεωρεις φυσιολογικη λειτουργια του κινητου οταν ειναι στην αυτοματη θεση να εχει προβλημα με τις κλησεις??? Εμενα παντως οχι.... Φίλε μου είτε στο αυτόματο, είτε στο gsm το πρόβλημα παραμένει το ίδιο...το αντιμετωπίζει εκτός από εσένα, εμένα και πολλούς άλλους με note 2 ,η κοπέλα μου με neo v και ο κολλητός μου με lg g2...εντελώς ξαφνικά όλοι τους, όπως κι εμείς...Είναι πρόβλημα δικτύου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Εγω εκανα ενα τηλεφωνο στην voda, Μου εκανε reset την γραμμη εχθες το βραδυ και σημερα ολες οι κλήσεις μου ηταν επιτυχείς! Με ακουγαν και τους ακουγα κανονικα! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Εσυ δηλαδη τι καταλαβαινεις...??? Θεωρεις φυσιολογικη λειτουργια του κινητου οταν ειναι στην αυτοματη θεση να εχει προβλημα με τις κλησεις??? Εμενα παντως οχι.... Αυτό που καταλαβαίνει όλος ο κόσμος. Από τη στιγμή που δεν είναι σε μια συσκευή αλλά γενικό είναι προφανές ότι είναι πρόβλημα δικτύου. Εμένα που δεν μου το έκανε, μέσα στις γιορτές το αντιμετώπισα 1 φορά. Ίσως να είναι θέμα υπερφόρτωσης, πάντως δεν είναι στην κατηγορία προβληματικής συσκευής. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Κατι που παρατηρησα μετα την αναβαθμιση.οταν φορτιζε το κινητο στο 100% αναβε πρασινο led.κανω λαθος?δε θυμαμαι αν ειχα βαλει το lightflow.τωρα αναβει μονο κοκκινο.κοιταξα ρυθμισεις δεν εχει πρασινο led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Κατι που παρατηρησα μετα την αναβαθμιση.οταν φορτιζε το κινητο στο 100% αναβε πρασινο led.κανω λαθος?δε θυμαμαι αν ειχα βαλει το lightflow.τωρα αναβει μονο κοκκινο.κοιταξα ρυθμισεις δεν εχει πρασινο led Και τώρα ανάβει σε μένα, κανονικά. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Δηλαδη οταν φορτιζει πληρως αναβει πρασινο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts