Kopoylos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Τωρα αυτο ειναι καλο η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλα ρε συ, ποτε προλαβες και πηρες παλι s4?Δε σου ειχα πει να μην ξαναλερωσεις τα χερια σου με τετοιο πραγμα?( θα πλυνεις τα χερια σου με αγιασμό για να ξαναπιασεις note και θα κανεις δημοσια μετανοια στο φορουμ) :lol: :lol: Τωρα δεν πρεπει βεβαια να σου πω, αλλα επειδη εισαι φιλαρακι, βαλε τον καινουριο opera που σου ειπε και η Ελενη.Τον ειχα δοκιμασει προσφατα, τον εχουν ψιλομαζεψει κι εχει και επιλογη πλεον για εξοδο Δε φταίω καθόλου, από σπόντα και τη καλή μου τη καρδιά για να βοηθήσω 1 φίλο όπως είπα πιο πάνω έδωσα τη πιστωτική μου και τελικά έμεινε σε μένα. Αφού στα είπα στο τηλέφωνο ότι υπήρχε Θέμα αλλά είχαμε πιάσει άλλη κουβέντα και το ξεχάσαμε. Σα το noteli κανένα, τέλος. Ακόμα και το μέγεθος, απορώ πώς το βλέπουν μεγάλο το S4 εμένα μου φαίνεται σα φυστικι αιγηνης άστα, δε βολεύομαι καθόλου πλέον και με τίποτα κάτω απ το μέγεθος του note 2,ούτε παραπάνω πολύ βέβαια. Για μένα είναι το ιδανικό μέγεθος για όλα, μα για όλα που μπορείς να κάνεις από 1 φορητή συσκευή! Πάντα μου άρεσαν οι μεγάλες οθόνες αλλά τώρα κατάλαβα ότι απλά δε μπορώ να πάω σε μικρότερες για τη κυρία συσκευή μου. Προτιμώ δε το S4 mini της γυναίκας μου μιας και τα έχω όλα δίπλα δίπλα απ το S4 το κανονικό καθώς είναι πιο τηλέφωνο και στην ανάγκη κάνεις και 1 ενημέρωση στο νετ,αλλά στην ανάγκη και όχι για κυρίως συσκευή κάτι που αν κρατήσω το s4 δε θα μπορώ να το κάνω γιατί απλά είναι μικρό. Το δε ταμπλετ που έχω αυτό το καιρό το Nexus 7 το ξαναδοκίμασα αλλά δε το άντεξα πάνω από λίγη ώρα. Τέλος μόνο νοτε για μένα για κυρίως συσκευή. Κάνει τα πάντα (ίσως όχι τέλεια) και συμφέρει καθώς και με 5, 6 ή 7 ώρες οθόνη δε πρόκειται να σε κρεμάσει σε αντίθεση με όλα τα άλλα. Και το νεο 3 θα το πάρω αλλά όχι άμεσα και αφού λύσω το βασικό θέμα με τους browsers. Όσο για το νέο Opera, δεν έχει ουσιώδες ευκολίες που έχει ο classic. Ακόμα και στο ταμπλετ έχω βάλει τροποποιημενο apk του classic σε Mobile μορφή με τα Settings κάτω. @Mods Παιδιά έχετε όλα τα δίκια του κόσμου και εσείς αλλά εδώ με ενδιαφέρει και καίγομαι για κάποιον εναλλακτικό browser για τον έρωτα μου (νοτε) και τη πιθανή συνέχεια αυτού (το 3) και όχι για όποια να ναι συσκευή. Πάντως ευχαριστώ για τη κατανόηση :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδιά βοήθεια για κάποιο λόγο η συσκευή δε βλέπει τη κάρτα μνήμης. Την έβγαλα την ξανά έβαλα αλλά τίποτα. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Αν έχεις δοκίμασε με κάποια άλλη κάρτα ή βάλε αυτήν την κάρτα στον υπολογιστή να δεις αν την διαβάζει ώστε να δούμε αν ευθύνεται η κάρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Δοκιμασα μια παλια που εχω στην 2ρη συσκευη μου και αυτη την αναγνωριζει κανονικα.Και αρχεια,τραγουδια βιντεο τα παιζει κανονικα.Αρα χαλασε αυτη που εχω?Δεν εχω δυστυχως card reader για να τη δοκιμασω στον υπολογιστη. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Δοκιμασα μια παλια που εχω στην 2ρη συσκευη μου και αυτη την αναγνωριζει κανονικα.Και αρχεια,τραγουδια βιντεο τα παιζει κανονικα.Αρα χαλασε αυτη που εχω?Δεν εχω δυστυχως card reader για να τη δοκιμασω στον υπολογιστη. Μάλλον τα έπαιξε η κάρτα. Είναι γνωστό ότι το Note II (και ίσως κι άλλες συσκευές) πολλές φορές δεν συνεργάζεται καλά με κάποιες κάρτες microSD, με αποτέλεσμα να τις καίει. Έχει συμβεί αρκετές φορές με κάρτες SanDisk. Οι κάρτες microSD συνήθως έχουν εγγύηση εφ όρου ζωής, οπότε μπορείς να πας στο μαγαζί που την πήρες με την απόδειξη αγοράς και να ζητήσεις μια καινούρια. Αν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις μαρκα, διάλεξε Samsung, επειδή ίσως συνεργάζεται καλύτερα με τη συσκευή. Εγώ έχω από πέρσι μια SanDisk 64 GB και μέχρι στιγμής όλα καλά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Ναι sandisk ειναι η δικια μου.Πριν κανα 2 μηνες μαλιστα μου εβγαλε καρτα μνημης κατεστραμμενη και αναγκαστηκα να κανω φορματ τη καρτα για να στρωσει.Τι να πω στο συγκεκριμενο τομεα δε ειναι το δυνατο σημειο του note2.Θα δω αν μπορω να αλλαξω μαρκα η δικια μου 32αρα ειναι.Με kingston εχουμε αναφορες για παρομοια θεματα στο note 2? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Προσοχή μόνο γιατί στο eBay κυκλοφορούν πολλές κάρτες μαϊμού... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Ναι sandisk ειναι η δικια μου.Πριν κανα 2 μηνες μαλιστα μου εβγαλε καρτα μνημης κατεστραμμενη και αναγκαστηκα να κανω φορματ τη καρτα για να στρωσει.Τι να πω στο συγκεκριμενο τομεα δε ειναι το δυνατο σημειο του note2.Θα δω αν μπορω να αλλαξω μαρκα η δικια μου 32αρα ειναι.Με kingston εχουμε αναφορες για παρομοια θεματα στο note 2? Οι κάρτες της SanDisk έχουν κάποια προβλήματα στις τελευταίες παρτίδες και συχνά καίγονται. Θα σου πρότεινα να πάρεις κάρτα της Samsung οι οποίες είναι γρήγορες και αξιόπιστες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Πάρτε μια φώτο για να μην ξεχνάμε τις περγαμηνές της κάμερας. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Σήμερα παρατήρησα ξαφνικά ότι η Συλλογή σέρνεται. Με όλη τη σημασία της λέξεως. Κρασάρει, κολλάει, θέλει ένα τέταρτο να ανοίξει φωτογραφία. Όλα τα υπόλοιπα στη συσκευή κανονικά. Βρε τι να φταίει, τι να φταίει. Έκανα restart, τίποτα. Λέω, να δεις φταίει η κάρτα. Βγάζω την SD. Τίποτα. Εν τω μεταξύ, λόγω κάποιας πυρκαγίας στην περιοχή είμαστε σχεδόν χωρίς σήμα εδώ και ώρες. Χωρίς καμία μπάρα αλλά βγάζεις γραμμή. Μου έρχεται η έμπνευση να το βάλω σε airplane και να δοκιμάσω. Με το που το βάζω σε airplane η Συλλογή επανέρχεται στα κανονικά της. Με το που το βγάζω πάλι από airplane και πάλι σέρνεται. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο? Για τα πανηγύρια οι υλοποιήσεις που κάνουν. Απαράδεκτο. Πάρτε μια φώτο για να μην ξεχνάμε τις περγαμηνές της κάμερας. Είναι πολύ καλή η κάμερα. Την ημέρα μπορείς κάλλιστα να έχεις πάρα πολύ καλές φωτό με το κινητό χωρίς να κουβαλάς φωτογραφική. :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ελενη μηπως το εχεις και συγχρονιζει photos απο τιποτα FB,Google plus κ.α. γιαυτο? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ελενη μηπως το εχεις και συγχρονιζει photos απο τιποτα FB,Google plus κ.α. γιαυτο? Όχι, τίποτα! Δεν τα κάνω τέτοια λάθη! Τώρα δείχνει να έστρωσε αν και το σήμα μάλλον έχει ακόμη τα χάλια του. Τι να πω. Πότε θα φτιάξουν καμιά εφαρμογή της προκοπής, απορώ! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Όχι, τίποτα! Δεν τα κάνω τέτοια λάθη! Τώρα δείχνει να έστρωσε αν και το σήμα μάλλον έχει ακόμη τα χάλια του. Τι να πω. Πότε θα φτιάξουν καμιά εφαρμογή της προκοπής, απορώ! Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο (ακόμα) με την Gallery, αλλά δεν με εκπλήσσει. Δυστυχώς, ενώ στο h/w είναι πολύ καλοί, στο s/w υστερούν πολύ οι ασιάτες, τόσο προγραμματιστικά, όσο και σχεδιαστικά/εμφανισιακά. @sakisdani: Πολύ όμορφη η φώτο σου και με καλό καδράρισμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Σήμερα παρατήρησα ξαφνικά ότι η Συλλογή σέρνεται. Με όλη τη σημασία της λέξεως. Κρασάρει, κολλάει, θέλει ένα τέταρτο να ανοίξει φωτογραφία. Όλα τα υπόλοιπα στη συσκευή κανονικά. Βρε τι να φταίει, τι να φταίει. Έκανα restart, τίποτα. Λέω, να δεις φταίει η κάρτα. Βγάζω την SD. Τίποτα. Εν τω μεταξύ, λόγω κάποιας πυρκαγίας στην περιοχή είμαστε σχεδόν χωρίς σήμα εδώ και ώρες. Χωρίς καμία μπάρα αλλά βγάζεις γραμμή. Μου έρχεται η έμπνευση να το βάλω σε airplane και να δοκιμάσω. Με το που το βάζω σε airplane η Συλλογή επανέρχεται στα κανονικά της. Με το που το βγάζω πάλι από airplane και πάλι σέρνεται. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο? Για τα πανηγύρια οι υλοποιήσεις που κάνουν. Απαράδεκτο. Οτι ειναι για τα πανηγυρια, ειναι!! Ηθελα να ηξερα, αυτο το λαγκαρισμα της συλλογης δεν το βλεπουν? Το θεωρουν φυσιολογικο?? (ειναι κι άλλα, αλλά τελος παντων) Ελενη, στο λογαριασμο σου της google,μηπως εχεις τσεκαρισμενο το συγχρονισμο σε λευκωματα ιστου?Επισης αν δεν χρησιμοποιεις το Picasa, απενεργοποιησε το picasa uploader Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) καλησπέρα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω οταν ενεργοποιουμε το wifi καταβαζοντας τη μπαρα συντομευσεων-ειδοποιησεων θα πρεπει η μπαρα να κλεινει αυτοματα η οχι; ευχαριστω πολυ Edited August 29, 2013 by marinos5 Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 οχι την μπάρα την κλείνεις εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο (ακόμα) με την Gallery, αλλά δεν με εκπλήσσει. Δυστυχώς, ενώ στο h/w είναι πολύ καλοί, στο s/w υστερούν πολύ οι ασιάτες, τόσο προγραμματιστικά, όσο και σχεδιαστικά/εμφανισιακά. @sakisdani: Πολύ όμορφη η φώτο σου και με καλό καδράρισμα. Έτσι είναι.. Και βλέπεις προβλήματα σε εφαρμογές να διαιωνίζονται παρότι διαμαρτύρεται ο κόσμος όλος! Όπως ο dialer πχ.. Απίστευτοι! Οτι ειναι για τα πανηγυρια, ειναι!! Ηθελα να ηξερα, αυτο το λαγκαρισμα της συλλογης δεν το βλεπουν? Το θεωρουν φυσιολογικο?? (ειναι κι άλλα, αλλά τελος παντων) Ελενη, στο λογαριασμο σου της google,μηπως εχεις τσεκαρισμενο το συγχρονισμο σε λευκωματα ιστου?Επισης αν δεν χρησιμοποιεις το Picasa, απενεργοποιησε το picasa uploader Τίποτα από τα δύο Πάρη! Picasa και τα συναφή είναι από τα πρώτα που φεύγουν στο στήσιμο και τους περιττούς συγχρονισμούς πάντα τις κλείνω! Έστρωσε πάντως.. Άγνωστο πως! Να σας ρωτήσω, έχει δοκιμάσει κανείς το Timely? Είναι νέα εφαρμογή ξυπνητηριού, πολύ όμορφη και εύχρηστη, αλλά βλέπω να μου κάνει πάρα πολλά Wakelocks με το Wakelock Detector αν και στο Market δεν είδα σχόλια για battery drain. Τα προκαλεί ο Alarm Manager από ό,τι είδα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλησπερα σας.Προχθες η γυναικα μου αγορασε απο το galaxy store ενα note 2 σε λευκο χρωμα και εβαλε μια.καρτα Q. Το προβλημα ειναι οτι εμφανιζει συνεχως το σηματακι R. Μπορει να καλεσει αλλα δε μπορει να δεχτει ουτε κλησεις ουτε καθ μηνυματα,παρα μονο τα διαφορα μηνυματα που στελνει η Q. Στις ρυθμισεις η περιαγωγη ειναι απενεργοποιημενη. Τι μπορει να.συμβαινει; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Η Q έχει περιαγωγή στη wind οπότε πρέπει να είναι τικαρισμενο. Το θέμα είναι αν είσαι σε παραμεθοριο σε κάποιο νησί π.χ. να έχεις το νου σου τι δίκτυο χρησιμοποιείς Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Οχι επαρχια ειμαι.το βραδυ θα δοκιμασω και αλλη sim που θα εχω ευκαιρια μακαρι να.ειναι η καρτα και οχι καποιο θεμα του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Η κάρτα είναι. Έχει αναφερθεί πολλάκις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Ένας γνωστός μου έχει την συσκευή http://www.bazaar24x7.com/detail-Mono_Android_GT_N_7100_55_Inch_Dual_Sim_41_Android_Phone-372891348.html#.Uh-bO9Lwlzo. Είναι ίδιο με το note 2 αλλά όχι το αυθεντικό. Μπορούμε μέσω odin να περάσουμε το αυθεντικό firware της samsung; Και αν γίνεται υπάρχουν κάποια προβλήματα η δυσλειτουργίες; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ίδιο με το Ν2;;; Καλό! Με τόση Ram, Rom & τέτοιο επεξεργαστή ούτε με σφαίρες. Χώρια από τους άλλους περιορισμούς. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Ένας γνωστός μου έχει την συσκευή http://www.bazaar24x7.com/detail-Mono_Android_GT_N_7100_55_Inch_Dual_Sim_41_Android_Phone-372891348.html#.Uh-bO9Lwlzo. Είναι ίδιο με το note 2 αλλά όχι το αυθεντικό. Μπορούμε μέσω odin να περάσουμε το αυθεντικό firware της samsung; Και αν γίνεται υπάρχουν κάποια προβλήματα η δυσλειτουργίες; Ευχαριστώ. Δεν γίνεται αυτό που λες οπότε λήγει το θέμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts