Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να διαβάσεις στα επισημασμένα το "ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ"

Είδα όλους τους κωδικούς στο νήμα εγω ρωτάω που θα βρω το κωδικό στο κινητό μου; ;;

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ποιον κωδικό αναφέρεσαι; Στα Settings που είχες αναφέρει δεν θα βρεις τίποτα που να προσδιορίζει την χώρα του κινητού (πλην του Σειριακού Αριθμού που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις όπως περιγράφεται στον παρακάτω οδηγό).

Για να βρεις την χώρα προέλευσης του κινητού θα διαβάσεις την αρχή του θέματος Συχνές Eρωτήσεις / FAQ για το Galaxy Note II και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες όπως σου είπε και ο StratosGR.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Παιδιά μετά την τελευταία ενημέρωση παρατήρησα ότι τα δεδομένα κινητού ενώ λειτουργούν και πανω δεξιά μου δείχνει κανονικά ότι υπάρχει σύνδεση, δεν έχω ίντερνετ . Πρέπει είτε να τα κλείσω και να τα ξανα ανοίξω για να έχω ιντερνετ είτε να κάνω επανεκινηση. Αυτό δε γίνεται με το wifi.Ξερετε τι μπορεί να φταίει?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μετά την τελευταία ενημέρωση παρατήρησα ότι τα δεδομένα κινητού ενώ λειτουργούν και πανω δεξιά μου δείχνει κανονικά ότι υπάρχει σύνδεση, δεν έχω ίντερνετ . Πρέπει είτε να τα κλείσω και να τα ξανα ανοίξω για να έχω ιντερνετ είτε να κάνω επανεκινηση. Αυτό δε γίνεται με το wifi.Ξερετε τι μπορεί να φταίει?

Cosmote έχεις;

Τι φταίει δεν ξέρω αλλά κι εγώ το παρατήρησα.

Cosmote έχεις;

Το παιδί δεν ξέρω, εγώ πάντως ναι.

Για το update τώρα:

1) Το πρόβλημα που είχα με τα την 4.1.2 με το wifi, που πιάνει χαμηλές ταχύτητες, δεν λύθηκε.

2) Μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Ίσως ελαφρώς καλύτερα αλλά με επιφύλαξη. Πρέπει να το δω γιατί ήμασταν κάποιες μέρες χωρίς ίντερνετ και ήμουν μόνιμα με δεδομένα οπότε δεν μπορούσα να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα.

3) Δεν ήταν 40 Mb το update, που διάβασα κάπου. 80 και κάτι ήταν.

4) Ουσιαστική αλλαγή δεν έχω δει πουθενά. Τώρα ελαφρώς καλύτερα κάποια πράγματα ίσως αλλά όχι κάτι αξιοσημείωτο.

Να σημειώσω ότι έκανα το update από πάνω. Χωρίς hard reset.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Και σε μένα το κάνει αυτό, ανοίγω τα δεδομένα, δείχνει ότι έχω σύνδεση αλλά πρέπει να τα κλείσω και να τα ανοίξω πάλι για να μπω στο ίντερνετ. What's up εχω. Μετά την αναβάθμιση με τα 80 mb η μπαταρία με ανοικτά τα δεδομένα την ... ρουφαει !!!!! Edited by jimmys

Δε φταίει η αναβάθμιση.

Έχει θέμα η cosmote αυτές τις μέρες.

Μου το κάνει και μένα εδώ και λίγες μέρες με παλιότερη ρομ.

εμενα παντως με sotemax μετα απο φουλ γουαιπ παντα το wifi μου δειχνει να συμπεριφερεται πολυ καλύτερα..

στην δουλεια ειδικα που ειχα θεμα(εχουμε 2 wifi και με το πήγαινε ελα αργούσε να αποσυνδεθεί απο το ενα και να "πιασει" το αλλο) τωρα κανει την "εναλλαγή" αμεσως αναλογα με τον χωρο που βρισκομαι...

κανενα προβλημα και με την cosmote..σφαίρα και εδω...

Edited by freddaras

Cosmote έχεις;
ναι cosmote.Να είναι θέμα δικτύου? απλά με προβληματιζει ότι άρχισε το πρόβλημα μετά το update.

Δεν βλέπω καμμιά διαφορα με το update. Ισως μια ελαφρα καθυστέρηση στο auto brightness αλλά σε αυτό μπορεί να φταίει και κάποια εφαρμογή.

Αλλάζω 4-5 wifi καθημερινά, πρόβλημα δεν είδα.

Με ποιο modem έχεις το πρόβλημα;
Αν αναφέρεσαι σε μένα δεν έχω θέμα με wifi μόνο με τα δεδομένα του δικτύου της cosmote.

Καλησπέρα να ρωτησώ κάτι; Πως διαμορφώνουμε μια φωτογραφία ώστε να έχει τις διαστάσεις της οθόνης του Note II.

Δηλαδή όπως το παραπάνω Wallpaper.

thank you!:)

Κάνεις τις διαστάσεις τις εικόνας 720x1280 pixels μέσα από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στον υπολογιστή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Κάνεις τις διαστάσεις τις εικόνας 720x1280 pixels μέσα από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στον υπολογιστή.

Ναι έτσι το ξέρω. Μέσω κανενός προγράμματος στο Note2 δεν γίνεται;

1337 wallpapers για το note.....

http://db.tt/jgJRleFp

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Δες αυτο φιλε μου.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shoozhoo.imageresizer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zaG9vemhvby5pbWFnZXJlc2l6ZXIiXQ..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Εχει κανει προβλημα με την εξυπνη διαμονη; αν την εχω ενεργοποιημενη και ειμαι σε χαμηλου φωτισμου χωρο ή εχω το flip cover αν ξεχαστω και δεν πατησω το power off το κινητο δεν κλεινει σε 30 δευτερα οπως εχω ορισει.

Αντιθετως αν κλεισω το face control ολα ειναι μια χαρα

Παίδες ακατανόητα μεγάλο drainage της μπαταρίας με το τελευταίο update. Το βράδυ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ και χωρίς wi-fi ενεργοποιημένο (προφανώς και χωρίς gps και οθόνη κλειστή) 25% κάτω η μπαταρία...

Τι κάνω?

Πραγματικά μετά το update δεν το έχω κάνει τίποτα...

Αν συνεχίσει το πρόβλημα κάνε ένα factory reset.. Μετά απο 1-2 update που κάνεις καλό είναι και ένα factory reset..

Αν συνεχίσει το πρόβλημα κάνε ένα factory reset.. Μετά απο 1-2 update που κάνεις καλό είναι και ένα factory reset..

Καλησπέρα γιατί όταν κατεβάζω από το YouTube mate δεν τα αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης και τα τοποθετεί στην μνήμη του τηλεφώνου ? με αποτέλεσμα να την γεμίζει , υπαρχει άλλος τρόπος να τα δέχεται απευθείας στην κάρτα μνήμης?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)