truckman Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Όχι δεν είναι αυτό. Ποιά έκδοση λειτουργικού φοράς mantoniou;Kαι στο δικο μου τωρα που το κοιταω,εκει σταματανε οι σκηνες :blink: με 4.1.2 ειμαι κανονικα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Να φανταστώ φοράτε την ελληνική 4.1.2? Εγώ έχω περάσει εδώ και μερικές εβδομάδες την τελευταία DMC3 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 4.1.2 αλλα δεν είναι ελληνική έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Να φανταστώ φοράτε την ελληνική 4.1.2? Εγώ έχω περάσει εδώ και μερικές εβδομάδες την τελευταία DMC3Γερμανικη... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 και εδω ενα screenshot . https://www.dropbox.com/s/k8do5xcuzv69mz2/Screenshot_2013-05-08-01-21-23.png?m=&v=0rw-s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Αλλο πάλι και τούτο. Δεν πάει κάπου το μυαλό μου. :confused: Kαι στο δικο μου τωρα που το κοιταω,εκει σταματανε οι σκηνες :blink: με 4.1.2 ειμαι κανονικα Πάρη όταν λες εκεί εννοείς στο κερί? Edited May 7, 2013 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Αλλο πάλι και τούτο. Δεν πάει κάπου το μυαλό μου. :confused: Πάρη όταν λες εκεί εννοείς στο κερί?Tι rom φορας εσυ Κωστα?Προελευση εννοω. ναι στο κερι σταματανε.Το θεμα ειναι οτι δεν παιζει για hard reset γιατι του ειχα κανει προσφατα (οχι για αυτο το λογο βεβαια) και πριν λιγο που ειδα τα ποστ εκανα και εκκαθαριση δεδομενων με reboot μηπως και κατι επαιζε εκει αλλα δεν!!Κατι γινεται με την ρομ φαινεται Edited May 7, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Tι rom φορας εσυ Κωστα?Προελευση εννοω. ναι στο κερι σταματανε.Το θεμα ειναι οτι δεν παιζει για hard reset γιατι του ειχα κανει προσφατα (οχι για αυτο το λογο βεβαια) και πριν λιγο που ειδα τα ποστ εκανα και εκκαθαριση δεδομενων με reboot μηπως και κατι επαιζε εκει αλλα δεν!!Κατι γινεται με την ρομ φαινεται Νομίζω UK. :!:Τα μηνύματα που αφορούσαν την μπαταρία μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο θέμα:!: Edited May 7, 2013 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Νομίζω UK. :!:Τα μηνύματα που αφορούσαν την μπαταρία μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο θέμα:!:Δυο περιπτωσεις μπορω να φανταστω: η μια να ειναι παραληψη στις συγκεκριμενες ρομ που φοραμε εμεις και η δευτερη,δεν ξερω αν εκανες επαναφορα οταν περασες την τελευταια,μηπως και εχουν γινει εκει αλλαγες και λογω μη επαναφορας δεν τις βλεπει (στην περιπτωση παντα που δεν θα ειχες κανει επαναφορα εννοω),γιατι το δικο μου ειναι εντελως φρεσκο,με 4.1.2 in the box,ενα μικρο update μου ηρθε μονο,γυρω στα 27mb αν θυμαμαι καλα.Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω Δεν ποσταρει και καποιος αλλος να δουμε τι γινεται... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Δυο περιπτωσεις μπορω να φανταστω: η μια να ειναι παραληψη στις συγκεκριμενες ρομ που φοραμε εμεις και η δευτερη,δεν ξερω αν εκανες επαναφορα οταν περασες την τελευταια,μηπως και εχουν γινει εκει αλλαγες και λογω μη επαναφορας δεν τις βλεπει (στην περιπτωση παντα που δεν θα ειχες κανει επαναφορα εννοω),γιατι το δικο μου ειναι εντελως φρεσκο,με 4.1.2 in the box,ενα μικρο update μου ηρθε μονο,γυρω στα 27mb αν θυμαμαι καλα.Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω Δεν ποσταρει και καποιος αλλος να δουμε τι γινεται... Εχω κάνει clean install με full wipes, factory reset μετά την εγκατάσταση και τα ρέστα. Είναι πραγματικά περίεργο. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Κι εμένα με ελληνική, official, 4.1.2, χωρίς wipe μετά το update, στο κερί σταματάνε οι σκηνές. Περίεργα πράγματα! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Επιβεβαιώνω κι εγώ με 4.1.2 Ελληνική σταματάει στο κερί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Σταματάνε στο κερί αλλά στο σύνολο είναι 11. Στα άλλα παιδιά πόσες είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Περιεργο γιατι εχω δοκιμασει τουλαχιστον σε τρια 7100 και σε ολα η κινηση του βιντεο δεν ειναι ομαλη, και οι τρεις που ειχαν τα τηλεφωνα δεν το ειχαν καταλαβει μεχρι που τους το εδειξα. Καμια σχεση. Η βιντεοσκόπηση ειναι ομαλή και παρεμφερης με ολα τα smartphones αυτής της κατηγορίας. Εξι μηνες τωρα εισαι ο πρώτος που διαπιστώνει κατι τέτοιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Εγώ έχω την MD2...και εμένα σταματάνε στο κερί. Να πω την αλήθεια όμως δεν είχα προσέξει στην προηγούμενη MC3 τη λειτουργία σκηνών μιας και δεν την έχω χρησιμοποιησει ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Δοκιμαστε να τραβηξετε ενα αυτοκινητο που περναει μπροστα απο την καμερα η κουνηστε την καμερα απο τα αριστερα προς τα δεξια και το αναποδο και να μου πειτε αν βλεπετε ανωμαλια στην κινηση η οχι. Με ποια κάμερα την συγκρίνεις; Θα σου πρότεινα να μπεις στο gsmarena και να παρακολουθήσεις βίντεο απο ολα τα κορυφαία smartphones όπου η βιντεοσκόπηση γίνεται σε δρόμο που περνούν αυτοκίνητα. Αν βρεις κάποιο με ομαλοτερη κίνηση πες το και σε μενα να το αγοράσω. Εγω παντως δεν βρήκα. Ισως μια καλη ακριβή βίντεο κάμερα να καταφέρνει να αποδώσει σωστά την κίνηση οχι ομως και ο μικρός αισθητήρας των smartphones. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Σταματάνε στο κερί αλλά στο σύνολο είναι 11. Στα άλλα παιδιά πόσες είναι? κι εμένα σταματάει στο κερί και συνολικά είναι 11... Δείτε εδώ : http://db.tt/55jAY9Kg Έχω 4.1.2 την τελευταία Γαλλική : http://db.tt/GIl07OJg Edited May 8, 2013 by spyrospatras Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Παίδες, μη μου αγχώνεστε! Απενεργοποιήστε το Burst shot (δεύτερη επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας) και θα σας βγουν και οι άλλες επιλογές κάτω απ' το "κερί". :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Μαζί με την επιλογή την πρώτη, οι σκηνές που έχω είναι στο σύνολο 14. Είμαι με 4.1.2 ελληνικό και ποτέ root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Παίδες, μη μου αγχώνεστε! Απενεργοποιήστε το Burst shot (δεύτερη επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας) και θα σας βγουν και οι άλλες επιλογές κάτω απ' το "κερί". :lol: Γιατρέ μου...!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Παίδες, μη μου αγχώνεστε! Απενεργοποιήστε το Burst shot (δεύτερη επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας) και θα σας βγουν και οι άλλες επιλογές κάτω απ' το "κερί". :lol: Καλά απίστευτο...και ψαχνόμαστε όλοι για αναβαθμίσεις και για firmware!!! Είσαι Dr...τέλος!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ευχαριστούμε Dr., το tip προστέθηκε στο FAQ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Παίδες, μη μου αγχώνεστε! Απενεργοποιήστε το Burst shot (δεύτερη επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας) και θα σας βγουν και οι άλλες επιλογές κάτω απ' το "κερί". :lol: Ουπς! Δίκιο έχεις Κώστα! Δεν χρησιμοποιώ ποτέ σκηνές και δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό για αυτή τη ρύθμιση! Μπράβο! :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosNote Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλησπερα παιδια......Εχω το Note λιγοτερο απο 7 μηνες και μια φορα που πηγα να το βαλω στη φορτιση σε πριζα μολις το εβγαλα πετουσε το κλασικο ''η φορτιση τεθηκε σε παυση...η ταση ειναι πολυ ηψηλη'' Καθαρισα τη θυρα ελαφρως με μια οδοντοβουρτσα αλλα τα ιδια.....Βοηθειααα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Μάλλον τα 'παιξε ο φορτιστής σου... Δοκίμασε με έναν άλλον για να βεβαιωθείς. Ή επίσης δοκίμασε να το συνδέσεις στο USB του PC να δεις αν φορτίζεται σωστά εκεί. Αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις πολύμετρο μέτρα την τάση που βγαίνει στο βύσμα στο καλώδιο του φορτιστή και δες αν είναι κοντά στην τιμη που γράφει επάνω του (νομίζω 5 V DC πρέπει να ειναι). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts