Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν είναι αυτό. Ποιά έκδοση λειτουργικού φοράς mantoniou;
Kαι στο δικο μου τωρα που το κοιταω,εκει σταματανε οι σκηνες :blink: με 4.1.2 ειμαι κανονικα

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να φανταστώ φοράτε την ελληνική 4.1.2?

Εγώ έχω περάσει εδώ και μερικές εβδομάδες την τελευταία DMC3

Κώστας

Να φανταστώ φοράτε την ελληνική 4.1.2?

Εγώ έχω περάσει εδώ και μερικές εβδομάδες την τελευταία DMC3

Γερμανικη...

Αλλο πάλι και τούτο. Δεν πάει κάπου το μυαλό μου. :confused:

Kαι στο δικο μου τωρα που το κοιταω,εκει σταματανε οι σκηνες :blink: με 4.1.2 ειμαι κανονικα

Πάρη όταν λες εκεί εννοείς στο κερί?

Edited by mindfield
Κώστας

Αλλο πάλι και τούτο. Δεν πάει κάπου το μυαλό μου. :confused:

Πάρη όταν λες εκεί εννοείς στο κερί?

Tι rom φορας εσυ Κωστα?Προελευση εννοω.

ναι στο κερι σταματανε.Το θεμα ειναι οτι δεν παιζει για hard reset γιατι του ειχα κανει προσφατα (οχι για αυτο το λογο βεβαια) και πριν λιγο που ειδα τα ποστ εκανα και εκκαθαριση δεδομενων με reboot μηπως και κατι επαιζε εκει αλλα δεν!!Κατι γινεται με την ρομ φαινεται

Edited by truckman

Tι rom φορας εσυ Κωστα?Προελευση εννοω.

ναι στο κερι σταματανε.Το θεμα ειναι οτι δεν παιζει για hard reset γιατι του ειχα κανει προσφατα (οχι για αυτο το λογο βεβαια) και πριν λιγο που ειδα τα ποστ εκανα και εκκαθαριση δεδομενων με reboot μηπως και κατι επαιζε εκει αλλα δεν!!Κατι γινεται με την ρομ φαινεται

Νομίζω UK.

:!:Τα μηνύματα που αφορούσαν την μπαταρία μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο θέμα:!:

Edited by mindfield
Κώστας

Νομίζω UK.

:!:Τα μηνύματα που αφορούσαν την μπαταρία μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο θέμα:!:

Δυο περιπτωσεις μπορω να φανταστω: η μια να ειναι παραληψη στις συγκεκριμενες ρομ που φοραμε εμεις και η δευτερη,δεν ξερω αν εκανες επαναφορα οταν περασες την τελευταια,μηπως και εχουν γινει εκει αλλαγες και λογω μη επαναφορας δεν τις βλεπει (στην περιπτωση παντα που δεν θα ειχες κανει επαναφορα εννοω),γιατι το δικο μου ειναι εντελως φρεσκο,με 4.1.2 in the box,ενα μικρο update μου ηρθε μονο,γυρω στα 27mb αν θυμαμαι καλα.Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω

Δεν ποσταρει και καποιος αλλος να δουμε τι γινεται...

Δυο περιπτωσεις μπορω να φανταστω: η μια να ειναι παραληψη στις συγκεκριμενες ρομ που φοραμε εμεις και η δευτερη,δεν ξερω αν εκανες επαναφορα οταν περασες την τελευταια,μηπως και εχουν γινει εκει αλλαγες και λογω μη επαναφορας δεν τις βλεπει (στην περιπτωση παντα που δεν θα ειχες κανει επαναφορα εννοω),γιατι το δικο μου ειναι εντελως φρεσκο,με 4.1.2 in the box,ενα μικρο update μου ηρθε μονο,γυρω στα 27mb αν θυμαμαι καλα.Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω

Δεν ποσταρει και καποιος αλλος να δουμε τι γινεται...

Εχω κάνει clean install με full wipes, factory reset μετά την εγκατάσταση και τα ρέστα.

Είναι πραγματικά περίεργο.

Κώστας

Κι εμένα με ελληνική, official, 4.1.2, χωρίς wipe μετά το update, στο κερί σταματάνε οι σκηνές. Περίεργα πράγματα!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Περιεργο γιατι εχω δοκιμασει τουλαχιστον σε τρια 7100 και σε ολα η κινηση του

βιντεο δεν ειναι ομαλη, και οι τρεις που ειχαν τα τηλεφωνα δεν το ειχαν καταλαβει

μεχρι που τους το εδειξα.

Καμια σχεση. Η βιντεοσκόπηση ειναι ομαλή και παρεμφερης με ολα τα smartphones αυτής της κατηγορίας.

Εξι μηνες τωρα εισαι ο πρώτος που διαπιστώνει κατι τέτοιο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ έχω την MD2...και εμένα σταματάνε στο κερί. Να πω την αλήθεια όμως δεν είχα προσέξει στην προηγούμενη MC3 τη λειτουργία σκηνών μιας και δεν την έχω χρησιμοποιησει ποτέ...

Δοκιμαστε να τραβηξετε ενα αυτοκινητο που περναει μπροστα απο την καμερα

η κουνηστε την καμερα απο τα αριστερα προς τα δεξια και το αναποδο και να μου

πειτε αν βλεπετε ανωμαλια στην κινηση η οχι.

Με ποια κάμερα την συγκρίνεις;

Θα σου πρότεινα να μπεις στο gsmarena και να παρακολουθήσεις βίντεο απο ολα τα κορυφαία smartphones όπου η βιντεοσκόπηση γίνεται σε δρόμο που περνούν αυτοκίνητα. Αν βρεις κάποιο με ομαλοτερη κίνηση πες το και σε μενα να το αγοράσω. Εγω παντως δεν βρήκα.

Ισως μια καλη ακριβή βίντεο κάμερα να καταφέρνει να αποδώσει σωστά την κίνηση οχι ομως και ο μικρός αισθητήρας των smartphones.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σταματάνε στο κερί αλλά στο σύνολο είναι 11. Στα άλλα παιδιά πόσες είναι?

κι εμένα σταματάει στο κερί και συνολικά είναι 11...

Δείτε εδώ :

http://db.tt/55jAY9Kg

Έχω 4.1.2 την τελευταία Γαλλική : http://db.tt/GIl07OJg

Edited by spyrospatras

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Παίδες, μη μου αγχώνεστε!

Απενεργοποιήστε το Burst shot (δεύτερη επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας) και θα σας βγουν και οι άλλες επιλογές κάτω απ' το "κερί". :lol:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Μαζί με την επιλογή την πρώτη, οι σκηνές που έχω είναι στο σύνολο 14. Είμαι με 4.1.2 ελληνικό και ποτέ root.

Απενεργοποιήστε το Burst shot (δεύτερη επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας) και θα σας βγουν και οι άλλες επιλογές κάτω απ' το "κερί". :lol:

Γιατρέ μου...!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Καλά απίστευτο...και ψαχνόμαστε όλοι για αναβαθμίσεις και για firmware!!!

Είσαι Dr...τέλος!:D

Ουπς! Δίκιο έχεις Κώστα! Δεν χρησιμοποιώ ποτέ σκηνές και δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό για αυτή τη ρύθμιση! Μπράβο! :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπερα παιδια......Εχω το Note λιγοτερο απο 7 μηνες και μια φορα που πηγα να το βαλω στη φορτιση σε πριζα μολις το εβγαλα πετουσε το κλασικο ''η φορτιση τεθηκε σε παυση...η ταση ειναι πολυ ηψηλη'' Καθαρισα τη θυρα ελαφρως με μια οδοντοβουρτσα αλλα τα ιδια.....Βοηθειααα......

Μάλλον τα 'παιξε ο φορτιστής σου... Δοκίμασε με έναν άλλον για να βεβαιωθείς. Ή επίσης δοκίμασε να το συνδέσεις στο USB του PC να δεις αν φορτίζεται σωστά εκεί.

Αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις πολύμετρο μέτρα την τάση που βγαίνει στο βύσμα στο καλώδιο του φορτιστή και δες αν είναι κοντά στην τιμη που γράφει επάνω του (νομίζω 5 V DC πρέπει να ειναι).

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)