tarirs Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Εννοείτε οτι δεν χάνεται το root με το factory reset . O Οδηγός που του έδωσα παραπάνω εξηγεί τι πρέπει να κάνει για να γίνει το τηλέφωνο όπως ήταν οταν αγοράστηκε . Έχω την εντύπωση ότι δεν χάνεται το root με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων καθώς αποτελεί πλέον "κομμάτι" του firmware. κάνεις unroot εάν το υποστηρίζει ή φλασάρεις μέσω Odin official rom και ξεμπερδεύεις (εδώ όμως ενδέχεται να χρειαστεί να μηδενίσεις τον flash counter μέσω triange away). Κάποιος πιο ειδικός θα σου πει γιατί και εγώ δεν έχω κάνει root Αν θέλεις να το φέρεις σε τελείως stock κατάσταση ,κανε και μηδενισμό του counter (αν δεν το έχεις κάνει είδη ). Οδηγός υπάρχει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354554 Το ξέρω Μιχάλη αλλά την ώρα που έγραφα την απάντηση με πρόλαβε το δικό σου post! Θα χαθούν όλα, ναι πλην του root. Ευχαριστω παρα πολυ αυτο με νοιαζει περισσοτερο...και καλο μηνα σε ολους,και καλη ανασταση..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Μα δεν χρειαζεται να ειναι καποιος στο desktop για να σου πει κωδικο για το teamviewer..Μπορεις να βαλεις εξ αρχης εναν δικο σου κωδικο..Το ID σου θα ειναι συνεχεια το ιδιο και απλα θα συνδεεσαι με τον προκαθορισμενο κωδικο που εβαλες.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Τελικά έκανα το μεγάλο βήμα... παρείγγελα απο ένα σκρουτζάδικο το note2. Λογικά την Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου. όπως φαίνετε το μηλόφωνο 5 θα μας αφήσει χρόνους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Τελικά έκανα το μεγάλο βήμα... παρείγγελα απο ένα σκρουτζάδικο το note2. Λογικά την Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου. όπως φαίνετε το μηλόφωνο 5 θα μας αφήσει χρόνους! Καλορίζικο και πάντα ευχάριστα να ακούς.. :lol: Νομίζω πως το μηλόφωνο θα το ξεχάσεις γρήγορα... :p Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλορίζικο και πάντα ευχάριστα να ακούς.. :lol: Νομίζω πως το μηλόφωνο θα το ξεχάσεις γρήγορα... :p Σε ευχαριστώ πολύ!! Απλά φοβάμαι ότι θα έχω θέματα με αποθηκευμένα πράγματα που έχω σε εφαρμογές. Λογικά θα πρέπει να τα αντιγράψω χειροκίνητα. επίσης φοβάμαι οτι δεν θα μπορώ να συνγχρονίζω τις επαφές μου από το mac.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidan Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδια,υπαρχει τροπος να κανουμε εναλλαγη πληκτρολογιων χωρις να πρεπει να πηγαινουμε καθε φορα στις ρυθμισεις του κινητου?Θυμαμαι παλια στο galaxy s,πατωντας παρατεταμενα σε καποιο κειμενο μας εβγαζε μενου με τα διαθεσιμα πληκτρολογια αλλα εδω δεν βλεπω να γινεται :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Να υπενθυμίσω και πάλι ότι για εφαρμογές υπάρχει η ενότητα Android. Τα σχετικά μηνύματα αφαιρέθηκαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδιά μια ερώτηση γιατί ψάχνω εδώ και μια εβδομάδα χωρίς αποτέλεσμα η λειτουργία του πληκτρολόγιου λεξικό που βρίσκεται για να προσθέσω μια λέξη? Το έχω ενεργοποίησει αλλά θέλω να προσθέσω λέξεις και δεν ξέρω από πού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδια,υπαρχει τροπος να κανουμε εναλλαγη πληκτρολογιων χωρις να πρεπει να πηγαινουμε καθε φορα στις ρυθμισεις του κινητου?Θυμαμαι παλια στο galaxy s,πατωντας παρατεταμενα σε καποιο κειμενο μας εβγαζε μενου με τα διαθεσιμα πληκτρολογια αλλα εδω δεν βλεπω να γινεται :( Την ώρα που γράφεις, πάνω στην notification bar έχει ένα εικονίδιο πληκτρολογίου. Αν την κατεβάσεις και το πατήσεις σου εμφανίζει τα πληκτρολόγια και επιλέγεις. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ευχαριστώ αλλά θέλω να προσθέσω μια λέξη και δεν ξέρω πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ευχαριστώ αλλά θέλω να προσθέσω μια λέξη και δεν ξέρω πως Φίλε Χρήστο, εκεί που γράφεις το κείμενό σου, αν πληκτρολογήσεις τη λέξη που θέλεις να προσθέσεις θα την μάθει και θα τη θυμάται την επόμενη φορά που θα πληκτρολογήσεις. Δηλαδή για λέξεις που δεν έχει, τις πληκτρολογείς χειροκίνητα μία φορά και αυτές προστίθενται αυτόματα ώστε να ανακαλούνται σε επόμενες πληκτρολογήσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν μου τις κρατάει το σ3 είχε να αποθηκεύεις τις λέξεις και μου φαίνεται παράξενο που δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidan Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Την ώρα που γράφεις, πάνω στην notification bar έχει ένα εικονίδιο πληκτρολογίου. Αν την κατεβάσεις και το πατήσεις σου εμφανίζει τα πληκτρολόγια και επιλέγεις. Σε ευχαριστω :happy: ετσι γινεται!! Κατι αλλο,ξερει κανεις τι αναλυση πρεπει να εχει μια εικονα για να την χωρεσει ακριβως στην home screen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Σε ευχαριστω :happy: ετσι γινεται!! Κατι αλλο,ξερει κανεις τι αναλυση πρεπει να εχει μια εικονα για να την χωρεσει ακριβως στην home screen? 720 X 1280 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidan Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 720 X 1280Σε ευχαριστω!! Θα πεσει λιγο photoshop και ηθελα ακριβως διαστασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Σωστα δεν ειναι 160 τα ευρα..... ειναι 164..... Πριν μια εβδομαδα εκανα την αλλαγη. Σε Θεσσαλονίκη το επίσημο σερβις κάνει τήν αλλαγή μέ 173 Ευρώ. Εχουμε και λέμε 600 συσκευη + 173 αλλαγή το τζάμι + 30 flip coner= 800 Ευρώ. Συμπέρασμα... Δέν νοείται note 2 χωρίς προστασία, (για όσους το αγοράζουν τώρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Σε Θεσσαλονίκη το επίσημο σερβις κάνει τήν αλλαγή μέ 173 Ευρώ. Εχουμε και λέμε 600 συσκευη + 173 αλλαγή το τζάμι + 30 flip coner= 800 Ευρώ. Συμπέρασμα... Δέν νοείται note 2 χωρίς προστασία, (για όσους το αγοράζουν τώρα). που ειναι το επισημο στην Θεσσαλονικη; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 1.Υπαρχει η δυνατοτητα , χειροκινητα να του πω να δει ολες τις εφαρμογες που εχω αν υπαρχουν αναβαθμισεις? Καποτε μου τις εμφανιζε μονο του στην κουρτινα, τωρα οποτε ειμαι συνδεδεμενος, δεν μου εμφανιζεται το αναλογο μηνυμα. Εννοειτε εχω τον συγχρονισμο ανοικτο. 2. Ειχα αποκρυψει την εφαρμογη της μανας του ως αναφορα τα μυνηματα, τωρα αυτη δεν υπαρχει πουθενα, ουτε στην επιλογη του υπομενου "εμφανιση κρυφων εφαρμογων". Που πηγε ?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Σε Θεσσαλονίκη το επίσημο σερβις κάνει τήν αλλαγή μέ 173 Ευρώ. Εχουμε και λέμε 600 συσκευη + 173 αλλαγή το τζάμι + 30 flip coner= 800 Ευρώ. Συμπέρασμα... Δέν νοείται note 2 χωρίς προστασία, (για όσους το αγοράζουν τώρα). Εμ... 600? https://www.skroutz.gr/s/2395493/Samsung-Galaxy-Note-II-16GB.html?keyphrase=n7100 Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiramolas Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 καλησπερα σας θελω μια βοηθεια εδω και δυο εβδομαδες το κινητο ζεσταινεται υπερβολικα απο την μεση και πανω με 2 -3 λεπτα λειτουργιας ανοιγοντας το facebook η το viber η απλος κανοντας μια απλη περιηγηση. τι να κανω να το στιλω για service; ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 καλησπερα σας θελω μια βοηθεια εδω και δυο εβδομαδες το κινητο ζεσταινεται υπερβολικα απο την μεση και πανω με 2 -3 λεπτα λειτουργιας ανοιγοντας το facebook η το viber η απλος κανοντας μια απλη περιηγηση. τι να κανω να το στιλω για service; ευχαριστω εκ των προτερων. Καλησπέρα. Λογικά κάποια εφαρμογή που έχεις περάσει προκαλεί υπερθέρμανση. Απεγκατεστησε σιγά σιγά ότι έχεις περάσει τις τελευταίες εβδομάδες και τσέκαρε πάλι. Τελευταία λύση πριν το σέρβις (δε νομίζω να χρειάζεται) είναι επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiramolas Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 χθες το βραδυ εκανα επαναφορα συστηματος και χωρις να κανω εγκατασταση καποιου προγταμματος ειχε το ιδιο αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Παιδια εντελως ξαφνικα δεν δουλευουν τα πληκτρα ουτε φωτιζουν..αυτα που ειναι πανω στην συσκευη.......ουτε το κεντρικο πληκτο......εχω πατησει κατι και δεν το ξερω...εκανα και επαναφορα αλλα τιποτα...:( EDIT: Ακυρο παιδια εφτιαξε..... Edited May 2, 2013 by tarirs Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Να κανω μια ερώτηση; Έχουμε παρατηρήσει στο πενάκι κάποια αλλαγή με τη χρήση στο "κούμπωμα" πανω στη συσκευή; Σα να βγαίνει πολυ εύκολα. . . Μπορει να γινει κατι; Δοκίμασα και το πενακι απο το δεύτερο και δεν ειναι θεμα απο το πενακι αλλα κατι απο μέσα στην "οπή"... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Να κανω μια ερώτηση; Έχουμε παρατηρήσει στο πενάκι κάποια αλλαγή με τη χρήση στο "κούμπωμα" πανω στη συσκευή; Σα να βγαίνει πολυ εύκολα. . . Μπορει να γινει κατι; Δοκίμασα και το πενακι απο το δεύτερο και δεν ειναι θεμα απο το πενακι αλλα κατι απο μέσα στην "οπή"... Εγω τα ψιλοφοβαμαι αυτα και το ψάχνω συνέχεια. Μεχρι τωρα ειναι οκ. Το μονο που παρατηρώ ειναι πως οταν ειναι κουμπωμένο οταν περναω το δαχτυλο μου απο πανω (σαν να το χαϊδεύω) παιζει λιγάκι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts