Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως κάνω wipe cache?

Τι κερδίζει κάποιος κάνοντας wipe cache?

Τελικά 1 χαρά μου φαίνεται και μένα.

Και αφού το χρησιμοποιείς χρόνια όπως λες μου δίνει και 1 extra συν να το δοκιμάσω πιο καλά.

Λοιπόν παιδιά το swype τέλος απο beta όπως ξέρετε και έχει και προσφορά στα 0.76€ μόνο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc

Εγώ το πήρα να υπάρχει αν και έχω και το Swift key keyboard και βασικά χρησιμοποιώ το μαμά της Samsung με swype βεβαίως :)

Και εγώ τα ίδια όπως και εσύ. Τελικά το αγόρασα για να το έχω μιας και είναι τόσο φθηνό και συγχρόνως καλό και θα το δοκιμάσω άμμεσα :)

Όπως κατεβάζεις την "κουρτίνα" με τις ενημερώσεις, δες στο κάτω μέρος... ;)

Xm....σωραίος φιλαράκι. Δεν το είχα παρατηρήσει. Σε ευχαριστώ πολύ:)

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατ αρχήν ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν.

Να πω ότι αυτό με το Word Το είχα κάνει παλαιότερα, όπως και το να κλειδώνω κάποια σημείωση που έχω τα βασικά μέσα (ακόμα και το color note το κάνει αυτο για όσους δε θέλουν πολυπλοκοτητα).

anti virus δε χρησιμοποιώ και δε νομίζω να βάλω ποτέ ενώ root το έκανα μόνο για να έχω τον ex dialer που μου έχει λύσει τα χέρια σαν εφαρμογή συστήματος.

Κώστα για 1 διάστημα η αλήθεια είναι ότι έκανα δοκιμές και έβαζα διάφορα αλλά ποτέ αυτό που λέμε σαβούρα ή διάφορα παιχνίδια περίεργα που έτσι κ αλλιώς δε παίζω.

Πλέον θα φάει 1 καλό reset και θα έχω μόνο αυτά που όντως χρησιμοποιώ και τα ξέρω χρόνια.

Γιαυτο λοιπόν τη ψάχνω και για τους κωδικούς και ρωτάω για τυχόν εμπειρίες άλλων καθώς είναι ευαίσθητα δεδομένα.

Εσύ π.χ. φίλε τι κάνεις σε αυτό το θέμα, έχεις στο noteli σου τέτοιες πληροφορίες ή δε το ρισκάρεις?

Να απαντήσω κι εγώ, λοιπόν.. :) Δουλεύω τέτοιες εφαρμογές από την εποχή των wm και του Spb Wallet. Στην αρχή στο Android είχα το b-folders το οποίο ήταν καλό αλλά o client για Windows ήταν ακριβός και χωρίς αυτόν δεν βολεύει. Αγόρασα το Pocket που το βρίσκω εξαιρετικό. Στην αρχή δεν μου άρεσε ο συγχρονισμός με Dropbox αλλά το συνήθισα. Έχει και free client για pc. Τελευταία πέρασα στο Safe Wallet το οποίο είναι free και η εφαρμογή είναι πολύ καλύτερη από όσες έχω δοκιμάσει (κι έχω τις περισσότερες) από πλευράς ευχρηστίας αλλά συγχρονίζει σε server κι αυτό ξενίζει. Την έχω καιρό τώρα απροβλημάτιστα. Πάντα υπάρχει η ασφάλεια στο πίσω μέρος του μυαλού μας αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ως τώρα. Άλλωστε παρακολουθώ και τις κινήσεις συχνά.

Τελικά 1 χαρά μου φαίνεται και μένα.

Και αφού το χρησιμοποιείς χρόνια όπως λες μου δίνει και 1 extra συν να το δοκιμάσω πιο καλά.

Λοιπόν παιδιά το swype τέλος απο beta όπως ξέρετε και έχει και προσφορά στα 0.76€ μόνο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc

Εγώ το πήρα να υπάρχει αν και έχω και το Swift key keyboard και βασικά χρησιμοποιώ το μαμά της Samsung με swype βεβαίως :)

Επιτέλους! Καιρός ήταν! Το αγόρασα εννοείται γιατί τα 0.76 λεπτά δεν είναι ποσό αλλά στο Note βλέπω πως με swift key και 2 χέρια γράφω πολύ γρηγορότερα γιατί έχει απίστευτη πρόβλεψη και διόρθωση αλλά και το swype για... Swype χρήση είναι εξαιρετικό. Κάθε ένα στο είδος του.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Αληθεια,ποτε εχετε κανει την τελευταια αναβαθμιση;

Ρωταω,γιατι πριν απο καμια βδομαδα,μου έλεγε να περιμενω στη σειρα μου για να αναβαθμισω,και τωρα λεει οτι εχουν γινει ολες οι διαθεσιμες αναβαθμισεις.

Το τηλ. ειναι Γαλλικο και μαμά.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Να απαντήσω κι εγώ, λοιπόν.. :) Δουλεύω τέτοιες εφαρμογές από την εποχή των wm και του Spb Wallet. Στην αρχή στο Android είχα το b-folders το οποίο ήταν καλό αλλά o client για Windows ήταν ακριβός και χωρίς αυτόν δεν βολεύει. Αγόρασα το Pocket που το βρίσκω εξαιρετικό. Στην αρχή δεν μου άρεσε ο συγχρονισμός με Dropbox αλλά το συνήθισα. Έχει και free client για pc. Τελευταία πέρασα στο Safe Wallet το οποίο είναι free και η εφαρμογή είναι πολύ καλύτερη από όσες έχω δοκιμάσει (κι έχω τις περισσότερες) από πλευράς ευχρηστίας αλλά συγχρονίζει σε server κι αυτό ξενίζει. Την έχω καιρό τώρα απροβλημάτιστα. Πάντα υπάρχει η ασφάλεια στο πίσω μέρος του μυαλού μας αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ως τώρα. Άλλωστε παρακολουθώ και τις κινήσεις συχνά.

Επιτέλους! Καιρός ήταν! Το αγόρασα εννοείται γιατί τα 0.76 λεπτά δεν είναι ποσό αλλά στο Note βλέπω πως με swift key και 2 χέρια γράφω πολύ γρηγορότερα γιατί έχει απίστευτη πρόβλεψη και διόρθωση αλλά και το swype για... Swype χρήση είναι εξαιρετικό. Κάθε ένα στο είδος του.

Και εγώ τελικά κατέληξα στο swiftkey γιατί όντως στην οθονάρα του note δεν παίζεται. Αυτό που λατρεύω στο swype όμως είναι η υπαγόρευση στα ελληνικά... Απλά υπάρχει. Περιμένω πως και πως να μπει κάτι ανάλογο στο SwiftKey για να μην ξαναλλάξω πληκτρολόγιο.

Btw εννοείται πως το αγόρασα κι εγώ ως ανταμοιβή για την ευκολία που μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Εδω και 3-4 μερες μου ροκανιζει κατι την μπαταρια.ολα ειναι σβηστα wifi.gps 3g.στην ενδεικη της καταναλωσης το συστημα android ειναι στο 45%. Εχει κανεις καμια ιδεα;

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Και εγώ τελικά κατέληξα στο swiftkey γιατί όντως στην οθονάρα του note δεν παίζεται. Αυτό που λατρεύω στο swype όμως είναι η υπαγόρευση στα ελληνικά... Απλά υπάρχει. Περιμένω πως και πως να μπει κάτι ανάλογο στο SwiftKey για να μην ξαναλλάξω πληκτρολόγιο.

Btw εννοείται πως το αγόρασα κι εγώ ως ανταμοιβή για την ευκολία που μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι νιώθω και εγώ. Τα έχω αγοράσει και τα δύο. Πού ξέρεις μπορεί το SwiftKey να το ξεπεράσει μια μέρα το Swype...

Ρε παιδια υπάρχει κάποια εφαρμογη που να μπορώ να ανεβάζω βίντεο και να τα μοιράζομαι με οποιον θέλω; θέλω να μπορώ να τα τραβάω με το κινητό και να έχει και site στο οποιο μπορείς να κάνεις log in και να τα δεις και απο εκεί αφού τα ανεβασω.

Οποιοδηποτε βιντεο με Οποιοδηποτε μέγεθος. Σαν το everyme που έχω κατεβάσει το οποιο όμως δεν ανεβαζει βιντεο.

Ψαχνω να βρω κατι ωστε να μπορώ να στέλνω τα βιντεο που έχω με την κορη μου για να τα βλέπουν οι γονεις που μενουν λίγο μακριά. :)

Καμιά ιδεα;

Ρε παιδια πως βάζω φωτογραφία στη μουσική μέσα από το τηλέφωνο; Δεν έχει επιλογή.

Κανείς να βοηθήσει;

Θοδωρής

Εδω και 3-4 μερες μου ροκανιζει κατι την μπαταρια.ολα ειναι σβηστα wifi.gps 3g.στην ενδεικη της καταναλωσης το συστημα android ειναι στο 45%. Εχει κανεις καμια ιδεα;

έμενα μου έκανε ζημιά το viber. κρατάει τη συσκευή σε αφύπνιση. πήγαινε στις εφαρμογές και κανε επιβολή διακοπής. και δες (έχε στο νου σου όμως να τσεκάρεις που και που για να βλέπεις αν είναι ακόμα απενεργοποιημένο.)

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

έμενα μου έκανε ζημιά το viber. κρατάει τη συσκευή σε αφύπνιση. πήγαινε στις εφαρμογές και κανε επιβολή διακοπής. και δες (έχε στο νου σου όμως να τσεκάρεις που και που για να βλέπεις αν είναι ακόμα απενεργοποιημένο.)

Αυτή είναι η δουλειά του Viber. Άμα το κόψεις δεν θα λειτουργεί όπως πρέπει. Ο σκοπός του είναι να τρέχει όλη την ώρα μήπως και σε καλέσει κάποιος ή μήπως και σου στείλει κάνα μήνυμα.

Αυτή είναι η δουλειά του Viber. Άμα το κόψεις δεν θα λειτουργεί όπως πρέπει. Ο σκοπός του είναι να τρέχει όλη την ώρα μήπως και σε καλέσει κάποιος ή μήπως και σου στείλει κάνα μήνυμα.

μάλλον δεν το έθεσα σωστά.. σε μερικές συσκευές το viber δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep για κάποιο λόγο. με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. έστειλα μνμ στ viber και μου είπαν ότι το γνωρίζουν και δουλεύουν πάνω σε αυτό το θέμα για να το διορθώσουν σε μελλοντική αναβάθμιση. εννοείτε ότι πρέπει να είναι ανοιχτό και αυτή είναι η δουλειά του, άλλα όχι με αυτό το τρόπο ή με αυτό το τίμημα . επίσης, ο λόγος που το είπα ήταν για να δοκιμάσει μήπως δει διάφορα. αν φταίει αυτό μια χαρά, βρήκε τι του έκανε τη ζημιά, αν όχι να ψάξει να βρει άλλου την αίτια.:)

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

Παιδιά το Viber αν και πολύ χρήσιμο, δυστυχώς είναι κακογραμμένο στο Android. Το έχουν κάνει port απ' το iOS χωρίς βελτιστοποίηση για Android. Θα περιμένω να το σουλουπώσουν λίγο πριν το βάλω στη συσκευή μου.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Παιδιά το Viber αν και πολύ χρήσιμο, δυστυχώς είναι κακογραμμένο στο Android. Το έχουν κάνει port απ' το iOS χωρίς βελτιστοποίηση για Android. Θα περιμένω να το σουλουπώσουν λίγο πριν το βάλω στη συσκευή μου.

Μιας και το θίξατε να αναφέρω κάτι που έχω απορία. Στο s2 σε μια έκδοση του Viber του Ιανουαρίου κρατούσε ανοικτό έναν αισθητήρα και φαινόταν στο σκοτάδι ένα αχνό κόκκινο φως. Αυτό λύσανε με μια αναβάθμιση κάπου στα μέσα Γενάρη. Το θέμα είναι ότι στο νοτε2 έχω πάλι το αχνό φως στον αισθητήρα στο σκοτάδι. Το έχει παρατηρήσει κανείς? Από μπαταρία δεν έχω θέμα ιδιαίτερο αλλά καμία φορά με πολύ χρήση θα φτάσει και 20% το βράδυ. Και τώρα που μιλάμε είναι αχνό κόκκινο το λαμπάκι δίπλα στο ηχείο. Μήπως είναι έτσι μόνιμα σε όλους?

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Μιας και το θίξατε να αναφέρω κάτι που έχω απορία. Στο s2 σε μια έκδοση του Viber του Ιανουαρίου κρατούσε ανοικτό έναν αισθητήρα και φαινόταν στο σκοτάδι ένα αχνό κόκκινο φως. Αυτό λύσανε με μια αναβάθμιση κάπου στα μέσα Γενάρη. Το θέμα είναι ότι στο νοτε2 έχω πάλι το αχνό φως στον αισθητήρα στο σκοτάδι. Το έχει παρατηρήσει κανείς? Από μπαταρία δεν έχω θέμα ιδιαίτερο αλλά καμία φορά με πολύ χρήση θα φτάσει και 20% το βράδυ. Και τώρα που μιλάμε είναι αχνό κόκκινο το λαμπάκι δίπλα στο ηχείο. Μήπως είναι έτσι μόνιμα σε όλους?

Σπύρο, στο δικό μου (χωρίς viber) δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Το ίδιο είχα κι εγώ. Νόμιζα ότι ήταν οι αισθητήρες τους οποίους όταν τους απενεργοποίησα το αχνό κόκκινο δεν έφευγε.

Ξαφνικά (ίσως μετά από κάποια αναβάθμιση) δεν το ξαναείδα.

Σίγουρα όμως το είχα και τώρα δεν το έχω. Πολύ περίεργο..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ίσως το βράδυ δοκιμάσω να βγάλω το σαπιοviber να δω αν επηρεάζει αυτό.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ίσως το βράδυ δοκιμάσω να βγάλω το σαπιοviber να δω αν επηρεάζει αυτό.

Δε χρειάζεται να το βγάλεις....

Βάλε τη προηγούμενη έκδοση viber και θα διαπιστώσεις πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.

Επιπλέον μπορείς αν θες να βάλεις το greenify από μάρκετ και να το έχεις σε ύπνο όταν ηοθόνη είναι κλειστή. Βέβαια δε θα παίρνεις άμεσα μηνύματα και τηλέφωνα... Μισό να ποσταρω τη παλαιότερη έκδοση.

Edit:παρακάτω η παλαιότερη έκδοση viber:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=39497441

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δε χρειάζεται να το βγάλεις....

Βάλε τη προηγούμενη έκδοση viber και θα διαπιστώσεις πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.

Επιπλέον μπορείς αν θες να βάλεις το greenify από μάρκετ και να το έχεις σε ύπνο όταν ηοθόνη είναι κλειστή. Βέβαια δε θα παίρνεις άμεσα μηνύματα και τηλέφωνα... Μισό να ποσταρω τη παλαιότερη έκδοση.

Ευχαριστώ Ηλία. Βάλε την αν την βρεις την παλαιότερη έκδοση και σε ευχαριστώ προκαταβολικα.

Το greenify δείχνει να είναι μια εξαιρετική ιδέα αλλά δυστυχώς θέλει ρουτ και δεν το έχω κάνει προς τα παρόν.

Ευχαριστώ Ηλία. Βάλε την αν την βρεις την παλαιότερη έκδοση και σε ευχαριστώ προκαταβολικα.

Το greenify δείχνει να είναι μια εξαιρετική ιδέα αλλά δυστυχώς θέλει ρουτ και δεν το έχω κάνει προς τα παρόν.

To Greenify το πέρασα χθες στο ρουταρισμένο sony xperia sole μου και έχω πάθει πλάκα από τη διαχείριση των εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο. Είναι απλά μία απίστευτη εφαρμογή που θα έπρεπε by default να συμπεριλαμβάνεται στις stock roms όλων των κινητών με σύστημα Android...

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδιά μια ερώτηση για το Swype. Ψήνομαι να το αγοράσω τώρα στην προσφορά, κυρίως για την φωνητική αναγνώριση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν "κουμπώνει" καλά με το Note II (official 4.1.2. ROM). Δουλεύει σωστά ή έχει κάποια θέματα (αστάθειες, ασυμβατότητες κτλ.);

Δεν είναι θέμα χρημάτων, απλά γενικά αποφεύγω να βάζω system s/w (launchers, KBs κτλ.) που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη συμπεριφορά της συσκευής, γιαυτό ρωτάω.

Ευχαριστώ όλους.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Παιδιά μια ερώτηση για το Swype. Ψήνομαι να το αγοράσω τώρα στην προσφορά, κυρίως για την φωνητική αναγνώριση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν "κουμπώνει" καλά με το Note II (official 4.1.2. ROM). Δουλεύει σωστά ή έχει κάποια θέματα (αστάθειες, ασυμβατότητες κτλ.);

Δεν είναι θέμα χρημάτων, απλά γενικά αποφεύγω να βάζω system s/w (launchers, KBs κτλ.) που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη συμπεριφορά της συσκευής, γιαυτό ρωτάω.

Ευχαριστώ όλους.

Κανενα διαπιστωμενο προβλημα απο μενα. Χρησιμοποιω το Swype απο το SGS μεχρι το Note 2 (και ενδιαμεσες συσκευες) και εχω παρατηρησει την ιδια ακριβως συμπεριφορα... αψεγαδιαστη :) Go for it :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Εμένα στο μόνο που δεν με βολεύει είναι ότι δεν μπορώ να γράφω με την πένα. Δεν βρίσκει την λέξη ένα της samsung τα βρίσκει. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλύτερο ειδικά στο swype. :)
Θοδωρής

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)