Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, μετά από πτώση με μηχανάκι, (ευτυχώς τη γλίτωσα φτηνά! :wacko:) γρατζουνίστηκε η πλάτη του κινητού και το γύρω γύρω...

Ξέρετε τι παίζει με ανταλλακτικά;

Και μιας και έτυχε αυτό, πόσο εύκολο/οικονομικό είναι να αλλάξεις χρώμα στο NOTE2; (από λευκό σε γκρι, όλο το casing)

:)

Καπάκι θα βρεις γύρω στα 10-15 ευρώ αλλά να προσέξεις να είναι γνήσιο και να έχει nfs.

To "γυρω γυρω" λέγεται bezel και περιβάλλει την οθόνη.

Είναι ενιαίο κομμάτι με το σασί της συσκευής και η αλλαγή του κοστίζει κάπου 45 € στην αντιπροσωπεια οπως έχουν γράψει κάποια παιδιά.

Για αλλαγή χρώματος μην το σκέφτεσαι γιατί το πάνελ πηγαίνει μαζί με την οθόνη και κοστίζει 170 €.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπαρχει καποις τροπος να βρουμε τους κυκλους φορτισης που εχει κανει η μπαταρια?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Υπαρχει καποις τροπος να βρουμε τους κυκλους φορτισης που εχει κανει η μπαταρια?

Είχα ρωτήσει και εγώ και μου είχαν πει πως δεν γίνεται. Αν βρεις τρόπο πότε μου γιατί με ενδιαφέρει

Θοδωρής

Παιδιά που θα βρω το flash player για το note 2; Ευχαριστώ.

http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.54/install_flash_player_ics.apk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Να σαι καλά φίλε μου το εγκατέστησα αλλά καθώς προσπάθησα να δω από το Note 2 σήμερα τον αγώνα κυπέλλου στην τούμπα μου έβγαζε μήνυμα προβλήματος ενώ στο Neo V το ψιλοέβλεπα. Τι να φταίει;

Και γενικά το ιντερνετ σέρνεται και σε Wi Fi και στην κάρτα δεδομένων. Το Neo V τρέχει πιο γρήγορα. Τι γίνετε ρε παιδιά; Την 4.1.2 φοράει.

Να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να το φέρω στην αρχική του κατάσταση;

Edited by rush2

δεν γνωριζω ποιο καναλι ψαχνεις αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι αυτη η εφαρμογη παιζει μια χαρα :)

Greek Live Tv

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itholster.greektvlive

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Πριν λίγο καιρό κάποια παιδιά είχαν αναφέρει μια καθυστέρηση στην ενεργοποίηση της οθόνης μετά το πέρας της τηλεφωνικής συνομιλίας.

Προχθές ξανά φόρεσα την original flip και παρατηρώ ότι με αυτή καθυστερεί περισσότερο το άνοιγμα της οθόνης όταν τελειώνει η κλήση.

Αν δηλαδή μιλήσω με το καπάκι κλειστό, ανοίγει με λίγη καθυστέρηση η οθόνη σε αντίθεση με το ακαριαίο άνοιγμα χωρίς το καπάκι της θήκης κατεβασμενο.

Δεν ξέρω που οφείλεται αλλά συμβαίνει.

Το τσέκαρα πάρα πολλές φορές.

Δεν είναι τραγική καθυστέρηση αλλα προτιμώ το φυσιολογικό που είναι να ανοίξει μόλις απομακρυνθεί η συσκευή έστω και 10 εκατοστά από το κεφάλι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά SOS...

Πήρε ένας συνάδελφος ολοκαίνουριο το Νοτέλι μας από το Κατάστημα Kaizer στη Γ' Σεπτεμβρίου. Η συσκευή νομίζω είναι Ρουμανικής προέλευσης αλλά υποστηρίζει κανονικά τα Ελληνικά και φοράει την 4.1.2...

Μόλις το έβαλε για φόρτιση στο σπίτι του μετά από λίγο παρατήρησε την οθόνη να "τρεμοπαίζει" σκρολάροντας από μόνη της τις σελίδες (σαν να προσπαθούσε ένα "φάντασμα" να γυρίσει τις σελίδες της αρχικής οθόνης..!!). Μετά από 30 περίπου δευτερόλεπτα αυτό σταματά και ξεκινά πάλι σε τυχαία διαστήματα όποτε το θυμηθεί. Κάναμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια.

Το γύρισε πίσω στο Κατ/μα σήμερα όπου και ένας τεχικός που έχουν εκεί και το είδε απόρησε καθώς δεν το είχε ξαναδεί το συγκεκριμένο πρόβλημα (και εγώ εδώ στο forum να είμαι ειλικρινής δεν το έχω ξανααντιμετωπίσει).

Το θέμα είναι ότι στο κατάστημα δεν προχώρησαν σε αντικατάσταση παρότι το έκανε και μπροστά τους το πρόβλημα και είπαν ότι θα το στέιλουν στην Arvato (με την οποία συνεργάζονται) το τηλέφωνο για να αποφανθεί αν χρήζει αντικατάστασης ή όχι.

(σημείωση : επειδή στο κατάστημα υποψιάστηκαν μήπως κάτι παίζει με το πενάκι και το page buddy που ενεργοποιείται όταν το βγάζεις, το απενεργοποιήσαμε και αυτό μέσω των ρυθμίσεων αλλά και πάλι τα ίδια...).

Οποιαδήποτε συμβουλή παιδιά, καλοδεχούμενη.. το έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό??

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδιά SOS...

Πήρε ένας συνάδελφος ολοκαίνουριο το Νοτέλι μας από το Κατάστημα Kaizer στη Γ' Σεπτεμβρίου. Η συσκευή νομίζω είναι Ρουμανικής προέλευσης αλλά υποστηρίζει κανονικά τα Ελληνικά και φοράει την 4.1.2...

Μόλις το έβαλε για φόρτιση στο σπίτι του μετά από λίγο παρατήρησε την οθόνη να "τρεμοπαίζει" σκρολάροντας από μόνη της τις σελίδες (σαν να προσπαθούσε ένα "φάντασμα" να γυρίσει τις σελίδες της αρχικής οθόνης..!!). Μετά από 30 περίπου δευτερόλεπτα αυτό σταματά και ξεκινά πάλι σε τυχαία διαστήματα όποτε το θυμηθεί. Κάναμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια.

Το γύρισε πίσω στο Κατ/μα σήμερα όπου και ένας τεχικός που έχουν εκεί και το είδε απόρησε καθώς δεν το είχε ξαναδεί το συγκεκριμένο πρόβλημα (και εγώ εδώ στο forum να είμαι ειλικρινής δεν το έχω ξανααντιμετωπίσει).

Το θέμα είναι ότι στο κατάστημα δεν προχώρησαν σε αντικατάσταση παρότι το έκανε και μπροστά τους το πρόβλημα και είπαν ότι θα το στέιλουν στην Arvato (με την οποία συνεργάζονται) το τηλέφωνο για να αποφανθεί αν χρήζει αντικατάστασης ή όχι.

(σημείωση : επειδή στο κατάστημα υποψιάστηκαν μήπως κάτι παίζει με το πενάκι και το page buddy που ενεργοποιείται όταν το βγάζεις, το απενεργοποιήσαμε και αυτό μέσω των ρυθμίσεων αλλά και πάλι τα ίδια...).

Οποιαδήποτε συμβουλή παιδιά, καλοδεχούμενη.. το έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό??

Νατην πάλι η arvato.

Τι δουλειά έχει samsung συσκευή εκεί?

Εφόσον είναι προσφατη η αγορά πρεπει να γινει αμεσα αλλαγη. Τι θα πει να το ελεγξουν.

Επίσης ας ρίξει μια ματιά στο βιβλιαράκι της εγγύησης. Αναγράφεται η ελληνική αντιπροσωπία?

Αν όχι δεν έχει εγγυηση γι αυτό τα στέλνουν εκεί.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ esphop να το ανοίγει επι τόπου καν να ελέγχει την εγγύηση. Μην προχωράτε σε αγορές συσκευών που δεν γινονται δεκτές στην samsung hellas.

Ξαναλέω οτι η Samsung Hellas έχει δηλώσει επίσημα ότι δεν δέχεται συσκευές που είναι από πάροχο του εξωτερικού ακόμα και ανηκει σε χώρα της ΕΕ.

Εχει το δικαίωμα καθως αυτές οι συσκευές περιέχουν ειδική έκδοση software που δεν είναι διαθέσιμη σε αλλες χώρες.

Επίσης δεν γίνονται δεκτές συσκευές που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ.

Αυτά πρέπει να τα ξεκαθαρίζετε πριν πληρώστε. Λυσεις arvato και εγγυηση καταστηματος δεν πρέπει να γινονται δεκτές.

Παιδιά SOS...

Και ο kaizer με περιεργες εισαγωγες και servis στην arvato???Ο κακος χαμος γινεται αυτες τις μερες,εχω κανει αναφορα στο νημα του <Διαθεσιμοτητα και αγορα του note ii>.Δυστυχως φιλε μου το συγκεκριμενο κινητο δεν εχει υποστηριξη απο την Ελληνικη samsung με οτι αυτο συνεπαγεται..

Νατην πάλι η arvato.

Τι δουλειά έχει samsung συσκευή εκεί?

Εφόσον είναι προσφατη η αγορά πρεπει να γινει αμεσα αλλαγη. Τι θα πει να το ελεγξουν.

Επίσης ας ρίξει μια ματιά στο βιβλιαράκι της εγγύησης. Αναγράφεται η ελληνική αντιπροσωπία?

Αν όχι δεν έχει εγγυηση γι αυτό τα στέλνουν εκεί.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ esphop να το ανοίγει επι τόπου καν να ελέγχει την εγγύηση. Μην προχωράτε σε αγορές συσκευών που δεν γινονται δεκτές στην samsung hellas.

Ξαναλέω οτι η Samsung Hellas έχει δηλώσει επίσημα ότι δεν δέχεται συσκευές που είναι από πάροχο του εξωτερικού ακόμα και ανηκει σε χώρα της ΕΕ.

Εχει το δικαίωμα καθως αυτές οι συσκευές περιέχουν ειδική έκδοση software που δεν είναι διαθέσιμη σε αλλες χώρες.

Επίσης δεν γίνονται δεκτές συσκευές που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ.

Αυτά πρέπει να τα ξεκαθαρίζετε πριν πληρώστε. Λυσεις arvato και εγγυηση καταστηματος δεν πρέπει να γινονται δεκτές.

Και ο kaizer με περιεργες εισαγωγες και servis στην arvato???Ο κακος χαμος γινεται αυτες τις μερες,εχω κανει αναφορα στο νημα του <Διαθεσιμοτητα και αγορα του note ii>.Δυστυχως φιλε μου το συγκεκριμενο κινητο δεν εχει υποστηριξη απο την Ελληνικη samsung με οτι αυτο συνεπαγεται..

Παιδιά καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Το τηλέφωνο δεν είναι κάποιου παρόχου του εξωτερικού, αλλά το θέμα της αναγραφής της Ελληνικής αντιπροσωπίας θα του πω να το κοιτάξει. Με την arvato τί παίζει? μπορεί να το πάει ο συνάδελφος στη smartec και να επιδιώξει, με την απόδειξη αγοράς και εφόσον αναγράφεται η Ελληνική αντιπροσωπεία στην εγγύηση, αντικατάσταση συσκευής από εκείνους αντί του Καταστήματος αγοράς?

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδιά καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Το τηλέφωνο δεν είναι κάποιου παρόχου του εξωτερικού, αλλά το θέμα της αναγραφής της Ελληνικής αντιπροσωπίας θα του πω να το κοιτάξει. Με την arvato τί παίζει? μπορεί να το πάει ο συνάδελφος στη smartec και να επιδιώξει, με την απόδειξη αγοράς και εφόσον αναγράφεται η Ελληνική αντιπροσωπεία στην εγγύηση, αντικατάσταση συσκευής από εκείνους αντί του Καταστήματος αγοράς?

Οχι γιατι η smartec κάνει αντικατασταση μόνο τις συσκευες που εχουν εισαχθεί μέσω Samsung Hellas.

Για τις υπόλοιπες είναι υπέυθυνα τα καταστήματα που εκαναν την εισαγωγή.

Η smartec εφοσον ισχύει η εγγυηση αναλαμβάνει μόνο επιδιορθωσεις.

Τα χουμε πει και γραψει 1000 φορες.τα σκρουτζομαγαζα καλα φθηνα αλλα να τωρα.γι αυτο προσοχη

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Οχι γιατι η smartec κάνει αντικατασταση μόνο τις συσκευες που εχουν εισαχθεί μέσω Samsung Hellas.

Για τις υπόλοιπες είναι υπέυθυνα τα καταστήματα που εκαναν την εισαγωγή.

Η smartec εφοσον ισχύει η εγγυηση αναλαμβάνει μόνο επιδιορθωσεις.

Έτσι ακριβώς, όπως τα λέει ο Κώστας είναι τα πράγματα, βέβαια υπάρχουν και μαγαζιά, εγώ ξέρω ένα στην Αθήνα που και εισαγωγής να είναι χωρίς να καταλάβεις ποτέ στο αλλάζουν με την μία και βρίσκουν αυτοί την άκρη...

Ένα από αυτά πληροφοριακά είναι το extreme mobile και ο Νικος που το έχει.

Ότι πάρεις από εκεί και είναι Εισαγωγή (έχει εννοείται και ελληνικά) είναι εγγύηση...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Έτσι ακριβώς, όπως τα λέει ο Κώστας είναι τα πράγματα, βέβαια υπάρχουν και μαγαζιά, εγώ ξέρω ένα στην Αθήνα που και εισαγωγής να είναι χωρίς να καταλάβεις ποτέ στο αλλάζουν με την μία και βρίσκουν αυτοί την άκρη...

Ένα από αυτά πληροφοριακά είναι το extreme mobile και ο Νικος που το έχει.

Ότι πάρεις από εκεί και είναι Εισαγωγή (έχει εννοείται και ελληνικά) είναι εγγύηση...

Απο εκει το παραγγειλα ;) Σε οτι ρωτησα τον Νικο μου απαντησε ευθεως και με λεπτομερειες χωρις να τα μασαει και να παιζει με τις λεξεις οπως κανουν καποιοι αλλοι

Edited by truckman

Τελευταία φορά που είχα ρωτήσει στην Samsung Hellas, μετά από λίγο πίεση είχαν δεχθεί ότι δεν μπορούν να αρνηθούν την pan-european εγγύηση.

Δηλαδή αν αγοράσεις ένα ξεκλείδωτο Γαλλικό XEF όπως το δικό μου με πανευρωπαϊκή εγγύηση, τότε απλά δεν μπορούν να πουν ΟΧΙ.

Αν αρχίσει η Samsung τα περίεργα, απλά να επιμείνετε ότι δεν έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αρνηθούν την εγγύηση.

Αν είναι από χώρα εκτός Ευρώπης, το ξεχνάτε.

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Σε αγγλικο καταστημα που ειχα ρωτησει οταν πηγα να παρω το δικο μου μου ειπαν οτι η Samsung εδω στην Αγγλια δεχεται απ ολο τον κοσμο...

Σε αγγλικο καταστημα που ειχα ρωτησει οταν πηγα να παρω το δικο μου μου ειπαν οτι η Samsung εδω στην Αγγλια δεχεται απ ολο τον κοσμο...

Δεν νομίζω καμιά ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία να δέχεται χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Εδώ κάποιες κάνουν νούμερα (κακώς) και για τις εντός.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ετσι μου ειπαν, οτι η εγγυηση ειναι παγκοσμια. Τωρα δεν ξερω αν ισχυει πραγματικα...

Μολις μου ηρθε μια μικρή ενημέρωση. . .

Με μια γρήγορη ματιά δε βλεπω καποια διαφορά.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μολις μου ηρθε μια μικρή ενημέρωση. . .

Με μια γρήγορη ματιά δε βλεπω καποια διαφορά.

Ελληνική συσκευή έχεις?

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

ES File Explorer : Με την τελευταία αναβάθμιση έχει τεράστιες αλλαγές και έγινε φοβερό ... μέχρι στο cloud (dropbox) έχει view: detailed list και sort: modified date ή όπως αλλιώς θέλεις, όπως ένας file manager για Linux ή Windows. Μπράβο τους, τεράστια η αναβάθμιση, φοβερή πλέον η εφαρμογή!!!

ΥΓ: το έχω αγορασμένο, αλλά και το free μάλλον σχεδόν τα ίδια κάνει.

Ελληνική συσκευή έχεις?

Οχι δεν ειναι Ελληνική συσκευή. ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)