whitemen Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 [ Κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων. Παρε πριν ενα backup οτι εχεις στην εσωτερική μνήμη γιατί θα διαγραφούν τα πάντα. Αν δεν διορθωθεί μάλλον πας για σέρβις αλλά το πρόβλημα σου ειναι καθαρά software οποτε δύσκολο να μην διορθωθεί με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. 3 επαναφορες εργοστασιακων ρυθμισεων και επανεγκατασταση του λειτουργικου μεσω KIES και ακομα το κανει, θα δοκιμασω root και καποια custom να δω τι θα κανει και αν συνεχιστει παει σφερα για σερβις:worry::worry: Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δε μου λέτε ρε παιδιά ? Όταν γράφετε στο myphone και βγάζει αυτό το πεδίο για να εισάγετε το κείμενο, σας κάνει κι εσάς διάφορα κουλά ? Εμένα μου σβήνει διάφορες λέξεις και πρέπει να τις ξαναγράψω και διάφορα τέτοια. Έχω παντρευτεί την προεπισκόπηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) [ Κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων. Παρε πριν ενα backup οτι εχεις στην εσωτερική μνήμη γιατί θα διαγραφούν τα πάντα. Αν δεν διορθωθεί μάλλον πας για σέρβις αλλά το πρόβλημα σου ειναι καθαρά software οποτε δύσκολο να μην διορθωθεί με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. 3 επαναφορες εργοστασιακων ρυθμισεων και επανεγκατασταση του λειτουργικου μεσω KIES και ακομα το κανει, θα δοκιμασω root και καποια custom να δω τι θα κανει και αν συνεχιστει παει σφερα για σερβις:worry::worry: Με την συσκευή έτοιμη γιά σέρβις δεν θα έκανα με τίποτα ρουτ. Δεν υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί με custom rom και θα μπλέξεις μετά με triangle κλπ. Σαν τελευταία προσπάθεια θα σου έλεγα να βγάλεις την SD card και να κάνεις φορμάτ την εσωτερική ώστε να διαγραφούν τα πάντα. @ddr2 Γιάννη δεν βλέπω καμία διαφορά στην προεσκοπιση. Γίνεται άμεσα είτε με το home button έιτε με gesture που θα επιλέξεις εσύ. Edited December 29, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 3 επαναφορες εργοστασιακων ρυθμισεων και επανεγκατασταση του λειτουργικου μεσω KIES και ακομα το κανει, θα δοκιμασω root και καποια custom να δω τι θα κανει και αν συνεχιστει παει σφερα για σερβις:worry::worry: Με την συσκευή έτοιμη γιά σέρβις δεν θα έκανα με τίποτα ρουτ. Δεν υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί με custom rom και θα μπλέξεις μετά με triangle κλπ. Σαν τελευταία προσπάθεια θα σου έλεγα να βγάλεις την SD card και να κάνεις φορμάτ την εσωτερική ώστε να διαγραφούν τα πάντα. Ναι σωστα, θα δοκιμασω διαγραφη της sd και βλεπουμε;) Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Αχχ φίλε μου έπιασες ευαίσθητο σημείο τώρα. Το HTC σε αυτό το σημείο ήταν απλά ΕΤΗ μπροστά, όχι απλά τα έβρισκε σχεδόν ΟΛΑ αλλά έβρισκε ακόμα κι αν τα ονόματα ήταν αλλά νταλων! Δεν ξέρω πως το έκανε, προφανώς μέσω email, anyway, εδώ θα μείνεις από απογοητευμένος όπως και εγώ. Δεν αξίζει να τα κάνεις χειροκίνητα, έχω και εγώ 250 επαφές, μην τρελαθούμε, και μια φορά που έκατσα και τις έκανα μετά από καιρό έκανα εργοστασιακή επαναφορά και έπρεπε πάλι από την αρχή όλες! Οπότε δεν αξίζει, κάνε αν θες τις 5-10 που χρησιμοποιεις πιο συχνά και τέλος. Κρίμα πολύ μου λείπει αυτό αλλά βρήκα κάτι σχετικό....δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη αλλά απο το τίποτα και να τις κάνουμε με το χέρι τουλάχιστον αυτή η εφαρμογή το κάνει αυτόματα.Ρίξε μια ματιά....Sync.Me-Facebook Contact Sync είναι δωρεάν Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Φίλε.Ι feel you.Αλλά πιστεύω είναι δύσκολο πλέον μια τέτοια οθόνη εφόσον την προσέχεις να υποστεί γρατσουνιές.Βλέπε ;) Ρε παιδια, ολα αυτα τα βιντεακια ειναι αληθινα; Υπαρχουν τοσο λαλακες που κανουν τετοια πραγματα πανω στα τηλεφωνα χωρις να τα λυπουνται; Και δεν μιλαω για βιντεο απο εταιρειες αλλα για αυτα που δειχνουν κοσμο στο σπιτι τους να χτυπανε, να μαχαιρωνουν, να τα βυθιζουν στο νερο, να τα ριχνουν απο μεγαλο υψος και γενικα να καταστρεφουν τα τηλεφωνα με διαφορους τροπους. Επισης οσα drop test εχω δει στο youtube δειχνουν την οθονη του Νοτε ΙΙ να σπαει ακομα και απο υψος τσεπης. (Γιατι; λετε λογο του μεγαλου μεγεθους της οθονης; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Πας ρυθμίσεις/διαχειριστής εφαρμογών/όλα/και βρίσκεις το ίντερνετ. Πάτα το και προς τα κάτω έχει διαγραφή προ επιλογών. Την επόμενη φορά που θα πατήσεις κάποιο λινκ θα σε ρωτήσει με ποιο πρόγραμμα θες να ανοίξει. :) Και εγώ έτσι ήξερα! Αλλά η επιλογή είναι αχνή πλέον όπως στη φώτο που έχεις βάλει. Επίσης σε καμία άλλη εφαρμογή δεν έχει την επιλογή ενεργή. Να κάνω reset σε όλα τα apps; Είμαι σε 4.1.2 original φυσικά. Edit: Το βρήκα. Έχει και μία άλλη επιλογή που λέγετε popup broswer. Έκανα clear defaults σε αυτό κσι όλα καλά! Ευχαριστώ! Edited December 29, 2012 by WolfRathmA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Ρε παιδια, ολα αυτα τα βιντεακια ειναι αληθινα; Υπαρχουν τοσο λαλακες που κανουν τετοια πραγματα πανω στα τηλεφωνα χωρις να τα λυπουνται; Και δεν μιλαω για βιντεο απο εταιρειες αλλα για αυτα που δειχνουν κοσμο στο σπιτι τους να χτυπανε, να μαχαιρωνουν, να τα βυθιζουν στο νερο, να τα ριχνουν απο μεγαλο υψος και γενικα να καταστρεφουν τα τηλεφωνα με διαφορους τροπους. Επισης οσα drop test εχω δει στο youtube δειχνουν την οθονη του Νοτε ΙΙ να σπαει ακομα και απο υψος τσεπης. (Γιατι; λετε λογο του μεγαλου μεγεθους της οθονης; ) Φυσικά και είναι αληθινά φίλε.Το είδες με τα μάτια σου.Δεν φάνηκε κάτι περίεργο.Κι από κάτω στα σχόλια τον κράζουν τον τύπο.Αλλά εφόσον υπάρχουν άτομα που δεν έχουν θέματα με το θέμα οικονομία-χρήμα κάνουν και τέτοια :lol: Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Φυσικά και είναι αληθινά φίλε.Το είδες με τα μάτια σου.Δεν φάνηκε κάτι περίεργο.Κι από κάτω στα σχόλια τον κράζουν τον τύπο.Αλλά εφόσον υπάρχουν άτομα που δεν έχουν θέματα με το θέμα οικονομία-χρήμα κάνουν και τέτοια :lol: Πολλά έχουμε δει με τα μάτια μας, που δεν ήταν αληθινά τελικά. Δεν αναφέρομαι σε βιντεάκια με κινητά βέβαια. Και εγώ πιστεύω ότι είναι αληθινά, ίσως οι τύποι βγάζουν από διαφημίσεις κλπ κλπ, απλά το επιχείρημα ότι "το είδες με τα μάτια σου" ε, δεν είναι και ότι λογικότερο. Φιλικά πάντα. :) Το θέμα είναι ότι αν την οθόνη αυτή μετά την έβλεπα εγώ, ίσως και να έβρισκα γρατζουνιές. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Πολλά έχουμε δει με τα μάτια μας, που δεν ήταν αληθινά τελικά. Δεν αναφέρομαι σε βιντεάκια με κινητά βέβαια. Και εγώ πιστεύω ότι είναι αληθινά, ίσως οι τύποι βγάζουν από διαφημίσεις κλπ κλπ, απλά το επιχείρημα ότι "το είδες με τα μάτια σου" ε, δεν είναι και ότι λογικότερο. Φιλικά πάντα. :) Το θέμα είναι ότι αν την οθόνη αυτή μετά την έβλεπα εγώ, ίσως και να έβρισκα γρατζουνιές. Εντάξει... Είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι..! Κι εγώ δεν τα πολυπιστεύω αυτά τα βίντεο να πω την αλήθεια. Δεν μου αρκεί να δω μέσω βίντεο μια οθόνη για να με πείσει ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι. Αυτά πάλι που θεωρώ τελείως άσκοπα είναι τα drop tests. Μετά από μια μέρα χρησης Εχω να πω ότι το μέγεθος μάλλον θα το συνηθίσω πιο εύκολα από ότι πίστευα. Επίσης, ότι είναι εξαιρετικά γρήγορο, ότι με τον Tw στη σελίδα με τα widgets κάνει σπασίματα που και που και ότι στη γραφή με το S Pen δεν μπορώ να πετύχω το κόμμα!:Ρ Edited December 30, 2012 by eltsele Διόρθωση λάθος λέξης Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δεν εχω δει πουθενα αν εχει αναφερθει αλλα το S voice μπορει να δουλεψει χωρις wifi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Έχω ένα πρόβλημα δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές που έχω στο dropbox τις κατεβάζω στη συσκευή και δεν κάνει εγκατάσταση πατάωκαι ααπλά μένει εκεί άμα πατήσω άκυρο βγαίνει. Καμία ιδέα? Έχω κάνει ροοτ με το apk και το mod για τους επεξεργαστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δεν εχω δει πουθενα αν εχει αναφερθει αλλα το S voice μπορει να δουλεψει χωρις wifi??? Οχι Έχω ένα πρόβλημα δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές που έχω στο dropbox τις κατεβάζω στη συσκευή και δεν κάνει εγκατάσταση πατάωκαι ααπλά μένει εκεί άμα πατήσω άκυρο βγαίνει. Καμία ιδέα? Έχω κάνει ροοτ με το apk και το mod για τους επεξεργαστές. Να κάνεις πρώτα export το αρχείο που θέλεις να εγκαταστήσεις Επίσης να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις ασφαλείας την εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Οχι Να κάνεις πρώτα export το αρχείο που θέλεις να εγκαταστήσεις Επίσης να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις ασφαλείας την εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων. Και export τις έχω κάνει και τις άγνωστες πηγές τις έχω τικαρει, είναι από τα πρώτα πράγματα που κάνω σε μια συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Εξακολουθω να εχω προβλημα με το sasmung apps. Δεν λειτουργει το search , μου βγαζει συνεχεια σφαλμα 1000 . Τι ειναι αυτο? Τι σημαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Και export τις έχω κάνει και τις άγνωστες πηγές τις έχω τικαρει, είναι από τα πρώτα πράγματα που κάνω σε μια συσκευή Ανοίγεις το apk από το dropbox η από τον διαχειριστή αρχείων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Ανοίγεις το apk από το dropbox η από τον διαχειριστή αρχείων; Διαχειριστή αρχείων όπως έκανα πάντα το κατέβασα και από το ίντερνετ Edit. Τελικά λύθηκε άμα σας πω τι ήταν θα γελάτε είναι τέλειος χαζό, είχα βάλει ένα screen filter και τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα διαβάστε εδώ για περισσότερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1941121 Edited December 29, 2012 by ntinoscrypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaiantas Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Εξακολουθω να εχω προβλημα με το sasmung apps. Δεν λειτουργει το search , μου βγαζει συνεχεια σφαλμα 1000 . Τι ειναι αυτο? Τι σημαινει? Το ίδιο κάνει και σε εμένα εδώ και λίγο καιρό, εντελώς ξαφνικά. Πρέπει πάντως να έχει να κάνει με την εφαρμογή την ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Χρόνια πολλά σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω το επίσημο firmware της cosmote (με τα βίντεο που bootαρει, τις εφαρμογές που έχει μέσα από τη μάνα του,.... κ.τ.λ). Στο sammobile νομίζω ότι έχει την ελληνική αλλά όχι branded. Ααα και κάτι ακόμα. Όταν μπαίνω από τον υπολογιστή μου στο google play και πάω να κάνω εγκατάσταση μου έχει και την παλιά μου συσκευή που πλέον δεν βρίσκεται στα χέρια μου. Γίνεται με κάποιον τρόπο να την αφαιρέσω από εκεί πέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Χρόνια πολλά σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω το επίσημο firmware της cosmote (με τα βίντεο που bootαρει, τις εφαρμογές που έχει μέσα από τη μάνα του,.... κ.τ.λ). Στο sammobile νομίζω ότι έχει την ελληνική αλλά όχι branded. Ααα και κάτι ακόμα. Όταν μπαίνω από τον υπολογιστή μου στο google play και πάω να κάνω εγκατάσταση μου έχει και την παλιά μου συσκευή που πλέον δεν βρίσκεται στα χέρια μου. Γίνεται με κάποιον τρόπο να την αφαιρέσω από εκεί πέρα; Μάλλον γίνεται. Μπες στο site του play store (https://play.google.com/) Πάτα το γραναζάκι τέρμα πάνω δεξιά Πήγαινε στις ρυθμίσεις. Από εκεί μπορείς να αφαιρέσεις όποια συσκευή θες. Λογικά θα την αφαιρέσει. Χρόνια πολλά και σε 'σένα Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Μάλλον γίνεται. Μπες στο site του play store (https://play.google.com/) Πάτα το γραναζάκι τέρμα πάνω δεξιά Πήγαινε στις ρυθμίσεις. Από εκεί μπορείς να αφαιρέσεις όποια συσκευή θες. Λογικά θα την αφαιρέσει. Χρόνια πολλά και σε 'σένα Δυστυχώς δεν την αφαιρεί. Απλά δεν φαίνεται σε κάποια μενού. Τελοσπάντων σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Δύο ερωτησούλες, - υπάρχει κάποιος μαμίσιος τρόπος να μειώσω το grid (από 5x5 σε 4x4) ή να μεγαλώσω τα εικονίδια ? ή γίνεται μόνο με κάποιο launcher (apex, nova, go, κτλ) - δεν έκανα ενεργοποίηση των 50gb του dropbox στην ενεργοποίηση της συσκευής, μπορώ να το κάνω τώρα, ή πρέπει να κάνω αναγκαστικά reset τη συσκευή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Δύο ερωτησούλες, - υπάρχει κάποιος μαμίσιος τρόπος να μειώσω το grid (από 5x5 σε 4x4) ή να μεγαλώσω τα εικονίδια ? ή γίνεται μόνο με κάποιο launcher (apex, nova, go, κτλ) - δεν έκανα ενεργοποίηση των 50gb του dropbox στην ενεργοποίηση της συσκευής, μπορώ να το κάνω τώρα, ή πρέπει να κάνω αναγκαστικά reset τη συσκευή ? Καλημέρα! Μάλλον με άλλον launcher θα γίνεται. Από κει και πέρα σίγουρα γίνεται με root και κάποιο mod. Μπορείς να τα ενεργοποιήσεις όποτε θες χωρίς reset... απλά ακολούθα τα βήματα. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyman Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλημερα και καλη χρονια!μολις πηρα την 4.1.2 και μου φαινεται πως πεφτει η μπαταρια πιο γρηγορα και το κινητο οχι τοσο δυνατο!βλεπω παλια μηνυματα μου και το κινητο δεν ρεει smooth !εχω ακουσει και απο αλλου παραπονα μηπως γνωριζετε κατι ρε τσακαλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Χρονια πολλα παιδια! νεος κατοχος του κινητου και γω και νεος στα android σαν δικη μου συσκευη διοτι ημουν windows 7 toso kairo. Βεβαια το κουτι της συσκευης δεν το εχω ανοιξει ακομα διοτι α) θελω να κανω backup στο παλιο κινητο και γι αυτο δεν αλλαξα τη σιμ και β) σκεφτομαι μηπως το κρατησω κλειστο για να το αλλαξω με ενα γκρι, διοτι υπηρχε μονο το λευκο αλλα νομιζω οτι προτιμω το γκρι, αν βεβαια υπαρξει παραλαβη τις επομενες ημερες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts