syd77 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Δηλαδή θέλω να αλλάξω την τοποθεσία της εξωτερικής αποθηκεύσης που τώρα είναι στην μνήμη του τηλεφώνου όπως βλέπε στην φώτο. Τι εννοείς να αλλάξεις την διαδρομή; Το σημείο προσάρτησης; Και αν ναι που θες να το βάλεις, γιατί σε ενοχλεί εκεί που είναι; Λες ότι η εξωτερική αποθήκευση είναι στην εσωτερική μνήμη. Αυτό είναι αδύνατο εξ ορισμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Κανείς με το ίδιο πρόβλημα ? Με την εγκατάσταση της 4.1.2 εγκαταστάθηκε και η έκδοση maps που περιέχεται σ αυτή αφού είναι εφαρμογή του συστήματος και συνεπώς αντίκατέστησε αυτή πού είχες η οποία ήταν modαρισμενη για να σου επιτρέπει πλοήγηση. Πρέπει να ξαναπεράσεις την έκδοση αυτή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημερα. Τελικα, οπως ειπα, η συσκευη μου αντικατασταθηκε με αλλη καινουρια, η οποια ειναι τελεια. Τα 50 gb του dropbox τα εδωσα καλου κακου στη γυναικα μου, βαζοντας πρωτα το δικο της λογαριασμο.:) Τελος καλο, ολα καλα και επιτελους θα απολαυσω το νοτελι:happy: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Τι εννοείς να αλλάξεις την διαδρομή; Το σημείο προσάρτησης; Και αν ναι που θες να το βάλεις, γιατί σε ενοχλεί εκεί που είναι; Λες ότι η εξωτερική αποθήκευση είναι στην εσωτερική μνήμη. Αυτό είναι αδύνατο εξ ορισμού καταρχην σε ευχαριστω που ασχολεισαι με το προβλημα μου. αν θα δεις στην φωτο στο titanium λεει ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: /storage/sdcard0 (αυτη ειναι η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου) ΚΑΤΑΛΑΓΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: /storage/extSdCard/Downloads ( αυτη ειναι η εξωτερικη μου μνημη η 32αρα micro sd) εγω τι θελω ? απλα θελω να αλλαξω την διαδρομη της εξωτερικης αποθηκευσης, δηλαδη να γινει ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: /storage/extSdCard/Downloads ΚΑΤΑΛΑΓΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: /storage/extSdCard/Downloads ( αυτη ειναι η εξωτερικη μου μνημη η 32αρα micro sd) ετσι πιστευω οτι θα μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα μνημης, γιατι οπως ειναι τωρα , παω στην εφαρμογη παραδειγμα angry birds και διαλεγω μεταφορα στην SD CARD και κανει οτι την παει και καλα , αλλαζει και το εικονιδιο σε καρτα αντι σε κινητο αλλα η εφαρμογη δεν εχει παει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 καταρχην σε ευχαριστω που ασχολεισαι με το προβλημα μου. αν θα δεις στην φωτο στο titanium λεει ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: /storage/sdcard0 (αυτη ειναι η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου) ΚΑΤΑΛΑΓΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: /storage/extSdCard/Downloads ( αυτη ειναι η εξωτερικη μου μνημη η 32αρα micro sd) εγω τι θελω ? απλα θελω να αλλαξω την διαδρομη της εξωτερικης αποθηκευσης, δηλαδη να γινει ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: /storage/extSdCard/Downloads ΚΑΤΑΛΑΓΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: /storage/extSdCard/Downloads ( αυτη ειναι η εξωτερικη μου μνημη η 32αρα micro sd) ετσι πιστευω οτι θα μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα μνημης, γιατι οπως ειναι τωρα , παω στην εφαρμογη παραδειγμα angry birds και διαλεγω μεταφορα στην SD CARD και κανει οτι την παει και καλα , αλλαζει και το εικονιδιο σε καρτα αντι σε κινητο αλλα η εφαρμογη δεν εχει παει ποτε. αυτο που θελεις να κανεις δεν γινεται. και γενικα οι εφαρμογες στις τελευταιες εκδοσεις δεν μεταφερονται. ο μονος τροπος αν θελεις παραπανω χωρο ειναι ενα mod το οποιο κανει την εξωτερικη καρτα μνημης κυρια μνημη της συσκευης. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2036796 εδω θα παρεις μια ιδεα. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημερα. Τελικα, οπως ειπα, η συσκευη μου αντικατασταθηκε με αλλη καινουρια, η οποια ειναι τελεια. Τα 50 gb του dropbox τα εδωσα καλου κακου στη γυναικα μου, βαζοντας πρωτα το δικο της λογαριασμο.:) Τελος καλο, ολα καλα και επιτελους θα απολαυσω το νοτελι:happy: Γιάννη μπράβο αυτό θα έκανα κι εγώ. Ελπίζω να το κρατήσεις γιατί αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κατι άλλο που μπορεί να κάνει τόσα πράγματα και με τέτοια άνεση. Και μάλιστα στα 450 €. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Με την εγκατάσταση της 4.1.2 εγκαταστάθηκε και η έκδοση maps που περιέχεται σ αυτή αφού είναι εφαρμογή του συστήματος και συνεπώς αντίκατέστησε αυτή πού είχες η οποία ήταν modαρισμενη για να σου επιτρέπει πλοήγηση. Πρέπει να ξαναπεράσεις την έκδοση αυτή. Te_salat σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το χρόνο σου. Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό που λες και θα το δοκιμάσω όταν βρω χρόνο να το ξαναρουτάρω. Μου γεννήθηκε όμως η απορία επειδή αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί ουτε καν ο εντοπισμός. Δηλαδή χωρίς πλοήγηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να το πάρω, αν μπορώ να έχω τη sim που είχα (κανονική για όλα τα τηλέφωνα) και micro sim που παίρνει το Note και εννοείται να μπορούν να λειτουργούν και οι δύο κάρτες. Ξέρει κάποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να το πάρω, αν μπορώ να έχω τη sim που είχα (κανονική για όλα τα τηλέφωνα) και micro sim που παίρνει το Note και εννοείται να μπορούν να λειτουργούν και οι δύο κάρτες. Ξέρει κάποιος ; Δεν ξέρω σε τι εταιρεία είσαι αλλά η cosmote έχει την υπηρεσία TwinSIM που μπορείς να έχεις δυο κάρτες (στην προκειμένη μια κανονική κ μια micro) με τον ίδιο αριθμό. Άλλα δεν μπορούν, εννοείται, να είναι κ οι δυο ταυτόχρονα ανοιχτές. Σίγουρα κάτι αντίστοιχο έχουν κ υπόλοιπες εταιρείες. Καλημερα. Τελικα, οπως ειπα, η συσκευη μου αντικατασταθηκε με αλλη καινουρια, η οποια ειναι τελεια. Τα 50 gb του dropbox τα εδωσα καλου κακου στη γυναικα μου, βαζοντας πρωτα το δικο της λογαριασμο.:) Τελος καλο, ολα καλα και επιτελους θα απολαυσω το νοτελι:happy: Μπράβο!!! Άντε, ήρθε η ώρα να το χαρείς!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παιδιά μόλις είδα τι ισχύει για αυτή την υπηρεσία με τις sim ... δείτε για Vodafone http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160 και για Wind http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/upiresies/sim-kartes-upiresies/karta-twin/. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Καλημερα. Τελικα, οπως ειπα, η συσκευη μου αντικατασταθηκε με αλλη καινουρια, η οποια ειναι τελεια. Τα 50 gb του dropbox τα εδωσα καλου κακου στη γυναικα μου, βαζοντας πρωτα το δικο της λογαριασμο.:) Τελος καλο, ολα καλα και επιτελους θα απολαυσω το νοτελι:happy: Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν! Εύχομαι αυτή τη φορά να το χαρείς στο έπακρο και αν θέλεις άκουσε τη συμβουλή μου: μην το ψειρίζεις... Αν ψάξεις αρκετά θα βρεις ψεγάδια σε οτιδήποτε υλικό. Είναι μάταιο να αναζητάς την τελειότητα στην ύλη... Όπως λέει κι ο αγαπημένος μου Leonard Cohen: "There is a c-r-a-c-k in everything. That's how the light gets in." Edited December 28, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να το πάρω, αν μπορώ να έχω τη sim που είχα (κανονική για όλα τα τηλέφωνα) και micro sim που παίρνει το Note και εννοείται να μπορούν να λειτουργούν και οι δύο κάρτες. Ξέρει κάποιος ; Είμαι στη Wind και έχω 2 twin sim κάρτες (πρέπει να εγγραφείς στην υπηρεσία). Τη μία την έκοψαν για να χωρέσει στο Note 2 και η άλλη μπήκε κανονικά σε ένα παλιό Nokia. Δουλεύουν και οι 2 κανονικά αλλά όχι μαζί! Πρέπει δηλ όταν χρησιμοποιείς το ένα τηλ να κλείνεις το άλλο! Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Έχει ασχοληθεί κανένας με το svoice? Θα το ήθελα λίγο πιο απλό να δίνω εντολή να ανοίγει και να λέω τι θέλω η να μπορούσα να αλλάξω τραγούδι. Οποίος ασχολήθηκε ας με βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris1978 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Μάγκες, εβδομη μερα σημερα και η οθονη μου εδειχνε το ασπρο για ροζ... Φρικαρα. Τωρα βεβαια δειχνει να εχει στρωσει το χρωμα αλλα μου εχει μπει το σαρακι και δεν ειμαι σιγουρος. Βεβαια διαβασα ηδη αυτα που εχετε γραψει για τις amoled οθονες, αλλα δεν εχω κουραγιο να ξαναδιαβασω ολες τις σελιδες. Τι κανω; Edited December 28, 2012 by Dimitris1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Δε ξέρω αν αυτό είναι κάποιο νέο χαρακτηριστικο της 4.1.2 αλλα στο Twitter πλέον όταν πατάω σε ενα link μου ανοίγει πλέον popup παράθυρο! Μπορούμε όμως αυτό να το κάνουμε να ανοίγει με το Chrome και όχι με τον "μαμα" browser που έχει το κινητό; Ευχαριστώ. Edit: τώρα είδα ότι το κάνει τελικά παντού. Και στο mail. Μπορούμε να το αλλάξουμε κάπως αυτό; Edited December 28, 2012 by WolfRathmA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Χαχα από σένα εξαρτάται. Πρέπει να ξεπεράσεις τον παλιό έρωτα σου για να το αγαπήσεις. Το κινητο ειναι υπερπληρες για τις αναγκες μου. Αν δεν μου βγαλει καποιο προβλημα, χτυπα ξυλο, ή αν δεν ανακαλυψω καποια αστοχια που θα με ξενερωσει, δεν θα κοιταξω αλλου για πολυ καιρο. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Παίδες πως μπορώ να συνδέσω ασύρματα το νοτε με την τηλεόραση (LG, μοντέλο δεν θυμάμαι έχει hdmi και bluetooth ) ώστε να βλέπω οτι βλέπω στο τηλέφωνο?? Δεν με απασχολεί αν χρειαστεί να αγοραστεί extra συσκευή. Με λίγα λόγια θέλω κάτι που να κάνει την δουλειά που κάνει το apple TV, όπου μπορούσες να εμφανίσεις στην οθόνη ότι εβλεπες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων χρειαζεσαι κατι τετοιο. Τέλεια! τέτοιο πράγμα θέλω! (με χαλάει λίγο το τόσο μεγάλο delay αλλά δεν βαριέσαι :) ) Ευχαριστώ πολύ!! Edited December 28, 2012 by sado Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παίδες πως μπορώ να συνδέσω ασύρματα το νοτε με την τηλεόραση (LG, μοντέλο δεν θυμάμαι έχει hdmi και bluetooth ) ώστε να βλέπω οτι βλέπω στο τηλέφωνο?? Δεν με απασχολεί αν χρειαστεί να αγοραστεί extra συσκευή. Με λίγα λόγια θέλω κάτι που να κάνει την δουλειά που κάνει το apple TV, όπου μπορούσες να εμφανίσεις στην οθόνη ότι εβλεπες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων χρειαζεσαι κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 @ddr2 Σε ποσο καιρο σου κανανε αντικατασταση συσκευης αν επιτρεπεται?Τους το πηγες τωρα μεσα στις γιορτες ή πιο πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Δε ξέρω αν αυτό είναι κάποιο νέο χαρακτηριστικο της 4.1.2 αλλα στο Twitter πλέον όταν πατάω σε ενα link μου ανοίγει πλέον popup παράθυρο! Μπορούμε όμως αυτό να το κάνουμε να ανοίγει με το Chrome και όχι με τον "μαμα" browser που έχει το κινητό; Ευχαριστώ. Edit: τώρα είδα ότι το κάνει τελικά παντού. Και στο mail. Μπορούμε να το αλλάξουμε κάπως αυτό; Πας ρυθμίσεις/διαχειριστής εφαρμογών/όλα/και βρίσκεις το ίντερνετ. Πάτα το και προς τα κάτω έχει διαγραφή προ επιλογών. Την επόμενη φορά που θα πατήσεις κάποιο λινκ θα σε ρωτήσει με ποιο πρόγραμμα θες να ανοίξει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μια ερώτηση για το Wi-Fi όταν η συσκευή είναι σε sleep mode. Σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι το Wi-Fi παραμένει ενεργό ακόμα και όταν η συσκευή είναι σε αναμονή (sleep mode, σβηστή οθόνη κτλ.). Πήγα στα Settings --> Wi-Fi --> Advanced --> Keep Wi-Fi on during sleep και ήταν στο Always (αναμενόμενο). Το άλλαξα σε "Never", αλλά παρόλα αυτά το Wi-Fi συνεχίζει να είναι πάντα ενεργό, ακόμα και όταν η συσκευή είναι σε sleep mode. Είναι φυσιολογικό αυτό; Σε εσάς το Wi-Fi μένει πάντα ενεργό ή σβήνει όταν μπαίνει η συσκευή σε sleep mode; Επίσης, τι έχετε επιλεγμένο στην παραπάνω ρύθμιση που αναφέρω; Αν κάποιος ξέρει κάτι για αυτό που ρωτάω ας μας πει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Κάτι δεν μου πάει καλά με τη θύρα που φορτίζει μια μπάντα; ίνες σωστά μια κολλάει όταν το βάζω να φορτίζει και έχω αρχίσει να ανησυχώ. Τι μπορώ να κάνω? Είμαι DOA. Άμα μου αλλάξουν συσκευή έρχεται με καινούργιο κουτί ή άλλη συσκευή απλά χωρίς κουτί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μια ερώτηση για το Wi-Fi όταν η συσκευή είναι σε sleep mode. Σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι το Wi-Fi παραμένει ενεργό ακόμα και όταν η συσκευή είναι σε αναμονή (sleep mode, σβηστή οθόνη κτλ.). Πήγα στα Settings --> Wi-Fi --> Advanced --> Keep Wi-Fi on during sleep και ήταν στο Always (αναμενόμενο). Το άλλαξα σε "Never", αλλά παρόλα αυτά το Wi-Fi συνεχίζει να είναι πάντα ενεργό, ακόμα και όταν η συσκευή είναι σε sleep mode. Είναι φυσιολογικό αυτό; Σε εσάς το Wi-Fi μένει πάντα ενεργό ή σβήνει όταν μπαίνει η συσκευή σε sleep mode; Επίσης, τι έχετε επιλεγμένο στην παραπάνω ρύθμιση που αναφέρω; Αν κάποιος ξέρει κάτι για αυτό που ρωτάω ας μας πει. Ευχαριστώ πολύ. Κάτι αντίστοιχο είχα παρατηρήσει και εγώ. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος ,αλλά νομίζω ότι με την λειτουργία "never" δεν κλείνει τελείως το wifi, απλά απενεργοποιείται η σύνδεση. Όταν κάποια διεργασία (πχ. συγχρονισμός mail) το απαιτήσει, επανασυνδέεται προσωρινά. Επίσης από τη στιγμή που θα σβήσει η οθόνη μέχρι να αποσυνδεθεί το wifi υπάρχει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά. Παρότι έψαξα το νήμα δεν βρήκα κάποιο θέμα για το Samsungdive το οποίο είπα να δοκιμάσω για την εύρεση του κινητού. Το περίεργο και εδώ θα ήθελα την βοήθεια σας είναι ότι παρότι σετάρω τα remote controls στο κινητό και παρότι μπορώ μέσα από το mobile site του Samsungdive να δω το κινητό μου (μπαίνοντας από το κινητό στο Samsungdive), όποτε προσπαθώ να μπω από το PC (που έχει εγκατεστημένο και το allshare) στο site του Samsungdive μου ζητάει να κάνω την διαδικασία του remote control από το κινητό που έχω ήδη κάνει! Από όσο μπόρεσα να καταλάβω το mobile site βλέπει το κινητό σαν registered ενώ το κανονικό site ΔΕΝ βλέπει το κινητό σαν registered. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστώ, Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Αν οντως διαγνωστει προβλημα και αποφασιστει να στο αλλαξουν,τοτε θα στο αλλαξουν με αλλη σφραγισμενη συσκευη..Και αν σου πουν κατι διαφορετικο να επιμεινεις οτι θελεις αλλη καινουρια συσκευη λογω DOA.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts