Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω σωστά δε σου άλλαξαν τηλέφωνο και ο φορτιστής δεν καλύπτεται από εγγύηση. Με την επιστροφή θα έχεις αν δεν προσκομίσεις την απόδειξη με το imei γραμμένο επάνω,έστω και με στυλό και τη σφραγίδα τους. Μια χαρά είσαι έτσι καλυμμένος αλλά να στείλεις αυτή την απόδειξη και όχι την άλλη που δε γράφει το imei!!

Ευχαριστω φιλε μου,οπως και ολους οσους ειπαν τη γνωμη τους!!Και φυσικα θα στειλω την αποδειξη με το imei!!!Μονο ας μου πει καποιος με σιγουρια,αν χρειαζεται,εκτος απο την αποδειξη και τη ταυτοτητα και φωτοτυπια του βιβλιαριου τραπεζης?ΥΓ:Εχω παθει πλακα!!!Πεταει το μηχανημα!!!Και περιττο να πω κι εγω,οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σημερα...μεχρι το επομενο!!!Καλες γιορτες σε ολους...:)

Apple iPhone 14 Pro Max

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Μετα την «ιώβειο υπομονή» που επέδειξα:p (μέχρι και στο παρόν thread μου ειχα απαγορεύσει την πρόσβαση, για να μη μπολιάζομαι με " επικίνδυνες ιδέες" :lol:) μετά απο δεκατρείς μήνες με το θηρίο1 έκανα επιτέλους τη μετάβαση στο θηρίο 2 εκμεταλέυόμενος και τις προσφορές δωροεπιταγής + cashback samsung και ετσι πλέον δηλώνω ενας ακόμα smiley:) κάτοχος του ΝΟΤΕ 2.

Οσο και εαν υποθετει κάποιος τις βελτιώσεις απο τη μια συσκευή στην άλλη δε μπορεί να τις αντιληφθεί εαν δεν πιάσει το θηριό2 στα χέρια του. Να μην αναλωθώ σε κοινοτυπίες περι του wow factor που σου προκαλεί η συσκευή κλπ κλπ ετσι κ'αλλιώς τα περισσότερα εχουν ειπωθεί εδω μέσα.Επιγραμματικά κατα τη γνώμη μου είναι μακράν οτι καλύτερο μπορεί να βρει ενας χρήστης smartphone ως εμπειρια χρήσης σήμερα απο κάθε άποψη ( πέραν ίσως του μεγέθους του οπου εκει μπορώ να καταλάβω τις ενστάσεις κάποιου).

Καλώς σας βρίσκω λοιπόν και σας αφήνω γιατι με περιμένουν 385 σελίδες ανάγνωσης του παρόντος μυθιστορήματος (συν το υλικό που βρίσκεται καταχωρημένο στη Βίβλο του elthis );)

Μονο ας μου πει καποιος με σιγουρια,αν χρειαζεται,εκτος απο την αποδειξη και τη ταυτοτητα και φωτοτυπια του βιβλιαριου τραπεζης?

χρειάζεται να στείλεις τα ακόλουθα παραστατικά (στη διεύθυνση που αναγράφεται στο κουπόνι της Σαμσουνγκ.)

1) φωτοτυπια ταυτότητας

2) φωτοτυπία απόδειξης αγοράς

3) έγγραφο τράπεζας που να δείχνει το όνομά σου μαζί με τον αριθμό λογαριασμού (π.χ την πρώτη σελίδα ενός βιβλιαρίου τραπέζης)

4) το κουπόνι που κατεβαζεις απο το Samsung. Com/gr/cashback με τα στοιχεία συμπληρωμένα.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Υπαρχει καπου η επιλογη να σερνω το δατυλο στο πληκτρολογιο και αυτο να γραφει λεξη ?

Ναι στις εφαρμογές που περιέχει η συσκευή υπάρχει το web manual και το help hub. Θα βρεις όλες τις πληροφορίες για την συσκευή σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδια το κινητο μας υποστηριζει wireless charging ? ειδα αυτο στο site της αυπνιας και ελεγα να το παραγγειλω.

υποστηρίζει αλλά δεν αξίζει πιστεύω.Φορτίζει μόνο με 0.5A οπότε θα θέλει 8-10 ώρες για να φορτίσει πλήρως...Έχε υπόψην ότι πρέπει να αγοράσεις έξτρα την "πλακέτα" που μπαίνει κάτω απ'το καπάκι της μπαταρίας,μέχρι στιγμής μόνο ανεμίσημα,επίσημα απο του χρόνου.

Εχω ενα ασυρματο ποντικη της logitech anywhere MX με ενα μικρο usb δεκτη συνδεδεμενο στο λαπτοπ. Το κινητο μεσω bluetooth, δεν θα επρεπε να το βλεπει?

Εχω ενα ασυρματο ποντικη της logitech anywhere MX με ενα μικρο usb δεκτη συνδεδεμενο στο λαπτοπ. Το κινητο μεσω bluetooth, δεν θα επρεπε να το βλεπει?

Αν συνδεσεις το δεκτη στο κινητο το βλεπει κανονικα. δεν λειτουργει νομιζω με Bluetooth.

εμενα παντως αν βαλω στο δεκτη στο κινητο το βλεπει κανονικα το m510

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν συνδεσεις το δεκτη στο κινητο το βλεπει κανονικα. δεν λειτουργει νομιζω με Bluetooth.

εμενα παντως αν βαλω στο δεκτη στο κινητο το βλεπει κανονικα το m510

Κοιτα εδω , δεν συνδεει τιποτα, αυτο περιμενα κι εω. Μπορει να μην ειναι το ποντικη bluetooth, δεν ξερω τι φταιει. Υποθεση κανω μηπως ο δεκτης που μπαινει στο λαπτοπ δεν ειναι bluetooth και λειτουργει σε αλλη συχνοτητα. :confused:

Edited by jimmys

Τα bluetooth ποντίκια δεν έχουν τον γνωστό usb δέκτη άρα μιλάμε για απλο ασύρματο ποντίκι. Άρα ο μόνος τρόπος να στο δει είναι αν το συνδέσεις στo usb με τον γνωστό otg ανταπτορα.

Τα bluetooth ποντίκια δεν έχουν τον γνωστό usb δέκτη άρα μιλάμε για απλο ασύρματο ποντίκι. Άρα ο μόνος τρόπος να στο δει είναι αν το συνδέσεις στo usb με τον γνωστό otg ανταπτορα.

Το θεμα για μενα ειναι να αποφυγω συνδεσεις ασυρματες απο την στιγμη που μπορει να γινει ασυρματα, ειναι πιο βολικο για μενα. Μαλλον δεν εχω το καταλληλο ποντικι πιστευω.

Το θεμα για μενα ειναι να αποφυγω συνδεσεις ασυρματες απο την στιγμη που μπορει να γινει ασυρματα, ειναι πιο βολικο για μενα. Μαλλον δεν εχω το καταλληλο ποντικι πιστευω.

Παραδειγμα mouse που συμφωνσα με τη σελιδα δεν χρειαζεται πομπο

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E20D5EDBD79A60F18AA41CC1DE74FFB5&pa=927E910FB5AD964E924183D77164F20A

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Πρέπει να πάρεις bt ποντίκι και πληκτρολόγιο. Επίσης αν θες να συνδέεσαι ασύρματα στην τηλεόραση του all share cast. Έτσι δεν θα έχεις κανένα καλώδιο. Αυτό τουλάχιστον έχω κάνει εγώ.

Τώρα στις διακοπές θα πειραματιστώ με custom έκδοση απο xda,έχεις καποιος να μου προτείνει μια αξιόλογη (Σε μία απ'ότι είδα βελτιώνει και το bitrate από τα βίντεο της κάμερας και με ενδιαφέρει)

Άκυρο έβαλα την omega για δοκιμή...

Δείτε τις αλλαγές που φέρνει η 4.1.2 XXDLL4

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4452690 Galaxy Note II (N7100) - Η ''Βίβλος 2''

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και εδω η τελευταια γαλλικη 4.1.2 αν σε τρωει το χερακι σου που εχει και ελληνικα στον index των επαφων ;)

http://www.hotfile.com/dl/185548129/fba59f8/N7100XXDLL4_N7100OXADLL4_XEF.zip.html

Μόλις την έβαλα κι εγώ με Odin...

Ακόμα δεν έχω προλάβει να το σκαλίσω για να βρω διαφορές...

Καλά πάντως το πληκτρολόγιο με το swype έχει γίνει απίστευτα πιο γρήγορο και πιο έξυπνο από πριν.

Όχι ότι πριν δεν ήταν γρήγορο, αλλά τώρα πάει μαλλιοκούβαρα... Μπορώ να γράψω ολόκληρη έκθεση στο φτερό...

Και χρωματίζει και μπλε τη λέξη που είναι το πιθανότερο να θες να γράψεις. Τις 2-3 λέξεις που μαντεύει στο χώρο πάνω από το πληκτρολόγιο εννοώ...

:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Μόλις την έβαλα κι εγώ με Odin...

Ακόμα δεν έχω προλάβει να το σκαλίσω για να βρω διαφορές...

Καλά πάντως το πληκτρολόγιο με το swype έχει γίνει απίστευτα πιο γρήγορο και πιο έξυπνο από πριν.

Όχι ότι πριν δεν ήταν γρήγορο, αλλά τώρα πάει μαλλιοκούβαρα... Μπορώ να γράψω ολόκληρη έκθεση στο φτερό...

Και χρωματίζει και μπλε τη λέξη που είναι το πιθανότερο να θες να γράψεις. Τις 2-3 λέξεις που μαντεύει στο χώρο πάνω από το πληκτρολόγιο εννοώ...

:D

φιλε μου το πληκτρολογιο με το swype παιζει και ελληνικα ?? αν ναι

χρησιμοποιεις το μαμα ?? ή εχεις βαλει καποιο αλλο ??

φιλε μου το πληκτρολογιο με το swype παιζει και ελληνικα ?? αν ναι

χρησιμοποιεις το μαμα ?? ή εχεις βαλει καποιο αλλο ??

Φυσικά και για το "μαμά" πληκτρολόγιο λέει, και φυσικά έχει ελληνικά..;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πέρασα τη Γαλλική 4.1.2 πάνω από την Πολωνική με Odin. Όπως ήταν αναμενόμενο όλα έγιναν σωστά και δεν χάθηκε τίποτα.

Εννοείται όσοι είναι root θα πρέπει να ξανακάνουν.

Παρακαλώ κάποιος moderator να καθαρίσει το thread από τα post που αφορούν την διαθεσιμότητα και το κουπόνι έκπτωσης. Υπάρχει ειδικό θέμα.

Καλημέρα!@ Te_salat εγω με Γαλλικό δεν έχασα το root, πως έγινε αυτό???????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια για την ελληνικη rom ακομα δεν ειναι διαθεσιμη η 4.1.2,Τι κανουν?Εδω διαβαζω την εχει παρει και το s3.
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχας ξέρετε τι σημαίνει DOA; Σημαίνει dead on arrival. Ηταν το κινητο σου DOA; Οχι. Δηλαδή αν πχ δεν λειτουργουσαν τα ακουστικα σου θα δικαιουσουν DOA για το κινητό; Οχι. Αρα καλο είναι να μην είμαστε υπερβολικοί.

Οποτε ας απολαυσει ο φιλος το κινητό του αφου δεν εχει κανενα προβλημα.

ΥΓ. Για το Vaio αφου ηταν εκθεσιακο που σημαίνει οτι ηταν ανοικτο κτλ δεν παιζει DOA οποτε ειναι στην ευχερια τους να στο αλλαξουν ολο ή μονο την μπαταρια που εχει μονο 6 μηνες εγγύησης.

Κατι τελευταιο γι'αυτο το θεμα.

To DOA το δινουν οι εταιρειες πιο πολυ για ξεκαρφωμα. Αυτο ελειπε να μην δουλευε και να μην το αλλαζανε.

Συμφωνα παντως με νομο της ευρωπαϊκης ενωσης και "τελεια" να δουλευει, μπορεις μεσα σε 7 ημερες απο την αγορα να το επιστρεψεις χωρις δικαιολογια. Μπορει να μην σου κανει, να μην σε βολευει ή οτι θες. Παντως μπορεις να το επιστρεψεις μεσα σε 7 ημερες και παιρνεις τα χρηματα σου πισω.

Αυτο βεβαια για τα χρηματα δεν ξερω αν ο νομος σε καλυπτει στο να τα παρεις μετρημα ή απλα σαν πιστωση στο ιδιο καταστημα.

no sig...

Καλησπέρα σας. Είμαι και γω κάτοχος της συσκευής εδώ και τρεις περίπου βδομάδες. Και νομίζω πως είναι μακράν ότι καλύτερο έχω πιάσει εδώ και χρόνια. Έχω κάποια προβλήματα όμως και θέλω συμβουλές. Αρχικά έχω θέμα με το blue tooth. Υπάρχουν φορές που αποσυνδέεται απο το ακουστικό Κατά την κλήση και μου βγάζει δεξιΑ ενα σημαδακι που έχει κάποια σχέση με τη μείωση θορύβου. Δεν ξερω αν είναι θέμα της συσκευής ή ρυθμίσεων. Τώρα ενώ έκανα μια κλήση viber έκανε επανεκκίνηση μονο του. Δεν ξερω αν αυτά τα θέματα λύνονται με καποια αλλη ρομ. Αν ναι θα το δοκιμάσω. Απλά επειδη έχω πολυ περιορισμένο χρόνο επέλεξα να μπω σε τετοιο τρύπα κι γιατί το τηλέφωνο έτσι κι αλλιώς τα σπάει. Έχετε να προτείνετε κάτι η μήπως να το παω στη samsung για έλεγχο;

Ευχαριστώ πολύ.

Εχω μια απορια.

Οταν ειναι κλειδωμενο και πατω το πληκτρο για να φωτισει η οθονη το πλαινο πληκτρο , ωστε να το ξεκλειδωσω , πριν συρω το δαχτυλο βλεπω

πεντε εικονιδια στο κατω μερος της οθονης

Τηλεφωνο - ChatON - google - Intenet - Καμερα

Οταν το ξεκλειδωσω αυτα αλλαζουν σε

Τηλεφωνο - Επαφες - S Note - Μηνυματα - Εφαρμ.

Δεν θα επρεπε να εινια ιδια? κι αν οχι , πως βαζω οτι επιθυμω στην οθονη πριν το ξεκλειδωσω ?

Εχω μια απορια.

Οταν ειναι κλειδωμενο και πατω το πληκτρο για να φωτισει η οθονη το πλαινο πληκτρο , ωστε να το ξεκλειδωσω , πριν συρω το δαχτυλο βλεπω

πεντε εικονιδια στο κατω μερος της οθονης

Τηλεφωνο - ChatON - google - Intenet - Καμερα

Οταν το ξεκλειδωσω αυτα αλλαζουν σε

Τηλεφωνο - Επαφες - S Note - Μηνυματα - Εφαρμ.

Δεν θα επρεπε να εινια ιδια? κι αν οχι , πως βαζω οτι επιθυμω στην οθονη πριν το ξεκλειδωσω ?

Aν καταλαβα καλα, αυτα που βλεπεις ειναι τα εικονιδια της lockscreen. Για να τα αλλαξεις πας Settings> Lock Screen> Lock Screen Options> Shortcuts.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Το πήρα και έχω πρόβλημα με το καλώδιο USB.

Λειτουργεί μόνο για φόρτιση και όχι για επικοινωνία με τον υπολογιστή.

Στην αρχή συνδεόταν και αποσυνδεόταν συνεχώς μέχρι που έβαλα άλλο κι επικοινωνεί κανονικά.

Αν το πάω στη Smartec θα μου το αλλάξουν;

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)