Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειδικά το πίσω καπάκι φοβόμουν μην σπάσει. Σαν τσιγαροχαρτο λεπτό :(

Το πίσω καπάκι το ανοίγω τουλάχιστον κάθε μέρα. Σε "παρουσιάσεις" τις συσκευής σε φίλους το έχω λυγίσει 180 μοίρες άπειρες φορές.

Για να σπάσει αυτό το πλαστικό πρέπει να το θέλεις και να το προσπαθήσεις.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος στην παρέα σας. Θα ήθελα να κάνω έκκληση στην ανοχή σας και σας κάνω 3 ερωτήσεις δηλωτικές της άγνοιάς μου. Αναφέρατε ότι η ελληνική ρομ αναβαθμίστηκε από j1 σε j3.

1)Αυτό σημαίνει ότι αρχικά κυκλοφόρησαν κάποιες συσκευές με ελληνική ρομ j1 και στη συνέχεια κάποιες με j3 ;

2)Έχουν τρομερές διαφορές οι δυο ρομ μεταξύ τους?

3)Αλλάζει αυτόματα η ρομ με κάποια αναβάθμιση που σου έρχεται ή δεν αλλάζει ποτέ έτσι και πρέπει να επέμβεις στο τηλέφωνο για να το κάνεις?

Ξέρω ότι για κάποιον που γνωρίζει πολλά οι ερωτήσεις μου να του φαίνονται παιδαριώδεις, αλλά όλα αυτά για μένα είναι ένα καινούριος κόσμος και ακόμα χεχε όντως έχω την άγνοια ενός παιδιού μέσα σε αυτόν.

Καταρχην καλημερα σε ολους.Χτες μετα την αλλαγη CSC που εκανα μου ηρθε ενημερωση συστηματος αλλα δεν μπορω να καταλαβω που το γραφει.Στην εκδοση βασικου φάσματος γράφει Ν7100ΧΧLALJ2και στον αριθμο κατασκευης γράφει JR003C. N7100XXALJ3.Υποψιαζομαι οτι το δεύτερο είναι που δείχνει ότι έγινε αναβάθμιση. Εαν μπορεί κάποιος ας μου το επίβεβαιωσει και κατι άλλο τελευταιο:πριν από την άλλαγή CSC στην κατασταση τηλεφωνου έλεγε οτι τροποποιηθηκε ενω τωρα λεει κανονικο.Αυτο εχει να κανει με την εγγυηση ή με κάτι άλλο ;

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Καταρχην καλημερα σε ολους.Χτες μετα την αλλαγη CSC που εκανα μου ηρθε ενημερωση συστηματος αλλα δεν μπορω να καταλαβω που το γραφει.Στην εκδοση βασικου φάσματος γράφει Ν7100ΧΧLALJ2και στον αριθμο κατασκευης γράφει JR003C. N7100XXALJ3.Υποψιαζομαι οτι το δεύτερο είναι που δείχνει ότι έγινε αναβάθμιση. Εαν μπορεί κάποιος ας μου το επίβεβαιωσει και κατι άλλο τελευταιο:πριν από την άλλαγή CSC στην κατασταση τηλεφωνου έλεγε οτι τροποποιηθηκε ενω τωρα λεει κανονικο.Αυτο εχει να κανει με την εγγυηση ή με κάτι άλλο ;

εκδοση βασικου φάσματος γράφει Ν7100ΧΧLALJ2 :αυτο ειναι το modem σου

JR003C. N7100XXALJ3 : Σωστα.Αυτο το κομματι σου δειχνει τη rom (N7100XXALJ3)

Tο τελευταιο να μην σε απασχολει ιδιαιτερα οσο δεν χρειαζεται να πας service. Επειδη δεν θυμαμαι...εχεις κανει root?Αν οχι, μπορει επειδη ειχες αλλη rom και αλλο csc να σου εβγαζε οτι η κατασταση εχει τροποποιηθει

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Βρε παίδες, χίλια συγγνώμη εσείς (προφανώς) καλά τα λέτε, εγώ είναι που είμαι πανάσχετος και δεν σας καταλαβαίνω :O . Δηλαδή, χωρίς να έχει πειραχτεί καθόλου η συσκευή, υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει η έκδοση της ρομ απο lj1 σε lj3 μέσω μιας αναβάθμισης που θα μας έρθει? .

Βρε παίδες, χίλια συγγνώμη εσείς (προφανώς) καλά τα λέτε, εγώ είναι που είμαι πανάσχετος και δεν σας καταλαβαίνω :O . Δηλαδή, χωρίς να έχει πειραχτεί καθόλου η συσκευή, υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει η έκδοση της ρομ απο lj1 σε lj3 μέσω μιας αναβάθμισης που θα μας έρθει? .

Ακριβως! Σου βγαζει μηνυμα το κινητο οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση, επιλεγεις την εγκατασταση της (απο εκει και περα το κινητο μονο του κανει την αναβαθμιση) και ετσι απο εκδοση lj1 πας σε lj3.

edit σου εχω απαντησει και πιο πανω

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

άσχετο αλλά ανακοίνωθηκε το galaxy note II dual sim στην Κίνα.. μακάρι να το φέρνανε κ Ευρώπη :( Edited by apn3a

Τον beta ή την κανονικη εκδοση?

Χρησιμοποιώ την κανονική έκδοση, που αυτή τη στιγμή είναι n 17.

Απ' ότι βλέπω στο play store και n beta ίδια έκδοση είναι, τουλάχιστον προς το παρόν.

Καλημέρα. 2 μόνο ερωτήσεις. Ειχα τη αυστριακή rom και μου πέρασαν τη γαλική. Το kies δεν αναγνώριζε και χθες με τη βοήθεια σας και ειδικά του αργύρη αλλαξα σε eur και τωρα το kies το βλέπει κανονικά. Οτνα θα δώσουν αναβάθμιση θα την πάρω κανονικά;

2. πριν κάνει επαφορά εργοστασιακών ρυθμήσεων είχα ενα πρόγραμμα για να κατεβάζω video από youtube έβαζα το url και αμέσως το κατέβαζε τόσο απλά. Δεν θυμάμαι όμως το προγραμματάκι το είχα κατεβάσει απο το play storε.Μήπως το ξέρει κανείς;

άσχετο αλλά ανακοίνωθηκε το galaxy note II dual sim στην Κίνα.. μακάρι να το φέρνανε κ Ευρώπη :(

Αφού ήρθε τώρα στην Κίνα σε καμιά 15ετία θα έρθει και στην Ελλάδα....:lol::lol::p

Καταρχήν ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις στις τόσες απορίες μου.Σήμερα έχω και κάποιο άλλο πρόβλημαχτες πρέπει να Εκανα 2 φορές restore .Και σήμερα βρέθηκα με 14 γίγα μουσική ' δηλ.διπλά αρχεία.

.Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο Play store που να Εντοπίζει τι υπάρχει δύο φορές από αρχεία και να μπορείς να τα σβήσεις γιατί δε παλεύεται ένα-ένα.Ρωτάω γιατί δεν ξέρω πως να το αναζητήσω.Ευχαριστώ.

Καταρχήν ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις στις τόσες απορίες μου.Σήμερα έχω και κάποιο άλλο πρόβλημαχτες πρέπει να Εκανα 2 φορές restore .Και σήμερα βρέθηκα με 14 γίγα μουσική ' δηλ.διπλά αρχεία.

.Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο Play store που να Εντοπίζει τι υπάρχει δύο φορές από αρχεία και να μπορείς να τα σβήσεις γιατί δε παλεύεται ένα-ένα.Ρωτάω γιατί δεν ξέρω πως να το αναζητήσω.Ευχαριστώ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm

Προσοχη στο τι θα σβήσεις.:)

Τα μουσικα αρχεια τα εχεις στην εσωτερικη ή στην εξωτερικη καρτα?

Τα μουσικα αρχεια τα εχεις στην εσωτερικη ή στην εξωτερικη καρτα?[/QUOΤα αρχεία τα έχω στην εξωτερική.Τι κάνω?Ισχύει το παραπάνω?

Ακυρο το παραπάνω παλι κολλησα.Θα το κάνω με το παραδοσιακο τροπο με το pc.Ετσι την πατησα και χτες, εκανα ταυτοχρονα και αλλα πραγματα.Ευχαριστω παντως.

Χερεται. Επιτελους μου ηρθε κ μενα παιδια .. απ οτι καταλαβα ειναι γερμανικο???

N7100XXALJ2

το ιδιο εχω και εγω , γερμανικο ειναι...

Ακυρο το παραπάνω παλι κολλησα.Θα το κάνω με το παραδοσιακο τροπο με το pc.Ετσι την πατησα και χτες, εκανα ταυτοχρονα και αλλα πραγματα.Ευχαριστω παντως.

Θα σου ελεγα να δοκιμασεις μεσα απο τις ρυθμισεις να κανεις unmount sdcard και ξανα mount. Λογικα μετα θα ησουν ενταξει με τα διπλα αρχεια. Εκτος βεβαια και αν τα περασες διπλα :lol:

Εγω εγκατέλειψα κάθε προσπάθεια να κατεβάσω την 4.1.2

Έκτος ότι χρειάζεται ώρες, διακόπτεται και μου δίνει σφάλμα δικτύου.

Πλέον με την ρομ να είναι στο 1 gb είναι μεγάλη ιστορία το να κατεβάζεις ρομ για φλασαρισμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ρε παιδια τι γινετε τωρα εχω απο χτες που δεν μπορω να συνδεθω σε wifi ειτε του σπιτιου μου η του μαγαζιου που δουλευω,πουθενα του σπιτιου δεν μου το βρισκει καν χτες σε ενα αλλο που προσπαθησα να μπω μου ελεγε κατι για την ΙΡ δεν θυμαμαι και δεν εμπενε τι γινετε εκανα κανα 2 επανεκκινησης αλλα τπτ τι να κανω?επαναφορα ρυθμησεων πως γινετε?και με τους ιους παλι εχουμε θεμα υπαρχει περιπτωση να κολλησουμε τπτ?με καιει το ζητημα του ιντερνετ πρωτα ομως γτ δεν συνδεετε?

ΚΑΠΟΙΟΣ μια βοηθεια??εχω κανει τα παντα δεν μου βρισκει καθολου ρουτερ του σπιτιου.ενα iphone και ενα νοκια το βρισκουν και μπαινουν κανονικα

Edited by nikospapanelo
note 2

Εγω εγκατέλειψα κάθε προσπάθεια να κατεβάσω την 4.1.2

Έκτος ότι χρειάζεται ώρες, διακόπτεται και μου δίνει σφάλμα δικτύου.

Πλέον με την ρομ να είναι στο 1 gb είναι μεγάλη ιστορία το να κατεβάζεις ρομ για φλασαρισμα.

Δοκιμασες απο hotfile?

edit εχεις θεμα Αιγυπτο με τις ταχυτητες.ακυρο

Πρωτη μερα λειτουργιας του νοτε αλλαξα την sim με την micro περασα τις επαφες μου το kiesαλλα το κινητο μου απο καποια στιγμη και μετα δεν καταλαβα ποτε μπορει και απο την αρχη που εβαλα την sim η κατα την δισρκεια του περασματος των επαφων με περασε σε ασφαλη λειρουργια το γραφει κατω αριστερα στην οθονη. Αποτελεσμα οτι εφαρμογη ειχα κατεβασει και συγχρονισει δεν με αφηνει να τις δω. Τι συνεβει? Πληροφοριακα μεχρι την δευτερα που θα παω στην δουλεια δεν μπορω να κλεισω και να ξανανοιξω το κινητο καθως εχω το πιν εκει. Τι να κανω για να βγω απο το safe mode?

Παίδες μόλις γύρισα σπίτι. Μου ήρθε σήμερα το πρωί, αλλά επειδή έπρεπε να πάω κάπου δεν πρόλαβα ούτε τη μπαταρία να του βάλω... Ήταν πακεταρισμένο προσεκτικά, σφραγισμένο απ' τη μαμά του και με το IMEI στην απόδειξη (άψογη εξυπηρέτηση από eXtreme Mobile).

Άνοιξα το κουτί του και του έριξα μια γρήγορη ματιά πριν φύγω. Εμφανισιακά το βρίσκω πραγματικά πά-νέ-μό-ρφό (έχω το λευκό, αλλά και το γκρι πρέπει να είναι πολύ όμορφο)! Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική και δεν βρήκα ούτε ένα ψεγάδι ή κάτι που να μη μου άρεσε. Στιβαρή συσκευή, χωρίς τριγμούς και με πολύ "φρέσκο" σχεδιασμό. Αυτές οι καμπύλες στις γωνίες και το χρώμιο περιμετρικά του δίνουν μια αίσθηση "ρευστότητας" ή "υγρού μετάλλου" (δεν μπορώ να βρω καλύτερη περιγραφή).

Το S-Pen επίσης όμορφο και καλύτερο απ' του προηγούμενου Note. Παρατήρησα ότι κάνει έναν μικρό θόρυβο όταν το κουνάς αρκετά δυνατά, σαν κάτι να κουνιέται μέσα του, αλλά νομίζω είναι φυσιολογικό γιατί έχει αναφερθεί και από άλλους. Επίσης παρατήρησα ότι η μυτούλα του υποχωρεί λίγο όταν το ακουμπάς στην οθόνη. Τα home, volume +/- και power buttons είναι απαλά και αποκρίνονται άμεσα χωρίς να πρέπει να ασκήσεις μεγάλη πίεση. Επίσης η αίσθηση του πατήματος (tactile feel) είναι σαφής και ίδια για όλα τα πλήκτρα. Η μπαταρία του έχει ημερομηνία 26/10/2012 (φρέσκο πράμα, σπαρταράει)!

Επειδή είμαι σκοτωμένος και δεν θέλω να χαλάσω την πρώτη μου εμπειρία με τη συσκευή σε λειτουργία, θα το αφήσω για το σαββατοκύριακο και θα επανέλθω με τις εντυπώσεις μου, που είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες μου.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

To Note 2 σε ακόμη μια νέα έκδοση που πιστεύω θα προσελκίσει αρκετούς.Για την ώρα στην Κίνα μόνο.Duos έκδοση http://www.sammobile.com/2012/11/23/galaxy-note-ii-duos-gets-official-in-china/

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)