elthis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 θελει root το κινητο για αυτη την ρυθμιση ? Εννοείται.... Οτιδήποτε παρέμβαση στο σύστημα της συσκευής απαιτεί root. Άλλωστε το έχω στην ενότητα με το root... ;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μηπως ειχε θεμα με τον bootloader λογω gb>ics?Αυξανε ο counter με stock rom?Ειλικρινα δεν το θυμαμαι καθολου.Nα ξερεις, για να μην γκρινιαζεις μετα :lol: , οτι το πληκτρολογιο συμπεριφερεται λιγο περιεργα στην 4.1.2 σε μένα παίζει το πληκτρολόγιο μια χαρά... δεν έχω κανένα θέμα απο αλλαγή γλώσσας. Φλάσαρα με mobile odin σήμερα το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Και σε εμένα μια χαρά πλέον παίζει το πληκτρολόγιο. Έστρωσε μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Απορία, παρατήρησα ότι η εφαρμογή για την μπαταρία δεν μου δείχνει πλέον εφαρμογές με την κατανάλωσή τους πέρα από οθόνη και του συστήματος. Έχει σχέση που έβαλα την εφαρμογή advanced task killer; Δεν έχω αλλάξει rom, μόνο nova launcher και root. edit: λύθηκε με τον κλασσικό τρόπο, reboot συσκευής. Edited November 21, 2012 by giorgaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Σε εμένα δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 από χθες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ledάκι...ενώ όταν το έκλεισα και το άνοιξα άναψε κανονικά το μπλε...στις ειδοποιήσεις και στις κλήσεις δεν αναβοσβήνει....ενώ είναι ενεργοποιημένα όλα.... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 μαγκες υπαρχει περιπτωση με nova να εχουμε τις συντομευσεις του spen? η εστω το εικονιδιο στη notification bar οτι εχουμε βγαλει τη πενα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 σε μένα παίζει το πληκτρολόγιο μια χαρά... δεν έχω κανένα θέμα απο αλλαγή γλώσσας. Φλάσαρα με mobile odin σήμερα το πρωί. Και σε εμένα μια χαρά πλέον παίζει το πληκτρολόγιο. Έστρωσε μια χαρά Φανταζομαι δεν κανατε τιποτα ιδιαιτερο για να το "στρωσετε"? :lol::lol: Σε εμενα πηδαει που και που.Οχι απαραιτητα στην αλλαγη γλωσσας.Ειναι λιγο ακανονιστο το ποτε συμβαινει για να το κανω ευκολα reproduce μαγκες υπαρχει περιπτωση με nova να εχουμε τις συντομευσεις του spen? η εστω το εικονιδιο στη notification bar οτι εχουμε βγαλει τη πενα? Ειναι στενα συνδεδεμενο με τον tw launcher.Χλωμο το βλεπω από χθες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ledάκι...ενώ όταν το έκλεισα και το άνοιξα άναψε κανονικά το μπλε...στις ειδοποιήσεις και στις κλήσεις δεν αναβοσβήνει....ενώ είναι ενεργοποιημένα όλα.... :/ Εννοεις εχεις ενεργοποιημενο το smart alert (settings-motion) και στο led indicator (settings-display) το Notifications.Σωστα? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perfectman2 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω Samsung galaxy note 2,εχει κανεις να μου προτεινει κατι αλλο?αξιζει η αγορα του?στην τσεπη χωραει?γενικα τι με συμβουλευετε?χρειαζομαι ενα κινητο που να ειναι και "tablet" εν μερει γιατι θελω να διαβαζω μεσω αυτου...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω Samsung galaxy note 2,εχει κανεις να μου προτεινει κατι αλλο?αξιζει η αγορα του?στην τσεπη χωραει?γενικα τι με συμβουλευετε?χρειαζομαι ενα κινητο που να ειναι και "tablet" εν μερει γιατι θελω να διαβαζω μεσω αυτου...ευχαριστω το χωραει στην τζεπη αστο για μενα! χωραει και παραχωραει! σκεψου μονο οτι θα κανεις οτι κανεις σε ενα tablet και πολλα περισσοτερα και αυτο θα μπαινει στην τζεπη σου στο τσαντακι σου κτλ κτλ κτλ... και το πρωτο note αλλα και το δευτερο ειναι αλλη κατηγορια.! μην το βλεπετε σαν τηλ..ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟ...αλλα στην ουσια ειναι ενα mini tablet που μπορεις να το παρεις παντου μαζι σου! ακομη και οταν πινεις σφινακια το βραδυ:) α και μεσα σε ολα τα αλλα θα βγαζεις και αριστες photos με την παρεα σου πίνοντας σφινακια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω Samsung galaxy note 2,εχει κανεις να μου προτεινει κατι αλλο?αξιζει η αγορα του?στην τσεπη χωραει?γενικα τι με συμβουλευετε?χρειαζομαι ενα κινητο που να ειναι και "tablet" εν μερει γιατι θελω να διαβαζω μεσω αυτου...ευχαριστω Το ξέρω ότι 290 σελίδες δεν διαβάζονται εύκολα,αλλά πίστεψέ με αξίζει τον κόπο.Θα βρείς απαντήσεις για κάθε σου ερώτημα,ακόμα και γι αυτά που δεν έχεις σκεφτεί.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perfectman2 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 το χωραει στην τζεπη αστο για μενα! χωραει και παραχωραει! σκεψου μονο οτι θα κανεις οτι κανεις σε ενα tablet και πολλα περισσοτερα και αυτο θα μπαινει στην τζεπη σου στο τσαντακι σου κτλ κτλ κτλ... και το πρωτο note αλλα και το δευτερο ειναι αλλη κατηγορια.! μην το βλεπετε σαν τηλ..ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟ...αλλα στην ουσια ειναι ενα mini tablet που μπορεις να το παρεις παντου μαζι σου! ακομη και οταν πινεις σφινακια το βραδυ:) α και μεσα σε ολα τα αλλα θα βγαζεις και αριστες photos με την παρεα σου πίνοντας σφινακια.... αυτο που εξακολουθει να με απασχολει ειναι το οτι το θελω και για κανονικο κινητο....οχι μονο για tablet...δλδ θελω να το παρω και για καφε, και στο γυμναστηριο και παντου...α, και το θελω σε τσεπη,οχι σε τσαντακι :D εξακολουθεις να το συστηνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 αυτο που εξακολουθει να με απασχολει ειναι το οτι το θελω και για κανονικο κινητο....οχι μονο για tablet...δλδ θελω να το παρω και για καφε, και στο γυμναστηριο και παντου...α, και το θελω σε τσεπη,οχι σε τσαντακι :D εξακολουθεις να το συστηνεις? εγω το ενα που εχει το ιδιο μεγεθος το παιρνω και στο γυμναστηριο και στον καφε και στο τσιπουρο και παντου...:):) το εχω και για κινητο και για ταμπλετ και για οτι θες!:) δεν υπαρχει θεμα με το μεγεθος για μενα! νομιζω οτι αυτος που θα αγορασει ενα Note(και μιλαω και για τα 2) ξερει απο την αρχη τι θα αγορασει!:) το μεγεθος για ενα χρηστη που θελει απλα ενα τηλ για να μιλαει φαινεται τρομακτικό! αν σκεφτεις ομως τι σου δινει ενα τετοιο κινητο τοτε καταλαβαινεις οτι το μεγεθος ειναι "κανονικό"...:):D τεσπα για να μην σε κουρασω χωραει παντου! εγω εχω βγει σε κλαμπ το ειχα στην τζεπη μου και ξεχασα οτι το ειχα....μαζι μου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Καλησπέρα σας Σκέφτομαι πολύ σοβαρα το ενδεχόμενο τα Χριστούγεννα να κάνω τη σωστή κίνηση. Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy Ace Duos με προσωπική και εταιρική sim. Η μπαταρία με χρήση πάνω από το κανονικό για τα δεδομένα της συσκευής (30' εταιρικές κλησεις, 1 ώρα προσωπικές κλησεις, συγχρονισμός 3 e-mail ανά 15', 3G μόνιμα ανοιχτό με αρκετό σερφάρισμα)μου κρατάει μισή μέρα. Τραγωδία. Μεγάλο λάθος τα dual sim smartphones στο θέμα της αυτονομίας. Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση να επιστρέψω ξανά στις 2 συσκευές. Η εταιρική sim θα πάει σε ένα τηλέφωνο android της πλάκας που έχω από τη δουλειά με χρήση το πολύ 30' τη μέρα. Η προσωπική sim σκεοπεύω να κάνω όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες που προανέφερα (1 ώρα προσωπικές κλησεις, συγχρονισμός 3 e-mail ανά 15', 3G μόνιμα ανοιχτό με αρκετό σερφάρισμα). Ενώ αρχικά είχα επικεντρωθεί στο Galaxy S3, διαβάζοντας αμέτρητες σελίδες στην ανάλογη ενότητα, κατέληξα ότι η αυτονομία του με τη χρήση που το θέλω θα είναι οριακά 1 μέρα. Μικρό το κακό με λίγη προσοχή στη χρήση δεν θα με αφήνει σκέφτηκα. Το πιο σημαντικό όμως που διάβασα από πολλούς χρήστες είναι ότι τρώει κάποια κολλήματα με την ics και αν αναβαθμιστεί σε jelly bean (για να είναι πιο smooth) πέφτει η αυτονομία. Ε κάπου εκεί πήρα την απόφαση. Note II λοιπόν.. Επειδή σας έχω διαβάσει όλους σας στις τόσες σελίδες μέχρι τώρα, ξέρω ότι όλα τα παραπάνω θα τα κάνω απροβλημάτιστα. Τα 100 περίπου ευρώ της διαφοράς με το S3 δεν με πειράζουν. Το μεγάλο μου δίλλημα όμως είναι Note II N7100 ή Note II N7105? Από τη στιγμή που θα μείνω με το Note για τουλάχιστον 2 χρόνια, αξίζει να κάνω την υπέρβαση και να πάρω (όταν το βρω) το N7105 για μελλοντική χρήση 4G? Την αγορά θα την κάνω τα Χριστούγεννα οπότε έχω χρόνο να περιμένω. Περιμένω με ενδιαφέρον τις γνώμες σας τόσο για τη μετάβαση από dual συσκευή σε 2 συσκευές όσο και για τον αν αξίζει το κάτι παραπάνω αναφορικά με το N7105 σε σχέση με το N7100. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Δώσε Φρέντυ... ασε να μην μιλησω για την καμερα!!!! εχεις ολα τα αλλα εχεις και καμερα!!!!:):):) γενικα το note για μενα(και τα 2!!!) ειναι "αλλου".... πρωτη φορα βγαινει μια τετοια συσκευη που τα συνδυάζει ΟΛΑ...ΟΛΑ ομως... για μενα η σαμυ εδω γραφει ιστορια για την ωρα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Καλησπέρα σας Note II λοιπόν.. Επειδή σας έχω διαβάσει όλους σας στις τόσες σελίδες μέχρι τώρα, ξέρω ότι όλα τα παραπάνω θα τα κάνω απροβλημάτιστα. Τα 100 περίπου ευρώ της διαφοράς με το S3 δεν με πειράζουν. Το μεγάλο μου δίλλημα όμως είναι Note II N7100 ή Note II N7105? Από τη στιγμή που θα μείνω με το Note για τουλάχιστον 2 χρόνια, αξίζει να κάνω την υπέρβαση και να πάρω (όταν το βρω) το N7105 για μελλοντική χρήση 4G? Την αγορά θα την κάνω τα Χριστούγεννα οπότε έχω χρόνο να περιμένω. Περιμένω με ενδιαφέρον τις γνώμες σας τόσο για τη μετάβαση από dual συσκευή σε 2 συσκευές όσο και για τον αν αξίζει το κάτι παραπάνω αναφορικά με το N7105 σε σχέση με το N7100. Ευχαριστώ ειναι το μοναδικο μου θεμα με το Note2 θα ακουσεις πολλες αποψεις για το θεμα εγω ομως αν το επαιρνα θα το επαιρνα για 2 με 3 χρονια τουλάχιστον...(εδω δεν με κανει κλικ να αλλαξω το ενα φαντασου...)..! στο 4g κολλαω ομως! θα σου πουν πολλα παιδια οτι μεχρι να λειτουργήσει σωστα το δίκτυο θα αλλαξεις 100 κινητα μην το σκεφτεσαι εδω το 3g δεν αξιζει και μπλα μπλα μπλα μπλα... ποτε δεν ξερει κανεις ομως τι θα γινει στο μελλον!:) θα προτιμουσα να ειμαι καλυμμένος και ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...(του 4g...)..! γιατι σε ολα τα αλλα με το note εισαι άρχοντας...!:) (διπλο post παιδια σορυ!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εγω θα ελεγα Ν7100. Το 4G δεν ειναι 100% δοκιμασμενο ακομα. Η μπαταρια (αν και τεραστιας χωρητικοτητας) δεν ειμαι σιγουρος για το πως θα συμπεριφερεται σε LTE. Θα ηθελα να εχει μεγαλη ανεπισημη υποστηριξη απο developers και δεν βλεπω να υπαρχει προσφορα απο κει. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) N7100 ή N7105 1-1 Εγω θα ελεγα Ν7100. Το 4G δεν ειναι 100% δοκιμασμενο ακομα. Η μπαταρια (αν και τεραστιας χωρητικοτητας) δεν ειμαι σιγουρος για το πως θα συμπεριφερεται σε LTE. Θα ηθελα να εχει μεγαλη ανεπισημη υποστηριξη απο developers και δεν βλεπω να υπαρχει προσφορα απο κει. Συμφωνώ για την μπαταρία είναι μεγάλο ερωτηματικό η συμπεριφορά του Edited November 21, 2012 by cayman84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εγω θα ελεγα Ν7100. Το 4G δεν ειναι 100% δοκιμασμενο ακομα. Η μπαταρια (αν και τεραστιας χωρητικοτητας) δεν ειμαι σιγουρος για το πως θα συμπεριφερεται σε LTE. Θα ηθελα να εχει μεγαλη ανεπισημη υποστηριξη απο developers και δεν βλεπω να υπαρχει προσφορα απο κει. δεν μας αφορα το θεμα τι θα κανει το κινητο σε 4g αν θα ειναι επιτυχημένο η οχι... εχεις την επιλογη-φανταζομαι-να το κλεισεις και τελος... αν σε ενα χρονο 2 χρονια 5 χρονια γινει ok το ανοίγεις.... με λιγα λογια το πως θα αντιδράσει το κινητο σε 4g δεν μας νοιάζει... ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ και τι θα γινει στο μελλον κανεις δεν ξερει...:) το θεμα ειναι να εισαι καλυμμένος και σε αυτο...και ας μην το κανεις χρηση ποτε! ετσι το βλεπω εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 δεν μας αφορα το θεμα τι θα κανει το κινητο σε 4g αν θα ειναι επιτυχημένο η οχι... εχεις την επιλογη-φανταζομαι-να το κλεισεις και τελος... αν σε ενα χρονο 2 χρονια 5 χρονια γινει ok το ανοίγεις.... με λιγα λογια το πως θα αντιδράσει το κινητο σε 4g δεν μας νοιάζει... ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ και τι θα γινει στο μελλον κανεις δεν ξερει...:) το θεμα ειναι να εισαι καλυμμένος και σε αυτο...και ας μην το κανεις χρηση ποτε! ετσι το βλεπω εγω... Μωρε μαζι σου, καλο ειναι να εχεις επιλογη, αλλα ετσι πληρωνεις για ενα feature που ενδεχομενως δε θα χρησιμοποιησεις. Παντως αν κοστιζε το ιδιο ή ελαχιστα παραπανω δε θα εβαζα αυτο το επιχειρημα. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μωρε μαζι σου, καλο ειναι να εχεις επιλογη, αλλα ετσι πληρωνεις για ενα feature που ενδεχομενως δε θα χρησιμοποιησεις. Παντως αν κοστιζε το ιδιο ή ελαχιστα παραπανω δε θα εβαζα αυτο το επιχειρημα. :) ποτε μην λες ποτε...:) δεν ξερεις τι θα γινει σε 2 χρονια απο τωρα!;) ας υπαρχει και ΑΥΤΟ...και ας μην το κανεις χρηση ποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 ποτε μην λες ποτε...:) δεν ξερεις τι θα γινει σε 2 χρονια απο τωρα!;) ας υπαρχει και ΑΥΤΟ...και ας μην το κανεις χρηση ποτε! Αν υποθεσουμε οτι κρατας το κινητο 2 χρονια :D Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Είναι σχεδόν απίθανο ακόμα και μετά από χρόνια να υπάρχει εταιρία που θα έχει 4g σε περιοχή που δεν θα έχει καλό 3g. Όταν λοιπόν θα αρχίσει να αξίζει το δίκτυο νέας γενιάς, θα έχει μειωθεί ο φόρτος στο 3g. Τώρα που μιλάμε με wind Θεσσαλονίκη χτυπάω 2 mb/s Νομίζω πως μπορώ να μείνω με 3g 2-3 χρόνια ακόμα. Για κάθε μία φορά που ανησυχώ για την ταχύτητα ( περίχωρα ή εκτός πόλης ) ανησυχώ 30 φορές για το πόσα δεδομένα έχω κάψει και πόσα μου μένουν μέχρι το τέλος του μήνα Ν7100 από μένα λοιπόν Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Αν υποθεσουμε οτι κρατας το κινητο 2 χρονια :D αχ φιλε μου αλλάξανε οι εποχες πλεον....:) το Note 2 ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ σε ολα του... δυσκολα θα το αλλαξεις.! εμενα με προβληματιζει το 4g και ας μην το κανω χρηση ποτε...!(και παλι ποτε δεν ξερεις....εδω καποτε εβλεπα το σημαδακι του 3g και γελουσα...;) ) εκει η συσκευη για μενα πιανει το 100%...!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 ποτε μην λες ποτε...:) δεν ξερεις τι θα γινει σε 2 χρονια απο τωρα!;) ας υπαρχει και ΑΥΤΟ...και ας μην το κανεις χρηση ποτε! Βρε Φρεντυ μέχρι τότε θα έχουμε το Νοτε 4. Επιπροσθέτως κατά τη γνώμη μου ένα καλό 3g είναι υπερ αρκετό για τη χρήση που θέλουμε οι περισσότεροι.Πείτε μου τι παραπάνω θα κάναμε με το 4g. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts