freddaras Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Σε αυτή την περίπτωση το ρουτ είναι μονόδρομος. Αυτό που ενοούν τα παιδιά είναι πως η συσκευή και χωρίς ρουτ δεν κολλάει πουθενά και δουλεύει όπως την πρώτη μέρα, χωρίς lag, χωρίς να χρειαστεί καμμία επανεκίνηση ακόμα και χωρίς να χρειαστεί καθάρισμα η Dalvik Case...:D οκ κατανοητο:) φανταζομαι οτι ειναι πυραυλος η συσκευη! εδω παει να γινει το ενα με τα τελευταια updates δεν μπορω να φανταστω με τιποτα πως θα ειναι το 2. απλα εμενα η σαβουρα με εκνευριζει ετσι και αλλιως για αυτο ρωταω! ρωτησα απλα αν υπαρχει τροπος να βγουν χωρις ροοτ! οκ thanks για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) οκ κατανοητο:) φανταζομαι οτι ειναι πυραυλος η συσκευη! εδω παει να γινει το ενα με τα τελευταια updates δεν μπορω να φανταστω με τιποτα πως θα ειναι το 2. απλα εμενα η σαβουρα με εκνευριζει ετσι και αλλιως για αυτο ρωταω! ρωτησα απλα αν υπαρχει τροπος να βγουν χωρις ροοτ! οκ thanks για την απαντηση. Φίλε η συσκευή δεν υπάρχει! Θυμάσαι τα φλασαρίσματα που κάναμε στο Note1. Αν περνάγαμε τρείς μέρες με την ίδια ρομ ήταν μεγάλο κατόρθωμα! Εδώ το έχω ένα μήνα το τηλέφωνο και έχω βάλει δύο Omega roms και μία Wanam by elthis (και αυτή επειδή την πείραξε ο Ηλίας). Είμαι μία εβδομάδα με την Omega 6 και δεν ξέρω τι να του κάνω για να το πειράξω λίγο...η απόλυτη βαρεμάρα!!!:p Edited November 11, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Φίλε η συσκευή δεν υπάρχει! Θυμάσε τα φλασαρίσματα που κάναμε στο Note1. Αν περνάγαμε τρείς μέρες με την ίδια ρομ ήταν μεγάλο κατόρθωμα! Εδώ το έχω ένα μήνα το τηλέφωνο και έχω βάλει δύο Omega roms και μία Wanam by elthis (και αυτή επειδή την πείραξε ο Ηλίας). Είμαι μία εβδομάδα με την Omega 6 και δεν ξέρω τι να του κάνω για να το πειράξω λίγο...η απόλυτη βαρεμάρα!!!:p να αυτα φοβαμαι λιγο...:lol::p χθες στο note 1 αλλαξα τρεις ρομ σε μια μερα μεσα:lol:(την μια ημουν και για καφε!!!) να καθεσαι και να δουλευουν ολα τελεια ειναι και λιγο βαρετο..χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 καλημερα! να ρωτησω λιγο κατι? λετε πολλα παιδια οτι δεν το εχετε κανει root ! οτι δεν χρειαζεται κτλ! back up τις εφαρμογες σας πως τις παίρνετε σε περιπτωση που χρειαστει? επισης ολη αυτη την σαβουρα απο την μαμα σαμμυ πως την βγαζετε? πχ εγω δεν θελω κανενα hub στην συσκευη μου! ακομη και αν λειτουργει τελεια με εκνευρίζουν να τρεχουν απο πισω χωρις να το θελω! Φρεντυ το έχω δυο ημέρες.Το κινητό είναι τρένο ταχείας κυκλοφορίας.Ότι και να τρέχει από πίσω δεν καταλαβαίνει τίποτα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Φρεντυ το έχω δυο ημέρες.Το κινητό είναι τρένο ταχείας κυκλοφορίας.Ότι και να τρέχει από πίσω δεν καταλαβαίνει τίποτα. ωχ καλα κανω και δεν μπαινω εδω μεσα!:lol: πειτε μου κατι αλλο ρε παιδια! η samsung στο ενα επανέφερε το text wrapping με την τελευταια ανεπίσημη JB.. κανονικα! ζοοομ μετα διπλο ταμπ στον browser και το κειμενο προσαρμοζει στην οθονη οπως στον οπερα!(οπως ηταν παλια το samsung galaxy 1 ) το ρωτησα και πριν νομιζω αυτο! αυτο σε εσας τελικα συμβαινει? μου εκανε τρομερη εντυπωση που το εδωσε στο 1(για την ωρα...) νομιζω ουτε στο SGIII γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 ωχ καλα κανω και δεν μπαινω εδω μεσα!:lol: πειτε μου κατι αλλο ρε παιδια! η samsung στο ενα επανέφερε το text wrapping με την τελευταια ανεπίσημη JB.. κανονικα! ζοοομ μετα διπλο ταμπ στον browser και το κειμενο προσαρμοζει στην οθονη οπως στον οπερα!(οπως ηταν παλια το samsung galaxy 1 ) το ρωτησα και πριν νομιζω αυτο! αυτο σε εσας τελικα συμβαινει? μου εκανε τρομερη εντυπωση που το εδωσε στο 1(για την ωρα...) νομιζω ουτε στο SGIII γινεται! Οχι freddy δεν γινεται.Απλα καποιες σελιδες εχουν το συμβολο R πριν το http και αν το πατησεις γινεται το text wrapping Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ξέρει κανεις πως γίνεται το s planner facebook integration? Ξερει κανεις η να βαλω τις φωνές???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Οχι freddy δεν γινεται.Απλα καποιες σελιδες εχουν το συμβολο R πριν το http και αν το πατησεις γινεται το text wrapping οκ αυτο το ηξερα! στο ενα το επανέφεραν κανονικα για την ωρα!(ανεπισημα...) αν παραμεινει ετσι λογικα με το επομενο update θα το επαναφερουν και σε εσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Settings --> Import from Android Το έκανα αυτό. Έκανα και συγχρονισμό με τα bookmarks του desktop μου. Απλά δεν ξέρω πως θα βρω τα bookmarks μέσα απο το firexox για android. Πατάω settings αλλά δεν μου τα εμφανίζει... Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 καλημερα! να ρωτησω λιγο κατι? λετε πολλα παιδια οτι δεν το εχετε κανει root ! οτι δεν χρειαζεται κτλ! back up τις εφαρμογες σας πως τις παίρνετε σε περιπτωση που χρειαστει? επισης ολη αυτη την σαβουρα απο την μαμα σαμμυ πως την βγαζετε? πχ εγω δεν θελω κανενα hub στην συσκευη μου! ακομη και αν λειτουργει τελεια με εκνευρίζουν να τρεχουν απο πισω χωρις να το θελω! Για να είμαι ειλικρινής δεν διάβασα τους απαντήσεις των άλλων στην ερώτηση σου. Να πάρω backup σε εφαρμογές για ποιο λόγο; Παιχνίδια δεν μ ενδιαφέρουν. Για ολα τα υπόλοιπα υπάρχει τρόπος. Παράδειγμα τα notes από το S-note μεταφέρεις ολόκληρο τον φάκελο στο pc σου. Έκτός αυτού είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί πρόβλημα που απαιτεί επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων σε μια καθαρή συσκευή που δεν χρησιμοποιεί modes. Οι εφαρμογές που δεν μπορούν νσ απενεργοποιηθουν είναι ελάχιστες. Οπότε πάλι δεν χρειάζομαι root για να καθαρίσω την ρομ από άχρηστες εφαρμογές. Και στην τελική δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό που να προσφέρουν οι custom στο Note 2. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Το έκανα αυτό. Έκανα και συγχρονισμό με τα bookmarks του desktop μου. Απλά δεν ξέρω πως θα βρω τα bookmarks μέσα απο το firexox για android. Πατάω settings αλλά δεν μου τα εμφανίζει... Πατάς στη γραμμή διεύθυνσης και επιλέγεις την δεύτερη καρτέλα (bookmarks) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Για να είμαι ειλικρινής δεν διάβασα τους απαντήσεις των άλλων στην ερώτηση σου. Να πάρω backup σε εφαρμογές για ποιο λόγο; Παιχνίδια δεν μ ενδιαφέρουν. Για ολα τα υπόλοιπα υπάρχει τρόπος. Παράδειγμα τα notes από το S-note μεταφέρεις ολόκληρο τον φάκελο στο pc σου. Έκτός αυτού είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί πρόβλημα που απαιτεί επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων σε μια καθαρή συσκευή που δεν χρησιμοποιεί modes. Οι εφαρμογές που δεν μπορούν νσ απενεργοποιηθουν είναι ελάχιστες. Οπότε πάλι δεν χρειάζομαι root για να καθαρίσω την ρομ από άχρηστες εφαρμογές. Και στην τελική δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό που να προσφέρουν οι custom στο Note 2. οκ το καταλαβα..:) και παλι εγω hub πχ κτλ δεν θελω μεσα στο κινητο μου.. δεν θελω το gmail απο την sammy δεν θελω την στοκ εφαρμογη mail κτλ κτλ κτλ.. εχω maildroid πχ δεν βρισκω λογο να εχω το στοκ mail client.. επισης εχω εφαρμογες που μου μετρανε τα data απο το κινητο και θελω να τις κραταω back up! ξερω οτι το κινητο δεν κολλαει πουθενα αλλα για μενα που δεν θελω ολα αυτα το root ειναι μονόδρομος! ασε που για μενα android χωρις σκάλισμα και χωρις ροοτ δεν νοείται....:) τεσπα οπως το βλεπει κανεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Για όποιον τολμηρό θέλει να δοκιμάσει, how to wireless charging: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33655816&postcount=171 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 καλημερα στο note1 ειχα μια εγαρμογη την s memo που μπωρο να την βρω για το note2;ειδα στο play store αλλα δεν την εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) καλημερα στο note1 ειχα μια εγαρμογη την s memo που μπωρο να την βρω για το note2;ειδα στο play store αλλα δεν την εχει. Το SNote είναι η συνέχεια και εξέλιξη του Smemo από όσο ξέρω :) Να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος... Το Paper Artist είναι φυσικά μόνο για το note2 υπάρχει κάτι αντίστοιχο για χρήστες άλλων συσκευών? Το είδαν χθες σε μια επίσκεψη κάποιοι φίλοι με S3 και ζήλεψαν :p Edited November 12, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ότι και να διαβάσεις για την αυτονομία του, αν δεν το ζήσεις δεν το πιστεύεις... Είναι από άλλο πλανήτη... :D Χθες ήμουν όλη την μέρα έξω με ένα φίλο με i4s και απλά δεν το πίστευε... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Έχει κάνει κανείς τον εξής συνδυασμό; Απο το κινητό να συνδέσει ενα adaptor mciro usb to hdmi, και μετά σε αυτόν τον adaptor να βάλει hdmi to dvi. Όπως καταλάβατε έχω οθόνη που έχει dvi αλλά οχι hdmi...Αν το έχει κάνει κάποιος ας μου πεί αν δουλεύει...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MBARTSAS Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλησπέρα παίδες, νέος και εγώ στην παρέα του Note 2. Θέλω να ρωτήσω τα εξής 1) Αν από Γερμανική του βάλω Γαλλική ROM (stock) σε περίπτωση που ω μη γένοιτο χρειαστώ service, θα πρέπει να του ξαναπεράσω Γερμανική πριν το στείλω για να ισχύει η εγγύησή της συσκευής; 2) Θα πρέπει να τρέξω και triangle away (αν αλλάξω Γερμανική ROM -> Γαλλική ROM) για την ισχύ της εγγύησης; Ευχαριστώ Παράθεση M @ X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλησπέρα παίδες, νέος και εγώ στην παρέα του Note 2. Θέλω να ρωτήσω τα εξής 1) Αν από Γερμανική του βάλω Γαλλική ROM (stock) σε περίπτωση που ω μη γένοιτο χρειαστώ service, θα πρέπει να του ξαναπεράσω Γερμανική πριν το στείλω για να ισχύει η εγγύησή της συσκευής; 2) Θα πρέπει να τρέξω και triangle away (αν αλλάξω Γερμανική ROM -> Γαλλική ROM) για την ισχύ της εγγύησης; Ευχαριστώ Καλώς ήρθες... Όχι είναι η απάντηση και στις δύο περιπτώσεις... ;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MBARTSAS Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Οπότε τα μόνα που χρειάζομαι είναι αλλαγή ROM μέσω odin (για αναγνώριση Ελληνικών στο πενάκι) και επιλογή του csc με το "csc selector" (για να έχω updates μέσω kies); Παράθεση M @ X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλησπερα , Ειμαι νεουδι στο android , λεω να περασω official ελληνική ή γαλλική (εχω γερμανικό) για να δοκιμασω ελληνικά με το πενάκι . Το θεμα ειναι πως δεν ξερω ποια να προτιμήσω απο τις 2 και γιατί . Και κατι ακομα , οταν περασω την νεα rom θα σβηστουν τα παντα ; Θα χρειαστει να κάνω καποια backup πρωτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 καλησπερα Προσπαθώ και δεν βρίσκω με τίποτα τη ρυθμιση που περνώντας τn παλάμη πάνω από το τηλ. ανοίγει και σου δείχνει τίς ειδοποιήσεις • ΘΕλω να το απ ενεργοποιήσω. καποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Με τη δική μου χρήση μετά από ένα μήνα η οποία είναι μέτρια προς σκληρή μπορώ να πω ότι κάθε 2 βράδια φορτίζω και μου μένει γύρω στο 15-20%.H φωτεινότητα είναι στο αυτόματο και έχω μόνιμα wifi συνδεδεμένο 3g off. Camel_xp φίλε μου,καλώς ήλθες.. Περνώντας κάποια έκδοση με odin θα χάσεις τα πάντα.. Αν είσαι ρουτ,μπορείς με τιτανιουμ back up να κρατήσεις τις εφαρμογές σου. Αν όχι μπορείς να συνδεθείς στο τηλέφωνο σου απο τον υπολογιστή με airdroid και να τραβήξεις τις εφαρμογές. Μετά τις τοποθετείς στην sd ασύρματα πάλι και μπορείς να τις κάνεις εγκατάσταση μετά το φλασάρισμα. Οι επαφές και τα ημερολόγια συγχρονίζονται με gmail οπότε μπορείς να τα συγχρονίσεις εκεί και μετά το φλασάρισμα να επανέλθουν όλα. Απο κει και πέρα αν θες κάτι άλλο πχ μηνύματα,θα βρεις άπειρες εφαρμογές στο μάρκετ.(γράψε sms backup) Tώρα για το firmware που θα φλασάρεις απλά διάλεξε ότι θέλεις,μην σε απασχολεί καθόλου. Και αυτό το λέω γιατί όταν βγει 4.2 με το καλό θα θες αν τη κατεβάσεις και να τη περάσεις με odin γιατί δεν θα κρατιέσαι να περιμένεις ΟΤΑ.(αργούν) Και τα δύο διαβάζουν Ελληνικά με το πενάκι,η Ελληνική έκδοση είναι λίγο πιο καινούρια,χωρις να σημαίνει κάτι αυτό. Εγώ έχω Γαλλική και είμαι πολύ ευχαριστημένος και νομίζω πως θα παίρνεις και γρηγορότερα updates απ'ότι να βάλεις Ελληνική. Σχεδόν πάντα η Ελλάδα είναι από τις τελευταίες χώρες που παίρνει update. Jimm40 - Ρυθμίσεις - Κίνηση και το απ ενεργοποιείς απο κει.. Edited November 12, 2012 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 καλησπερα Προσπαθώ και δεν βρίσκω με τίποτα τη ρυθμιση που περνώντας τn παλάμη πάνω από το τηλ. ανοίγει και σου δείχνει τίς ειδοποιήσεις • ΘΕλω να το απ ενεργοποιήσω. καποιος να βοηθήσει? Ρυθμίσεις-κίνηση- γρήγορη ματιά (νομίζω έτσι είναι στα ελληνικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 @Da_rudakos Ευχαριστω πολυ , μου λυθηκαν ολες οι αποριες σχετικα με την αλλαγη ρομ ;) Εχω βεβαια αρκετες ακομα , αλλα θα ριξω λιγο διαβασμα , να μαθω μερικα tips και μετα θα προχωρησω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts