sigok Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Οταν σταματησουμε να ασχολουμαστε με το πως μας βλεπουν οι αλλοι, τοτε θα εχουμε κανει ενα σημαντικο βημα να προχωρησουμε πραγματικα μπροστα ατομικα και συλλογικα. Προς θεου, δεν ειναι μαθηματα ζωης, απλα τροφη για σκεψη... Οσες φορες συζηταω, λεω παντα, ο καθενας παιρνει κινητο η οτιδηποτε , αναλογα με τις αναγκες του.. Σορρυ λεω, αλλα εμενα μονο κλησεις και μυνηματα δεν με ενδιαφερουν σε ενα κινητο.. Ολα τ αλλα.. Αλλιως θα ειχα Nokia 3310 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Για το μέγεθος στο αυτί και μένα θα με προβλημάτιζε, νομίζω όμως ότι οι πιο πολλοί θα μιλάνε με bluetooth, ή έστω με τα ενσύρματα ακουστικά. Πάντως που το είδα σε πλαίσιο είναι πιο κομψό από το note1 σαν σχήμα τουλάχιστον. Αυτό το κινητό, όπως και το πρώτο, είναι πολυεργαλείο, οπότε δεν νομίζω να νοιάζει τους κατόχους πως φαίνονται με το κινητό στο αυτί. Εμένα πάλι θα μου άρεσε η μεγάλη οθόνη, να παίζω παιχνίδια, να σερφάρω, να βλέπω ταινίες και όλα αυτά σε μια αρκετά φορητή συσκευή σε σχέση με τάμπλετ πάντα. Δυστυχώς από φράγκα είμαι στεγνός και δεν μπορώ να το αποκτήσω άμεσα. Να ρωτήσω κάτι τους κατόχους, η ένταση του ακουστικού/ηχείου πως είναι αν το συγκρίνουμε με s3/note1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Επιτέλους και εγώ στο club της ευχαρίστησης... :) Γκρι, γαλλικό και πάντα από τον Νίκο... Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, μιας και που ακόμα περιμένω να πεθάνει η φόρτιση που είχε η μπαταρία. Πάντως σε πρώτη εικόνα είναι όλα αυτά που φανταζόμουν... Δεν θα υπάρξει κάτι άλλο μέχρι φθινόπωρο του 13... Τα μόνο που θα πω για την ώρα είναι, πουτ@ν@ μνήμη που ήσουν τόσο καιρό...? :lol: ΑΑΑ και Samsung κάνε κάτι με τις οθόνες και τα γελοία πλαστικά (απόλυτα σύμφωνος με τον Βαγγέλη :) )... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Επιτέλους και εγώ στο club της ευχαρίστησης... :) Γκρι, γαλλικό και πάντα από τον Νίκο... Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, μιας και που ακόμα περιμένω να πεθάνει η φόρτιση που είχε η μπαταρία. Πάντως σε πρώτη εικόνα είναι όλα αυτά που φανταζόμουν... Δεν θα υπάρξει κάτι άλλο μέχρι φθινόπωρο του 13... Τα μόνο που θα πω για την ώρα είναι, πουτ@ν@ μνήμη που ήσουν τόσο καιρό...? :lol: ΑΑΑ και Samsung κάνε κάτι με τις οθόνες και τα γελοία πλαστικά (απόλυτα σύμφωνος με τον Βαγγέλη :) )... Τι εννοεις για την μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τι εννοεις για την μνημη? Εννοεί τα 2GB ram κατά πάσα πιθανότητα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Εννοεί τα 2GB ram κατά πάσα πιθανότητα ;) Ακριβώς... Ότι έλειπε από το Android... Δώστε μνήμη στον λαό... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Εννοεί τα 2GB ram κατά πάσα πιθανότητα ;) Btw που το αναφερες,οσοι δεν το τσεκαρατε, κλειστε το s-voice για διπλο home button, ωστε να γινει πιο γρηγορο το home button σας.. Ετσι κ αλλιως σιγα το s-voice, και αχρηστο (σε σχεση με το google now) και δεν ειναι στα ελληνικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Λέμε θέλει δυνατά specs το android, αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε ότι τις ευκολιες του δεν τις δίνει κανένα άλλο λειτουργικό. Ότι θελήσεις να κάνεις το έχεις εκεί που πρέπει να βρίσκεται ετοιμο για αμεση πρόσβαση. Για μενα κανένα άλλο λειτουργικό δεν είναι τόσο παραγωγικό. Από την στιγμή που τα specs είναι διαθέσιμα και κοστίζουν λιγότερο απότι στα αλλα λειτουργικά θα συνεχίσω να το προτιμω. Οι συσκευες 3.5-4 ιντσών ειναι για τα βασικα και έκτακτες ανάγκες. Το Note ειναι για να τα εχεις ολα παντα μαζι σου και μάλιστα με τρόπο ιδανικό και καινοτόμο. Στην δουλεια μου ειναι πιο πρακτικό απο το ipad εξ αιτιας ολων αυτων που κανει. Σημερα ειδα ταινια στο αεροπλανο και ηταν μια χαρα. Σε μικροτερες συσκευες δεν το τολμούσα αφου δεν διακρινονται καν τα προσωπα. Δεν με προβληματίζει το μεγεθος στην μεταφορα ουτε το να το βαλω στο αυτι μου για να μιλησω. Αν το αφήσω στο σπίτι θα ειναι γιατι εχω να παω καπου που θα κινδυνευε μια τετοια συσκευη. Αντιθετα βλεπω οτι τοσο καιρο διναμε τσαμπα τοσο πολλα χρήματα για συσκευές που δεν μπορούν λογο μικρου μεγεθους να αξιοποιήσουν τις δυνατοτητες τους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Επιτέλους και εγώ στο club της ευχαρίστησης... :) Γκρι, γαλλικό και πάντα από τον Νίκο... Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, μιας και που ακόμα περιμένω να πεθάνει η φόρτιση που είχε η μπαταρία. Πάντως σε πρώτη εικόνα είναι όλα αυτά που φανταζόμουν... Δεν θα υπάρξει κάτι άλλο μέχρι φθινόπωρο του 13... Τα μόνο που θα πω για την ώρα είναι, πουτ@ν@ μνήμη που ήσουν τόσο καιρό...? :lol: ΑΑΑ και Samsung κάνε κάτι με τις οθόνες και τα γελοία πλαστικά (απόλυτα σύμφωνος με τον Βαγγέλη :) )...καλορίζικο. Η ram ήταν το στοιχείο - κλειδί που έλειπε από τις τελευταίες Android συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Επιτέλους και εγώ στο club της ευχαρίστησης... :) Γκρι, γαλλικό και πάντα από τον Νίκο... Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, μιας και που ακόμα περιμένω να πεθάνει η φόρτιση που είχε η μπαταρία. Πάντως σε πρώτη εικόνα είναι όλα αυτά που φανταζόμουν... Δεν θα υπάρξει κάτι άλλο μέχρι φθινόπωρο του 13... Τα μόνο που θα πω για την ώρα είναι, πουτ@ν@ μνήμη που ήσουν τόσο καιρό...? :lol: ΑΑΑ και Samsung κάνε κάτι με τις οθόνες και τα γελοία πλαστικά (απόλυτα σύμφωνος με τον Βαγγέλη :) )... Φοβερή μπαταρία!!!!. 5.30 ώρες με οθόνη ενεργή και σε 30 ώρες μου πήγε στο 10%. Κάνε του και ένα root. Φοβερή μνήμη, και όσον αφορά τα υλικά της Samsung...ειλικρινά το προτιμώ έτσι. Του έχω βάλει μια θήκη σιλικόνης. Πιστεύω ότι είναι must αλλιώς γλυστράει το κινητό αρκετά. Επομένως δεν χρειαζόμαστε άλλου είδους υλικά και ποιο βαριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) καλορίζικο. Η ram ήταν το στοιχείο - κλειδί που έλειπε από τις τελευταίες Android συσκευές... Σε ευχαριστώ Βαγγέλη! Ένα πράγμα θα πω, το Note 3 δεν θα πρέπει να έχει οτιδήποτε λιγότερο από 2.5GB... :p Φοβερή μπαταρία!!!!. 5.30 ώρες με οθόνη ενεργή και σε 30 ώρες μου πήγε στο 10%. Κάνε του και ένα root. Φοβερή μνήμη, και όσον αφορά τα υλικά της Samsung...ειλικρινά το προτιμώ έτσι. Του έχω βάλει μια θήκη σιλικόνης. Πιστεύω ότι είναι must αλλιώς γλυστράει το κινητό αρκετά. Επομένως δεν χρειαζόμαστε άλλου είδους υλικά και ποιο βαριά. Τι μου λες τώρα...? Εδώ το έχω συνέχεια στα χέρια μου, έχω κάνει install και σετάρισμα σε πάνω από 50 εφαρμογές και ακόμα να πεθάνει από το 45% που είχε από την "μάνα" του... Άλλα επίπεδα... :D Edited November 10, 2012 by JoeBar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Οταν σταματησουμε να ασχολουμαστε με το πως μας βλεπουν οι αλλοι, τοτε θα εχουμε κανει ενα σημαντικο βημα να προχωρησουμε πραγματικα μπροστα ατομικα και συλλογικα. Προς θεου, δεν ειναι μαθηματα ζωης, απλα τροφη για σκεψη... Συγνώμη αλλα ειναι τεράστιο, δεν μπορώ να χωνεψω αυτό το θέαμα. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Συγνώμη αλλα ειναι τεράστιο, δεν μπορώ να χωνεψω αυτό το θέαμα. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Welcome to the world of Bluetooth my friend... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Welcome to the world of Bluetooth my friend... ;) Or Handsfree ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Σε ευχαριστώ Βαγγέλη! Ένα πράγμα θα πω, το Note 3 δεν θα πρέπει να έχει οτιδήποτε λιγότερο από 2.5GB... :p Τι μου λες τώρα...? Εδώ το έχω συνέχεια στα χέρια μου, έχω κάνει install και σετάρισμα σε πάνω από 50 εφαρμογές και ακόμα να πεθάνει από το 45% που είχε από την "μάνα" του... Άλλα επίπεδα... :D Κάποια στιγμή θα πεθάνει :lol: Εντάξει το κινητό αυτό είναι απλά perfect!. Είχα και το Note1...(κλάσεις ανώτερο, όντως αναβαθμίστηκε το κινητό) Κάτσε να δούμε και την 4.2 έκδοση JB Πάντως ένα πράγμα με χαλάει αφάνταστα...fredo cappucino δεν κάνει ! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Συγνώμη αλλα ειναι τεράστιο, δεν μπορώ να χωνεψω αυτό το θέαμα. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Είναι σαν να πας από ένα Fiat Punto σε μία Mercedes...στην αρχή θα σε δυσκολέψει στο παρκάρισμα, μετά όμως...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Παιδιά δεν χρειάζεται να λεμε πολλα. Εχω και το Lumia 800 το οποίο σε εμφανιση τουλαχιστον ειναι ανωτερο απο τα πρόσφατα 920 και 820. Πανέμορφο, ποιοτικό, αλλα αν θελω να κανω σοβαρή χρήση θα ανοιξω το Note αλλιως στραβώθηκα :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikkolas Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Γεια σου Νικολα.Θα βοηθουσε αν μας εγραφες ποια χρηση θα κανεις στο κινητο πχ θα κατεβασεις "βαρια" παιχνιδια?Αν ναι τοτε θα σου προτεινα να περιμενεις τα 32 gb.64gb δεν νομιζω να βγουν. Αργυρη, σ ευχαριστω για υην απαντηση. Βασικα θα το χρησιμοποιω για ταινιες και τραγουδια, επειδη ταξιδευω συχνα. Η συσκευη με τα 32 ΜΒ λετε να αργησει να βγει? Συνηθως τι δειχνει η ταση? Αν παλι για ταινιες με καλυπτει και μια εξωτερικη τοτε κανενα προβλημα. Το αγοραζω τη Δευτερα για να μπω κι εγω στο club. Εχετε καμια καλη να προτινετε? Και παλι ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Για multimedia που το θέλεις μπορείς να πάρεις μια εξωτερική 32 η 64. Δες το θέμα με τα αξεσουάρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Αργυρη, σ ευχαριστω για υην απαντηση. Βασικα θα το χρησιμοποιω για ταινιες και τραγουδια, επειδη ταξιδευω συχνα. Η συσκευη με τα 32 ΜΒ λετε να αργησει να βγει? Συνηθως τι δειχνει η ταση? Αν παλι για ταινιες με καλυπτει και μια εξωτερικη τοτε κανενα προβλημα. Το αγοραζω τη Δευτερα για να μπω κι εγω στο club. Εχετε καμια καλη να προτινετε? Και παλι ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια. Καλημερα, οπως σου εγραψε και ο Νικος παρε μια extsd card ,εγω εχω παρει απο amazon την sandisk 64gb class10 και ξεμπερδευεις.Δεν χρειαζεται να περιμενεις το note2 32gb Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioujazz3902 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Καλημέρα. Πιστεύω ότι τα 16GB είναι αρκετά. Προσωπικά έβαλα μία 64άρα class 10 & νιώθω σαν να έχω τον υπολογιστή μου πάντα μαζί μου. Επίσης η καλύτερη Θήκη είναι η γνήσια πολυκαρμπονική, άλλη αίσθηση. Όσο για car holder, απλά ECS K200BΕGSTD της Samsung, απίστευτο. Eρώτηση: Πώς σβήνουμε ένα Φάκελο που έχουμε δημιουργήσει; Επίσης έχει παρατηρήσει Κάποιος αν σε full Φωτεινότητα Τρέμει o Φωτισμός; Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο widget για να βλέπουμε cpu ram & disk σε αναλογική μορφή (σαν αυτό http://pcsupport.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=pcsupport&cdn=compute&tm=17&f=00&tt=3&bt=0&bts=0&zu=http%3A//www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/System-Utilities/CPU-Meter-III.shtml) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) εχω ενα προβλημα με το Note ii μπαινω σε μια σελιδα κανονικα και αν εχει και αλλο link μεσα και παταω να το ανοιξω με πεταει ενα error,ενω στο pc το ανοιγη κανονικα. Edited November 11, 2012 by komatias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 καλημερα! να ρωτησω λιγο κατι? λετε πολλα παιδια οτι δεν το εχετε κανει root ! οτι δεν χρειαζεται κτλ! back up τις εφαρμογες σας πως τις παίρνετε σε περιπτωση που χρειαστει? επισης ολη αυτη την σαβουρα απο την μαμα σαμμυ πως την βγαζετε? πχ εγω δεν θελω κανενα hub στην συσκευη μου! ακομη και αν λειτουργει τελεια με εκνευρίζουν να τρεχουν απο πισω χωρις να το θελω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 καλημερα! να ρωτησω λιγο κατι? λετε πολλα παιδια οτι δεν το εχετε κανει root ! οτι δεν χρειαζεται κτλ! back up τις εφαρμογες σας πως τις παίρνετε σε περιπτωση που χρειαστει? επισης ολη αυτη την σαβουρα απο την μαμα σαμμυ πως την βγαζετε? πχ εγω δεν θελω κανενα hub στην συσκευη μου! ακομη και αν λειτουργει τελεια με εκνευρίζουν να τρεχουν απο πισω χωρις να το θελω! Σε αυτή την περίπτωση το ρουτ είναι μονόδρομος. Αυτό που ενοούν τα παιδιά είναι πως η συσκευή και χωρίς ρουτ δεν κολλάει πουθενά και δουλεύει όπως την πρώτη μέρα, χωρίς lag, χωρίς να χρειαστεί καμμία επανεκίνηση ακόμα και χωρίς να χρειαστεί καθάρισμα η Dalvik Case...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Συγνώμη αλλα ειναι τεράστιο, δεν μπορώ να χωνεψω αυτό το θέαμα. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Τοτε απλα δεν εισαι διατεθειμενος να δεχτεις αυτο το μεγεθος - ογκο στη καθημερινοτητα σου. Δεκτο και σεβαστο. Προσωπικα αν ο διαδοχος ειναι κοντα στις 6 ιντσες -με 1080p οθονη- θα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts