Te_salat Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 ΔΙΑΦΩΝΩ περα για περα! το κινητο σε γκρι ειναι ομορφο και ειναι πολυ ποιοτηκο και στιβαρο εχουν περασει παρα μα παρα πολλα κιντα απτα χερια μου και το βλεπω ποιοτηκοτατο... οσο για τη συγκριση με το νοτε 1 το οποιο ειναι ακομα πιο απλη κατασκευη και πιο φθηνη στο ματι.. (εξωτερικα) Χθες αγόρασα σαν δευτερη συσκευη ενα Lumia 800. Δεν εντυπωσίασε κανένα περισσότερο απο το Note οταν τα ειδαν διπλα διπλα. Στο Note εχω μονο την official flip. Είναι γεγονός ότι με πρώτη ματιά λόγω μεγάλου κορεσμού των χρωμάτων η samoled εντυπωσιάζει.Όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη τα χρώματα της οθόνης του iphone είναι πιό φυσικά και αυτό μ' αρέσει περισσότερο.Όμως το Note δεν μ' άφησε παραπονεμένο ούτε σ΄αυτόν τον τομέα αφού έχεις την δυνατότητα επιλογής της εμφάνισης που θέλεις.Έτσι καθορίζεις τι είναι πιό κοντά στα γούστα σου.Είχα αναφερθεί και παλαιότερα σ' ένα σχετικο άρθρο.http://www.cnet.com/8301-17918_1-57540240-85/screens-test-part-2-galaxy-note-2-vs-apple-iphone-5/ Οι διαφορες ειναι μικρες και το μεγεθος του Note προσφέρει τοσα πολλα που οποιαδηποτε σύγκριση γέρνει υπερ του Samsung. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 παιδες καλησπερα! να ρωτησω λιγο κατι? χθες βαλαμε στο note 1 νεα ανεπισημη JB η οποια επαναφερει το text wrapping στο note οπως ακριβως ηταν στο samsung galaxy 1! δηλαδη ζουμαρεις και αν κανεις διπλο ταμπ το κειμενο προσαρμοζεται στην οθονη!(οπως στον οπερα!!!) μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα! αυτο τελικα συμβαινει στο note2 η οχι? γιατι με μπερδεψε τωρα λιγο αυτο το θεμα παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Μιλαμε για ενα κινητο 5.5 ιντσες..αν του βαλεις γυαλι μαλλον συντομα θα εχεις ενα σπασμενο κινητο.. Δεν νομίζω. Όπως προστατεύει το μπροστά το περιμετρικο πλαίσιο θα προστατευε και το πίσω. Σιγά το κόστος. 10-20€ θα έβρισκες στο ebay. Οσο και για το καπάκι που έχει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospapanelo Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ρε παιδιά έχω φαγωθεί να το δω από κοντά!!Το έχει κανένας που να μένει Πάτρα??? φιλε μου πηγενε στο παμπλικ στην ερμου το εχουν Παράθεση note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Δεν νομίζω. Όπως προστατεύει το μπροστά το περιμετρικο πλαίσιο θα προστατευε και το πίσω. Σιγά το κόστος. 10-20€ θα έβρισκες στο ebay. Οσο και για το καπάκι που έχει τώρα. Ρε παιδια γυαλι δεν βαζουν για να μην εχεις κινητο 1 κιλου.. Φαντασου iphone με 5,5 ιντσες οθόνη με γυαλι μπρος πισω.. Θα νομιζεις οτι κουβαλας πετρα, οχι κινητο.. Γι αυτο ακομα και στο 5αρι βγαλανε απο πισω το γυαλι κ εβαλαν αλουμινιο.. λογο βαρους γινονται ολα, και επισης αν ειχες γυαλι πισω, πως θα εβγαζες microSD και την μπαταρια? ενω ετσι τσακ μπαμ δεν σε νοιαζει τιποτα, απλα βγαζεις το πλαστικο, αλλαξες μπαταρια, κ ελειξε... Πολυ πιο δυσκολο να ειχε αποσπομενη μπαταρια αν ειχε κατι αλλο εκτος απο πλαστικο πισω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Eγώ προερχόμενος από τα galaxy s και sii, το note ii μου μοιάζει ποιοτικότατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ρε παιδια γυαλι δεν βαζουν για να μην εχεις κινητο 1 κιλου.. Φαντασου iphone με 5,5 ιντσες οθόνη με γυαλι μπρος πισω.. Θα νομιζεις οτι κουβαλας πετρα, οχι κινητο.. Γι αυτο ακομα και στο 5αρι βγαλανε απο πισω το γυαλι κ εβαλαν αλουμινιο.. λογο βαρους γινονται ολα, και επισης αν ειχες γυαλι πισω, πως θα εβγαζες microSD και την μπαταρια? ενω ετσι τσακ μπαμ δεν σε νοιαζει τιποτα, απλα βγαζεις το πλαστικο, αλλαξες μπαταρια, κ ελειξε... Πολυ πιο δυσκολο να ειχε αποσπομενη μπαταρια αν ειχε κατι αλλο εκτος απο πλαστικο πισω.. Δεν νομίζω να είναι τόσο βαρύ το gorilla. Όλα γίνονται. Μπορούσε το κούμπωμα να ήταν προς τη μέση της συσκευής. Anyway, να είχαμε να λέγαμε. Εγώ είμαι ευχαριστημενος με το κινητό σε όλα και δεν με ενοχλεί η αηδιαστικη glossy επίστρωση γιατί βάζω πάντα θήκη :) Eγώ προερχόμενος από τα galaxy s και sii, το note ii μου μοιάζει ποιοτικότατο. Καλά το s έχει πλαστικό και όχι polycarbonate. Κάνει μπαμ η διαφορά με αυτό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Δεν νομίζω να είναι τόσο βαρύ το gorilla. Όλα γίνονται. Μπορούσε το κούμπωμα να ήταν προς τη μέση της συσκευής. Anyway, να είχαμε να λέγαμε. Εγώ είμαι ευχαριστημενος με το κινητό σε όλα και δεν με ενοχλεί η αηδιαστικη glossy επίστρωση γιατί βάζω πάντα θήκη :) Καλά το s έχει πλαστικό και όχι polycarbonate. Κάνει μπαμ η διαφορά με αυτό ;) :D:D:D oh yeah.. Μια χαρα ειναι παντος κ ετσι νομιζω, τι να κανουμε, αλλοι δινουν βαση στην ποιοτητα αλλα απο software ειναι gtp.. και αλλοι δινουν super software με λιγο χειροτερη κατασκευη.. Κλαιν μαιν.. Η συσκευη ηρθε απο αλλο κοσμο απ οτι φενεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolai92 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Kαλησπερα παιδια...εχω ενα θεμα με το νοτε 2. εκανα ολα οσα χριεαζοταν αναλυτικα για ροοτ. μετα το ροοτ ολα για flash omega v6 και μεχρι εδω ολα καλα. Μετα φλασαρα το motomoto00,οταν τελειωσε πατησα reboot system now και ελεγε πανω πανω "the device may boot stock recovery on boot. Fix? [36%] δεν εδωσα σημασια και πατησα την επιλογη που ειχε "exit cwm flash recovery" (kαπως ετσι εγραφε) ανοιξε κανονικα το κινητο! μετα περασα chainfire3D,μολις ολοκληρωθηκε εκανε reboot αλλα βγαζει τo stock logo (samsung n7100) και δεν μπουταρει....help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Εννοω οτι απλουστατα δε θα επρεπε να ειχε αφαιρουμενο καπακι. Δεν παει σε αυτη τη συσκευη κατι τετοιο, ειναι fail. Αλλα οι κορεατες τραβανε το δρομο τους. Smart phone χωρίς ν αλλάζει η μπαταρία?Αυτό κ αν είναι fail.Εγώ πρώτα παραγγέλνω δεύτερη μπαταρία κ φορτιστή κ μετά το κινητό.Χώρια που όταν πέφτει το κινητό εκτονώνεται η πτώση σε αντίθεση με τηλέφωνα τύπου iphone που σκάνε σαν τούβλα κάτω. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαν να έχουν την μπαταρία ένα με το καπάκι κ να σου δίνει την εντύπωση του (σίγουρα πιο όμορφου) ενιαίου σώματος αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 OK, γούστα είναι αυτά ...εννοείται ....αλλά.... Δεν μπορώ να διαβάζω για "ψεύτικο" πίσω καπάκι ρε παιδιά. Όταν το βγάζεις και το κρατάς στο χέρι είναι μια φλύδα, αλλα το θέμα είναι ότι όταν είναι κουμπωμένο στο κινητό γίνεται ένα με την συσκευή και αυτομάτως και κάτι που δεν λυγάει, δεν πατιέται δεν ...δεν δεν... Εγώ τον συνδυασμό υλικού και εφαρμογής σε σχέση με το μηδενικό βάρος το βρίσκω σχεδιαστικό επίτευγμα (καλά όχι κάτι αποκλειστικό...γενικά μιλάω) και όχι κάτι αρνητικό. To 99% με το που βάλει την sim και την micro SD δεν πρόκειται να το ξαναβγάλει, άντε 1-2 φορές το χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Για δειτε αυτο.http://www.amazon.de/dp/B00A21A58Y/?smid=A3CJ7XH8N58PQ7 Το περι ου ο λογος κινητο,ειναι branded της DT; Και τελικα,αξιζει τον κοπο,ή τσαμπα τα λεφτα,αφου δεν προκειται να μπει ποτέ LTE στην Ελλαδα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλημερα παιδες, Εχω μπει σε αναζητηση συσκευης και μια απο αυτες ειναι το note 2. Το προβλημα ειναι οτι θελω μεγαλη οθονη και το muktiview ειναι κατι το οποιο επισης αναζητω/θα ηθελα. Ομως το note 2 ειναι τεραστιο.και θα ηθελα να ρωτησω οσους το εχουν, στη καθημερινότητα σας, σας εξυπηρετεί η το.μεγεθος τελικα ειναι αποτρεπτικο; Να σημειωσω οτι εχω μικρα δακτυλα και συνεπωε θα ειναι σθγουρα μειον και οι αναγκη χρησης 2 χεριων σχεδον επιτακτικη. Στη μεταφορα, σε τσεπες του τζιν χωραει η ουτε για συζητηση; Καθως δεν εχω μαζι μου ποτε τσαντακι ή κατι παρομοιο Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) Καλημερα παιδες, Εχω μπει σε αναζητηση συσκευης και μια απο αυτες ειναι το note 2. Το προβλημα ειναι οτι θελω μεγαλη οθονη και το muktiview ειναι κατι το οποιο επισης αναζητω/θα ηθελα. Ομως το note 2 ειναι τεραστιο.και θα ηθελα να ρωτησω οσους το εχουν, στη καθημερινότητα σας, σας εξυπηρετεί η το.μεγεθος τελικα ειναι αποτρεπτικο; Να σημειωσω οτι εχω μικρα δακτυλα και συνεπωε θα ειναι σθγουρα μειον και οι αναγκη χρησης 2 χεριων σχεδον επιτακτικη. Στη μεταφορα, σε τσεπες του τζιν χωραει η ουτε για συζητηση; Καθως δεν εχω μαζι μου ποτε τσαντακι ή κατι παρομοιο Παροτι δεν το εχω το Note (ακομα) εχοντας διαβασει καμια κατοσταρα απο τις σελιδες του νηματος θα σου μεταφερω αυτο που θα σου πουν (σωστα) οι κατοχοι του. Το αν εξυπηρετει το μεγεθος ειναι υποκειμενικο. Κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει για κατι που στο τελος της ημερας θα πρεπει να το κρινεις εσυ. Καποιοι θα σου πουν οτι σοκαριστηκαν στην αρχη απο το μεγεθος του(περισσοτερο εκεινοι που δεν ειχαν το Note 1 και το S3 πριν) και ολοι θα σου πουν οτι το συνηθισαν μετα απο ελαχιστες μερες. Επισης δεν προοριζεται για μεταφορα σε τσεπες(εκτος και αν ειναι εσωτερικη σακακιου). Προσοχη! Δεν λεω οτι δεν χωραει. Λεω οτι δεν προοριζεται, δηλαδη δεν ειναι πρακτικο. Να πω και εγω τη γνωμη μου. Το ειδα στο Public, ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ απο το μεγεθος! Αλλα το δουλεψα λιγο, ειδα τα βιντεο για οοοολες αυτες τις δυνατοτητες και τελευταιο αλλα σημαντικοτερο: Δεν εχω ξαναδει νημα για κανενα κινητο σε κανενα φορουμ οπου οι κατοχοι ενος κινητου, και ιδιαιτερα ενος επαγγελματικου, οι περισσοτεροι εκ των οποιων εχουν τεραστια εμπειρια σε κινητα να ειναι ΤΟΣΟ απολυτοι και ΤΟΣΟ ενθουσιασμενοι με μια συσκευη.Κατι λεει αυτο.... Αυτα εμενα με επεισαν οτι τα λεφτα μου θα πιασουν τοπο! Edited November 10, 2012 by BlackRed_7 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλημερα παιδες, Εχω μπει σε αναζητηση συσκευης και μια απο αυτες ειναι το note 2. Το προβλημα ειναι οτι θελω μεγαλη οθονη και το muktiview ειναι κατι το οποιο επισης αναζητω/θα ηθελα. Ομως το note 2 ειναι τεραστιο.και θα ηθελα να ρωτησω οσους το εχουν, στη καθημερινότητα σας, σας εξυπηρετεί η το.μεγεθος τελικα ειναι αποτρεπτικο; Να σημειωσω οτι εχω μικρα δακτυλα και συνεπωε θα ειναι σθγουρα μειον και οι αναγκη χρησης 2 χεριων σχεδον επιτακτικη. Στη μεταφορα, σε τσεπες του τζιν χωραει η ουτε για συζητηση; Καθως δεν εχω μαζι μου ποτε τσαντακι ή κατι παρομοιο Μετά από περίπου ένα μήνα χρήσης θα σου πω τα εξής:η φορητότητα δεν είναι το δυνατό σημείο του.Σίγουρα θα κάνεις παραχωρήσεις και κάποιες στιγμές θα σε ζορίσει.Όμως όταν αποφασίζει κάποιος να στραφεί στην αγορά του, αυτό είναι το τελευταίο που πρέπει να σκέφτεται.Αν το Νote ήταν μικρότερο δεν θα ήταν Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi_ Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Κατεβασε την εφαρμογη My Backup στο SGS2. Παρε backup του Lexico. Με το My Files πηγαινε στον φακελο rerware και βρες το apk της εφαρμογης. Πεταξε το σε εναν οποιονδηποτε φακελο του Note. Με το My Files πηγαινε στο φακελο και πατα πανω στο αρχειο. Profit :) Πέτρο καλημέρα, δεν βρίσκω το note στο SGS2 και μετά οταν τ ακανω όλα αυτά πως θα μεταφέρω το lexico στο note2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Πέτρο καλημέρα, δεν βρίσκω το note στο SGS2 και μετά οταν τ ακανω όλα αυτά πως θα μεταφέρω το lexico στο note2; Καλημερα :) Θα συνδεσεις τη συσκευη σου στον υπολογιστη και θα μεταφερεις το lexico οπως θα μετεφερες μια φωτογραφια ή ενα ringtone λ.χ. Δεν καταλαβα τι εννοεις "δεν βρισκω το note στο SGS2".. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi_ Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Κατάλαβα, ενοούσες να μεταφερω το apk του lexico στο note2, το έκανα με μπλου τουθ. τωρα το αρχείο profit που θα το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Κατάλαβα, ενοούσες να μεταφερω το apk του lexico στο note2, το έκανα με μπλου τουθ. τωρα το αρχείο profit που θα το βρω; Aγνοησε το profit. Σημαινει πως αν κανεις τα βηματα που σου ειπα θα λειτουργησουν ολα καλα και θα εχεις κερδοs :D Τωρα βρες το apk και πατα πανω του. Oh crap we are offtopic, στειλε μου ΠΜ αν κολλησεις καπου. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Φιλικά Γιώργο,όπως βλέπω στην υπογραφή σου τα λες θαυμάσια!! Το note2 είναι το απόλυτο μηχάνημα σήμερα. Απλά να συμπληρώσω για το φίλο μας που ρωτά,να δει και την παράμετρο, πώς θα νιώσει όταν ο πρώτος ενθουσιασμός περάσει. Εκεί θα δει,με το πέρασμα του χρόνου,πόσο θα τον βολέψει το μέγεθος και,φυσικά, κατά πόσο του χρησιμεύει σαν εργαλείο προσωπικά και στη δουλειά του. Μετά από περίπου ένα μήνα χρήσης θα σου πω τα εξής:η φορητότητα δεν είναι το δυνατό σημείο του.Σίγουρα θα κάνεις παραχωρήσεις και κάποιες στιγμές θα σε ζορίσει.Όμως όταν αποφασίζει κάποιος να στραφεί στην αγορά του, αυτό είναι το τελευταίο που πρέπει να σκέφτεται.Αν το Νote ήταν μικρότερο δεν θα ήταν Note. Συμφωνω απολυτα costsa και σωστα παρατηρεις το θεμα του αρχικου ενθουσιασμου. Τα παντα ειναι θεμα ισορροπιων. Ο καθενας μας (οσοι δεν εχουμε αγορασει την συσκευη) θα πρεπει να αποφασισει αν αξιζει για ενα τετοιο εργαλειο με τοσες δυνατοτητες να κανει τις παραχωρησεις στις οποιες αναφερεται ο thakost για το θεμα της φορητοτητας. Για μενα αξιζει αλλα καθενας απο μας εχει διαφορετικες αναγκες και απαιτησεις απο τη συσκευη του. Προσωπικα κραταω την τελευταια προταση του thakost. Τα λεει ολα;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi_ Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Aγνοησε το profit. Σημαινει πως αν κανεις τα βηματα που σου ειπα θα λειτουργησουν ολα καλα και θα εχεις κερδοs :D Τωρα βρες το apk και πατα πανω του. Oh crap we are offtopic, στειλε μου ΠΜ αν κολλησεις καπου. το εκανα λειτουργεί τέλεια σε ευχαριστω.Κατά τον ίδιο τρόπο θα μεταφέρω οποιαδήποτε αλλη εφαρμογή μεταφέρωντας το apk της αφο υκάνω μπακαπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 το εκανα λειτουργεί τέλεια σε ευχαριστω.Κατά τον ίδιο τρόπο θα μεταφέρω οποιαδήποτε αλλη εφαρμογή μεταφέρωντας το apk της αφο υκάνω μπακαπ; Good :D Nαι, αν θελεις να περασεις καποια εφαρμογη που δεν ειναι στο Play. Αν υπαρχει, την κατεβαζεις απο το play και τελειωσες. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi_ Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Good :D Nαι, αν θελεις να περασεις καποια εφαρμογη που δεν ειναι στο Play. Αν υπαρχει, την κατεβαζεις απο το play και τελειωσες.[/QU Σε ευχαριστώ για όλα, είχα πολλές εφαρμογές στο s2 και τώρα μπο΄ρω να τις μεταφέρω στο note2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Σχετικα με το μεγεθος..πολλοι απο εμας οταν κυκλοφορησε το νοτε 1 το αγορασαμε και το πουλησαμε 2 και 3 φορες..ο λογος; Δεν μπορεσαμε να συνηθισουμε στις διαστασεις..και τοτε τα κινητα ηταν αντε το πολυ 4.3 ιντσες.. Ελα ομως που μετα οτι και αν επαιρνες σου φαινοταν λιγο..οποτε ξαναγυριζαμε 2 και 3 φορες..και φαντασου πως το μονο σημαντικο πλεονεκτημα που ειχε ηταν η οθονη και σε ολα τα αλλα καπου επασχε..ετουτο το 2 ομως..κοιτα με τι ασχολουμαστε για να του βρουμε κανα κουσουρι με το ζορι..once you go note you dont go back Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Εγώ πάντως προερχόμενος από σ3 σχετικά με το μέγεθος , το βάζω ακριβώς στις ίδιες τσέπες, δεν άλλαξα καμία συνήθειά μου. Πάντα είχα μια τσέπη αποκλειστικά για το κινητό μου , μιας και δεν χρησιμοποιώ θήκες ποτέ, για να αποφύγω γρατσουνιές. Το νοτε1 το είχα δει πολλές φορές από κοντά αλλά ποτέ δεν το αγόρασα. Ήταν και είναι υπερβολή, σε πλάτος. Με το νοτε2 οριακά μπορώ να γράφω με το ένα χέρι ( Swype ) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts