Myoxygen Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μια και το αναφέρεται, πως απενεργοποιώ το svoice; εχω δει τελευταία διαφορά στην μπαταρία. Έχει ιδέα κάποιος τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μια και το αναφέρεται, πως απενεργοποιώ το svoice; εχω δει τελευταία διαφορά στην μπαταρία. Έχει ιδέα κάποιος τι μπορώ να κάνω; Εισαι root? Αν ναι τοτε με titanium backup κανεις freeze την εφαρμογη. Αν οχι, λογικα απο settings-applications manager πηγαινε στο tab All βρες το Svoice πατα επανω του και πατα το κουμπακι Disable Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 ΟΚ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Οι έχοντες το λευκό έχετε παρατηρήσει το φαινόμενο light leak ή blead από τα πλήκτρα και το notification led στην οθόνη ιδιαιτέρα σε χαμηλό φωτισμό; Όχι, δεν έχω ούτε εγώ κανένα θέμα στο λευκό. Σίγουρα έχει bleed γύρο από τα κουμπιά, όχι όμως στην στην οθόνη. Το νόημα φίλε είναι οτι καλό είναι να ζυγίζουμε τις λέξεις μας πριν γράψουμε κάτι, ήμουν σαφής σε όσα έγραψα και σου έκανα και επεξήγηση. Ξαναλέω λοιπόν οτι επειδή νόμιζες οτι αναφέρομαι στο χ ενω αναφερόμουν ξεκάθαρα στο y θα έπρεπε να το διευκρινίσεις και όχι να γράψεις "καμία σχέση" λες και δεν ξέρει ο άλλος για τι πράγμα μιλάει. Ο γραπτός λόγος παρεξηγιέται και λίγη ευγένεια παραπάνω σίγουρα δε βλάπτει.. Το θέμα τελιώνει εδώ για να μην το κουράζουμε άλλο.. Γιάννης Οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μια ερώτηση (αν και νωρίς ακόμη) τώρα που θα βγάλει η google σε λίγο καιρό την 4.2 θα την πάρει και επίσημα το Note 2; Γνωρίζει κάποιος;:) Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μια ερώτηση (αν και νωρίς ακόμη) τώρα που θα βγάλει η google σε λίγο καιρό την 4.2 θα την πάρει και επίσημα το Note 2; Γνωρίζει κάποιος;:) Μετά τα Nexus είναι το πρώτο υποψήφιο λογικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Παιδια το αρχειο για τις επαφες για τη μπαρα ποιο ειναι ?εχω την omega εχει κ ελληνικη μπαρα αλλα σκεφτομουν να την τροποποιησω να βαλλω μονο ελληνικα...ξερει κανεις ποια ειναι? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Παιδια το αρχειο για τις επαφες για τη μπαρα ποιο ειναι ?εχω την omega εχει κ ελληνικη μπαρα αλλα σκεφτομουν να την τροποποιησω να βαλλω μονο ελληνικα...ξερει κανεις ποια ειναι? seccontacts.apk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Παιδιά δυο ερωτήματα μιας και ομολογώ έχω μπει σε σκέψεις , 1) η κατάσταση με το μέγεθος παλεύετε ? είδα σήμερα από κοντά το note 1 k m φάνηκε τεράστιο πάντα και σε σχέση με το hox p έχω . 2) στο galaxy σ2 υπήρχε ένα γνωστό θεματάκι όπου αν σύνδεες ακουστικά είχε τρομερό πρόβλημα καθώς ο συνομιλητής ακουγόταν πολύ χαμηλά ακόμα και το είχες ρυθμισμένο τέρμα , αυτό λύθηκε η ισχύει ακόμα ???? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Παιδιά δυο ερωτήματα μιας και ομολογώ έχω μπει σε σκέψεις , 1) η κατάσταση με το μέγεθος παλεύετε ? είδα σήμερα από κοντά το note 1 k m φάνηκε τεράστιο πάντα και σε σχέση με το hox p έχω . 2) στο galaxy σ2 υπήρχε ένα γνωστό θεματάκι όπου αν σύνδεες ακουστικά είχε τρομερό πρόβλημα καθώς ο συνομιλητής ακουγόταν πολύ χαμηλά ακόμα και το είχες ρυθμισμένο τέρμα , αυτό λύθηκε η ισχύει ακόμα ???? 1)Εντελώς υποκειμενικό.Αυτό μπορείς μόνο εσύ να το απαντήσεις.Όσοι το έχουμε εδω θα πούμε ότι το έχουμε βολευτεί. 2)Μια χαρά ακούγεται ο συνομιλητής. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 seccontacts.apk Χωρις root μπορω να το περάσω; Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Χωρις root μπορω να το περάσω; Όχι.Χρειάζεται δικαιώματα superuser (root) μιας και η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στο σύστημα της συσκευης. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Χωρις root μπορω να το περάσω; Out of the box γαλλική ρόμ μια χαρά ελληνικά έχει στο πενακι,γιατί κατα τα λοιπά όλες οι rom έχουν υποστήριξη ελληνικών.Παιδια το Odin δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.Και κάτι ακόμα,το παίρνεις με ελληνικά και μετά αναβεις κερί στην Παναγία ποτέ θα σου έρθει το update @lamdami Οχι Μονόδρομος δηλαδή... Με Odin Προτείνεται? Omega Rom ή Rout-αρισμένη Γαλλική? Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Out of the box γαλλική ρόμ μια χαρά ελληνικά έχει στο πενακι,γιατί κατα τα λοιπά όλες οι rom έχουν υποστήριξη ελληνικών.Παιδια το Odin δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.Και κάτι ακόμα,το παίρνεις με ελληνικά και μετά αναβεις κερί στην Παναγία ποτέ θα σου έρθει το update Αργύρη να σε ρωτήσω, η γαλλική ROM υποστηρίζει κανονικά αποστολή ελληνικών SMS με 160 χαρακτήρες; Αυτό που λες με τα updates είναι πράγματι ανησυχητικό... Είναι ένας σοβαρός λόγος υπέρ της γαλλικής... Πάντως ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω αυτό με τις localized ROMs... Τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν μία και μοναδική ROM που να ισχύει για όλο τον κόσμο (όπως στο iOS); Τέλος πάντων, δεν πειράζει, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μονόδρομος δηλαδή... Με Odin Προτείνεται? Omega Rom ή Rout-αρισμένη Γαλλική? Προσωπικα εχω ρουταρισμενη γαλλικη για να αφαιρεσω καποιες εφαρμογες και να παγωσω καποιες αλλες (πχ svoice) και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Αργύρη να σε ρωτήσω, η γαλλική ROM υποστηρίζει κανονικά αποστολή ελληνικών SMS με 160 χαρακτήρες; Αυτό που λες με τα updates είναι πράγματι ανησυχητικό... Είναι ένας σοβαρός λόγος υπέρ της γαλλικής... Πάντως ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω αυτό με τις localized ROMs... Τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν μία και μοναδική ROM που να ισχύει για όλο τον κόσμο (όπως στο iOS); Τέλος πάντων, δεν πειράζει, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα... Ακομα και γαλλικη αν βαλεις αν στα settings της μαμας εφαρμογης για sms βαλεις στο input method GSM alphabet τοτε γραφεις με κεφαλαια ελληνικα 160 χαρακτηρες.Αν επιλεξεις automatic πας στους 70.Για να σε απογοητευσω το αυτο ισχυει και για την ελληνικη ρομ ;) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Για 160 χαρακτήρες θα βάλεις handcent sms που υποστηρίζει πλήρως τους 160 χαρακτήρες για τα ελληνικά. Μπήκα στο site του και το είδα. Φαίνεται καλό και προσεγμένο. Ακομα και γαλλικη αν βαλεις αν στα settings της μαμας εφαρμογης για sms βαλεις στο input method GSM alphabet τοτε γραφεις με κεφαλαια ελληνικα 160 χαρακτηρες.Αν επιλεξεις automatic πας στους 70.Για να σε απογοητευσω το αυτο ισχυει και για την ελληνικη ρομ ;) Όχι, δεν με απογοητεύεις καθόλου, ίσα ίσα, χαίρομαι που υπάρχει ρύθμιση και έτσι όλα είναι OK! Επειδή έχω περάσει χρόνια με Windows Mobile και έχω φάει στη μάπα πολλά προβλήματα με ξένες ROMs και πατέντες για να τις κάνουμε να δουλέψουν σωστά με τα ελληνικά, γι' αυτό ρωτάω λεπτομέρειες, γιατί δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ψάχνω από δω κι από κει για να κάνω τη συσκευή μου να δουλεύει σωστά. Με βάση τα όσα έχετε πει μέχρι τώρα η γαλλική ROM είναι η καλύτερη επιλογή, με πλήρη υποστήριξη ελληνικών παντού (KB, πενάκι, SMS-160) και γρήγορα updates. Ευχαριστώ παιδιά! :up: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Δηλαδή εγώ που Φοραω αυτή από το Βιετνάμ η την σανγκαη τι να πω ρε παιδιά. Βασικά η τελευταία Wanam το firmware από κάπου εκεί κάτω πρέπει να είναι Καλησπέρα στην παρέα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 ρε παιδια μια ερωτηση που λογικα εχει απαντηθει αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη, το salecode τι ρολο παιζει διαβασα για ατομα που αγχωνόντε και για τροπους αλλαγης του... εγω που εχω γερμανικο ασ πουμε μπορει καπου παρακατω να εχω παρατραγουδα με κατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsias Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 πηρα την συσκευη και εχω παθει πλακα με τις δυνατοτητες της..πηγα και στο πλαισιο (mall) για θηκη και screen protectors αλλα τα παιδια εκει δεν ειχαν ιδεα για το note :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 ρε παιδια μια ερωτηση που λογικα εχει απαντηθει αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη, το salecode τι ρολο παιζει διαβασα για ατομα που αγχωνόντε και για τροπους αλλαγης του... εγω που εχω γερμανικο ασ πουμε μπορει καπου παρακατω να εχω παρατραγουδα με κατι???? Κανενα αγχος.Κανενα παρατραγουδο δεν θα εχεις.Το αντιθετο, εσυ που εχεις csc DBT μπορει να παρεις καποιο update πιο γρηγορα απο καποιον που αγχωθηκε και αλλαξε το csc σε EUR(ελληνικο) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μετά από 8 μέρες με το Note, συνεχίζω χωρίς root για πρώτη φορά στα χρονικά. Η συσκευή είναι άψογη, δεν απαιτεί καμιά παρέμβαση. Αντιθέτως αν κατεφεύγα σε κάποια custom θα ψαχνόμουν συνεχώς μήπως το ενα, μήπως το αλλο. Ενα tip για καλύτερες φωτογραφίες: χρησιμοποιείτε το HDR σε εξωτερικούς χώρους οταν υπάρχουν στο πλάνο έντονες αντιθέσεις στον φωτισμό. Βοηθά πολυ στο να μην εχουμε πολυ φωτεινά η πολυ σκοτεινά σημεία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Εγω παιδια δεν κρατηθηκα δευτερη μερα σημερα και το ρουταρα.. Ηθελα να βγαλω τις αηδιες της samsung που τρεχουν τσαμπα στο background και με ενοχλουσε ιδιαιτερα ο ηχος που δυναμωνει σιγα σιγα οταν σε καλουν. Κατα τ´αλλα η stock ειναι εξαιρετική!! Δεν το περιμενα ομολογω. Στο s3 ηθελε απαραιτητως ex dialer,εδω ειναι περιτος. Επισης κατι αλλο που μου εκανε φοβερη εντυπωση,ειναι οτι ασχοληθηκα αρκετουτσικα απο το μεσημερι και μετα και ακομα ειμαι στο 80% μπαταρια. Τρομερο,και ειναι η πρωτη φορτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μου κάνει κατι περίεργες καθυστερησεις στο s note. Έχει διαπιστώσει κάποιος κάτι ανάλογο; τι μπορώ να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) Αργύρη να σε ρωτήσω, η γαλλική ROM υποστηρίζει κανονικά αποστολή ελληνικών SMS με 160 χαρακτήρες; Αυτό που λες με τα updates είναι πράγματι ανησυχητικό... Είναι ένας σοβαρός λόγος υπέρ της γαλλικής... Πάντως ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω αυτό με τις localized ROMs... Τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν μία και μοναδική ROM που να ισχύει για όλο τον κόσμο (όπως στο iOS); Τέλος πάντων, δεν πειράζει, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα... Το μόνο θέμα που υπάρχει με οποιαδήποτε ευρωπαική rom είναι τo ευρετήριο των επαφών στο scrolling που δεν εχει ελληνική υποστήριξη.Οπότε ή πρέπει να σκρολάρεις(sic) ολόκληρη τη λίστα είτε πας απ' την αναζήτηση.Καθώς και το ios δεν ήταν ακριβές σ΄αυτή τη διαδικασία το έχω συνηθίσει δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Μου κάνει κατι περίεργες καθυστερησεις στο s note. Έχει διαπιστώσει κάποιος κάτι ανάλογο; τι μπορώ να κάνω. Είναι γεγονός,υπάρχει αξιοσημείωτο lag.Στην αρχή το πατούσα και δεύτερη φορά,τώρα απλώς περιμένω. Edited October 26, 2012 by thakost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Προσωπικα εχω ρουταρισμενη γαλλικη για να αφαιρεσω καποιες εφαρμογες και να παγωσω καποιες αλλες (πχ svoice) και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος Τα update επειτα με ota τα κανεις; χρειάζεται κάθε φορα root; Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts