Da_rudakos Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 παιδιά σόρρυ αλλά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο μπορεί κάποιος να ξαναποστάρει τις οδηγίες για την αλλαγή της rom και το λινκ με όλες τις rom??? επίσης αν την αλλάξω ουσιαστικά τι χάνω από την υποστήριξη της samsung???? Εδώ είσαι .. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784 Δεν χάνεις τίποτα γιατί ξαναβάζεις αυτή που είχες και δεν φαίνεται κάτι.. Διάβασε όλη τη σελίδα που σου έδωσα αργά και προσεχτικά και θα μάθεις ότι χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Εδώ είσαι .. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784 Δεν χάνεις τίποτα γιατί ξαναβάζεις αυτή που είχες και δεν φαίνεται κάτι.. Διάβασε όλη τη σελίδα που σου έδωσα αργά και προσεχτικά και θα μάθεις ότι χρειάζεται. ναι την διάβασα και επίσης βρήκα και αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1896696 απλά επειδή δεν κατάλαβα αυτά με το csc και τι θα φαίνεται μετά....και με την εγγύηση κανένα θέμα ε????επίσης αν μπρικάρει το κινητό υπάρχει δυνατότητα να κάνω restore??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 ναι την διάβασα και επίσης βρήκα και αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1896696 απλά επειδή δεν κατάλαβα αυτά με το csc και τι θα φαίνεται μετά....και με την εγγύηση κανένα θέμα ε????επίσης αν μπρικάρει το κινητό υπάρχει δυνατότητα να κάνω restore??? Το csc δείχνει ποιας χώρας είναι το firmware που φοράς. Αν λοιπόν το πήρες και φορούσε Ελληνικό firmwarε και χρειαστείς εγγύηση,θα πρέπει να το πας πίσω με Ελληνικό firmware. Δες το csc σου και βρες ποιας χωρας είναι το τηλέφωνο σου,ώστε να ξέρεις τι θα περάσεις αν χρειαστεί εγγύηση. Για να μπρικάρει το κινητό πρέπει να κάνεις "χοντράδες" με kernel κλπ,που δεν υπάρχει κανένας λόγος. Αν κάνεις αυτά τα απλά πραγματάκια δεν παίζει brick και ανα πάσα στιγμή μπορεις να κάνεις restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Παιδες απο θεμα κοστους ειναι καλυτερη η επιλογη των 16GΒ και απλα να κανω επεκταση με εξωτερικη καρτα? Ή καλυτερα να παω σε μεγαλυτερη χωρητικοτητα? Ποσοι το εχουν παρει με 16GB και ποσοι με παραπανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Παιδες απο θεμα κοστους ειναι καλυτερη η επιλογη των 16GΒ και απλα να κανω επεκταση με εξωτερικη καρτα? Ή καλυτερα να παω σε μεγαλυτερη χωρητικοτητα? Ποσοι το εχουν παρει με 16GB και ποσοι με παραπανω? Και να θες μεγαλύτερη από τα 16 αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει Στο μέλλον ελπίζω το κοντινό να έχει βγει. Αν και τα 16 μια χαρά είναι αφού υπάρχει και η external μέχρι τα 64. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Το csc δείχνει ποιας χώρας είναι το firmware που φοράς. Αν λοιπόν το πήρες και φορούσε Ελληνικό firmwarε και χρειαστείς εγγύηση,θα πρέπει να το πας πίσω με Ελληνικό firmware. Δες το csc σου και βρες ποιας χωρας είναι το τηλέφωνο σου,ώστε να ξέρεις τι θα περάσεις αν χρειαστεί εγγύηση. Για να μπρικάρει το κινητό πρέπει να κάνεις "χοντράδες" με kernel κλπ,που δεν υπάρχει κανένας λόγος. Αν κάνεις αυτά τα απλά πραγματάκια δεν παίζει brick και ανα πάσα στιγμή μπορεις να κάνεις restore. αυτό που πήρα από όσο κατάλαβα έχει γερμανική rom αλλά πως το βλέπω για να σιγουρευτώ??? επιπλέον πως να το κάνω γιατί αυτό που λέει η βίβλος δεν αναφέρει το odin ενώ στο xda το αναφέρει τέλος να περάσω ελληνική ή γαλλική rom???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Παιδες απο θεμα κοστους ειναι καλυτερη η επιλογη των 16GΒ και απλα να κανω επεκταση με εξωτερικη καρτα? Ή καλυτερα να παω σε μεγαλυτερη χωρητικοτητα? Ποσοι το εχουν παρει με 16GB και ποσοι με παραπανω? Οπως στα ειπε ο Νικόλας.Αν εχεις βεβαια διαθεση να βαλεις ολη τη συλλογη της gameloft τοτε περιμενε για τα 32gb.Ειναι καθαρα τί χρηση κανεις στο κινητο σου.Αν θες να ακους τα τραγουδια σου με μια εξωτερικη εισαι μια χαρα.Προσωπικα αρνουμαι να δω ακομα και ταινια σε 5.5 inches (για αυτο υπαρχει η τηλεοραση στο σπιτι και το ipad) οποτε για μενα 16Gb ειναι υπεραρκετα μαζι με την extsd 64gb αυτό που πήρα από όσο κατάλαβα έχει γερμανική rom αλλά πως το βλέπω για να σιγουρευτώ??? επιπλέον πως να το κάνω γιατί αυτό που λέει η βίβλος δεν αναφέρει το odin ενώ στο xda το αναφέρει τέλος να περάσω ελληνική ή γαλλική rom???? πηγαινε στον dialer και γραψε *#1234# , θα σου δωσει τρεις σειρες με αλφαριθμητικους χαρακτηρες, γραψε εδω το CSC (αν ειναι γερμανικο λογικα θα περιεχει μεσα το DBT) Δεν αναφερει Odin? Θα σε μαλωσω...αδιαβαστος :lol: "OFFICIAL FIRMWARES: ■Πως να περάσετε επίσημα Firmwares στο Galaxy Note II (Ο οδηγός είναι απο το Note I και ισχύει η ίδια διαδικασία.Το μόνο που αλλάζει ειναι η έκδοση PC Odin που μπορείτε να κατεβάσετε απο εδώ )" Edited October 23, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 πηγαινε στον dialer και γραψε *#1234# , θα σου δωσει τρεις σειρες με αλφαριθμητικους χαρακτηρες, γραψε εδω το CSC (αν ειναι γερμανικο λογικα θα περιεχει μεσα το DBT) Δεν αναφερει Odin? Θα σε μαλωσω...αδιαβαστος :lol: "OFFICIAL FIRMWARES: ■Πως να περάσετε επίσημα Firmwares στο Galaxy Note II (Ο οδηγός είναι απο το Note I και ισχύει η ίδια διαδικασία.Το μόνο που αλλάζει ειναι η έκδοση PC Odin που μπορείτε να κατεβάσετε απο εδώ )" ωραία....είδα ότι είναι γερμανικό και επίσης τον οδηγό που μου είπες....τι περνάμε όμως??? γαλλική ή ελληνική???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 ωραία....είδα ότι είναι γερμανικό και επίσης τον οδηγό που μου είπες....τι περνάμε όμως??? γαλλική ή ελληνική???? Προσωπικα εχω τη γαλλικη και ειμαι μια χαρα.Δεν εχω κανενα λογο να βαλω ελληνικη μιας και δεν προσφερει κατι παραπανω και σχεδον 99% η γαλλικη θα παρει πιο γρηγορα update απο οτι η ελληνικη.its up to you Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33092439&postcount=10618 οποτε ας ηρεμησουμε οι devs φαίνεται τελικα θα ασχοληθουν με τον echynos .... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που δεν είχα ανοιχτό το Skype σε αναμονή και n μπαταρία φαίνεται να τα πηγε πολύ καλύτερα. 'Εχει διαπιστώσει κανείς άλλος αυξημένη κατανάλωση λόγω της συγκεκριμένης εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N4pSt3R Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Όπως είπα και ποιο πρίν ήρθε σήμερα. Απλά τέλειο!!!Μετά την εμπειρία μου με το S3 δεν είναι ποιο μεγάλο αλλά ποιό μεγάλη επιφάνεια εργασίας και απόλαυσης!!! Είναι πολύ βολικό και μάλιστα με μεγαλύτερα τα κουμπιά του qwerty που με βόλεψαν περισσότερο!!! Το Stylus δουλεύει κανονικά και η έκδοση είναι η παρακάτω!!! CSC : N7100OXAALJ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N4pSt3R Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Haha καλό αυτό γιατί μου είπαν ότι θα είναι Γερμανικό!!! Θέλει λίγο να το συνηθήσεις το στυλό αλλά είναι μοναδική εμπειρία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 παιδες,να ρωτησω 2 πραματα, εχτες το αφησα να τελειωσει πρωτη φορα η μπαταρια,να κλεισει και το εβαλα γ φορτιση, τωρα 2η φορτιση να κανω το ιδιο η στο 10-15 να το βαλω? απο browser dolphin λετε καλυτερα? και τελος δεν υπαρχει τετοιο προβλημα με τη ραμ εδω ετσι? στο 1-1,2 δουλευει βαρια βαρια εμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Όπως είπα και ποιο πρίν ήρθε σήμερα. Απλά τέλειο!!!Μετά την εμπειρία μου με το S3 δεν είναι ποιο μεγάλο αλλά ποιό μεγάλη επιφάνεια εργασίας και απόλαυσης!!! Είναι πολύ βολικό και μάλιστα με μεγαλύτερα τα κουμπιά του qwerty που με βόλεψαν περισσότερο!!! Το Stylus δουλεύει κανονικά και η έκδοση είναι η παρακάτω!!! CSC : N7100OXAALJ1 Ποθεν εσχες φιλε μου;(Απο που το πηρες δηλαδη;) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που δεν είχα ανοιχτό το Skype σε αναμονή και n μπαταρία φαίνεται να τα πηγε πολύ καλύτερα. 'Εχει διαπιστώσει κανείς άλλος αυξημένη κατανάλωση λόγω της συγκεκριμένης εφαρμογής; ναι , και σε εμενα η καταναλωση με το skype ανοιχτο ειναι αρκετα μεγαλυτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 N7100OXAALJ1 και εγω αυτο εχω 0οο00ο0 δλδ και εγω γαλλικη εχω? μαλιστα..τι μαθαινει κανεις!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που δεν είχα ανοιχτό το Skype σε αναμονή και n μπαταρία φαίνεται να τα πηγε πολύ καλύτερα. 'Εχει διαπιστώσει κανείς άλλος αυξημένη κατανάλωση λόγω της συγκεκριμένης εφαρμογής; Θα έχεις καλύτερη άποψη αν δεις το γράφημα της μπαταρίας και την λίστα των εφαρμογών με το ποσοστό που έχει κατανάλωσει η κάθε μία.. Εκεί θα δεις ακριβώς πόσο κατανάλωσε το Skype σε ένα πλήρη κύκλο φόρτισης. Πάντως τρώει, το έχω παρατηρήσει παλιότερα, τώρα δεν το πολυ-δουλεύω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33092439&postcount=10618 οποτε ας ηρεμησουμε οι devs φαίνεται τελικα θα ασχοληθουν με τον echynos .... Το αντιθετο θα ελεγα αγαπητε.Μαυρο φιδι που μας εφαγε εμας τους pure lovers http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33166796 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N4pSt3R Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ποθεν εσχες φιλε μου;:p Απο που το πηρες δηλαδη; Από VNP φίλε και με άψογη εξυπηρέτηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Το αντιθετο θα ελεγα αγαπητε.Μαυρο φιδι που μας εφαγε εμας τους pure lovers http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33166796 Στον γραπτο λογο δεν μπορεις να το καταλάβεις αλλα ως pure lover και εγω ο τονος ηταν ειρωνικός Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Στον γραπτο λογο δεν μπορεις να το καταλάβεις αλλα ως pure lover και εγω ο τονος ηταν ειρωνικός Στεφανε θα στο πω με απλα λογια....καλα κρασια :( Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 το εξηγειτε πιο αναλυτικα για εμας που δεν τα καταλαβαινουμε αυταα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Στεφανε θα στο πω με απλα λογια....καλα κρασια :( Ησουν απολύτως κατανοητός αλλα παντα απο εσενα εξαρτάτε να το κρατησεις αγνο η οχι :) Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ρε παίδες βοηθήστε λίγο σας παρακαλώ.. Πως θα ξέρω χωρίς να ανοίξω μια συσκευή απο ποια χώρα είναι η προέλευση της. Και αν δεν εχω απόδειξη τι γινεται με την εγγυηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts