Jump to content

N4pSt3R

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About N4pSt3R

  • Ημ. Γέννησης 24/05/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

N4pSt3R's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παίζει με το SOD Να την πατήσω και να χάσω data???
  2. Χθές για 2ή φορά σε ένα τρίμηνο που το έχω, ενώ πατούσα το power button έδειχνε να είναι κλειστό.Δοκιμάζω να το ανοίξω αλλα τίποτα και αντιλήφθηκα ότι ήταν αναμένο γιατί δούλευαν οι ήχοι τις αφής. Μετά από δοκιμές με το power button τελικά άνοιξε για απλό ξεκλείδωμα και όχι από reboot. Έχει τύχει σε κανέναν?
  3. Όχι!Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα!Έχει μια εμφανή φωτινότητα γύρω γύρω αλλά δεν το λες και leak!!!
  4. Εγώ το έβαλα προχθές το βράδυ για να βγάλει την νύχτα και να δοκιμάσω την μπαταρία και ξέχασα να το βγάλω!!Νομίζω ότι με ενεργοποιημένει την επιλογή να κόβει και από την CPU ψιλοφρενάρει!!
  5. Χθες πρώτη μέρα δούλευε μια χαρά!Σήμερα πρωί μια χαρά και το απόγευμα βαρούσε ένα κινητό και ψάχναμε και ήταν το δικό μου :D Τώρα το έκανα ως ήχο κλήσης από τα αρχεία και όχι απο το μενού των ρυθμίσεων του ήχου!Θα δω!!
  6. Παίδες καλησπέρα! Ενώ έχω ένα τραγούδι από Zedge για ringtone και μου δείχνει ότι είναι αυτό επιλεγμένο το κινητό βαράει με τον μαμά ήχο κλήσης!
  7. Από VNP φίλε και με άψογη εξυπηρέτηση!!!
  8. Haha καλό αυτό γιατί μου είπαν ότι θα είναι Γερμανικό!!! Θέλει λίγο να το συνηθήσεις το στυλό αλλά είναι μοναδική εμπειρία!!!
  9. Όπως είπα και ποιο πρίν ήρθε σήμερα. Απλά τέλειο!!!Μετά την εμπειρία μου με το S3 δεν είναι ποιο μεγάλο αλλά ποιό μεγάλη επιφάνεια εργασίας και απόλαυσης!!! Είναι πολύ βολικό και μάλιστα με μεγαλύτερα τα κουμπιά του qwerty που με βόλεψαν περισσότερο!!! Το Stylus δουλεύει κανονικά και η έκδοση είναι η παρακάτω!!! CSC : N7100OXAALJ1
  10. Ευχαριστώ!!! Πρώτες αντυπώσεις είναι τέλειες!!!!Αν και μου είπαν ότι είναι Γερμανικό γράφει κανονικά με το στυλο!!!Τα υπόλοιπα το βράδυ να το ξεζουμίσω λίγο!!!
  11. Ήρθε και είναι Super!!! Μια βοήθεια γρήγορη πως φέυγει εκείνη η γραμμή με τις συνομέυσεις????
  12. Κατα λέξη μου είπε Ξέρετε ότι δεν θα έχετε Ελληνικά ε? Γιάτι λέω εγώ σας μακάκας??? Γιατί το τηλέφωνο είναι Ευρωπαικό!!! Ε και? Δεν έχει λέει και δεν θα μπορείτε να στείλετε μνμ με αυτό στα Ελληνικά! Ευχαριστώ!!! Τώρα ψάχνω να δω τι γίνετει με το ODIN που λέτε για να δω τι μπορώ να κάνω!!!To S3 το είχα μαμά!!!
  13. Τέλος πάντων ασε που ρώτησα απο που θα είναι και επέμενε ότι είναι Ευρωπαικό!!Τελικά πήρα από VNP και είναι Γερμανίκο!!!
  14. Ναι αλλά εμε΄να μου είπε οτι δεν θα μπορώ να γράψω Ελληνικά πουθενά!!
×
×
  • Create New...