Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αλλά θα είναι καλός; Όπως και να 'χει υπάρχουν λύσεις για όλα και δεν αγχώνομαι.

Για τις επαφές δεν είναι δύσκολο, κάνεις export ένα αρχείο .CSV απ' το Outlook και μετά import στο Gmail. Απλά πρέπει να βρω τα official fields που υποστηρίζει το Gmail έτσι ώστε φορμάρω το .CSV για να γίνει σωστά η μεταφορά. Piece of cake!

όπως έχω γράψει και πιο πάνω απο outlook σε Gmail μια φορά θα στήσεις τα πάντα (επαφες , Ημερολόγια ) και θα είσαι οκ για μια ζωή.

Εγώ έχω στο S2 τον στοκ και Firefox... ο firefox έχει adblock όπως στον σταθερό , χρονίζει με το Pc , και ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ που ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο stock.. παράδειγμα οι secure σελίδες του ΑΠΘ... o stock δεν κατεβάζει έγγραφα... ενώ ο Firefox τα κατεβάζει... ( χαχαχααχαχ με έσωσε σε ένα μαθημα που ήθελα να κατεβάσω λυμένες ασκήσεις στις εξετάσεις :P )

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το imei μου γραφει εναν αριθμο με πολλα ψηφια ομοια με αυτα στο κουτι και μετα γραφει /01...ξερει κανεις γιατι?
Samsung Galaxy S8 plus.....

Μάλλον είναι το γνωστό πρόβλημα με τον εξελληνισμό των λειτουργικών/εφαρμογών, όπου οι ελληνικές λέξεις είναι πολύ μεγαλύτερες σε μήκος απ' τις αγγλικές και αρκετές φορές δεν χωράνε στον διαθέσιμο χώρο...

Κακό αυτό. Δείχνει προχειροδουλειά στον εξελληνισμό. Είναι ένας απ' τους λόγους που ακόμα παραδέχομαι το Μήλο σε κάποιες τέτοιες λεπτομέρειες. Δύσκολο να συμβεί αυτό στο iOS... Δεν πειράζει, ίσως είναι ένας λόγος να έχω το UI στα αγγλικά, πράγμα που δεν με χαλάει ιδιαίτερα, αρκεί να μπορώ να έχω ταυτόχρονα πληκτρολόγιο, auto-correct και S-Pen στα ελληνικά.

Αν μπορούν και τα άλλα παιδιά να μας πουν αν το κάνει και σ' αυτούς.

Σε εμενα δεν βλεπω κατι

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

το imei μου γραφει εναν αριθμο με πολλα ψηφια ομοια με αυτα στο κουτι και μετα γραφει /01...ξερει κανεις γιατι?

Imei software version

http://folk.uio.no/runeheg/imei/

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Σε εμενα δεν βλεπω κατι

Καλό αυτό, αλλά και πάλι το κοφτό "Δεν υπάρχουν" φανερώνει ότι κάτι ακολουθεί που δεν φαίνεται... Μάλλον υπάρχει από κάτω και η λέξη "ειδοποιήσεις", η οποία σ' εσένα για κάποιον λόγο δεν φαίνεται καθόλου, αλλά στον φίλο παραπάνω φαίνεται ένα μικρό κομμάτι του πάνω μέρους της λέξης. Ίσως έχει να κάνει με το είδος/μέγεθος/πυκνότητα της γραμματοσειράς (αν αυτά ρυθμίζονται). Ή μπορεί στη δική σου ROM να το εντόπισαν και να αφαίρεσαν τη λέξη.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Καλό αυτό, αλλά και πάλι το κοφτό "Δεν υπάρχουν" φανερώνει ότι κάτι ακολουθεί που δεν φαίνεται... Μάλλον υπάρχει από κάτω και η λέξη "ειδοποιήσεις", η οποία σ' εσένα για κάποιον λόγο δεν φαίνεται καθόλου, αλλά στον φίλο παραπάνω φαίνεται ένα μικρό κομμάτι του πάνω μέρους της λέξης. Ίσως έχει να κάνει με το είδος/μέγεθος/πυκνότητα της γραμματοσειράς (αν αυτά ρυθμίζονται). Ή μπορεί στη δική σου ROM να το εντόπισαν και να αφαίρεσαν τη λέξη.

Ναι καλο θα ηταν να ξέραμε ποια ρομ εχει ο φιλος εγω παντως με την γαλλικη στοκ είμαι

καλησπέρα σε όλους....

ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ το τηλεφωνάκι αλλά σκέφτομαι λιγάκι το οικονομικό θέμα....

δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία του προηγούμενου....πόσο λέτε να πέσει μέχρι τα Χριστούγεννα?

Μήπως να περιμένω μέχρι τότε? Όχι οτι θα είναι εύκολο!!!

καμιά πρόβλεψη κανείς?

Ευχαριστώ πολύ

I beg to dream and differ from the hollow lies....

παιδια απο τα σκρουτζομαγαζα ποιο να εμπιστευθω για την αγορα του note?

Δεν ξέρω για τα σκρουτζομάγαζα-δεν έχω αγοράσει ποτέ-αλλά ο Νίκος(extreme mobile),έχει παρόμοιες τιμές και είναι εγγυημένος.

καλησπέρα σε όλους....

ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ το τηλεφωνάκι αλλά σκέφτομαι λιγάκι το οικονομικό θέμα....

δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία του προηγούμενου....πόσο λέτε να πέσει μέχρι τα Χριστούγεννα?

καμιά πρόβλεψη κανείς?

Ευχαριστώ πολύ

Οι συσκευές που είναι παραεισαγωγής ήδη έχουν μια πτώση από 25 εως 60 ευρώ.Φαντάζομαι ότι μέρι τα Χριστούγεννα θα κυμανθεί γύρω στα 590-600 ευρώ.

Edited by thakost

Σε εμενα δεν βλεπω κατι

Δεν στο βγάζει γιατί έχεις μεγάλη γραμματοσειρά. Εγώ την έχω μικρύνει...

Εχω μικρύνει την γραμματοσειρά μέσα απο το μενού και μου το δείχνει.

Ο φίλος μάλλον έχει την κανονική.

παιδιά να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση αν και είναι θέμα χρόνου-πτώση τιμής μέχρι να έρθω στην παρέα σας.Λοιπόν μπορεί κάποιος χρήστης του νοτε 2 αλλά και του 1 να μου πει το σήμα wifi στα ίδια σημεία πως είναι?όχι πόσες γραμμές δείχνει αλλά στην πραγματικότητα αν είναι καλύτερο το 2!!σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

παιδιά να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση αν και είναι θέμα χρόνου-πτώση τιμής μέχρι να έρθω στην παρέα σας.Λοιπόν μπορεί κάποιος χρήστης του νοτε 2 αλλά και του 1 να μου πει το σήμα wifi στα ίδια σημεία πως είναι?όχι πόσες γραμμές δείχνει αλλά στην πραγματικότητα αν είναι καλύτερο το 2!!σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Καλυτερο και πιο σταθερο το σημα στο 2 και σε σχεση με το note1 αλλα και μξε το s3...

Δοκιμασμένο απο εμένα σε δυο τρία σημεία που το σημα μου είναι χαλια με το note 2 είδα σταθερά καλύτερη διαφορά...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

καλησπέρα σε όλους....

καμιά πρόβλεψη κανείς?

Ευχαριστώ πολύ

Τα Χριστουγεννα θα παιζει στα 560 περιπου στη φθηνοτερη τιμη στο skroutz...

Εχω μικρύνει την γραμματοσειρά μέσα απο το μενού και μου το δείχνει.

Ο φίλος μάλλον έχει την κανονική.

Το μέγεθος της γραμματοσειράς είναι παιδιά... Υπάρχει ένα θέμα με την ελληνική γλώσσα που οι λέξεις/φράσεις είναι συνήθως μακρύτερες από τις αντίστοιχες αγγλικές. Το πρόβλημα υπάρχει και στο iOS, αλλά εκεί χρησιμοποιούν ρουτίνες που κάνουν trim τα διάφορα strings και βάζουν τελείες στο τέλος, π.χ. αν δεν χωράει το "Δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις" σου δείχνει "Δεν υπάρχουν ειδ..." Επειδή έχω ένα θέμα με αυτά τα αισθητικά ψεγάδια, με βλέπω να το γυρνάω σε αγγλικό UI.

Φιλικά, Κώστας

Εβαλα την πιο μικρη γραμματοσειρά και παλι δεν δείχνει κάτι

και σε 6 μηνες η τιμη του θα ειναι 500....ετσι ειναιθα πεφτει μεχρι να βγει το 3.
Samsung Galaxy S8 plus.....

Χαίρομαι που βλέπω να εμπλουτίζεται το thread με πολλές λεπτομέρειες καθημερινά σχετικά με τα ενδότερα του note 2.

Ενώ ήμουν στο παρα-τσακ να το πάρω τις πρώτες μέρες, τελικά έβαλα άλλη προτεραιότητα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Πλέον έχω βάλει στόχο να το πάρω όταν η τιμή πέσει κάτω από τα 600, και μάλλον είναι πολύ κοντά αυτή η μέρα (άσε που και η θήκη από το ebay έχει παραγγελθεί εδώ και 20 ημέρες και ακόμα έρχεται...).

Πλέον θέλω να το δω και από κοντά πριν το πάρω, και όπως φαίνεται θα μου δοθεί η δυνατότητα πολύ σύντομα (στο mall δεν πατάω, δεν το μπορώ με τίποτα). Αν κάποια απο τις γνωστές αλυσίδες (κινητής, ηλεκτρονικών) το φέρει και το πάρει το μάτι σας ενημερώστε παιδιά...

Όσο και να μικραίνω τη γραμματοσειρά δε μου δείχνει κάτι παραπάνω!! Πάντα η ίδια σωστή οθόνη χωρίς να δείχνει κάτι παραπάνω.

Μάλλον οι ROMs σας είναι διορθωμένες και πέταξαν έξω την έξτρα λέξη! :up:

Αρκετοί θα πουν γιατί ασχολούμαστε και ότι είναι λεπτομέρεια, αλλά εγώ προσωπικά μετράω πολύ τέτοιες λεπτομέρειες και θέλω το λειτουργικό να είναι άψογο και χωρίς κουτσουρεμένες λέξεις, άσχημα εικονίδια κτλ.

και σε 6 μηνες η τιμη του θα ειναι 500....ετσι ειναιθα πεφτει μεχρι να βγει το 3.

Ναι αλλά μετά θα θέλεις το Note III... :p

Η δική μου άποψη είναι να περιμένεις 1-2 μήνες μετά την ανακοίνωση, έτσι ώστε να ρολάρει λίγο η συσκευή στην αγορά, να βγουν τα όποια προβλήματα και ίσως πέσει και λίγο ή τιμή από την αρχική παρτίδα και μετά αγοράζεις. Έτσι θα χαρείς τη συσκευή για πολλούς μήνες πριν βγει ή επόμενη και αρχίσεις να ψήνεσαι. Αλλιώς θα περιμένεις μέχρι το Note III, όπου μετά θα ξαναπεριμένεις μέχρι το Note IV, ad infinitum!

Φιλικά, Κώστας

Καλυτερο και πιο σταθερο το σημα στο 2 και σε σχεση με το note1 αλλα και μξε το s3...

Δοκιμασμένο απο εμένα σε δυο τρία σημεία που το σημα μου είναι χαλια με το note 2 είδα σταθερά καλύτερη διαφορά...

Επιβεβαιωνω και εγώ. Έχω σταθερο σήμα στον όροφο, στα δωμάτια των παιδιών εκεί που με το 1 το εχανα συνέχεια. Το ρουτερ είναι στο ισόγειο.:)

Στο δικό μου με Helvetica S και "μικρό" το βγάζει.. με Helvetica S και "πολύ μικρό" δεν το βγάζει..

Τέεεεελος πάντων. Εχει τόσα καλά που δεν με νοιάζει :rolleyes:

Update :

Έπαιξα λίγο με γραμματοσειρές και μεγέθη και άλλες φορές το κρύβει άλλες το βγάζει ... :-)

Edited by qosmio

Στο δικό μου με Helvetica S και "μικρό" το βγάζει.. με Helvetica S και "πολύ μικρό" δεν το βγάζει..

Τέεεεελος πάντων. Εχει τόσα καλά που δεν με νοιάζει :rolleyes:

Update :

Έπαιξα λίγο με γραμματοσειρές και μεγέθη και άλλες φορές το κρύβει άλλες το βγάζει ... :-)

Φίλε qosmio, μάλλον οι λέξεις υπάρχουν και οι δύο σε όλους, απλά οι ρυθμίσεις της γραμματοσειράς καθορίζουν αν θα βγει ή δεύτερη ή όχι. Μικρό το κακό. Δες το σαν μια μικροσκοπική ελίτσα πάνω σε μια πανέμορφη κοπέλα... Και επειδή μου αρέσουν οι γεματούλες το Note II ταιριάζει απόλυτα! LOL! :lol:

Φιλικά, Κώστας

Εγώ έχω λιώσει σε reviews και συ-σωλήνες για το Νοτέλι... Το μηλόφωνο κάθεται στην άκρη μαραμένο και σβηστό. Κάπου κάπου ξυπνάει για να μου δείξει ότι είναι εκεί... Σαν να έχει καταλάβει τι πάω να κάνω και προσπαθεί, μάταια, να με μεταπείσει. :lol:

Καλή απόλαυση...

Εγω σήμερα το έκανα πρόβα σε κατάστημα να δώ αν χώρα στην τσέπη μου.

Παρόλο που φορουσα τζην με μικρο τσεπόν ηταν άνετο απλά στέκεται εκει που το βάζεις και το αισθάνεσαι μονο αν κάθεσαι. Σε κανονικό τζην κατεβαίνει πιο χαμηλα και σου επιτρέπει να κάτσεις.

Ειναι εντυπωσιακό και δείχνει ποιοτικο. Αν ξεπεράσω το θέμα να το βάζω στο αυτί :D μου, τον Μάιο θα ειναι μάλλον η πιθανότερη επιλογη μου.

Θα εχει πέσει στα 500 ευρω και θα μπορω να το βρω μεταχειρισμένο 400€

Το σίγουρο ειναι οτι δεν πρόκειται να πάω εκείνη την εποχη στο S4.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σε stock browser δεν μπορω να μπω στο insomnia. Φορτώνει την αρχική σελίδα και μετά κλείνει ο browser. Με τον chrome μπαίνει κανονικά όμως. Δεν έχω "πειράξει" καθόλου το κινητό, γιατί συμβαίνει;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)