stamstam13 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ναι , μπορείς να πάρεις από το amazon.de με εταιρικό αφμ. Εγώ επειδή δεν ξέρω Γερμανικά έκανα την διαδικασία για να περάσω το εταιρικό αφμ μου στο amazon.co.uk και μερικές ώρες αργότερα φαινόταν κανονικά και στο amazon.de Δυστυχώς δεν θυμάμαι κατά βήμα την διαδικασία, αλλά με λίγο ψάξιμο το βρίσκεις , δεν ήταν κάτι δύσκολο. Οντόπικ , Δεν βλέπω σημαντικές διαφορές στην κάμερα σε σχέση με το NOTE , ίσως μάλιστα να είναι και λίγο πιο πάνω το πρώτο. Τουλάχιστον έτσι λένε σε αυτό το συγκριτικό Αν ισχυει οντως αυτο και η καμερα ειναι λιγο χειροτερη απο του πρωτου Νοτε, το θεωρω μεγαλο φαουλ. Οσο καλη και αν ειναι η καμερα του πρωτου νοτε δεν ειναι δυνατον να μν την αναβαθμιζεις σε ενα καινουριο μοντελο 600+ ευρω. Οσο ερωτευμενος και αν ειμαι με αυτα τα κινητα :) δεν θα παψω να ζηταω το κατι παραπανω σαν καταναλωτης που ξερει τι αγοραζει. Αλλιως θα καταληξουμε ολοι να κοιμομαστε εξω απο κανα καταστημα για να παρουμε το καινουριο iphone απλα επειδη ειναι καινουριο. Αυτα... :) Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλημερα το Note 2 δεν περνει κανονικη sim?? Πρωτη φορα το ακουω αυτο.. Τις κανανε σαν του iPhone? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Καλημερα το Note 2 δεν περνει κανονικη sim?? Πρωτη φορα το ακουω αυτο.. Τις κανανε σαν του iPhone? Τα iPhone πλέον θα παίρνουν nano sim (στο 5αρι)! Ναι παίρνει micro sim που αν πας σε κάποιο κατάστημα στην κόβουν.. Και το s3 micro sim παιρνει Stamstam13 συμφωνώ απόλυτα και έτσι πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα. Το note είχε εξαιρετική κάμερα και δεν την είδα στο s3 και δεν είμαι σίγουρος ότι θα την δω στο note2. Το καλό είναι ότι τράβα flawless video αλλά και πάλι θα την δούμε στην πράξη ;) Edited September 30, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλημερα το Note 2 δεν περνει κανονικη sim?? Πρωτη φορα το ακουω αυτο.. Τις κανανε σαν του iPhone? Το new iPhone παίρνει ακόμα πιο μικρές nano...το Νοτε 2 παίρνει τις ίδιες με το s3 micro sim... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Στο κενο ασφαλειας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344979 δειχνει οτι εχει ηδη το fix η μαμα rom.Στον dialer δεν γραφει ουτε καν το *#06# Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλημέρα σε όλους. Έχω παρήγγειλει από expansys την συσκευάρα μας :) την παρασκευή το πρωί, μου έβγαλε κανονικά οτι έχει αποσταλεί . Στο tracking του DHL όμως έχει κολλήσει από χθες και δείχνει αυτό: Processed at LEIPZIG - GERMANY Saturday, September 29, 2012 at 01:10 Origin Service Area: MARSEILLE - MONTPELLIER - FRANCE Destination Service Area: ATHENS - ATHENS - GREECE Αυτό σημαίνει ότι θα το έχω αύριο? :confused: Πάντως, εμένα για πρώτη φορά (από τις δεκάδες που έχω παραγγείλει από Expansys), κόλλησε για κάποιο λόγο (της DHL) στη Λειψία, παρότι είχε σταλεί από την Πέμπτη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αν ισχυει οντως αυτο και η καμερα ειναι λιγο χειροτερη απο του πρωτου Νοτε, το θεωρω μεγαλο φαουλ. Οσο καλη και αν ειναι η καμερα του πρωτου νοτε δεν ειναι δυνατον να μν την αναβαθμιζεις σε ενα καινουριο μοντελο 600+ ευρω. Οσο ερωτευμενος και αν ειμαι με αυτα τα κινητα :) δεν θα παψω να ζηταω το κατι παραπανω σαν καταναλωτης που ξερει τι αγοραζει. Αλλιως θα καταληξουμε ολοι να κοιμομαστε εξω απο κανα καταστημα για να παρουμε το καινουριο iphone απλα επειδη ειναι καινουριο. Αυτα... :) Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι φώτο του original note είναι καλύτερες. Προφανώς έχουν διαφορετικό αισθητήρα. Ξέρουμε ποίας εταιρίας φορούσε το 1; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Back to topic. Η μπαταρια σχεδον στο 24ωρο Σε σχέση με το Νοte1, πιστεύεις ότι το Note2 σου δίνει μεγαλύτερη αυτονομία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Σε σχέση με το Νοte1, πιστεύεις ότι το Note2 σου δίνει μεγαλύτερη αυτονομία ; Πολυ νωρις ακομα για να εχω αποψη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Πάντως, εμένα για πρώτη φορά (από τις δεκάδες που έχω παραγγείλει από Expansys), κόλλησε για κάποιο λόγο (της DHL) στη Λειψία, παρότι είχε σταλεί από την Πέμπτη... Και εμένα το ίδιο δείχνει απ ότι φαίνεται. Ότι έχει κολλήσει στη Λειψία. Κανονικά τι έπρεπε να δείχνει? Processed at Athens?:mad: Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Πολυ νωρις ακομα για να εχω αποψη Σωστός. Απλά προσωπική μου άποψη είναι ότι θα είναι περίπου στα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι φώτο του original note είναι καλύτερες. Προφανώς έχουν διαφορετικό αισθητήρα. Ξέρουμε ποίας εταιρίας φορούσε το 1; Προχειροδουλειά είναι το 2 σε αυτόν τον τομέα. Εικάζω πως έχει τον ίδιο αισθητήρα με το σ3 τον "κακό" Ετοιμάστηκε για τον sony προφανώς αλλά δεν βόλεψε. Φυσικά έβαλε πιο δυνατό led για να μετριάσει την κακή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Φυσικά ακόμα και έτσι , μιλάμε για πολύ καλό αποτέλεσμα , πολύ άνω του μετρίου , εφάμιλλο του σ3 Αλλά θα μπορούσε να κάνει ακόμα ένα feap forward με ένα καλό module που όμως δεν έκανε. Ας κρατήσει κάτι για το s4 ;) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ήδη οι πρώτοι τα βγάλανε στις αγγελίες για πώληση. :) Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Είναι τεκμήριο για την εφορία...για αυτό τον λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ήδη οι πρώτοι τα βγάλανε στις αγγελίες για πώληση. :) Νομίζω πως είναι μια σκέψη που κάνουν αρκετοί , ειδικά αν αγοράζουν με πιστωτική και εταιρικό αφμ Παίρνουν και τα δύο χρώματα , διαλέγουν ποιο θέλουν να κρατήσουν και πουλάνε το άλλο ( βγάζουν και τα έξοδα αποστολής :rolleyes: ) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αν ισχυει οντως αυτο και η καμερα ειναι λιγο χειροτερη απο του πρωτου Νοτε, το θεωρω μεγαλο φαουλ. Οσο καλη και αν ειναι η καμερα του πρωτου νοτε δεν ειναι δυνατον να μν την αναβαθμιζεις σε ενα καινουριο μοντελο 600+ ευρω. Οσο ερωτευμενος και αν ειμαι με αυτα τα κινητα :) δεν θα παψω να ζηταω το κατι παραπανω σαν καταναλωτης που ξερει τι αγοραζει. Αλλιως θα καταληξουμε ολοι να κοιμομαστε εξω απο κανα καταστημα για να παρουμε το καινουριο iphone απλα επειδη ειναι καινουριο. Αυτα... :) Αυτό που φοβόμουν πραγματικά. Η κάμερα του πρώτου ήταν κορυφή. Ναι οκ το ξέρω note δεν το παίρνεις για την κάμερα και μπλα μπλα αλλά ήταν κορυφή και σε αυτό.(προσωπικά έχω βγάλει τρομερές photos και βραδινές) Με ξενερωνουν λίγο αυτά που διαβάζω.. Θα περιμένω και αλλά reviews όμως. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αυτό που φοβόμουν πραγματικά. Η κάμερα του πρώτου ήταν κορυφή. Ναι οκ το ξέρω note δεν το παίρνεις για την κάμερα και μπλα μπλα αλλά ήταν κορυφή και σε αυτό.(προσωπικά έχω βγάλει τρομερές photos και βραδινές) Με ξενερωνουν λίγο αυτά που διαβάζω.. Θα περιμένω και αλλά reviews όμως. Sent from my note Και εγω αρκετα μπορω να πω... Τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια? :p Ήδη οι πρώτοι τα βγάλανε στις αγγελίες για πώληση. :) Εχεις καποιο λινκ? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Εχεις καποιο λινκ? Στις αγγελίες θα το βρεις αλλά ήδη πουλήθηκε. Ρε παιδιά μίλησα με κάποιο παλικάρι που επίσης το έχει και μου είπε ότι η οθόνη του κάτω από τον ήλιο είναι η ίδια απογοήτευση με του s3 το οποίο επίσης το έχει στα χέρια του. Τι γίνεται τελικα; Θα μας πείτε πως φαίνεται κάτω από τον ήλιο γιατί φαίνεται ότι οι απόψεις διίστανται Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Στις αγγελίες θα το βρεις αλλά ήδη πουλήθηκε. Ρε παιδιά μίλησα με κάποιο παλικάρι που επίσης το έχει και μου είπε ότι η οθόνη του κάτω από τον ήλιο είναι η ίδια απογοήτευση με του s3 το οποίο επίσης το έχει στα χέρια του. Τι γίνεται τελικα; Θα μας πείτε πως φαίνεται κάτω από τον ήλιο γιατί φαίνεται ότι οι απόψεις διίστανται Δες φωτος.Δεν θυμαμαι πώς ηταν το s3 αλλα εγω μια χαρα βλεπω φωτεινοτητα στο αυτοματο Edited September 30, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Από την στιγμή που βλέπεις Αργύρη κάτω από τον ήλιο το περιεχόμενο της οθόνης καλά είναι τα πράγματα σε σχέση πάντα με το s3!! Δυστυχώς από φωτογραφίες δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς για αυτό ζητάμε το feedback των κατόχων ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Από την στιγμή που βλέπεις Αργύρη κάτω από τον ήλιο το περιεχόμενο της οθόνης καλά είναι τα πράγματα σε σχέση πάντα με το s3!! Δυστυχώς από φωτογραφίες δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς για αυτό ζητάμε το feedback των κατόχων ;) Αν το κινητό είναι κόντρα στον ήλιο και φαίνεται έτσι μια χαρά είναι... Αλλά θα συμφωνήσω πως δεν είναι ασφαλές συμπέρασμα... Αύριο θα ξέρουμε efthimi... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Από την στιγμή που βλέπεις Αργύρη κάτω από τον ήλιο το περιεχόμενο της οθόνης καλά είναι τα πράγματα σε σχέση πάντα με το s3!! Δυστυχώς από φωτογραφίες δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς για αυτό ζητάμε το feedback των κατόχων ;) Απολυτα σωστο οτι δυσκολα μπορεις να καταλαβεις απο φωτο.Τα ματια μου λενε οτι ακομα και κατω απο τον ηλιο μια χαρα βλεπω την οθονη.Αν εχετε στο νου σας καποιο καλυτερο test να το τσεκαρω πειτε το Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ευχαριστω για τη βοηθεια για το αμαζον το εχω φτιαξει ηδη τωρα περιμενω τον ελεγχο και αν ολα πανε καλα δεν νομιζω να αντισταθω..στα 500 ευρω βγαινει θα τη κανω τη κουτουραδα.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Πάντως, εμένα για πρώτη φορά (από τις δεκάδες που έχω παραγγείλει από Expansys), κόλλησε για κάποιο λόγο (της DHL) στη Λειψία, παρότι είχε σταλεί από την Πέμπτη... μαλλον εχει κατι η αποστολη του εχπανσυς.και σε 2 φιλου μου που το παρηγγειλαν παρασκευη το λινκ της dhl ειναι κολλημενο στην Λειψία και των δυο παιδιων! Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 μαλλον εχει κατι η αποστολη του εχπανσυς.και σε 2 φιλου μου που το παρηγγειλαν παρασκευη το λινκ της dhl ειναι κολλημενο στην Λειψία και των δυο παιδιων! Παρηγγειλε την Πεμπτη ο φιλος και οχι Παρασκευη.Η παραγγελια της Παρασκευης ειναι λογικο να εχει κολλησει εκει.Δευτερα θα ερθει στην Αθηνα. Προσωπικα το παρηγγειλα Πεμπτη μεσημερι (κατα τις 14.00) και το ειχα Παρασκευη πρωι κατα τις 11.30 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts