efthimis31 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μαμοτι μου έχω αρχίσει να μπριζονομαι άσχημα:D Αν δεν δω παράπονα και για την κάμερα γιατί στο πρώτο θηρίο ήταν εξαιρετική βγαίνω εκτός ελέγχου.. Δεν ξαναμπαινω σε αυτό το τοπικ μέχρι τα Χριστούγεννα:p Sent from my note Έλα ρε αγόρι μου μιλάμε για εργαλείο τώρα.. Εξάλλου οι παλιές αγάπες πάνε στο παράδεισο μην μασάς!! Ετοιμάσου μέσα στον Οκτώβριο για καταστάσεις άγριες :p @Freddy μην μου ζοριζεσαι.Δεν θα σε πει κανεις κωλοτουμπα.Εγω ειμαι ο πρωτος και καλυτερος :D Θα δεις διαφορα με το note1 και δεν κανω πλακα Σιγά μωρέ την κωλοτουμπα, όπως τα λες ειναι!! Άλλο να βγαίνει κάτι σε παρουσίαση και να είσαι σε denial κι άλλο να βλέπεις έναν έναν τους συμφουριτες που σέβεσαι την άποψή τους να το παίρνουν και να έχουν μόνο τα καλύτερα.. Εξάλλου συσκευές είναι αν μετράμε κωλοτουμπες εγώ είμαι ο Μελισσανιδης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδια να κανω και εγω καποιες ερωτησεις σε σχεση με το S3 1.Ειδα μια φωτο πιο πισω με τη φωτεινοτητα στον ηλιο και μου φανηκε αρκετα καλυτερη απο το S3,μηπως ειναι ευκολο καποιο παιδι καποια στιγμη να βγαλει 2-3 επιπλεον σε ανοιχτο χωρο. 2.Το Allshare Cast δουλευει κανονικα σε συνδεση με tv Samsung εννοειται,δηλαδη στην ουσια να μεταφερω την οθονη αυτουσια και ασυρματα στην tv και οτι κανω το οτιδηποτε στο κινητο να μου το εμφανιζει στην tv εννοειται παραλληλα. 3.Εχει επιτελους το Note 2 usb mass storage και οχι απλως mtp. Αυτα ειναι για μενα τα κυριοτερα που με ενδιαφερουν,ευχαριστω:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Για το θεμα του rooting οπως ξερετε ηδη εχει βγει,αλλα οχι απο τα χερια του πολυπειρου cf.Ο counter σε περιπτωση που ρουταρετε θα γραψει και για την ωρ δεν υπαρχει το εργαλειο για το μηδενισμο.Οσοι το εχουμε στα χερια μας θα προτεινα να το αφησουμε κατα μερος το rooting λογω doa .Μην τυχει κατι και δεν μπορουμε να μηδενισουμε @Freddy μην μου ζοριζεσαι.Δεν θα σε πει κανεις κωλοτουμπα.Εγω ειμαι ο πρωτος και καλυτερος :D Θα δεις διαφορα με το note1 και δεν κανω πλακα Συμφωνώ για το θέμα του root.Πιστευω ότι σε 2/3μερες ο cf θα έχει δώσει το δικό του... Οσο το βλέπω τόσο πιο πολύ το θέλω απο χθες... Η Δευτέρα είναι κοντά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Φτου ρε ******....τωρα που ειδα και το λευκο του νεκταριου δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα το παρω γκρι η λευκο!! :mad: Edited September 29, 2012 by Superuser Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Δεν εχω βρει ακομα πως το ενεργοποιω αυτο. Ξέρει κανείς? Δεν παιζει ακομα σε ευρωπαϊκες roms. Παιδια το τηλεφωνο συνεχιζει να εντυπωσιαζει. Επιτελους εφτιαξε η sammy το σημα WiFi - μετα απο τις αποτυχιες των S2, Note, S3 ειναι επιτελους καλο! Επισης η ληψη GSM ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει σε κινητο! Το απογευμα θα ασχοληθω με root και... custom rom (ναι, μαντεψτε απο ποιον)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Έλα ρε αγόρι μου μιλάμε για εργαλείο τώρα.. Εξάλλου οι παλιές αγάπες πάνε στο παράδεισο μην μασάς!! Ετοιμάσου μέσα στον Οκτώβριο για καταστάσεις άγριες :p Σιγά μωρέ την κωλοτουμπα, όπως τα λες ειναι!! Άλλο να βγαίνει κάτι σε παρουσίαση και να είσαι σε denial κι άλλο να βλέπεις έναν έναν τους συμφουριτες που σέβεσαι την άποψή τους να το παίρνουν και να έχουν μόνο τα καλύτερα.. Εξάλλου συσκευές είναι αν μετράμε κωλοτουμπες εγώ είμαι ο Μελισσανιδης!! ουφφφ κρύος ιδρωτας με εχει πιάσει:lol::lol: θελω να κρατησω το Note1 για μερικους μηνες ακομη και να παρω μετα το 2..ειπα και θα το κανω αλλα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα ειμαι out of control! τεσπα επιμενω οτι το Note οσο απιστευτο εργαλειο και αν ειναι το 2 εχει να δωσει αρκετα ακομη.. αυτα ουφφφφ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Φτου ρε ******....τωρα που ειδα και το λευκο του νεκταριου δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα το παρω γκρι η λευκο!! :mad: Ετσι οπως τα ειδα εγω αν επαιρνα θα επαιρνα το λευκο στανταρ,το γκρι και ειδικοτερα αυτη η αποχρωση του δεν μου αρεσει καθολου. Edited September 29, 2012 by Superuser Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Δεν παιζει ακομα σε ευρωπαϊκες roms. Παιδια το τηλεφωνο συνεχιζει να εντυπωσιαζει. Επιτελους εφτιαξε η sammy το σημα WiFi - μετα απο τις αποτυχιες των S2, Note, S3 ειναι επιτελους καλο! Επισης η ληψη GSM ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει σε κινητο! Το απογευμα θα ασχοληθω με root και... custom rom (ναι, μαντεψτε απο ποιον)... Για ρομ ας ελπίσουμε ότι είναι απο τον Γιάννη της ομεγα... ΧΑ.χα.χα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 @Freddy μην μου ζοριζεσαι.Δεν θα σε πει κανεις κωλοτουμπα.Εγω ειμαι ο πρωτος και καλυτερος :D Θα δεις διαφορα με το note1 και δεν κανω πλακα Καλά ειδικά εσένα φίλε μου Αργύρη αν σε διάβαζε κάποιος πριν πέντε μέρες θα νόμιζε οτι ήσουν έτοιμος να βάλεις βόμβα στην samsung :lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4307702#post4307702 :lol::lol: Καλορίζικο "συντεκνε " να το χαίρεσαι το εργαλείο Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μαμοτι μου έχω αρχίσει να μπριζονομαι άσχημα:D Δεν ξαναμπαινω σε αυτό το τοπικ μέχρι τα Χριστούγεννα:p +1:lol: μια μικρή απορία..ολα αυτά τα καλούδια είναι θέμα συσκευής ή κάποια είναι και θέμα jb? δηλαδή αν βγει jb για το note1 θα μπορώ να γράφω ας πούμε με το πενάκι χωρίς να ακουμπάω οθόνη και να βλέπω ταυτόχρονα βιντεάκι ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 οπως σχολιασε και καποιος γνωστος το νοτε εφαγε πολλα .....μηλα....και ψηλωσε Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 +1:lol: μια μικρή απορία..ολα αυτά τα καλούδια είναι θέμα συσκευής ή κάποια είναι και θέμα jb? δηλαδή αν βγει jb για το note1 θα μπορώ να γράφω ας πούμε με το πενάκι χωρίς να ακουμπάω οθόνη και να βλέπω ταυτόχρονα βιντεάκι ??? Θέμα συσκευής και σε συνδυασμό πάντα με την rom.. Σε note θα κάνεις ότι έκανες απλά θα τρέχει και jb :) οπως σχολιασε και καποιος γνωστος το νοτε εφαγε πολλα .....μηλα....και ψηλωσε Καλό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 +1:lol: μια μικρή απορία..ολα αυτά τα καλούδια είναι θέμα συσκευής ή κάποια είναι και θέμα jb? δηλαδή αν βγει jb για το note1 θα μπορώ να γράφω ας πούμε με το πενάκι χωρίς να ακουμπάω οθόνη και να βλέπω ταυτόχρονα βιντεάκι ??? Ίσως με μαγειρεμενες ρομ πάρουμε κάποια στοιχεία από το δύο.θα δείξει:) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να το συνδέσει με OSX, σαν δίσκο? Το Kies το βλέπει κανονικά, αλλά θέλω να το δω και σαν δίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Καλά ειδικά εσένα φίλε μου Αργύρη αν σε διάβαζε κάποιος πριν πέντε μέρες θα νόμιζε οτι ήσουν έτοιμος να βάλεις βόμβα στην samsung :lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4307702#post4307702 :lol::lol: Καλορίζικο "συντεκνε " να το χαίρεσαι το εργαλείο Ναι Μιχαλιο,τα κλασικα "δεν ξερω,θα δω" κτλ κτλ και ελαχε να το παραλαβω πρωτος την Παρασκευη :D Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Σε ευχαριστω :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Για το θεμα του rooting οπως ξερετε ηδη εχει βγει,αλλα οχι απο τα χερια του πολυπειρου cf.Ο counter σε περιπτωση που ρουταρετε θα γραψει και για την ωρ δεν υπαρχει το εργαλειο για το μηδενισμο.Οσοι το εχουμε στα χερια μας θα προτεινα να το αφησουμε κατα μερος το rooting λογω doa .Μην τυχει κατι και δεν μπορουμε να μηδενισουμε @Freddy μην μου ζοριζεσαι.Δεν θα σε πει κανεις κωλοτουμπα.Εγω ειμαι ο πρωτος και καλυτερος :D Θα δεις διαφορα με το note1 και δεν κανω πλακα Σωστότατος,πέστα ,έχουν συμβεί ουκ ολίγες φορές. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Γιατί έχω αρχίσει και γλυκοκοιτάζω το λευκό?? Ποιος να φταίει άραγε.. Δείχνει τέρας το λευκό?? Αργύρη το γκρι σου αρέσει αρκετά από ότι είπες.. Κάνει αυτά τα παιχνίδια με το φως όπως το μπλε στο s3 στο εμπρός μέρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Δεν παιζει ακομα σε ευρωπαϊκες roms. Παιδια το τηλεφωνο συνεχιζει να εντυπωσιαζει. Επιτελους εφτιαξε η sammy το σημα WiFi - μετα απο τις αποτυχιες των S2, Note, S3 ειναι επιτελους καλο! Επισης η ληψη GSM ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει σε κινητο! Το απογευμα θα ασχοληθω με root και... custom rom (ναι, μαντεψτε απο ποιον)... Καλά εσύ εξαιρείσαι από το DOA.Είμαι σίγουρος ότι ήδη θα έχεις δυο -τρία ΝΟΤΕ:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Καλά εσύ εξαιρείσαι από το DOA.Είμαι σίγουρος ότι ήδη θα έχεις δυο -τρία ΝΟΤΕ:) Οχι βεβαια, ενα και μοναδικο γκρι. Και φυσικα καθε φορα πωλειται το παλιο (χθες εδωσα το note 1), δεν ειμαι συλλεκτης, ουτε με "παιρνει" να το κανω. Note 2 και 10.1 στην κατοχη μου μονο. Απλα ρισκαρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδια μια ερωτηση μονο εαν γνωριζει καποιος.Αν παραγγειλουμε σημερα το Note 2 απο το ελληνικο εξπανσυς υπαρχει περιπτωση να το εχουμε μεχρι την Πεμπτη λογω ταξιδιου? Ευχαριστω πολυ για την οποια βοηθεια σας:) Φιλικα, Γιαννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ποιος φταίει;......Εγώ,μάλλον,λευκό θα το πάρω,για τους λόγους που είπαμε στο τηλέφωνο! Πιστεύω ότι τελικά το λευκό όπως φαίνεται στις φωτό είναι αυτό που θα κυριαρχήσει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Παιδια μια ερωτηση μονο εαν γνωριζει καποιος.Αν παραγγειλουμε σημερα το Note 2 απο το ελληνικο εξπανσυς υπαρχει περιπτωση να το εχουμε μεχρι την Πεμπτη λογω ταξιδιου? Ευχαριστω πολυ για την οποια βοηθεια σας:) Φιλικα, Γιαννης Γιαννη αν το παραγγειλεις σημερα, λογικα την Τριτη θα ειναι Αθηνα @Ευθυμης "Γιατί έχω αρχίσει και γλυκοκοιτάζω το λευκό?? Ποιος να φταίει άραγε.. Δείχνει τέρας το λευκό?? Αργύρη το γκρι σου αρέσει αρκετά από ότι είπες.. Κάνει αυτά τα παιχνίδια με το φως όπως το μπλε στο s3 στο εμπρός μέρος?" Ειναι η ιδια ποιοτητα κατασκευης με το s3 και κανει αυτα τα παιχνιδακια με το φως.Γενικα αυτο με το χρωμα ειναι οπως η κολοκυθοπιτα.Παντως αν θες να το δεις ειναι διαθεσιμο ;) Edited September 29, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ποιος φταίει;......Εγώ,μάλλον,λευκό θα το πάρω,για τους λόγους που είπαμε στο τηλέφωνο! :) Κοίτα πλέον μπορώ να πω ότι λίγο-πολύ οι περισσότεροι γνωστοί είμαστε εδώ μέσα οπότε κάποια στιγμή μπορεί να παίξει και ανταλλαγή μεταξύ μας άσπρου/γκρι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να το συνδέσει με OSX, σαν δίσκο? Το Kies το βλέπει κανονικά, αλλά θέλω να το δω και σαν δίσκο. Δοκιμασες με το android file transfer?Προσεξε το usb debugging να ειναι off. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Το έχω κάνει... δεν το βλέπει δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts