Jump to content

blogging @myphone.gr: 30 λεπτά με τον νέο «Γαλαξία»

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου φαίνεται οτι εχουμε και ένα δεύτερο μαντρι με πρόβατα εδω πέρα...κανείς δεν είπε οτι σ3 είναι κακό κινητο....απλά τα υλικά κατασκευής του δεν είναι τόσο καλα όσο θα περίμεναν κάποιοι...έλεος το έχετε κάνει το θέμα μπ@#$

Τα υλικα τουλάχιστον σε Si και Sii μπορει να ήταν φθηνά, αλλα είχαν εξαιρετική αντοχη εκτός απο το επινικελωμενο στεφάνι το οποίο γρατζουνιεται ευκολα όσο και το μέταλλο στο iPhone. Ειδικα στο σημείο που μπαίνει η micro USB. Το πιθανότερο είναι και το Siii να έχει παρεμφερή σε αντοχη υλικα.

Η smasung πάσχει σε φαντασία και design.

Όταν έπιασα για πρώτη φορα στα χέρια μου το Sii, ενω παράλληλα είχα το iPhone 4, νόμιζα ότι κρατώ νταμμι, όχι πραγματικο κινητο. Όμως μόλις άνοιξα την οθόνη και άρχισα να κάνω τα ίδια πράγματα με κέρδισε η ταχύτητα και ευκολία κάθε εργασίας.

Άρα λοιπόν η Samsung δεν είναι ότι δεν προσέχει την αντοχη των υλικών. Έχει όμως κολλήσει στον σχεδιασμο και στα ελαφρα κράματα που κάνουν να κινητα της να δείχνουν ψεύτικα. Το Siii έχει το σωστό βάρος σε αναλογία με τον όγκο του όπως και το ΝΟΤΕ που με δυο διαφορετικες σχεδιαστικές πινελιές δείχνει πολυ πιο σοβαρή κατασκευή.

Με λίγα λόγια ήταν στο χέρι της να παρακάμψει τις οποίες αναστολές του κοινού προς την Samsung αν έβγαζε ένα Siii στα επίπεδα του Razr. Μάλιστα το τελικο κόστος δεν θα ήταν περισσότερα απο 20 ευρώ στην λιανική.

Θα κέρδιζε ακόμα και την κοπέλα που δεν θέλει την πλαστικουρα, εμένα που θέλω μια συσκευη με μοντέρνο design κλπ κλπ.

Αν λοιπόν δεν επιβράβευουμε εμμονές σαν αυτη και αντι για 30 εκατομμύρια πωλήσεις έκανε 15, το επόμενο galaxy θα ήταν όπως το θελουμε όλοι μας. Ακόμα κι αυτοι που λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει η εμφάνιση, στην πραγματικότητα τους ενδιαφει και πολυ μάλιστα. Εκτός δυο τριων περιπτώσεων πχ Stinger που τον θυμάμαι απο παλιά να υποστηρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει, οι περισσότεροι κατα καιρούς έχουν γράψει την επιθυμία τους για καλύτερο designe. Και κάποιοι άλλοι χαλβαδιαζαν το one x. Άρα το μεγαλύτερο ποσοστο θέλει παράλληλα και την εμφάνιση.

Υποκύπτοντας στις εμμονές της Samsung κάνουμε αυτο που κοροϊδευαμε στους apple fan boys. Έτσι κι αυτοι υποστηρίζουν ότι δεν του ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη, τα widgets κλπ. Όμως όταν κυκλοφόρησε το i4 με την retina σταμάτησαν να λένε ότι δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση. Έκαναν πάρτι για το widget του καιρού και του χρηματιστήριου. Θα ανακαλύψουν τώρα πόσο καλύτερα είναι τα βίντεο σε πλήρη οθόνη χωρίς μαύρες γραμμές πάνω κάτω που τα έκανε να φαίνονται σαν τα προβαλεις σε οθόνη 2.8" και όχι 3.5".

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 132
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν θα σχολιάσω την fake ιστοριουλα....

Ενα θα πω και πέρσυ με το S2 τα ιδία ΑΚΡΥΒΩΣ παραμύθια ακούγαμε για την ποιότητα κατασκευης κ.λ.π....

και οτι το πολυ καλυτερο και καλα sensetion με την καλη ποιότητα κατασκευης και την πολυ καλύτερη αναλυση κ.λ.π. θα πατουσε το S2 και fail η samsung lololollololololololo που ειναι το sensetion οεο!!! Άπατο πήγε.......!Το ίδιο και πωλήσεις της HTC:lol:

Η πλαστικουρα S2 βγήκε smartphone της χρονιάς το ίδιο και η samsung.:X:) Η samsung έγινε πρώτη σε πωλήσεις κινητών και πρώτη σε smartphone τελικά είναι πιο πολλοί αυτοί που νοιάζονται για την ουσία απο αυτούς που νοιάζονται μονό για την φιγούρα....

Σε κάθε περίπτωση η ημιμάθεια δίνει και παίρνει γιατι απο το ιδιο υλικο ειναι φτιαγμένα μονο το S3 εχει και gorilla glass2:X:X:X

δεν καταλαβες το ρητορικο της κουβεντας.

ηταν μια αποψη ενος ατομου που δεν ειναι ψαγμενο, ενος ατομου (οχι αναγκαστικα κοπελας, μην κολας εκει) που μπαινει σε ενα καταστημα με μια επιδοτηση και του δειχνουν 2 κινητα και του λενε παρε ενα..

το ιδιο εγινε και με την δικια μου αποψη, ενος πιο ψαγμενου ατομου κλπκλπ... :)

Εχεις προκαλεσει παταγο εχουν βαλθει ολοι να σε διαψευσουν τα συγχαρητηρια μου :)

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Ενα θα πω και πέρσυ με το S2 τα ιδία ΑΚΡΥΒΩΣ παραμύθια ακούγαμε για την ποιότητα κατασκευης κ.λ.π....

και οτι το πολυ καλυτερο και καλα sensetion με την καλη ποιότητα κατασκευης και την πολυ καλύτερη αναλυση κ.λ.π. θα πατουσε το S2 και fail η samsung lololollololololololo που ειναι το sensetion οεο!!! Άπατο πήγε.......!Το ίδιο και πωλήσεις της HTC:lol:

Η πλαστικουρα S2 βγήκε smartphone της χρονιάς το ίδιο και η samsung.:X:) Η samsung έγινε πρώτη σε πωλήσεις κινητών και πρώτη σε smartphone τελικά είναι πιο πολλοί αυτοί που νοιάζονται για την ουσία απο αυτούς που νοιάζονται μονό για την φιγούρα....

Σε κάθε περίπτωση η ημιμάθεια δίνει και παίρνει γιατι απο το ιδιο υλικο ειναι φτιαγμένα μονο το S3 εχει και gorilla glass2:X:X:X

Πεστα ρε φιλε γιατι εδω μεσα με απελπισαν με αυτα που διαβασα για το SG3.Οχι τιποτα αλλο αυριο δινω το SG2 μου και ειχα αρχησει να αλλαζω γνωμη και σκεφτομουν να το κρατησω.Μια γνωστη παροιμια θα πω '' Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο''.

"Ποιότητα κατασκευής σημαίνει καλή συναρμολόγηση και όχι ποιότητα υλικών κατασκευής ... "

... εξακολουθούν να προσπαθούν να μας πείσουν τα fanboy ... Μάλλον προσπαθούν και τα fanboys της Samsung να αντιγράψουν τα fanboys της Apple, who knows??...

Άλλη ατάκα που άκουσα, τα καπάκια δεν τρίζουν ... Αν το έχεις από την πρώτη μέρα που το πήρες τυλιγμένο με ζελοτέιπ και σε θήκη, ίσως ... Και η αυθεντία που προσπαθεί να δημιουργηθεί με το "εγώ είχα S1 για ένα χρόνο, S2 για άλλον έναν χρόνο, Note για άλλον ένα χρόνο, δεν παρατήρησα ποτέ κτλ κτλ ... Λες και εγώ και οι άλλοι δεν έχουμε κρατήσει ποτέ στην ζωή μας Galaxy, μιλάμε μόνο και μόνο επειδή είναι της μοδός ... Βέβαια το άκουσα από άτομα που είχαν περάσει από τα χέρια τους Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy Note, ίσως αυτό να δηλώνει κάτι ...

Και τεσπα εν κατακλείδι, έχετε χαθεί στην μετάφραση και βλέπετε παντού εχθρούς ... Κανείς δεν είπε πως το GS3 δεν είναι καλό κινητό ή πως δεν θα σημειώσει καλές πωλήσεις ... Η ποιότητα κατασκευής του όμως, και πιο γενικά της Samsung, είναι ένα κακό χούι που δεν πρέπει να εγκίνεται και να επαινείται από τους καταναλωτές ... Αν δεν σαν ενδιαφέρει η ποιότητα κατασκευής, which is fine σαν κριτήριο ρε παιδιά-δικά σας είναι τα λεφτά, μην σχολιάζετε γιατί οκ δεν σας αφορά και είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε σε κινητό, αν διαφωνείτε όμως τότε έχετε πρόβλημα, πολύ απλά ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Ρε παιδιά.Εγώ πάντως που έιδα μια σύγκριση στο gsmarena.Η διαφορά μεταξύ του S3 με το Note είναι απλά ότι το ένα είναι πιό μικρό το άλλο παντόφλα και ι σημαντική διαφορά τους ότι το ένα είναι quad core και το άλλο dual core.Οπότε το S3 το παίρνεις μόνο αν δεν θέλεις μια συσκευή τεράστια στο μέγεθος.Προσωπικά θα προτιμούσα να πάρω το Note.Και απ'ότι βλέπω στο eshop αν και μοντέλο πρίν του S3 παραμένει πιο ακριβό

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Και τεσπα εν κατακλείδι, έχετε χαθεί στην μετάφραση και βλέπετε παντού εχθρούς ... Κανείς δεν είπε πως το GS3 δεν είναι καλό κινητό ή πως δεν θα σημειώσει καλές πωλήσεις ... Η ποιότητα κατασκευής του όμως, και πιο γενικά της Samsung, είναι ένα κακό χούι που δεν πρέπει να εγκίνεται και να επαινείται από τους καταναλωτές ...

Προτιμω να μεινω με μια "πλαστικουρα" που αν πεσει κατω πιθανοτατα δεν θα παθει τιποτα παρα να παρω ενα γυαλινο κινητο που αν πεσει θα σημαινει για την τσεπη μου αλλα 700e (ή μια μικρη περιουσια για την επισκευη του). Εκτος βεβαια και αν βαλω αυτο το γυαλινο κινητο σε πλαστικη θηκη.

Edited by dani89
Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

Pε παιδιά, λίγο ειρήνη δεν βλάπτει... Και ο Vlaquachito και όλοι οι υπόλοιποι λένε την άποψη τους... Mην χαρακτηρίζουμε κάποιον fanboy σε κάθε ευκαιρία...

'Aλλος στην τελική θέλει ποιότητα, άλλος δυνατότητες... Και ναι, είναι υποκειμενικά αυτά... Xαμηλώστε τους τόνους...

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Προτιμω να μεινω με μια "πλαστικουρα" που αν πεσει κατω πιθανοτατα δεν θα παθει τιποτα παρα να παρω ενα γυαλινο κινητο που αν πεσει θα σημαινει για την τσεπη μου αλλα 700e (ή μια μικρη περιουσια για την επισκευη του). Εκτος βεβαια και αν βαλω αυτο το γυαλινο κινητο σε πλαστικη θηκη.

Εντάξει, έχουμε ένα πρόβλημα αλλα τουλάχιστον κατατοπιζόμαστε ... Πάμε πάλι : Δεν είπε κανείς πως δεν είναι ανθεκτικό, είπα πως δεν είναι ποιοτικό ..

Και μην διαβάσω για πτώσεις, βάζα και χαζομάρες, κινητό είναι, όχι τόπι ... Η ποιότητα είναι ποιότητα, όχι ανθεκτικότητα και δεν σημαίνει ότι επειδή έχω χέρι μανταλάκι πρέπει να συγχέονται και οι έννοιες ...

Και για να τοποθετηθω και σε αυτό, δεν σκοπεύω να ρίξω το κινητό μου κάτω επίτηδες και επειδή ακριβώς η χρήση του κινητού δεν αντικαθιστά το τόπι ή το εν δυνάμει βλήμα της σφεντόνας, δεν υπολογίζω παρόμοια κριτήρια για αγορά κινητού ... Το κινητό προσωπικά το θέλω να είναι τόσο ανθεκτικό όσο χρειάζεται για να μην το διαλύσει ο λοβός του αυτού μου ή να μην το γραντζουνίσουν τα νύχια μου όπως το βγάζω από την τσέπη (γιατί πάχυνα και μου είναι σφιχτά τα τζιν - αν πρέπει να αιτιολογήσω και αυτό το σκεπτικό) ... Αυτή ήταν ανέκαθεν η χρήση του κινητού για μένα ... Και λέω για μένα γιατί όπως ακριβώς λέει το θέμα, αυτές είναι προσωπικές απόψεις, δεν σκοπεύω να πείσω κανέναν να αλλάξει τα κριτήριά του, ούτε περιμένω να με πείσει και κάποιος ο οποίος χρησιμοποιεί το κινητό του για να σκοτώνει περιστέρια ... Εξηγούμαι ...

Δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση το sensation με το one x.

Αν θυμάσαι το πρόβλημα του sensation ήταν η μικρότερη ram που σε συνάρτηση με το πολυ πιο βαρυ sense 3 έκανε τα πράγματα δύσκολα. Ο επεξεργαστής επίσης δεν ήταν αυτός που έπρεπε, η αυτονομία το ίδιο, η κάμερα χειρότερη.

Γενικα σε σύγκριση με το Sii υστερούμε σημαντικά και όχι μόνο σε benchmarks τα οποία στην πράξη δεν είμαστε σίγουροι τι θα δείξουν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επειδή το είχα στη διάθεση μου για 1 ώρα μπορώ να πω ότι δε μου φάνηκε τόσο τραγική η κατασταση...αλλά σε μια τελική σε όποιον δεν αρέσει ας πάρει κάτι άλλο.Εγώ σίγουρα βρήκα την επόμενη συσκευή μου. Edited by joker7
typo

... εξακολουθούν να προσπαθούν να μας πείσουν τα fanboy ... Μάλλον προσπαθούν και τα fanboys της Samsung να αντιγράψουν τα fanboys της Apple, who knows??...

Άλλη ατάκα που άκουσα, τα καπάκια δεν τρίζουν ... Αν το έχεις από την πρώτη μέρα που το πήρες τυλιγμένο με ζελοτέιπ και σε θήκη, ίσως ... Και η αυθεντία που προσπαθεί να δημιουργηθεί με το "εγώ είχα S1 για ένα χρόνο, S2 για άλλον έναν χρόνο, Note για άλλον ένα χρόνο, δεν παρατήρησα ποτέ κτλ κτλ ... Λες και εγώ και οι άλλοι δεν έχουμε κρατήσει ποτέ στην ζωή μας Galaxy, μιλάμε μόνο και μόνο επειδή είναι της μοδός ... Βέβαια το άκουσα από άτομα που είχαν περάσει από τα χέρια τους Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy Note, ίσως αυτό να δηλώνει κάτι ...

Και τεσπα εν κατακλείδι, έχετε χαθεί στην μετάφραση και βλέπετε παντού εχθρούς ... Κανείς δεν είπε πως το GS3 δεν είναι καλό κινητό ή πως δεν θα σημειώσει καλές πωλήσεις ... Η ποιότητα κατασκευής του όμως, και πιο γενικά της Samsung, είναι ένα κακό χούι που δεν πρέπει να εγκίνεται και να επαινείται από τους καταναλωτές ... Αν δεν σαν ενδιαφέρει η ποιότητα κατασκευής, which is fine σαν κριτήριο ρε παιδιά-δικά σας είναι τα λεφτά, μην σχολιάζετε γιατί οκ δεν σας αφορά και είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε σε κινητό, αν διαφωνείτε όμως τότε έχετε πρόβλημα, πολύ απλά ...

Όσα περισσότερα γράφεις, τόσο περισσότερο σε χάνω..

Κάνε μας έναν επίλογο αν μπορείς γιατί δεν κατάλαβα ούτε γιατί μπήκες στην κουβέντα, ούτε που την πήγες, ούτε το γιατί.

Αποκαλείς fanboy όποιον έχει αντίθετη άποψη από την δική σου.

Εμένα μου ακούγεσαι σαν κλασσικός hater.

Αν θέλεις διάλογο, γίνεται.

Μην πετάς όμως γελοίες ατάκες σαν επιχειρήματα σε παρακαλώ..

forum είναι όχι twitter.

Εμένα μου ακούγεσαι σαν κλασσικός hater.

Ο κλασσικός hater θα έλεγε πως το συγκεκριμένο κινητό είναι μαζί με το One X ο βασιλιάς για ένα χρόνο ???

Ή απλά έγραψες οτιδήποτε σου κατέβαινε στο κεφάλι σου εκείνη την στιγμή που να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως προσωπική επίθεση ?

Το καπάκι στο s2 δεν πρόκειται να σου τρίξει ποτέ...δεν έχει καμία σχέση με τα πλαστικά άλλων συσκευών μιας και πρόκειται για μια φλίδα πλαστική:lol:

Πάντως εγώ όπως το βλέπω και έχω ξαναπεί, στα android προσφέρει μόνο hw και στα bada/7 δίνει και απτή ποιότητα. Όταν έβγαλε τα s1 & s2 είχε την καλύτερη συσκευή με διαφορά στο android. Τώρα όμως θα δείξει πόσο γέρες βάσεις έχει μιας και ο ανταγωνισμός έχει κλείσει την ψαλίδα σε hw...

σε θηκη θα μπει οπως το s2 οποτε τα υλικα δε με πολυ απασχολουν... το θεμα για μενα ειναι η λειτουργικοτητα και αν ειναι εφαμιλλη με του s2 τοτε θα ειναι τουμπανο... βεβαια ακομα δεν εχω καταληξει μεταξυ του s3 και του hox

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εν μέρει διαφωνώ. Το είδα το τηλέφωνο στην Samsung στο Λονδίνο. Πολύ ωραίο τηλέφωνο ειδικά το σκούρο γρι να το πω ή κάπως ΄ετσι . Θα το αγόραζα μεν δεν θα έδινα όμως 700 ευρώ.
London for ever

Ο κλασσικός hater θα έλεγε πως το συγκεκριμένο κινητό είναι μαζί με το One X ο βασιλιάς για ένα χρόνο ???

Ή απλά έγραψες οτιδήποτε σου κατέβαινε στο κεφάλι σου εκείνη την στιγμή που να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως προσωπική επίθεση ?

Ναι γιατί όχι?

Αν ζεις στο ίδιο σύμπαν με τους υπόλοιπους, θες δε θες το αποδέχεσαι (γενικά μιλάω όχι σε προσωπικό επίπεδο).

Όχι φίλε μου δεν γράφω ότι σκέφτομαι και ότι θέλω να πω, γιατί βρίσκομαι σε φόρουμ.

Δεν μπορώ να μαλώνω και να συγχύζομαι με άτομα που δεν ξέρω και μπορεί στην πραγματικότητα να γελούσα μαζί τους (πάλι γενικά).

Πεστα ρε φιλε γιατι εδω μεσα με απελπισαν με αυτα που διαβασα για το SG3.Οχι τιποτα αλλο αυριο δινω το SG2 μου και ειχα αρχησει να αλλαζω γνωμη και σκεφτομουν να το κρατησω.Μια γνωστη παροιμια θα πω '' Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο''.

Αν δεν στο δίνουν πολύ φτηνά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να ξοδευτείς για να αναβαθμίσεις...Έχω δυο S3 από την O2 για να τα κατεβάσω Ελλάδα και δεν μπορώ να πω ότι με προκαλούν να αποχωριστώ το S2.Αλλά να τονίσω και όσοι το έχουν πιάσει το ξέρουν ότι λόγω του μεγέθους φαίνεται αρκετά πιο ελαφρύ στο χέρι από το S2 ίσως γιαυτό να το ονομάζουν κινεζιά.Επίσης για το μέγεθος οθόνης δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το note.Πάντως το πλαστικό του σου προσφέρει ανάμεικτα συναισθήματα δεν ξέρω αν μου αρέσει η όχι.

Προσωπικά πάντα δεν νομίζω πως μπορώ να αποχωριστώ το S2 για κινητό με physical buttons.Γιατί να κάνουν αυτήν την ******* στην Samsung και να μην το σουλούπωναν σε μικρότερο case με softkeys;;;

Ναι γιατί όχι?

Γιατί μπορεί ο οποιοσδήποτε να του βρει ελλατώματα (βάσει δικών του αναγκών) ????

Γιατί είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει (σε πολλά κριτήρια εκτός hardware) ???

Νιώθω λες και κάνω κουβέντα δημοτικού ... Προφανώς και κάποιος μπορεί να πει όχι δεν μου αρέσει, ή όχι δεν είναι το καλύτερο ή το δεύτερο καλύτερο κινητό γιατί γνώμες λέμε, μπορεί να εκπλαγείς από τι αναζητά ο κόσμος από το κινητό του ... Για έναν hater σίγουρα θα ήταν στον πάτο της λίστας, τι κουφή ερώτηση ήταν το "Ναι, γιατί όχι?"

Νιώθω λες και κάνω κουβέντα δημοτικού ...

I feel you bro..! :)

Γιατί μπορεί ο οποιοσδήποτε να του βρει ελλατώματα (βάσει δικών του αναγκών) ????

Γιατί είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει (σε πολλά κριτήρια εκτός hardware) ???

Νιώθω λες και κάνω κουβέντα δημοτικού ... Προφανώς και κάποιος μπορεί να πει όχι δεν μου αρέσει, ή όχι δεν είναι το καλύτερο ή το δεύτερο καλύτερο κινητό γιατί γνώμες λέμε, μπορεί να εκπλαγείς από τι αναζητά ο κόσμος από το κινητό του ... Για έναν hater σίγουρα θα ήταν στον πάτο της λίστας, τι κουφή ερώτηση ήταν το "Ναι, γιατί όχι?"

Γιατί σε σχέση με τον ανταγωνισμό δίνουν τα περισσότερα (hox & s3).

Μιλάμε πάντα για android συσκευές και όχι για διαφορετικές πλατφόρμες.

Τώρα όπως είπες, ο καθένας διαλέγει με διαφορετικά και περίεργα κριτήρια.

Τα πιο συνηθισμένα είναι design ή απόδοση ( ή και τα δύο, ή κάτι ενδιάμεσο)

Τώρα αν κάποιος πχ ισχυρίζεται ότι του άρεσε αλλά δεν το παίρνει γιατί ήθελε τα capacitive κουμπιά να είναι 2 χιλιοστά πιο πάνω και είναι απαράδεκτο να βρίσκονται εκεί που είναι τώρα, δεν μπορώ να το θεωρήσω σοβαρό επιχείρημα ( τυχαίο παράδειγμα πάντα).

Είναι επιχείρημα όμως και αυτό.

Παρόμοιο παράδειγμα

ps

υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να ξεφεύγουμε?

Θα μας βγάλει κάπου?

Edited by nikos523

Εχω λοιπόν και γω ένα S2 το οποίο το καημένο έχει φάει τις τουμπες της ζωής του. ΔΕΝ έχει (αυτό έλειπε, gorilla glass έχει) μεμβράνη, και έχει φάει τόσο γερές τούμπες που το πίσω μέρος του ΠΑΡΑΛΙΓΟ να φύγει μια φορά.

Αν γουστάρετε, να βγάλω με macro lense καμια φωτο να δειτε πως είνει, αλλά αυτό που μπορώ να πω ειναι οτι ΔΕΝ τριζει, ειναι compact του κερατά και αν το iPhone ειχε φαει τις μισες τούμπες θα ειχε γίνει θρύψαλα.

Εγώ ΑΥΤΟ θεωρώ ποιότητα: το να μπορώ να κυκλοφορώ ένα κινητό, να μη φοβάμαι να μου πέσει κάτω γιατί πχ το ξέχασα στη τσέπη της μπλούζας και φεύγει στον τοίχο σβουριχτό (!), (ναι, ειναι πανάλαφρο μέσα σε όλα), και να επιζεί μια χαρούλα.

Το S3 , btw, δεν ειναι πλαστικό. Πολυμερές ειναι. Που σημαίνει ότι κατασκευαστικά θα ειναι ανώτερο του S2. Περιεργως όμως δεν έχει δωθεί η τρέχουσα προσοχή στο συγκεκριμένο. Ολο για unibody μιλάνε κάποιοι , και ότι όλοι γουστάρουν unibody αλλά μας ρωτησατε ρε αν θέλουμε unibody ; Εγώ θέλω να πάρω πχ το version με 32gb και να βάλω άλλη μια 32gb μέσα. Δλδ δεν κατάλαβα, γιατί να μην έχω αυτή την option ;

Βαλθήκατε να μας τρελάνετε;

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Εχω λοιπόν και γω ένα S2 το οποίο το καημένο έχει φάει τις τουμπες της ζωής του. ΔΕΝ έχει (αυτό έλειπε, gorilla glass έχει) μεμβράνη, και έχει φάει τόσο γερές τούμπες που το πίσω μέρος του ΠΑΡΑΛΙΓΟ να φύγει μια φορά.

Αν γουστάρετε, να βγάλω με macro lense καμια φωτο να δειτε πως είνει, αλλά αυτό που μπορώ να πω ειναι οτι ΔΕΝ τριζει, ειναι compact του κερατά και αν το iPhone ειχε φαει τις μισες τούμπες θα ειχε γίνει θρύψαλα.

Εγώ ΑΥΤΟ θεωρώ ποιότητα: το να μπορώ να κυκλοφορώ ένα κινητό, να μη φοβάμαι να μου πέσει κάτω γιατί πχ το ξέχασα στη τσέπη της μπλούζας και φεύγει στον τοίχο σβουριχτό (!), (ναι, ειναι πανάλαφρο μέσα σε όλα), και να επιζεί μια χαρούλα.

Το S3 , btw, δεν ειναι πλαστικό. Πολυμερές ειναι. Που σημαίνει ότι κατασκευαστικά θα ειναι ανώτερο του S2. Περιεργως όμως δεν έχει δωθεί η τρέχουσα προσοχή στο συγκεκριμένο. Ολο για unibody μιλάνε κάποιοι , και ότι όλοι γουστάρουν unibody αλλά μας ρωτησατε ρε αν θέλουμε unibody ; Εγώ θέλω να πάρω πχ το version με 32gb και να βάλω άλλη μια 32gb μέσα. Δλδ δεν κατάλαβα, γιατί να μην έχω αυτή την option ;

Βαλθήκατε να μας τρελάνετε;

Συμφωνώ.

Στο Siii μόνο το καπάκι είναι polycarbonate.

εγω μετα απο πολυ σκεψη πηγα στο hox , οχι γιατι ισως να ειναι καλυτερο , αλλα επειδη δεν μπορω να περιμενω εναν μηνα ακομα για να παρω το σ3(ωπου δεν ξερω τι λενε πολλοι αλλα νομιζω πως θα χυνεται). βασικα δεν με ενδιαφερει πολυ η λεπτομερεια στην εμφανιση , απλα αγαπουσα και αγαπαω σαμσουνγκ. μακαρι το hox να βγει τοσο αν8εκτικο οσο to s1 και το s2 και σε ενα 8 μηνο να πω οτι ειπα και για τα προηγουμενα '' τα αξιζε τα λεφτα του'' !

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...