aroutis Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Copy / Paste έκανα. Τίποτα το ιδιαίτερο. Και τα 2 άρθρα λένε ότι το One X είναι καλύτερης κατασκευής, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ. και ότι ένα ποσοστό αυτών που το πιάνουν στα χέρια τους λένε ότι έχει φθηνή αίσθηση.ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΚαι κάποιοι λένε ότι το SII ειναι φτηνιάρικο και καποιοι ότι το iPhone ότι ειναι ότι καλύτερο από κατασκευή. Αντε τώρα να μου το εξηγήσει αυτό κάποιος. Τι να κάνουμε. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα. Γιατί να το ΤΟΝΙΖΕΙ? Αυτό σου λέω. Σαφώς πιστεύει ότι υπάρχει θέμα. Δεν είπε πιάνω ένα ακριβό σε αίσθηση τηλέφωνο. Είπε ότι αυτό που πιάνω δεν είναι φθηνό.Ισως γιατί κάποιοι φάγαν κόλλημα με τα "πλαστικά" που δεν είναι πλαστικά btw. Και ο γράφων το Review προφανώς έχει άλλη άποψη. Λέμε τώρα. Μήπως να τον ρώταγες γιατί το τονίζει; Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgrod Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 πιαστε ενα htc one x γυριστε το στην πισω πλευρα και ξυστε την απαλα με το νυχι σας και μετα πες τε μου αν σας κανει για 700 ευρω............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Μερολυπτικη περιγραφη ,που δεν με πειθει καθολου :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 παιδιά καλημέρα. Ξεχνάτε μάλλον ότι αν μπει θήκη σε αυτο το τέρας θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Κακα τα ψέματα. 700 ευρώ για οθόνη μόνο και επεξεργαστή δεν αξίζουν ουτε για αστείο. Και αν ισχύουν αυτα που διάβασα ότι και ο ήχος του βίντεο είναι κάτι σαν του S2 που είχα 6 μήνες . . . Αν είναι να έχεις τόσο ακριβό κινητό και να φοβάσε μην σου πέσει κάτω βραστα. Το Ν8 έχει φάει τις άπειρες τούμπες, ακόμη και από μηχανή και εκτός από τις γρατζουνιες λειτουργεί άριστα. Το S2 πέφτοντας έφευγαν καπάκι και μπαταρία αλλά τίποτε δεν πάθαινε. Θήκη δεν εχω βάλει πότε.. . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Αυτό ήθελα να πω κι εγώ πριν και το ξέχασα, ότι έχοντας το iphone το είχα σε μια σιλικονάτη θήκη και απλά το έβγαζα να το καθαρίσω και να το χαζέψω αλλά ως εκεί.. στο S2 είχα κάποια barelly there της Casemate οπότε η αίσθηση που μου άφηνε (φυσικά λόγω θήκης) ήταν καλύτερη. Μην αναφερθώ στο ότι γυμνό το iphone φυσικά δεν έπαιζε λόγω deathcrip αλλά και λόγω φόβου πτώσης οπότε όλα σχετικά είναι. Από την άλλη οι συσκευές που ξεφεύγουν στο οικονομικό πρέπει να αφήνουν μια πιο premium αίσθηση κακά τα ψέματα... το note για παράδειγμα, είναι φτιαγμένο από πλαστικά κτλ κτλ, αλλά αφήνει μια αίσθηση αρκετή καλή που εμένα με ικανοποιεί.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ρε παιδια ηρεμηστε λιγο , ο καθενας δινει εμφαση σε αυτο που θεωρει πιο σημαντικο . Πανω απο το 70% τον καταναλωτων αγοραζουν ενα κινητο βαση της εμφανισης χωρις να τους ενδιαφερει το hardware κομματι ή η υποστηριξη επισημη και μη. Και κακα τα ψεματα το galaxy s III δεν ειναι το μιο ομορφο κινητο, το θεωρω ασχημο (παρολο που θα το αγορασω) και εκει ειναι το θεμα . Αν ειχε πιο ομορφο design ας ηταν και πλαστικο , δεν θα ελεγες κανεις τιποτα , το πισω μερος , ετσι flat που ειναι, χωρις ουτε μια πινελια σχεδιου η καποια καμπυλη, το κανει να φαινεται πιο πλαστικουρα . Το galaxy sii πλαστικο ειναι και αυτο , αλλα η γκοφρε επιφανεια που εχει σε συνδιασμο με την προεξοχη στο κατω μερος , σου αποβαλουν την αισθηση της πλαστικουρας και δημιουργουν ενα πιο ομορφο αποτελεσμα.Τα πλεονεκτηματα του πλαστικου ειναι η ανθεκτικοτητα στις φθορες και το βαρος. Αρα για μενα δεν ειναι θεμα πλαστικου αλλα καθαρα θεμα DESIGN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Σιγα μην παρω αυτην την πλαστικουρα! Θα παρω μια γυαλικουρα που κανει τα μισα πραγματα και θα βαλω αυτη σε μια πλαστικουρα! /tragic Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ωραίο ποστ. Το Κινητο δείχνει πολυ δυνατο αλλα μόνο στο σχεδιασμό μου τα χάλασε περίμενα κάτι καλύτερο. Αλλα πιστεύω θα πουλήσει τρελά όπως το προηγούμενο [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Αναμενομενο το σκηνικο με τα υλικα...μια ζωη ο σχιστοματης θα ναι πισω(και ζητανε και μια περιουσια..απαραδεκτο)...με εξαιρεση την htc..νοκια και apple ειναι πολυ μπροστα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ο καθένα μας το βλέπει διαφορετικά. Προσωπικά ούτε το s3 μου κάνει για 700ευρώ αλλά και το iphone για 800-850.Η υπερτίμηση αυτών των συσκευών είναι ένα θέμα υπό συζήτηση.Να ξεκαθαρίσω ότι αν και android fan που είμαι δεν θα έδινα τόσα λεφτά για την παντόφλα-κουμουτσα όπως θέλετε πείτε το, s3 . Μέσα στις προτεραιότητες μου είναι και η φορητοτητα . Κορυφαία χαρακτηριστικά δεν αντιλέγω αλλά κάποια στιγμή το συγκεκριμένο τηλ θα πέσει σε τιμή σε αντίθεση με το iphone. Πάντως καλά θα ήτανε να γράψει κάποιος από την κοινότητα αν το iphone αξίζει πραγματικά τα λεφτά του και να συμπεριλάβει μέσα τις "απωλειες" (ραδιο-μπλε δοντια κ.α).Δεν παίζει ρόλο μόνο η ποιότητα κατασκευής σ ενα κινητό όπως το iphone. Γιατί να θέτουμε το ερώτημα αν το s3 αξίζει τα λεφτά του και δεν θέτουμε το ερώτημα αν αξίζει το 4s τα λεφτά του; Κακά τα ψέματα ζούμε σε χαλεπούς καιρούς και η είδηση ότι η πτώση της αγοράς των κινητών είναι μια πραγματικότητα.Η καραμέλα το ότι θέλει πολύ κόπο και μελέτη να φτιαχτεί ένα λειτουργικό και μια συσκευή(δεν αντιλέγω αλλά σε λογικά επίπεδα) γι αυτο ειναι ακριβά δεν συμφωνώ.Θα πρέπει να γίνει μια πιο ουσιαστική τιμολόγηση αυτών των προϊόντων διότι υπάρχουν πολλά φέσια μέσα στις τιμές των 700 κ 800 ευρω. legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Το θέμα εμφάνισης είναι τελείως υποκειμενικό.Ο καθένας ανάλογα τα γούστα του αγοράζει ένα κινητό που στα μάτια του φαίνεται ωραίο, είτε γιατί είναι unibody αλουμίνιο, είτε γιατί είναι πλαστικό.Προσωπίκα θα προτίμουσα ένα λιγότερο πλαστικό κινήτο αλλά αυτό δεν θα ήταν λόγος για να πάρω πχ iphone ή one x. Όσο αφορά το hardware πάλι το σωστό για εμένα πάντα είναι να διάλεγεις με βάση τις ανάγκες σου και σαν κάτοχος GSII, αυτή την στιγμή το GSIII δεν μου προσφέρει κάτι παραπάνω ώστε να με κάνει να το αγοράσω, όπως δεν το κάνει και κανένα άλλο κινητό της αγοράς. Αν δεν είχα το GSII πιθανών και να το αγόραζα αλλά και πάλι θα το σκεφτόμουν περισσότερο με τα μοντέλα που κυκλοφορούν πλέον.Πέρυσι τέτοια εποχή τα πράγματα ήταν πιο απλά.Σε θέμα android η samsung είχε το πιο πλήρες και γρήγορο κινητό και για οποίον δεν ήθελε iphone η επιλογή ήταν σχεδόν μονόδρομος. Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Συγνώμη αλλά επιτρέψτε μου να αμφιβάλω για την αντικειμενικότητα του editor in chief, ο οποίος είχε καραθάψει το GS3 και έθιξε το θέμα "πλαστικούρα" πολύ πριν το δει από κοντά, κρίνοντας από τα διάφορα βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν! Άρα δεν περίμενα να διαβάσω κάτι διαφορετικό! Φυσικά σεβαστό εφόσον είμαστε και στις απόψεις... Εξάλλου προσωπικά το είχα δηλώσει πριν παρουσιαστεί το S3 πως μια χαρά με έχει βολέψει "η πλαστικούρα" και στο GS1 και στο GS2 και στο Note πλέον..δεν σπάει, δεν χαλάει, και το παρατάς όπου γουστάρεις χωρίς θήκες και παμπερς:rolleyes: και εάν αρχίσει να γεμίζει σημάδια αλλάζεις ένα πίσω καπάκι και τέλος! Είπαμε, άλλοι θέλουν τα κινητά τους να τα χαϊδεύουν και να τα βγάζουν βόλτα, και άλλοι θέλουν να δουλεύουν όλα αστραπιαία και χωρίς καθυστερήσεις! Γούστα είναι αυτά, σεβαστές απόψεις και οι 2 :cool: Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Κανεις δεν αγοράζει κινητο μόνο για την εμφάνιση στα 600+ €. Και πέρυσι υπήρχαν πολυ ομορφότερα και πιο ποιοτικα κινητα. Όμως όλοι πήγαμε στο Sii, γιατι απλα δεν υπήρχε άλλο android κινητο εφαμιλο. @@Οσο για το iPhone, ναι λόγο περιορισμών του iOS έχει εμπόδια σε πολλα. Όμως καλο είναι να μην μιλάμε χωρίς να γνωρίζουμε. Έχετε δει ποτε iPhone jailbrocken στημένο με όλα τα καλούδια του cydia? Τι να το κανεις όμως όταν η apple είναι δυσκοιλια στις πραγματικές αλλαγές. Κάτι που προσπαθεί να εφαρμόσει και Samsung αλλα με εντελώς λάθος τροπο γιατι ξεχνά ότι δεν είναι apple αλλα μια κορεατικη εταιρεία που τα κατάφερε όπως πολλές άλλες σε Κίνα και Κορέα έξ αιτίας της παροχής τεχνολογιας απο την δύση τα τελευταία 40 χρόνια. @@ Προσπαθείτε χωρίς υπερβολές να αιτιολογησετε την επιλογη σας. Είπαμε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι κακη συσκευη. Απλα καταλάβετε ότι δεν κάνει για όλους. Το ότι εμείς επιλέγουμε κάτι, δεν σημαινει ότι είναι το ίδιο για τους υπόλοιπους. Αν είχε φροντίσει λίγο τον τομέα για τον οποίο συζητάμε θα το αγοραζα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όμως όταν στραβώσω απο την εμμονή τους σε κάτι λάθος σταματώ. Το ίδιο έκανα και με το iPhone δυο φορές μάλιστα. Σαν αντιπερισμασμο αρχιζετε να προβαλετε το γεγονός ότι η HTC άφησε να πουληθούν ελατωματικες συσκευές σε πολυ μεγαλύτερο αριθμο απο το αποδεκτό. Ναι είναι αλήθεια και είναι συνέπεια της ανατολιτικης νοοτροπίας. Μαλιστα επειδη ηταν διαφορα και οχι ενα προβλημα, δεν ηταν ευκολο να ανακαλυφθουν πριν φθασουν στο κοινο. Οποτε εχασε την δυνατοτητα αποσυρσης που ειχε η Samsung με τα καπακια. Η HTC δεν παύει να είναι μια Ταιβανεζικη εταιρεία γι αυτο συμβαίνουν αυτα. Απο εκει και πέρα όμως το one Χ είναι μια πολυ καλη συσκευη που ταιριάζει περισσότερο σε κάποιους και λιγότερο σε άλλους. Περιμένετε να παραληφθούν τα πρώτα Siii για να δούμε κατα πόσο θα είναι κι αυτα απροβληματιστα. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Για μένα ποιότητα κατασκευής είναι να μην τρίζουν καπάκια στο κινητό, να μην έχει κενά η οθόνη, να μην ξεφλουδίζει/χαρακώνεται εύκολα κλπ κλπ. Το one x πχ που το λατρεύω (απο θέμα design) δεν μπορώ να το πω ποιοτικό. Υπάρχουν συσκευές με χίλια μύρια. Δηλαδή έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής το hox (ένα που βρίσκεται στις ελαττωματικές παρτίδες) με οθόνη που έχει κενά, κιτρινιλες, γρατσουνιές κάτω από την οθόνη, rainbow effect όταν πατάς στην άκρη της οθόνης, ΑΛΛΑ έχει premium αίσθηση στο χέρι και δεν είναι glossy??! Πρώτον, τι εννοείς ποιότητα κατασκευής για σένα ???? Ποιότητα κατασκευής στα Ελληνικά έχει μία έννοια, όχι 2 διαφορετικές για κάθε έλληνα ... Επίσης αναφέρεις το να μην τρίζουν τα καπάκια .... Μόνο η Samsung έχει καπάκια πλέον !!!! Και περίμενε να δεις το πλαϊνό "αλουμίνιο" του GS3 πως θα "ξεβάψει" .. Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Πρώτον, τι εννοείς ποιότητα κατασκευής για σένα ???? Ποιότητα κατασκευής στα Ελληνικά έχει μία έννοια, όχι 2 διαφορετικές για κάθε έλληνα ... Επίσης αναφέρεις το να μην τρίζουν τα καπάκια .... Μόνο η Samsung έχει καπάκια πλέον !!!! Και περίμενε να δεις το πλαϊνό "αλουμίνιο" του GS3 πως θα "ξεβάψει" .. Ποιότητα κατασκευής σημαίνει καλή συναρμολόγηση. Έτσι το μεταφράζω εγώ. Όχι ποιότητα υλικών κατασκευής. Το πλαϊνό δεν ξέρω πως θα ξεβάψει, θα είδες πολλά κρούσματα μάλλον και ξέρεις :). Πολλοί υποστήριζαν το ίδιο και για το στεφάνι του s1 αλλά το δικό μου είναι εξωτερικά όπως το πήρα. Για τα καπάκια δεν νομίζω να χρειάζεται να σχολιάσω. Είναι αρκετά εύκολο να αλλάζεις μπαταρίες βγαζοντας τα, από το να κουβαλας εργαλειοθήκη. Αλλάζονται και εύκολα/φθηνά σε περίπτωση φθοράς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ποιότητα κατασκευής σημαίνει καλή συναρμολόγηση. Έτσι το μεταφράζω εγώ. Όχι ποιότητα υλικών κατασκευής. Το πλαϊνό δεν ξέρω πως θα ξεβάψει, θα είδες πολλά κρούσματα μάλλον και ξέρεις :). Πολλοί υποστήριζαν το ίδιο και για το στεφάνι του s1 αλλά το δικό μου είναι εξωτερικά όπως το πήρα. Για τα καπάκια δεν νομίζω να χρειάζεται να σχολιάσω. Είναι αρκετά εύκολο να αλλάζεις μπαταρίες βγαζοντας τα, από το να κουβαλας εργαλειοθήκη. Αλλάζονται και εύκολα/φθηνά σε περίπτωση φθοράς. Fine ρε φίλε αλλά προσδιόρισε λιγάκι το τι μου λες, γιατί εν τέλει μιλάω με fanboy ... Μου λες δεν θες τριγμούς, άρα θες unibody κατασκευή συνεπάγεται δεν θες καπάκια, σου λέω πως μόνο η Sammy έχει καπάκια (RAZR, iPhone, Lumia 800/900, HTC, Xperia) και μου λες καλύτερα τα καπάκια γιατί δεν θες συνεργείο πυραύλων για να αλλάξεις μπαταρία ... "Ποιότητα κατασκευής σημαίνει καλή συναρμολόγηση και όχι ποιότητα υλικών κατασκευής ... " Εντάξει, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά ... Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Fine ρε φίλε αλλά προσδιόρισε λιγάκι το τι μου λες, γιατί εν τέλει μιλάω με fanboy ... Μου λες δεν θες τριγμούς, άρα θες unibody κατασκευή συνεπάγεται δεν θες καπάκια, σου λέω πως μόνο η Sammy έχει καπάκια (RAZR, iPhone, Lumia 800/900, HTC, Xperia) και μου λες καλύτερα τα καπάκια γιατί δεν θες συνεργείο πυραύλων για να αλλάξεις μπαταρία ... "Ποιότητα κατασκευής σημαίνει καλή συναρμολόγηση και όχι ποιότητα υλικών κατασκευής ... " Εντάξει, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά ... Δηλαδή μόνο τα unibody δεν έχουν τριγμούς? Γιατί σηκώνεις χέρια ψηλά δεν ξέρω.. Τι δεν κατάλαβες? Επίσης θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς και αυτό το γελοίο υφάκι αν γίνεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Μετά από τον χαμό που έγινε στο s2 αυτό που κατάλαβα είναι πως μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ποιότητα κατασκευής. Ναι , καθόλου. Με ενδιαφέρει η αντοχή της συσκευής. Ναι , πολύ. Μετά από ένα χρόνο συμβίωσης με τον πρώτο γαλαξία και άλλο ένα χρόνο με την δεύτερο , θέλω να πιστεύω πως και ο τρίτος ( που περιμένω να μου έρθει ) θα είναι στα ίδια υψηλά στάνταρ. Τις ταλαιπωρώ πολύ τις συσκευές μου. Δεν βάζω θήκη , δεν βάζω προστατευτικά , ούτε καν στην οθόνη. Πραγματικά απολαμβάνω την συσκευή μου. Το αν θα χάσω 100€ στην μεταπώληση δεν με πειράζει. Λειτουργώ ένα χρόνο όπως θέλω χωρίς περιορισμούς και χάνω 100€. Ωραία. Όμως ξέρω πως ο πρώτος γαλαξίας είναι στα χέρια φίλου και δουλεύει υπερορίες σαν οθόνη προβολής ( πυροσβέστης γαρ ) χωρίς να γκουκ και μουκ. Και μετράει πάνω από 100 άτσαλες πτώσεις στα χέρια μου μόνο. Άλλες τόσες ο δεύτερος. Με λίγη τύχη άλλες τόσες και ο τρίτος. Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Βγήκαμε από το κατάστημα με ανάμικτα συναισθήματα. Ο παγωμένος καφές στο Pompi έδωσε ευκαιρία για συζήτηση με την φίλη μου την Εβίτα που την κουβάλησα κακήν κακώς να με βοηθήσει στο βίντεο (που δεν έγινε ποτέ) πάνω σε ένα θέμα που δεν την ενδιέφερε καθόλου φυσικά. Η ερώτηση μια και απλή. - Αν είχες Εβίτα (και κάθε μη ψαγμένος) 700 ευρώ για κινητό θα το αγόραζες; - "Με τίποτα. Αυτή η τεράστια πλαστικούρα με το που θα μπει στην τσάντα μου θα γεμίσει γρατζουνιές. Άσε που θα χρειάζεται να αλλάζω καπάκι κάθε 1 μήνα από τα σπασίματα.. Το άλλο το μαύρο (HTC) που μου έδειξες ήταν φοβερό. Για αυτό ίσως και να τα έδινα." Δηλαδή μια μη ψαγμένη κοπέλα δεν θα αγόραζε κινητό γιατί θα γέμιζε γρατζουνιές..... Γιαυτό η κάθε άσχετη κυκλοφορεί με iPhone 4..... Τι άλλο θα διαβάσω.... Τόσα φράγκα δεν λες ότι δεν τα δίνεις γιατί κάτι είναι πλαστικούρα.... Τόσα φράγκα δεν τα δίνεις για ένα κινητό μόνο και μόνο επειδή δεν είναι πλαστικούρα..... Αν είσαι άσχετη κάτσε με το κινητό των 80 ευρώ και μη μου λες θα τα έδινα για το HTC.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Bρε παιδιά, δεν είναι πλαστικό το σασί αλλα πολυκαρβονικό σαν του σαν του HTC One X, του Ν9 ή του Lumia. Το design ή ακόμα και το χρώμα είναι που τα χαλάει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Για όνομα δηλαδή.... 3 άτομα έγραψαν την άποψη τους για το κινητό σε ένα προσωπικό νήμα που δεν είναι άρθρο και δεν είναι παρουσίαση... Δεν αποτελούν στατιστικό δείγμα. Δεν μπορούν να επηρεάσουν το αγοραστικό κοινό της Ελλάδας. Είναι δυνατόν να τραβάμε το τοπικό για 7 σελίδες τώρα με το να τους κράζουμε ;;;;; Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Calma παιδια...... υπαρχουν τοσες επιλογες που να ταιριαζουν στα γουστα του καθενος δεν ειναι δυνατον κατι που αναφερει ενας που ειναι προσωπικη αποψη να το κανουμε πιστα με μονομαχους:lol::p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Δηλαδή μια μη ψαγμένη κοπέλα δεν θα αγόραζε κινητό γιατί θα γέμιζε γρατζουνιές..... Γιαυτό η κάθε άσχετη κυκλοφορεί με iPhone 4..... Τι άλλο θα διαβάσω.... Τόσα φράγκα δεν λες ότι δεν τα δίνεις γιατί κάτι είναι πλαστικούρα.... Τόσα φράγκα δεν τα δίνεις για ένα κινητό μόνο και μόνο επειδή δεν είναι πλαστικούρα..... Αν είσαι άσχετη κάτσε με το κινητό των 80 ευρώ και μη μου λες θα τα έδινα για το HTC.... δεν καταλαβες το ρητορικο της κουβεντας. ηταν μια αποψη ενος ατομου που δεν ειναι ψαγμενο, ενος ατομου (οχι αναγκαστικα κοπελας, μην κολας εκει) που μπαινει σε ενα καταστημα με μια επιδοτηση και του δειχνουν 2 κινητα και του λενε παρε ενα.. το ιδιο εγινε και με την δικια μου αποψη, ενος πιο ψαγμενου ατομου κλπκλπ... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Μου φαίνεται οτι εχουμε και ένα δεύτερο μαντρι με πρόβατα εδω πέρα...κανείς δεν είπε οτι σ3 είναι κακό κινητο....απλά τα υλικά κατασκευής του δεν είναι τόσο καλα όσο θα περίμεναν κάποιοι...έλεος το έχετε κάνει το θέμα μπ@#$ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Fine ρε φίλε αλλά προσδιόρισε λιγάκι το τι μου λες, γιατί εν τέλει μιλάω με fanboy ... Μου λες δεν θες τριγμούς, άρα θες unibody κατασκευή συνεπάγεται δεν θες καπάκια, σου λέω πως μόνο η Sammy έχει καπάκια (RAZR, iPhone, Lumia 800/900, HTC, Xperia) και μου λες καλύτερα τα καπάκια γιατί δεν θες συνεργείο πυραύλων για να αλλάξεις μπαταρία ... "Ποιότητα κατασκευής σημαίνει καλή συναρμολόγηση και όχι ποιότητα υλικών κατασκευής ... " Εντάξει, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά ... Σου εξηγεί τα αυτονόητα που δεν θες να καταλάβεις για ευνόητους λόγους. Επειδή κράτησα τα 2 πρώτα Galaxy από 1 χρόνο το καθένα, δεν άκουσα τον παραμικρό τριγμό, τα καπάκια τους κούμπωναν τέλεια. Όσον αφορά τα λοιπά που λες, για το αλουμινένιο πλαίσιο κλπ, άστο, ούτε αυτό συνέβη στα 2 προηγούμενα. Στο λέω επειδή τα είχα εγώ, όχι φίλοι, γνωστοί ή καταστήματα που έτυχε απλά να "παίξω" για λίγο μαζί τους... Υ.Γ.: Και ναι, τις είχαν φάει τις τούμπες τους αρκετές φορές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts