Jump to content

Sony Xperia Go

Koucos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν απο το Battery use εχω τα εξής:

- display 53%

- android OS 15%

- cell standby 9%

- voice calls 9%

- Phone idle 6%

- android system 3%

- google services 2%

- kik messeanger 2%

- keypad 2%

Απο ότι βλέπω το display είναι που κάνει στην ζημιά!! Σωστά?

Ρε παιδία έχει καμια ειδική ρύθμιση????

Την φωτεινότητα την έχω σχεδόν στην μέση και είναι ήδη πολύ σκοτεινή η οθόνη!!!!

Καμιά ιδέα???????

Πρεπει να γραψεις τι ειναι η δικη σου normal χρήση, πχ για εμενα normal χρηση ειναι on screen ~4 ωρες την ημερα με ανοικτα wi-fi, ενεργα δεδομενα κτλ-κτλ

Γραψε αν μπορεις τι χρηση εχεις κανει, πχ κλησης ...... λεπτα, sms, internet, ωρες ανοικτης οθονης και οτι αλλο.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 937
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρεπει να γραψεις τι ειναι η δικη σου normal χρήση, πχ για εμενα normal χρηση ειναι on screen ~4 ωρες την ημερα με ανοικτα wi-fi, ενεργα δεδομενα κτλ-κτλ

Γραψε αν μπορεις τι χρηση εχεις κανει, πχ κλησης ...... λεπτα, sms, internet, ωρες ανοικτης οθονης και οτι αλλο.

επιδή μου έκανε εντύπωση την πρώτη φορά που αποφορτίστηκε σε μια μέρα είπα να είμαι πιο συντηριτικός.

εδώ και 2 μέρες έχω ανοικτα τα data, sms τίποτα, ομιλία 20 λεπτά περιπου, 30 wifi, και να έχω παίξει κανα 30ωρο ακόμα με τις εφαρμογές που έχει δλδ ανοικτή οθόνη....

αυτά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

επιδή μου έκανε εντύπωση την πρώτη φορά που αποφορτίστηκε σε μια μέρα είπα να είμαι πιο συντηριτικός.

εδώ και 2 μέρες έχω ανοικτα τα data, sms τίποτα, ομιλία 20 λεπτά περιπου, 30 wifi, και να έχω παίξει κανα 30ωρο ακόμα με τις εφαρμογές που έχει δλδ ανοικτή οθόνη....

αυτά...

Το υπολοιπο μπαταριας θα το βρεις ρυθμισεις>σχετικα με το τηλεφωνο>κατασταση>επιπεδο μπαταριας.

30 ωρες με εφαρμογες ή 30 λεπτα?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Βασικα το έχω φορτίσει 2 φορές.

Σήμερα είναι η δευτερη μέρα της μπαταριας απο την τελευταία φόρτιση. Ποσοστό δεν ξέρω απο που μπορώ να δω! Μήπως ξέρεις να μου πεις, αλλα απο οτι βλέπω δεν έχει πολύ ζωή ακόμα!

στοπ μια εδώ .... άσε λίγο το θέμα με την μπαταρία αφού κάνεις καμιά 10 πλήρεις φορτίσεις και μετά το ξανασυζητάμε , είναι πολύ νωρίς ακόμα για βγάλουμε συμπεράσματα ...

30 λεπτά εννούσα!!! sorry!!!!

Σχετικά με τις πρώτες φορτίσεις, επειδή έχω διαβάσει πολλά, μπορεί κανείς να μου πει τι είναι το καλύτερο για την μπαταρία?

Ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

30 λεπτά εννούσα!!! sorry!!!!

Σχετικά με τις πρώτες φορτίσεις, επειδή έχω διαβάσει πολλά, μπορεί κανείς να μου πει τι είναι το καλύτερο για την μπαταρία?

Ευχαριστώ

τις πρώτες φορές είναι καλό λένε να το αφήνεις να φτάνει μέχρι 10% πάνω-κάτω και να το φορτίζεις κλειστό μετά φόρτιζε το ανοιχτό κανονικά και μετά απο αυτό όποτε θες,ότι ποσοστό και να είναι, κλειστό-ανοιχτό δεν έχει θέμα, έχει στρώσει η μπαταρία, απλά ίσως καμιά φορά το δίμηνο για παράδειγμα άστο να κλείσει περίμενε και μερικές ώρες και μετά βάλτο να φορτίσει( αυτό κάνει κάτι σαν calibration )

τις πρώτες φορές είναι καλό λένε να το αφήνεις να φτάνει μέχρι 10% πάνω-κάτω και να το φορτίζεις κλειστό μετά φόρτιζε το ανοιχτό κανονικά και μετά απο αυτό όποτε θες,ότι ποσοστό και να είναι, κλειστό-ανοιχτό δεν έχει θέμα, έχει στρώσει η μπαταρία, απλά ίσως καμιά φορά το δίμηνο για παράδειγμα άστο να κλείσει περίμενε και μερικές ώρες και μετά βάλτο να φορτίσει( αυτό κάνει κάτι σαν calibration )

Θέλει να το αφήνει και παραπάνω τύπου 5-6 ώρες????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλει να το αφήνει και παραπάνω τύπου 5-6 ώρες????

δεν κάνει διαφορά μπορείς δλδ να το αφήνεις όλο το βράδυ ή να το βγάζεις με το που πάει 100% είναι το ίδιο

εχει κανει κανεις το τηλεφωνο root???

Όχι... δεν το έχω πειράξει καθόλου... έτσι όπως το πήρα είναι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδία έχει πάρει κανείς update σε android 4.0????

Επίσης αν κάποιος γνωρίζει: ΟΤΑ θα γίνεται ή πρεπει να βάλουμε το καλωδιάκι και απο το companion?

Edited by petsikomias
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδία έχει πάρει κανείς update σε android 4.0????

Επίσης αν κάποιος γνωρίζει: ΟΤΑ θα γίνεται ή πρεπει να βάλουμε το καλωδιάκι και απο το companion?

ΟΤΑ αν!! δώσουν θα αργήσει πολύ , οπότε απλά βάλε καλώδιο και τσέκαρε με seus και pc companion

ΟΤΑ αν!! δώσουν θα αργήσει πολύ , οπότε απλά βάλε καλώδιο και τσέκαρε με seus και pc companion

seus ????? τι είναι αυτό???

Το pc companion έχω μόνο εγκατεστημένο... δεν είμαι οκ με αυτό???

[sIGPIC][/sIGPIC]

seus ????? τι είναι αυτό???

Το pc companion έχω μόνο εγκατεστημένο... δεν είμαι οκ με αυτό???

απλά μερικές φορές δεν κάνει εγκατάσταση με το ένα και κάνει με το άλλο (σπάνια αλλά συμβαίνει)

απλά μερικές φορές δεν κάνει εγκατάσταση με το ένα και κάνει με το άλλο (σπάνια αλλά συμβαίνει)

Είναι και τα 2 της sony? Άρα να τα δοκιμάσω και τα δυο? Την ίδια δουλειά κάνουν ακριβώς?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι και τα 2 της sony? Άρα να τα δοκιμάσω και τα δυο? Την ίδια δουλειά κάνουν ακριβώς?

ναι είναι της sony .SEUS =Sony Ericsson Update Service , και τα 2 το ίδιο περίπου κάνουν απλά αν για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί σωστά το ένα χρησιμοποιείς το άλλο

Παιδια δοκιμαα και με SEUS και με companion αλλα ακόμα δεν μου την βγαζει την αναβεθμιση σε 4.0.

Υπομονη....

Κανενας αλλος την εχει παρει;;; Εντυπώσεις;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με δημοσίευμα της στο επίσημο blog της, η Sony Mobile ανακοινώνει τα μοντέλα τα οποία θα λάβουν την επίσημη αναβάθμιση στο Android 4.1 Jelly Bean, μια λίστα στην οποία απουσιάζει το Xperia U, Xperia Miro και Tipo.

Αναλυτικά η λίστα των android smartphone της Sony τα οποία θα αναβαθμιστούν σε Jelly Bean είναι τα

Xperia T

Xperia TX

Xperia V

Xperia S

Xperia acros S

Xperia ion

Xperia P

Xperia go

Xperia J

Μια χαρά φαίνεται να τα πηγαίνει με την αναβάθμιση από το λίγο που το δούλεψα. Κοιτάω πως μπορώ να το κάνω root τώρα! :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μια χαρά φαίνεται να τα πηγαίνει με την αναβάθμιση από το λίγο που το δούλεψα. Κοιτάω πως μπορώ να το κάνω root τώρα! :)

με τον....οδηγο σου;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά στο google search δεν έχει στα searchable items τα contacts!!!!!!!

Μπορω να το βάλω κάπως??

Απο μια πολύ πολύ πολύ πρωτη εντύπωση μου φαίνεται πιο αργό και χειρότερη αποκριση της οθόνης στις εντολές!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

με τον....οδηγο σου;;

H βάση αυτή θα είναι Κωνσταντίνε αλλά ίσως να υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Θα το κοιτάξω όταν έχω χρόνο και θα ενημερώσω. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Sony Xperia Go