Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ δεν το λέω για μένα, αλλά σαν πρόταση σε όσους το κατέχουν με την αγγλική, πραγματικά τσάμπα ταλαιπωρειστε κάποιες φορές, εφόσον υπάρχουν τόσα προβλήματα με τους ελληνικούς υπότιτλους.

Μαλλον στην μειοψηφία ανηκεις....ομιλω την Αγγλικη-Γερμανικη γλωσσα σε επαγγελματικο επιπεδο......αλλα με υπότιτλους βλεπω και εγω....κλασσικος Ελλην...:)

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οκ δεν το λέω για μένα, αλλά σαν πρόταση σε όσους το κατέχουν με την αγγλική, πραγματικά τσάμπα ταλαιπωρειστε κάποιες φορές, εφόσον υπάρχουν τόσα προβλήματα με τους ελληνικούς υπότιτλους.

Δεν βλεπουμε μονοι μας ταινιες-σειρες φιλε μου.....με 3 γυναικες σπιτι δεν βγαζεις ακρη....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Αν καταλαβα καλα, πρεπει ο εκτυπωτης να ειναι bluetooth? Πως θα το συνδεσω δεν καταλαβα μεσω της εφαρμογης.
Κατέβασε την εφαρμογή, τρέξε την και θα σε πάει βήμα βήμα. Απλά πρέπει να είναι ο εκτυπωτής και το κινητό στο ίδιο wifi. Δεν μπλέκεις πουθενά με Bluetooth.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σας,

Πήρα προχθές το Mi Box S από Σκρουτζομάγαζο και όταν το συνέδεσα μου ζήτησε αναβάθμιση σε android 8 (Oreo), την οποία και έκανα. Χωρίς να έχω τσεκάρει το προηγούμενο λογισμικό, βλέπω ότι λαγκάρει συνεχώς σε ότι παίξω (Youtube, Kodi, Cinema, Netflix).

Στο Speedtest, το οποίο δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο, μου βγάζει 21,1 download, ενώ σε Cosmote κατάστημα μου είπαν ότι οι ταχύτητες στην Πετρούπολη κατά μέσο όρο είναι 10-11.. Το μηχανάκι είναι στο ίδιο δωμάτιο με router (4-5 μέτρα) και τραβάει μέσω wifi..

Δεν ξέρω τι να υποθέσω, τι μπορεί να ισχύει τελικά? Διάβαζα για τα θέματα της αναβάθμισης, αλλά πίστευα ότι λύθηκαν.. Ξέρει κανείς κάποια λύση?

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Ψάξε για το tv app repo ,έτσι λέγεται και με αυτό μπορείς να δημιουργήσεις sortcuts , υπάρχει και το sideload launcher το οποίο δημιουργεί μια συντόμευση με όλες τις εφαρμογές μέσα .

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Καλημέρα σας,

Πήρα προχθές το Mi Box S από Σκρουτζομάγαζο και όταν το συνέδεσα μου ζήτησε αναβάθμιση σε android 8 (Oreo), την οποία και έκανα. Χωρίς να έχω τσεκάρει το προηγούμενο λογισμικό, βλέπω ότι λαγκάρει συνεχώς σε ότι παίξω (Youtube, Kodi, Cinema, Netflix).

Στο Speedtest, το οποίο δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο, μου βγάζει 21,1 download, ενώ σε Cosmote κατάστημα μου είπαν ότι οι ταχύτητες στην Πετρούπολη κατά μέσο όρο είναι 10-11.. Το μηχανάκι είναι στο ίδιο δωμάτιο με router (4-5 μέτρα) και τραβάει μέσω wifi..

Δεν ξέρω τι να υποθέσω, τι μπορεί να ισχύει τελικά? Διάβαζα για τα θέματα της αναβάθμισης, αλλά πίστευα ότι λύθηκαν.. Ξέρει κανείς κάποια λύση?

Ο καλύτερος τρόπος να δεις την ταχύτητα είναι,ανοίγεις το Netflix πας εκεί που λέει στα αριστερά λήψη βοήθειας,μπαίνεις και τρέχεις αυτό που λέει έλεγχος δικτύου

Ότι σου βγάζει εκεί σε ταχύτητα αυτό είναι,αξιόπιστο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καταρχήν δεν ακούς κανένα πωλητή για τίποτα.

Μάθε να τσεκάρεις μόνος σου βασικά πράγματα, όπως ταχύτητα δικτύου.

Κατέβασε στο box σου το speedtest (ookla) και δες τι σου βγάζει

Καλημέρα σας,

Amazon Fire stick 4k max

Σε ευχαριστώ πολύ junglist, έχεις δίκιο είμαι παντελώς αρχάριος και τώρα αρχίζω να διαβάζω με τις ώρες, όσο βέβαια μου επιτρέπει η δουλειά και η μικρή στο σπίτι.

Εσφαλμένα από ότι κατάλαβα τεσταρα ταχύτητα στο κινηυό, θα την κατεβάσω και στο box να δω..

Να ρωτήσω κάτι άλλο, μπορώ να κάνω downgrade την έκδοση του λογισμικού (σε 7,1 όπως το πήρα δηλαδή) με κάποιον τρόπο π.χ factory reset? Κακώς, έπρεπε να δοκιμάσω αν παίζει χωρίς προβλήματα όπως το πήρα, πριν κάνω αναβάθμιση.

Και το δικό μου τα ίδια έκανε. Σε κάποιο Forum διάβασα ότι έχει πρόβλημα με τα κανάλια του router 11 12 13. Πριν από δυο ημέρες ρύθμισα το κανάλι του router στο 5 έκανα και 1-2 επανεκκινήσεις από τότε δεν έχω πρόβλημα. Επιτέλους μετά από το Beelink GT1 και δεκάδες APK με το mi box βλέπω Netfix σε ανάλυση 1920x1080 σε γραμμή ADSL ούτε 6 Mbps, 5 μέτρα από το router (zte της vodafone).

Και το δικό μου τα ίδια έκανε. Σε κάποιο Forum διάβασα ότι έχει πρόβλημα με τα κανάλια του router 11 12 13. Πριν από δυο ημέρες ρύθμισα το κανάλι του router στο 5 έκανα και 1-2 επανεκκινήσεις από τότε δεν έχω πρόβλημα. Επιτέλους μετά από το Beelink GT1 και δεκάδες APK με το mi box βλέπω Netfix σε ανάλυση 1920x1080 σε γραμμή ADSL ούτε 6 Mbps, 5 μέτρα από το router (zte της vodafone).

Πρέπει να πω ότι πιθανότατα είσαι ο άνθρωπός μου!!!! Συγκεντρώνω παρόμοια χαρακτηριστικά του προβλήματος (router στα 5 μέτρα, mi box s, android oreo)..Μπορείς να μου πει τι ισχύει σε αυτό με τα κανάλια του router σε παρακαλώ και πως το ρυθμίζω??

Έχω router της Cosmote...

Εδώ έχει τις οδηγίες χρήσεις για τα router της cosmote https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/#!portal/201600000002048/drivers/201600000002604 . Όταν μπεις στο menu θα βρεις την καρτέλα wireless ή wlan εκεί το Channel είναι συνήθως στο Auto θα το αλλάξεις θα αποθηκεύσεις και είσαι έτοιμος.

Εισαι φοβερός, θα το τσεκάρω και αυτό μαζι με τα υπόλοιπα.. Να εισαι καλά!!

Κατέβασε την εφαρμογή, τρέξε την και θα σε πάει βήμα βήμα. Απλά πρέπει να είναι ο εκτυπωτής και το κινητό στο ίδιο wifi. Δεν μπλέκεις πουθενά με Bluetooth.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θεμα ειναι οτι ουτε wifi εχει ο εκτυπωτης, στα windows το συνδεω με καλωδιο στον υπολογιστη, στο android tv box, πως το συνδεω? usb και μετα η εφαρμογη που μου εδωσες?

Το θεμα ειναι οτι ουτε wifi εχει ο εκτυπωτης, στα windows το συνδεω με καλωδιο στον υπολογιστη, στο android tv box, πως το συνδεω? usb και μετα η εφαρμογη που μου εδωσες?
Sorry! Δεν ήξερα ότι δεν είχε wifi

Μπορείτε να προτείνετε εφαρμογή:

α) Αξιόλογο browser?

b) Τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο? Θέλω να πω ότι θέλω να συγχρονίσω εφαρμογή με πληκτρολόγιο στο κινητό. Έχω ακουσει για το CetusPlay, αξιζει?

γ) Εφαρμογή για iptv με 'έτοιμα κανάλια?

δ) Εφαρμογή για streaming αγώνων (ιδανικά euroleage, nba, super league).

Ποιες από αυτές κατεβάζω από Play και ποιες με sideloading (apkmirror, apktime κλπ)??

Το τροφοδοτικό μπορεί να έχει καεί (αν ήταν 120V) ή μπορεί να ήταν ελαττωματικό εξ αρχής. Για να δεις τι έχει γίνει με το Box πρέπει να βρεις ένα επαρκές (σε ρεύμα) τροφοδοτικό και να το δοκιμάσεις.

Τελικά το τροφοδοτικό ήταν, έβαλα άλλο και δουλεύει μια χαρά.

καλησπερα σας,βλεπω ταινιες και σειρες με την εφαρμογη moviebox αλλα τον τελευταιο καιρο οι υποτιτλοι(ελληνικοι και αγγλικοι) δεν εχουν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα,ποια αλλη εφαρμογη να κατεβασω για ταινιες? απλη και ευχρηστη,οχι kodi.Σας ευχαριστω

Αυτό έχει πεθάνει εδώ και μήνες.

CINEMA έχουμε αναφέρει σε μερικά ποστ πιο πάνω

titanioumtv.

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα πάντως στο cinema δεν μου βγάζει Ελληνικούς υπότιτλους. Ίσως φταίει ότι είμαι αρχάριος.

Ποιον browser προτείνετε να κατεβάσω?? Στο Play Store μονο τον Puffin βλέπω..

Για τους από πάνω όντως το CINEMA είναι εξαιρετικό και πολύ εύχρηστο..

Αυτό έχει πεθάνει εδώ και μήνες.

CINEMA έχουμε αναφέρει σε μερικά ποστ πιο πάνω

Με το cyberflix πάντως όλα είναι μια χαρά με την τελευταία εκδοσή του!