ilka71 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 τι ασχοληστε με streaming όταν σε λίγα λεπτά έχετε όλα τα επεισόδια κατεβασμένα με τορρεντ.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 να σου πω έχω αρχίσει και το ξανασκέφτομαι αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 WORKING TERRARIUM TV IS BACK ON ANDROID Λες? https://www.youtube.com/watch?v=TpIGA85SYsQ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 τι ασχοληστε με streaming όταν σε λίγα λεπτά έχετε όλα τα επεισόδια κατεβασμένα με τορρεντ.... Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΚάνεις πλάκα έτσι; Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα σε κάποιον που κάθεται και κατεβάζει. Το θεωρώ τρόπο του 2000 για να δεις μια ταινία. Πατάω και ξεκινάω να βλέπω. Όταν εσύ κάθεσαι και ψάχνεις να κατεβάσεις την ταινία και τους υπότιτλους. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Λεβέντες θέλω ένα boxaki με τουλάχιστον 2 ram γενικών χρήσεων, δεν με ενδιαφέρει το αν είναι root η όχι , κάτι οικονομικό και όσο γίνετε αξιόπιστο , την αγορά μπορώ να την κάνω και απέξω , κάθε πρόταση δεκτή Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Κάνεις πλάκα έτσι; Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα σε κάποιον που κάθεται και κατεβάζει. Το θεωρώ τρόπο του 2000 για να δεις μια ταινία. Πατάω και ξεκινάω να βλέπω. Όταν εσύ κάθεσαι και ψάχνεις να κατεβάσεις την ταινία και τους υπότιτλους. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ναι άλλα οσο και να το κάνεις είναι περισσότερο σίγουρος έτσι ότι θα δει αυτο που θέλει οταν το θέλει. Μόνο η δεη μπορεί να τον εμποδίσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Κάνεις πλάκα έτσι; Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα σε κάποιον που κάθεται και κατεβάζει. Το θεωρώ τρόπο του 2000 για να δεις μια ταινία. Πατάω και ξεκινάω να βλέπω. Όταν εσύ κάθεσαι και ψάχνεις να κατεβάσεις την ταινία και τους υπότιτλους. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalkποιο 2000;; εγώ μιλάω για έτοιμα αρχεία κομπλέ με υπότιτλους. με fiber έχω την ταινία πολύ γρήγορα. εσύ λες πατάω και βλέπω αλλά εγώ "βλέπω" άτομα να ρωτάνε "γιατί έκλεισαν αυτά τα λινκ, γιατί κλείσανε αυτά τα add ons" και πάει λέγοντας... εγώ ΞΈΡΩ τι ψάχνω και τι θέλω να δω και ξέρω και ΠΟΥ θα το βρω. οπότε είναι θέμα 30 λεπτών το πολύ να κατέβει μια ταινία αρκετών γιγα (HD εννοείται πάντα και με υπότιτλους) για επεισόδια σειρών δεν μιλάω, είναι μικρά.. σε 10 λεπτά το ένα κατεβαίνει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Όποιος έχει 4κ τηλεόραση και δεν χρησιμοποιεί τορεντ για να αξιοποιήσει την τιβί του, είναι για τα σκυλιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Όποιος έχει 4κ τηλεόραση και δεν χρησιμοποιεί τορεντ για να αξιοποιήσει την τιβί του, είναι για τα σκυλιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι όποιος έχει Audi RS4 και βάζει βενζίνη 95 είναι για τα μπάζα. Κάτι μας είπες τώρα. Και πώς παίζεις τα torrent στην 4k? Casting? Σύνδεση με εξωτερικό δίσκο? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 τα streaming links εχουν ποιοτητα FULL HD σταθερα τουλαχιστον;δεν νομιζω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Και όποιος έχει Audi RS4 και βάζει βενζίνη 95 είναι για τα μπάζα. Κάτι μας είπες τώρα. Και πώς παίζεις τα torrent στην 4k? Casting? Σύνδεση με εξωτερικό δίσκο? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk γιατί δεν τα παίζει το box αν τα περάσεις μέσα η απο κανα shared σκληρο? δεν τα κατεβάζεις και στο box με εναν client απευθείας? Και ο ένας και ο άλλος τρόπος μια χαρά είναι επιλέγεις ανάλογα την περίπτωση, streaming η όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_v Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 WORKING TERRARIUM TV IS BACK ON ANDROID Λες? https://www.youtube.com/watch?v=TpIGA85SYsQ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ναι,δουλεύει! Πηγές και όλα τα άλλα οκ,όμως δεν βρίσκει καθόλου υπότιτλους πλέον. Οπότε μισή χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ναι,δουλεύει! Πηγές και όλα τα άλλα οκ,όμως δεν βρίσκει καθόλου υπότιτλους πλέον. Οπότε μισή χαρά... Επιβεβαιώνω. Από υπότιτλους τίποτα. Δοκίμασα και το teatv. Πολύ λίγες πηγές και μένει στην αναζήτηση υποτίτλων χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Για δοκιμαστε και το Morpheus παιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ναι,δουλεύει! Πηγές και όλα τα άλλα οκ,όμως δεν βρίσκει καθόλου υπότιτλους πλέον. Οπότε μισή χαρά... Επιβεβαιώνω. Από υπότιτλους τίποτα. Δοκίμασα και το teatv. Πολύ λίγες πηγές και μένει στην αναζήτηση υποτίτλων χωρίς αποτέλεσμα. Ρε παιδιά σε εμένα και τα δύο παίζουν κανονικά και με υπότιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 τα streaming links εχουν ποιοτητα FULL HD σταθερα τουλαχιστον;δεν νομιζω Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΑν δεν νομίζεις, διάβαζε τι γράφουμε εδώ και καιρό. Από το να βγάζεις λάθος συμπεράσματα. Το Terrarium ήταν τόσο δημοφιλές γιατί υποστήριζε δωρεάν 720p και 1080p πηγές και φυσικά ήταν σταθερές. Μετά υπάρχουν περιπτώσεις να έχει πρόβλημα το μηχάνημα του χρήστη, η γραμμή του ή κάτι άλλο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Μη ξεχνάτε κ τη σύνδεση με trakt και το τι έχεις δεί.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Συμπιεσμένο 1080 έδινε το τεραριουμ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ναι,δουλεύει! Πηγές και όλα τα άλλα οκ,όμως δεν βρίσκει καθόλου υπότιτλους πλέον. Οπότε μισή χαρά... Ρε παιδιά κανένας με γνώσεις android development δεν υπάρχει, να πάρει το apk να το κάτι decompile και να προσθέσει το api του subtitles.gr ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Θα βρεθεί άλλο πρόγραμμα σίγουρα. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Μετέφερα το ΤΑΝΙΧ ΤΧ92 μου σε άλλη τηλεόραση και τώρα όταν κλείνω την τηλεόραση, αυτό μένει αναμμένο για λίγη ώρα και μετά σβήνει. Πριν δεν το έκανε. Καμία ιδέα τι μπορεί να θέλει σε ρύθμιση; Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΚανείς άλλος καμία πρόταση ; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 αυτο? το χτυπαω αμεσα...πειτε ρε παιδια...ενα μηνα ψαχνω...!! https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-L-3GB-32GB-Android-7-1-Amlogic-S912-KODI-17-3-4K-TV-BOX-802-11AC-WIFI-Bluetooth-LAN-HDMI---Black-386124.html Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 αυτο? το χτυπαω αμεσα...πειτε ρε παιδια...ενα μηνα ψαχνω...!! https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-L-3GB-32GB-Android-7-1-Amlogic-S912-KODI-17-3-4K-TV-BOX-802-11AC-WIFI-Bluetooth-LAN-HDMI---Black-386124.html διάβασε αυτο πρώτα και μετά αποφάσισε απο που θα παραγγείλεις... Post #13766 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Σκέφτομαι να αλλάξω μετά από πολλά χρόνια συμβίωσης το Nexus player Υπαρχει αξιόπιστη πρόταση στα 50 ευρώ με 3 ραμ και hevc decoding? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Παιδιά θέλω ένα μποξάκι για Netflix κυρίως και κατά δεύτερο Kodi, terrarium κλπ. Έχω πάρει κάνα δυο από gearbest αλλά το WiFi reception είναι χάλια και έχω όλο αποσυνδέσεις οπότε πήγαν στον κάδο. Τώρα κοιτάω το Xiaomi mi box. Έχει καλό WiFi καθώς θα εγκατασταθεί μακριά από το router? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Παιδιά θέλω ένα μποξάκι για Netflix κυρίως και κατά δεύτερο Kodi, terrarium κλπ. Έχω πάρει κάνα δυο από gearbest αλλά το WiFi reception είναι χάλια και έχω όλο αποσυνδέσεις οπότε πήγαν στον κάδο. Τώρα κοιτάω το Xiaomi mi box. Έχει καλό WiFi καθώς θα εγκατασταθεί μακριά από το router? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Μήπως φταίει το ρούτερ σου και όχι το TV Box? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts