Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα μαλλον το κλαιω το alfawise, εχω την εντυπωση οτι παρεδωσε πνευμα. Δοκιμασα ολους τους πιθανους συνδυασμους και το μονο που κανει ειναι να αναβει στιγμιαια το μπλε λαμπακι και να ξανασβηνει. Σημα στην τηλεοραση καθολου. Πακετο και πισω

τελευταια προσπαθεια απελπισιας, εβαλα τροφοδοτικο 12V, αποτελεσπα, αναβει συνεχωμενα και μπλε και κοκκινο λαμπακι αλλα και παλι δεν bootarei

• Απαντήσεις 21,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1363

• makis1024

575

• ath156

1878

τελευταια προσπαθεια απελπισιας, εβαλα τροφοδοτικο 12V, αποτελεσπα, αναβει συνεχωμενα και μπλε και κοκκινο λαμπακι αλλα και παλι δεν bootarei
Μή βάζεις ό,τι τροφοδοτικά να'ναι, θα το κάψεις. Δοκίμασες με τροφοδοτικό 5V 2Α?

Αν το tv box περνει ρευμα 5v τα 12 που το έδωσες είναι πολλά.

Μπορεί να το έκανες και περισσότερη ζημιά.

Πρέπει να βάλεις έναν φορτιστή που να ξέρεις ότι δουλεύει καλά στα 5v 2am με την προϋπόθεση ότι το tv box τροφοδοτείται στα 5v.

Δεν δίνουμε ποτέ παραπάνω volt από αυτά που μπορεί να σηκώσει το κύκλωμα.

Edited by nik187
Νικήτας

Αυτό ακριβώς που λέει και ο nik. Δεν υπάρχουν συνδυασμοί που λες. Το μανίσιο τροφοδοτικό είναι 5V 2.5A. Πρέπει να δοκιμάσεις με ένα που να έχει τα ίδια V και περίπου ίδια Α (δηλαδή 5V και 2-3A).

Αυτό ακριβώς που λέει και ο nik. Δεν υπάρχουν συνδυασμοί που λες. Το μανίσιο τροφοδοτικό είναι 5V 2.5A. Πρέπει να δοκιμάσεις με ένα που να έχει τα ίδια V και περίπου ίδια Α (δηλαδή 5V και 2-3A).
Και παραπάνω Α να δώσει δεν πειράζει γιατί το μηχανάκι θα τραβήξει όσο χρειάζεται.

Αλλά τα παραπάνω volt κάνουν ζημιά αμέσως.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το Mecool M8S PRO που εχει αναφερθει αρκετες φορες , ειναι στην ιδια κατηγορια με τα GT1 και H96 pro+ , σωστα? λεω να παω για αυτο τελικα

Το Mecool M8S PRO που εχει αναφερθει αρκετες φορες , ειναι στην ιδια κατηγορια με τα GT1 και H96 pro+ , σωστα? λεω να παω για αυτο τελικα

το έχω και με έχουν χαλάσει 2 πράγματα 1) Είναι πολύ μικρό :) 2) Θέλει custom recovery για να περάσει root και να αλλάξεις launcher ,ο default δεν μου αρέσει καθόλου.

Κατά τα άλλα είναι super

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορώ να έχω μια γνώμη για το Sunvell T95K Pro?

ποιος ο λόγος να το πάρεις από την στιγμή που με τα ίδια χρήματα πέρνεις κάτι με s912 3/16 ddr 4 ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι βέβαια θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση σε λίγο καιρό, ήδη συμπληρώνεται σιγα σιγά η λίστα με τα "προβληματικά" M8S Pro+. Δεν ξέρω αν διάβασες καλά το thread, μπορεί να υπάρχει θέμα και με τα Kingston οπότε κοκομπλόκο η υπόθεση.

Στο Settings/About μου λέει τα εξής:

Version

7.1.1

Kernel Version

3.14.29

Tue Aug15 18:31:44 CST 2017

Build

M8S Pro+userdebug 7.1.1 NMF26Q

20170815.182813.V0321

εσύ ποια έκδοση είχες;

Δεν θυμάμαι καθόλου με ποια ρόμ ήρθε. Πάντως πλέον έχει αυτή του Σεπτεμβρίου που έγραψα πιο πάνω.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Στο m8s pro plus έχετε παγώσει τις περίεργες εφαρμογές που ξεκινούν στη εκκίνηση;

Αν ναι , με ποια εφαρμογή;

Meizu m2 με Tapatalk

Εχω το ιδιο προβλημα με το δικο σου, μου το ςκανε μετα απο μια βδομαδα χρησης. Μετα απο ψαξιμο, εφτιαξα ενα καλωδιο usb A to usb A χρησιμοποιντας ενα φορτιστη απο ipad (5Volt 2Ampere) δουλευει δινοντας του ρευμα απο τη μια θυρα usb. Την λυση τη βρηκα απο εδω

, στα σχολια : *RESOLVED*The problem lies in the bad power adapter. These units get shipped with a 5v .3amp adapter which is not enough amperage to properly power the unit. The result is a fried adapter. Although putting a multi tester to the adapter will still read 5 volts, there is not enough amperage.Solution is to buy another 5v adapter of at least 1amp or greater.You can test to see if this solution is correct by unplugging the adapter and powering your box with a computer using the usb input (the one closest to the back of the unit) on the side of the box with a type A to type A usb cable. You will see the blue light come on brightly again.

Μονο με αυτο το φορτιστη εμενα μου δουλεψε , δοκιμασα και με 1 Ampere , και 6,2 Volt 1Ampere και ενω ανοιγε εσβηνε μετα απο λιγο.

Ελπιζω αυτη η λυση να δουλεψει και σε σενα, παντως εγω το πηρα απο banggood και ζητησα αντικατασταση, νομιζω και εσυ πρεπει να κανεις το ιδιο. Ελπιζω να βοηθησα.

μπερδεύτηκα..

Δεν δίνει τα απαραίτητα αμπερ το τροφοδοτικό και το λογικό είναι να αλλάξεις το τροφοδοτικό.

Αυτός παίρνει ένα φορτιστή κινητού που δίνει τα απαραίτητα αμπερ και προσαρμόζει βύσμα στο καλώδιο για να τροφοδοτήσει το box φυσιολογικά η κάνει κάτι άλλο και το τροφοδοτεί αλλιώς με usb male to male?

το έχω και με έχουν χαλάσει 2 πράγματα 1) Είναι πολύ μικρό :) 2) Θέλει custom recovery για να περάσει root και να αλλάξεις launcher ,ο default δεν μου αρέσει καθόλου.

Κατά τα άλλα είναι super

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποιος ο λόγος να το πάρεις από την στιγμή που με τα ίδια χρήματα πέρνεις κάτι με s912 3/16 ddr 4 ?

Το εχω και εγω 4-5 μερες. Του περασα την ρομ της υπογραφης μου παρα πολυ ευκολα και ειναι το πιο καλο και απο τα τρια που εχω (υπογραφη). Η μαμισια ρομ εχει θεματα. Μολις του την αλλαξεις στρωνει. Ειναι και ρουτ και δεν χρησιμοποιω superuser. Το μονο θεμα για μενα δεν ειναι το μεγεθος αλλα το οτι ειναι "πολυ" πλαστικο σε σχεση με τα αλλα δυο που εχω. Ο χρονος θα δειξει αν και φαινεται καλη κατασκευη. :)

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Ηδη ανεβαζω βιντεο στο youtube με τη συσκευη να μην αναβει και ανοιγω ticket στο banggood.

Τι μαμακεια είναι αυτη που θέλουν μόνο video από το YouTube?

Τους έστειλα βίντεο σαν αρχείο και μου έλεγαν να το ξαναστείλω μεσω YouTube.

Άνοιξα επιτόπου υπόθεση στο paypal και μου επέστρεψαν τα χρήματα.

Ήταν βέβαια για κάτι φτηνό.

Το εχω και εγω 4-5 μερες. Του περασα την ρομ της υπογραφης μου παρα πολυ ευκολα και ειναι το πιο καλο και απο τα τρια που εχω (υπογραφη). Η μαμισια ρομ εχει θεματα. Μολις του την αλλαξεις στρωνει. Ειναι και ρουτ και δεν χρησιμοποιω superuser. Το μονο θεμα για μενα δεν ειναι το μεγεθος αλλα το οτι ειναι "πολυ" πλαστικο σε σχεση με τα αλλα δυο που εχω. Ο χρονος θα δειξει αν και φαινεται καλη κατασκευη. :)

Επειδή και εμένα μου την έχει σπάσει η μανίσια ρομ λέω να περάσω και εγώ μέσα στο σ/κ την http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/firmware-roms/658501-rom-mecool-m8s-pro-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1 και ας το στήσω από την αρχή ξανά . Από ότι βλέπω έχει και υποστήριξη με updates.

Tην πέρασες με USB Burning Tool v2.0.8 ή με BootcardMaker v2.0.0.2 ? Εχει καμία διαφορά ο ενας τροπος με τον άλλο ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επειδή και εμένα μου την έχει σπάσει η μανίσια ρομ λέω να περάσω και εγώ μέσα στο σ/κ την http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/firmware-roms/658501-rom-mecool-m8s-pro-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1 και ας το στήσω από την αρχή ξανά . Από ότι βλέπω έχει και υποστήριξη με updates.

Tην πέρασες με USB Burning Tool v2.0.8 ή με BootcardMaker v2.0.0.2 ? Εχει καμία διαφορά ο ενας τροπος με τον άλλο ?

Αυτη η ρομ που γραφεις ειναι η ΤV εκδοση. Την πρωτοεβαλα αλλα ειχε θεματα οπως οτι δεν λειτουργουσε το airmouse, δεν μπορουσες να κανεις seach στο youtube κ.λ.π και ηθελε καποια extra patches. Επισης δεν μου αρεσε ο launher. Μπορεις να την δοκιμασεις αν θες αλλα εγω εβαλα αυτην http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/firmware-roms/657555-rom-mecool-m8s-pro-stock-nano-nexus-roms-android-7-1/page6 , post 87.

Εβαλα και τις δυο εκδοσεις και κατεληξα στην nano διοτι η stock rom ειχε προεγκατεστημενα σχεδον ΟΛΑ τα apps της google και βαριομουν να τα κανω uninstall. Η nano εχει μονο τον chrome και μετα βαζεις ο,τι θελεις εσυ. Και οι δυο ρομ ειναι ρουτ, την χρησιμοποιω χωρις superuser και παει σφαιρα. Την περασα με την sd card burning tool σε τρια λεπτα.

Υ.Γ. 1) αν την περασεις και στην πρωτη επανεκιννηση δεν σου δουλευει το airmouse, απλα βγαλε την πριζα και ξαναβαλτην. Θα μπουταρει χωρις προβλημα και ολα θα δουλευουν.

2) Υπαρχει καποιο app που σου λεει αν η ραμ ειναι ddr3 η ddr4?

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Αυτη η ρομ που γραφεις ειναι η ΤV εκδοση. Την πρωτοεβαλα αλλα ειχε θεματα οπως οτι δεν λειτουργουσε το airmouse, δεν μπορουσες να κανεις seach στο youtube κ.λ.π και ηθελε καποια extra patches. Επισης δεν μου αρεσε ο launher. Μπορεις να την δοκιμασεις αν θες αλλα εγω εβαλα αυτην http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/firmware-roms/657555-rom-mecool-m8s-pro-stock-nano-nexus-roms-android-7-1/page6 , post 87.

Εβαλα και τις δυο εκδοσεις και κατεληξα στην nano διοτι η stock rom ειχε προεγκατεστημενα σχεδον ΟΛΑ τα apps της google και βαριομουν να τα κανω uninstall. Η nano εχει μονο τον chrome και μετα βαζεις ο,τι θελεις εσυ. Και οι δυο ρομ ειναι ρουτ, την χρησιμοποιω χωρις superuser και παει σφαιρα. Την περασα με την sd card burning tool σε τρια λεπτα.

Υ.Γ. 1) αν την περασεις και στην πρωτη επανεκιννηση δεν σου δουλευει το airmouse, απλα βγαλε την πριζα και ξαναβαλτην. Θα μπουταρει χωρις προβλημα και ολα θα δουλευουν.

2) Υπαρχει καποιο app που σου λεει αν η ραμ ειναι ddr3 η ddr4?

Τhanks για τις πληροφορίες.

Το OTA update μετά πως θα τα περνάς ? Μέσα από εφαρμογή της ρομ , όπως στην stock ?.

Εχει διαφορά αν είναι 16 ή 32 ρομ το Box ?

Για την ram τσέκαρε επειδή δεν είμαι στον σπίτι εάν μεσα στην CPU-Z σου δίνει αυτή την επιλογή

Τhanks για τις πληροφορίες.

Το OTA update μετά πως θα τα περνάς ? Μέσα από εφαρμογή της ρομ , όπως στην stock ?.

Εχει διαφορά αν είναι 16 ή 32 ρομ το Box ?

Για την ram τσέκαρε επειδή δεν είμαι στον σπίτι εάν μεσα στην CPU-Z σου δίνει αυτή την επιλογή

Ta OTA που θα βγουν στο freaktab (αν βγουν), τα περνας πολυ ευκολα μεσω twrp. Η εφαρμογη update της ρομ δεν ειναι η ιδια οπως της στοκ ρομ και απλως υπαρχει για να υπαρχει. Δεν κανει τιποτα.

16 η 32 καμμια διαφορα. Αρκει να ειναι το pro μοντελο.

Το cpuz δεν λεει τιποτα.

Επισης να πω οτι παιζεις youtube σε 4k αν εχεις καλη συνδεση. Αν οχι οπως εγω τοτε κολλαει και βγαζεις την πριζα. Το ιδιο ακριβως μου κανει και το alfawise s92.

Edited by zenix

Ta OTA που θα βγουν στο freaktab (αν βγουν), τα περνας πολυ ευκολα μεσω twrp. Η εφαρμογη update της ρομ δεν ειναι η ιδια οπως της στοκ ρομ και απλως υπαρχει για να υπαρχει. Δεν κανει τιποτα.

16 η 32 καμμια διαφορα. Αρκει να ειναι το pro μοντελο.

Το cpuz δεν λεει τιποτα.

Επισης να πω οτι παιζεις youtube σε 4k αν εχεις καλη συνδεση. Αν οχι οπως εγω τοτε κολλαει και βγαζεις την πριζα. Το ιδιο ακριβως μου κανει και το alfawise s92.

Εμένα αυτό που μου την σπάει με το μηχάνημα είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω launcher, μάλλον θα ξεκινήσω περνώντας twrp και root και αν δεν.... τότε θα πάω σε άλλη ρομ.

Γιατί το ψάχνεις το θέμα της μνήμης , έχεις αμφιβολία ότι είναι ddr4 ?

edit

δες και με αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inkwired.droidinfo μπας και .....

Edited by taliban

@zenix ευχαριστουμε πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες. Θα περασω και εγω την ρομ που προτεινες οταν με το καλο παραλαβω

Εμένα αυτό που μου την σπάει με το μηχάνημα είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω launcher, μάλλον θα ξεκινήσω περνώντας twrp και root και αν δεν.... τότε θα πάω σε άλλη ρομ.

Γιατί το ψάχνεις το θέμα της μνήμης , έχεις αμφιβολία ότι είναι ddr4 ?

edit

δες και με αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inkwired.droidinfo μπας και .....

Δεν ειναι μονο θεμα launcher. Ειναι γενικα καλυτερες ρομ. Χωρις περιττα πραγματα και βελτιστοποιημενες για το κουτι μας. Μην ασχοληθεις με ρουτ, twrp κ.λ.π. Αμα περασεις αυτην την ρομ θα δεις την διαφορα με την μαμα ρομ.

Απο περιεργεια το ψαχνω για τις μνημες.

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@zenix ευχαριστουμε πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες. Θα περασω και εγω την ρομ που προτεινες οταν με το καλο παραλαβω

Παρακαλω...:)

Δεν ειναι μονο θεμα launcher. Ειναι γενικα καλυτερες ρομ. Χωρις περιττα πραγματα και βελτιστοποιημενες για το κουτι μας. Μην ασχοληθεις με ρουτ, twrp κ.λ.π. Αμα περασεις αυτην την ρομ θα δεις την διαφορα με την μαμα ρομ.

Απο περιεργεια το ψαχνω για τις μνημες.

Οκ, θα το σκεφτώ μέχρι το απόγευμα που θέλω να ασχοληθώ με την ιστορία.

Διστάζω λίγο μόνο και μονο επειδή ψιλοβαριεμαι να στήσω το kodi πάλι και για αυτό σκέφτοme custom recovery + root :)

Οκ, θα το σκεφτώ μέχρι το απόγευμα που θέλω να ασχοληθώ με την ιστορία.

Διστάζω λίγο μόνο και μονο επειδή ψιλοβαριεμαι να στήσω το kodi πάλι και για αυτό σκέφτοme custom recovery + root :)

Εγώ για το θέμα του kodi με τα έτοιμα builds έχω βρει την υγεία μου. Δέκα λεπτά δουλειά είναι.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ το Diamond Kodi builds μέσα από τον G. K. N. Wizard

Νικήτας

Εγώ για το θέμα του kodi με τα έτοιμα builds έχω βρει την υγεία μου. Δέκα λεπτά δουλειά είναι.

Ακριβως! Και γω παλιοτερα το σκεφτομουνα. Τωρα, να'ναι καλα τα παιδια, σε μιση ωρα εχω περασει τα τρια απο τα 4 builds του g.k.n.w, σε τρια διαφορετικα kodi στο ιδιο box (ετσι, για συγκριση και απο πλακα/περιεργεια) :happy:

μα και εγώ diamond χρησιμοποιώ,αλλά στήσε favorite ,real derbid, έχει μια ιστορία

Τα νεύρα μου :angry::angry::angry:

Πέρασα twrp και supersu, όλα οκ αλλά δεν κατάφερα να κάνω αυτό για το οποίο έκανα όλη την διαδικασία .....δηλαδή να μπορέσω να αλλάξω τον ΄΄μαμά΄΄launcher με Nova, μέσα από το root unistaller έκανα disable τον ΄΄μαμά΄΄ και το ui system αλλά τίποτα, ξεκινάει πάλι ο δικός του.

Δηλαδή έλεος !!!!!

Με βλέπω τελικά για Nano Nexus ROMs:worry: