Flipflames Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, ath156 said: Καλημέρα. Τέτοιο έχω εδώ και χρόνια και με καθημερινή χρήση σε διάφορα κουτιά (H96 max X3, HK1 Box & X88 King). Κανένα πρόβλημα. Προσωπικά θα έπαιρνα το ίδιο και πιθαανότατα χωρίς BT...δεν τα πολυσυμπαθώ τα ΒΤ και αυτά με dongle+IR είναι πιο αξιόπιστα σίγουρα. Ίσως δε να τρώνε και παραπάνω μπαταρία τα ΒΤ...βέβαια έχει και αυτά με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο που δεν έχω εγώ και ίσως να είχα πάρει, όμως αυτά και εάν θα τρώνε μπαταρία ! Με την ευκαιρία η "χαζή" ερώτηση...μπαταρίες άλλαξες?😁 Καθόλου χαζή, το πρώτο που έκανα! Έχω το g10s pro με το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο+voice. Αν θες ενεργοποιείτε το φωτιζόμενο. Είναι ευκολία ομως. Εδώ και μερικές συμβουλές από Gemini: Αυτό είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα που συνδέεται με τη βαθμονόμηση του γυροσκοπίου (gyroscope). Εφόσον η λύση με το "OK" + "Home" δεν λειτούργησε για την επανασύνδεση, το πρόβλημα μπορεί να είναι η απώλεια του σωστού προσανατολισμού κατά την αδρανοποίηση. Δοκιμάστε τα εξής βήματα για να κάνετε μη αυτόματη βαθμονόμηση (calibration): 1. Βαθμονόμηση Γυροσκοπίου Όταν το ποντίκι βγει από την αδράνεια, χάνει τον σωστό προσανατολισμό του: Τοποθετήστε το Οριζόντια: Βάλτε το τηλεχειριστήριο τελείως επίπεδα και ακίνητα σε μια σταθερή επιφάνεια (π.χ. τραπέζι ή δάπεδο). Πιέστε Ένα Πλήκτρο: Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο (συνήθως το Air Mouse On/Off ή το OK) για να το "ξυπνήσετε". Περιμένετε: Αφήστε το ακίνητο στην επίπεδη επιφάνεια για 5-10 δευτερόλεπτα. Το σύστημα πρέπει να αναγνωρίσει ότι είναι ακίνητο και να επαναβαθμονομήσει τον αισθητήρα. Ελέγξτε: Σηκώστε το και δοκιμάστε αν ο κέρσορας κινείται κανονικά. 2. Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Reset) Αν η βαθμονόμηση δεν λειτουργήσει, ίσως χρειάζεται πλήρης επαναφορά του τηλεχειριστηρίου: Εντοπίστε: Βρείτε τα κουμπιά OK (ή Enter) και DEL (ή Backspace) στο τηλεχειριστήριο. Πιέστε τα Ταυτόχρονα: Πατήστε και κρατήστε πατημένα ταυτόχρονα τα κουμπιά OK και DEL (ή Backspace) για 3-5 δευτερόλεπτα. Ένδειξη: Η λυχνία LED θα αρχίσει να αναβοσβήνει γρήγορα, υποδεικνύοντας ότι ο κωδικός υπερύθρων και οι ρυθμίσεις επαναφοράς έχουν διαγραφεί. Επανασύνδεση: Κάντε ξανά τη διαδικασία σύζευξης από την αρχή (βήμα 1 στην προηγούμενη απάντηση: OK + Home). 3. Έλεγχος USB Θύρας Επειδή το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από αδράνεια, ίσως να σχετίζεται με την τροφοδοσία ρεύματος του USB δέκτη: Αλλαγή Θύρας: Δοκιμάστε να συνδέσετε τον USB δέκτη σε μια διαφορετική θύρα USB της συσκευής σας, αν υπάρχει. Ελπίζω ένα από αυτά τα βήματα να επιλύσει το πρόβλημα! Η διαδικασία επανασύνδεσης (pairing) για το ασύρματο ποντίκι G10s Pro, όταν χρησιμοποιείται με τον Nano USB δέκτη, είναι η εξής: Αποσυνδέστε τον Δέκτη: Βγάλτε τον Nano USB δέκτη από τη συσκευή σας (π.χ. TV Box, PC). Ενεργοποιήστε τη Λειτουργία Σύζευξης: Στο τηλεχειριστήριο G10s Pro, πατήστε και κρατήστε πατημένα ταυτόχρονα τα κουμπιά: "OK" (ή Enter, το κεντρικό κουμπί) "Home" (το κουμπί με το εικονίδιο σπιτιού) Κρατήστε τα πατημένα για περίπου 3-5 δευτερόλεπτα. Παρατηρήστε τη Λυχνία LED: Η λυχνία LED του τηλεχειριστηρίου θα αρχίσει να αναβοσβήνει αργά, υποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε λειτουργία σύζευξης. Συνδέστε ξανά τον Δέκτη: Συνδέστε τον Nano USB δέκτη ξανά σε μια θύρα USB της συσκευής σας. Επιβεβαίωση Σύνδεσης: Η λυχνία LED στο τηλεχειριστήριο θα σταματήσει να αναβοσβήνει και θα σβήσει. Αυτό σημαίνει ότι η σύζευξη ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Ο κέρσορας του air mouse θα πρέπει τώρα να λειτουργεί κανονικά. Edited December 15, 2025 by Flipflames Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 33 minutes ago, Flipflames said: Καθόλου χαζή, το πρώτο που έκανα! Έχω το g10s pro με το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο+voice. Αν θες ενεργοποιείτε το φωτιζόμενο. Είναι ευκολία ομως. Μιας και πιάσαμε και το θέμα των μπαταριών θα πω και για ένα άλλο "προβληματάκι" που ίσως δούμε με αυτές. Ίσως να μην έχει σχέση με το δικό σου, υπάρχει και μία πολύ μικρή πιθανότητα να έχει (εάν ισχύει το παρακάτω) !! Μήπως χρησιμοποιείς επαναφορτιζόμενες μπαρίες? Εάν ναι δες και το παρακάτω tip. Υπάρχει η περίπτωση οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες να δημιουργούν κάποια θεματάκια. Προσωπικά χρησιμοποιώ στα περισσότερα remote controls επαναφορτιζόμενες και δεν έχω θέμα. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να δημιουργούν θεματάκια (ίσως και εκεί που υπάρχουν παραπάνω απαιτησεις? π.χ. φωτιζόμενο πληκτρολόγιο κλπ?). Υπάρχει λοιπόν περίπτωση ακόμα και μισοφορτισμένες κλασσικές μπαταρίες να δουλεύουν καλύτερα από επαναφορισμένες😉...γιατί? - πολλές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες δεν δίνουν ακριβώς το 1.5 Volt που γράφουν, αλλά κατάτι λιγότερο. Αυτό μπορεί να είναι κρίσιμο σε κάποιες περιπτώσεις ("ευαίσθητων" συσκευών) - ακόμα και στο μέγεθος καμιά φορά μπορεί να έχουν διαφορά (βέβαια τότε είτε δουλεύουν είτε όχι) παράδειγμα: ένα οξύμετρο χεριού που έχω δείχνει μόνιμα το σήμα της μπαταρίας (σαν να μην έχει αρκετή φόρτιση) με όποιες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και να βάλω🤔....αντίθετα μόλις βάλω τις "κλασσικές" (π.χ. αλκαλικές) μπαταρίες (ακόμα και σχεδόν άδειες !!!) όλα καλά.😎 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 Αλκαλικές,καινούργιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 1 hour ago, Flipflames said: Αλκαλικές,καινούργιες Τότε όλα τα παραπάνω δεν έχουν σχέση στην περίπτωσή σου και το πρόβλημά σου. Προχώρα στην αγορά νέου (πριν μπει και το καπέλο των 3,00 ευρώ ανά πακέτο😁). 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 ,😁 Κάτι θα βρουν τα κινεζάκια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 34 minutes ago, Flipflames said: ,😁 Κάτι θα βρουν τα κινεζάκια Θα φτιάξουν κι άλλες αποθήκες σε Ευρωπαϊκό έδαφος... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 2 ώρες πριν, Flipflames said: Αλκαλικές,καινούργιες Εγώ έχω το 8010 στο οποίο η ένδειξη για την μπαταρία είναι μόνιμα στο 19% για μήνες, ακόμα και όταν έβαλα καινούργιες μετά από μερικές μέρες έβγαλε 19% και το άφησα έτσι , πρέπει να είναι έτσι από τον Μαϊο ή τον Ιούνιο 🙂 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 Θα παρακαλεσω τον moderator η τον admin που εσβησε τα τελευταια δικα μου ποστς να μου γραψει τον λογο που εγινε αυτο ... εστω και σε πμ! Ελπιζω να μην σβηστηκαν λογο καποιας ανταποδοτικοτητας των λινκς ... γιατι αυτο δεν ισχυει 1000%! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 On 10/12/2025 at 7:20 ΜΜ, ath156 said: Φυσικά, μόλις γίνει κάτι τέτοιο. Προς το παρόν ένα μικρό tip για όσους έχουν AOSP firmware και όχι ATV😉 Για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την EON TV με apk και όχι μέσω Browser θα μπορούσαν να κάνουν το εξής: - Να εγκαταστήσουν το apk Apkpure (κατεβάστε το από Browser) ή κάποιο αντίστοιχο store😉 - Εκεί βρείτε το EON TV και εγκαταστήστε την έκδοση που έχει το screenshot *** Εάν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε κατευθείαν από το Playstore, πιθανότατα θα εγκατασταθεί η EON TV αλλά θα σας λέει ότι ΔΕΝ είναι συμβατή με το "tablet" σας. Για αυτό βάζουμε την έκδοση που λέω παραπάνω😉.....Βέβαια έτσι "χρεωνόμαστε" την ενεργοποίηση 1 TV !!!!!🙃....εάν έχουμε και Smart TV ? έ πάρτε άλλο κωδικό με στοιχεία συζύγου/φίλου/συγγενούς κλπ😎...δωρεάν είναι άλλωστε😉 Καλημέρα, με αυτό πρέπει να καταχωρήσεις τον κωδικό που σου βγάζει για να προχωρήσεις, το θέμα είναι ΠΟΥ? το έψαξα πολύ και δεν έβγαλα άκρη όπως και πολλοί άλλοι απ ότι βλέπω... στο παρακάτω πάντως βγάζει συνέχεια λάθος το username/τηλέφωνο/email https://nova.gr/account/signin αν και μάλλον αλλού πρέπει να καταχωρηθούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 20 minutes ago, xnikos said: Καλημέρα, με αυτό πρέπει να καταχωρήσεις τον κωδικό που σου βγάζει για να προχωρήσεις, το θέμα είναι ΠΟΥ? το έψαξα πολύ και δεν έβγαλα άκρη όπως και πολλοί άλλοι απ ότι βλέπω... στο παρακάτω πάντως βγάζει συνέχεια λάθος το username/τηλέφωνο/email https://nova.gr/account/signin αν και μάλλον αλλού πρέπει να καταχωρηθούν καλημέρα. Στο mail που σου έστειλαν υπάρχει ένα λινκ...πας στο κινητό ή λαπτοκ κλπ....πατάς το λινκ....και στα κουτάκια που βγάζει βάζεις τα αλφαρηθμητικά ψηφία που σου εμφανίζει στην τηλεόραση ή στο Android TV box που ενεργοποιείς σαν τηλεόραση!😉 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 12 minutes ago, ath156 said: καλημέρα. Στο mail που σου έστειλαν υπάρχει ένα λινκ...πας στο κινητό ή λαπτοκ κλπ....πατάς το λινκ....και στα κουτάκια που βγάζει βάζεις τα αλφαρηθμητικά ψηφία που σου εμφανίζει στην τηλεόραση ή στο Android TV box που ενεργοποιείς σαν τηλεόραση!😉 καλά, δεν το πιστεύω 😲 🤓 δεν άνοιξα καθόλου το email, πήρα user/pass απ το sms συνδέθηκα κανονικά παντού εκτός του box και μετά κόλλησα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 On 16/12/2025 at 10:51 ΠΜ, gatos814 said: Θα παρακαλεσω τον moderator η τον admin που εσβησε τα τελευταια δικα μου ποστς να μου γραψει τον λογο που εγινε αυτο ... εστω και σε πμ! Ελπιζω να μην σβηστηκαν λογο καποιας ανταποδοτικοτητας των λινκς ... γιατι αυτο δεν ισχυει 1000%! Χθες παρακαλεσα αλλα δεν ειχα απαντηση...! Σημερα θα προκαλεσω τον υπευθηνο που μου εσβησε τα ποστς να αποδειξει οτι ειχαν καποιο προβλημα ... Αν οντως μου αποδειξει οτι ετσι ειναι ας με μπαναρει και ας σβησει μια και εξω τον λογαριασμο μου...! Αν οχι θα περιμενω περαιτερω εξηγησεις για τον λογο που εγινε αυτο... Αλλα το να κρυβομαστε και να σβηνουμε ειναι πιο ευκολο! Επειδη εχω βρεθει στο ''ποστο'' του moderator σε φορουμ του εξωτερικου ... αν καναμε κατι τετοιο θα μας ''κυνηγουσαν'' και οι πετρες (η με τις πετρες) !!! Αλλα εδω ... ολα καλα! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 (edited) On 14/12/2025 at 8:49 ΜΜ, sakdim said: το έχω βρει εδώ: https://www.aliexpress.com/item/1005004727388546.html?pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000052457613744"}&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0 και εδώ: https://www.aliexpress.com/item/1005002193369861.html?pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000052618189174"}&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0 έχουν κάποια διαφορά; επίσης αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για κάποιο airmouse; τι άλλες επιλογές υπάρχουν; καλησπέρα σε όλους. θα παρακαλούσα και εγώ να μην σβήνονται μηνύματα ανεξαρτήτως χρήστη καθώς είχα απάντηση στο παραπάνω αλλά τώρα έχει χαθεί. και είναι κρίμα να προσπαθεί κάποιος να μας βγάλει τρελούς ότι δεν υπάρχει μήνυμα ή απάντηση, όταν το ίδιο το site εμφανίζει στο login ειδοποιήσεις για τα post μας στο θέμα. ευχαριστώ πολύ Edited December 17, 2025 by sakdim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 Παιδιά συγγνώμη, μπορεί να τα έσβησα εγώ εκ παραδρομής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 9 minutes ago, pakitis said: Παιδιά συγγνώμη, μπορεί να τα έσβησα εγώ εκ παραδρομής. Και με ... ολο το θαρρος παλικαρι μου... Τι εισαι εσυ; Απο ποτε ενα απλο μελος μπορει να σβηνει οτι θελει εδω μεσα;! 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 (edited) παραθέτω εκ νέου τα Links για γνώμη των χρηστών https://www.aliexpress.com/item/1005004727388546.html?pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000052457613744"}&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0 https://www.aliexpress.com/item/1005007975151766.html?pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000043111180510"}&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0 https://www.aliexpress.com/item/4000956346230.html?pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000018075305345"}&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0 απ' ότι καταλαβαίνω το G30s είναι από τις καλύτερες επιλογές. Τα 2 παραπάνω links είναι το ίδιο να υποθέσω; δεν θέλω να σας κουράζω πολύ. Αν τα παραπάνω αξίζουν να τα παραγγείλω, εκτός αν τα stores έχουν θέμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited December 17, 2025 by sakdim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 2 minutes ago, gatos814 said: Και με ... ολο το θαρρος παλικαρι μου... Τι εισαι εσυ; Απο ποτε ενα απλο μελος μπορει να σβηνει οτι θελει εδω μεσα;! Μα το λέει και το Nickname Pakitis , Πανελλήνιο απελευθερωτικό κίνημα που ίδρυσε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου στην Στοκχόλμη το 1968 , αυτός και το μεταγενέστερο ΠΑΣΟΚ όλα τα μπορούσε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, sakdim said: παραθέτω εκ νέου τα Links για γνώμη των χρηστών https://www.aliexpress.com/item/1005004727388546.html?pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000052457613744"}&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0 https://www.aliexpress.com/item/1005007975151766.html?pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000043111180510"}&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0 https://www.aliexpress.com/item/4000956346230.html?pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000018075305345"}&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0 απ' ότι καταλαβαίνω το G30s είναι από τις καλύτερες επιλογές. Τα 2 παραπάνω links είναι το ίδιο να υποθέσω; δεν θέλω να σας κουράζω πολύ. Αν τα παραπάνω αξίζουν να τα παραγγείλω, εκτός αν τα stores έχουν θέμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Οτι σου εγραψα τις προαλλες... Το μαγαζακι για το μποξακι ειναι οκ ...σου ειχα στειλει και ενα λινκ με λιγο πιο φθηνο to air mouse ... αλλα οκ και αυτο το δικο σου ειναι ακομα καλυτερο σε κριτικες...! Τελος ... σου ειχα προτεινει αν θελεις να πας απο το μαγαζακι που διαλεξες στο Color: 4G32G V10 που εχει επισης ενα τιμιο air mouse... Μαλιστα σου ειχα πει αν μπορεις να κανεις και καποιον αλλο λογαριασμο να τα παρεις ακομα πιο φθηνα! Αντε και οταν τα παρεις αυτα που διαλεξες και σου ερθουν περιμενουμε εντυπωσεις! Edited December 17, 2025 by gatos814 1 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 2 ώρες πριν, gatos814 said: Οτι σου εγραψα τις προαλλες... Το μαγαζακι για το μποξακι ειναι οκ ...σου ειχα στειλει και ενα λινκ με λιγο πιο φθηνο to air mouse ... αλλα οκ και αυτο το δικο σου ειναι ακομα καλυτερο σε κριτικες...! Τελος ... σου ειχα προτεινει αν θελεις να πας απο το μαγαζακι που διαλεξες στο Color: 4G32G V10 που εχει επισης ενα τιμιο air mouse... Μαλιστα σου ειχα πει αν μπορεις να κανεις και καποιον αλλο λογαριασμο να τα παρεις ακομα πιο φθηνα! Αντε και οταν τα παρεις αθτα που διαλεξες και σου ερθουν περιμενουμε εντυπωσεις! αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και ελπίζω να μην κούρασα. είχα δει το link σου αλλά είχε εξαντληθεί εκεί το g30s. έχει κάποια διαφορά το g30s με το v10; προσφέρει κάτι παραπάνω το ένα σε σχέση με το άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 44 minutes ago, sakdim said: αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και ελπίζω να μην κούρασα. είχα δει το link σου αλλά είχε εξαντληθεί εκεί το g30s. έχει κάποια διαφορά το g30s με το v10; προσφέρει κάτι παραπάνω το ένα σε σχέση με το άλλο; Θεωρητικα ... οπως ειπα και πιο πανω σε αυτα που εσβησαν ... ειναι πιο premium κατασταση ... αλλα το τι θα σου ερθει ειναι ... jackpot! Αυτο που χαρακτηριζεται σαν v10 ειναι ουσιαστικα το g10s που οκ ... εχουν περασει παρα παρα πολλα απο τα χερια μου και παντα κανενα δεν συμπεριφεροταν το ιδιο με τα αλλα! Η αληθεια ειναι ομως οτι απο τα g30s τα 4-5 που περασαν απο τα χερια μου δεν ειχαν διαφορες αλλα το τι θα σου ερθει ... κανεις δεν ξερει! Εδω οπως βλεπεις εχω 2 εξω και 2 στα κουτια τους! Αυτα τα g30s ειναι καμπανα ... τα αλλα δυο τα g10s ομως ... αστα βραστα! Το πιο συνηθισμενο προβλημα που εχουν ολα αυτα τα air mouses ειναι το ποντικι και το οκ ... που αν δεν ειναι καλο το hardware πατας ... σημερα και παιρνει την εντολη ... αυριο! Εχει δηλαδη μια αισθητη καθυστερηση που κανει την εμπειρια χρησης ... ασχημη ! Αυτα πανω κατω... Ελπιζω να εβγαλες ακρη! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 Σόρρυ παιδιά μια πλάκα έκανα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 (edited) Το θεμα παλικαρι μου δεν ειναι αν εκανες πλακα η αν σε εβαλαν να κανεις πλακα... Το θεμα εδω ειναι οτι ο moderator (μαλλον) που μας εκανε την ''πλακα'' να σβησει το ποστ μου δεν εχει εμφανΙστει εδω και 2 μερες για να δωσει εξηγησεις! Οταν λοιπον καποιος ακολουθει τους κανονες και κανει σωστες αναρτησεις πρεπει αυτους τους κανονες να τους τηρει και αυτος που εχει καποιο ποστο!!! Ολα μου τα ποστ ... και αντε να μην ειμαι και απολυτος γιατι μπορει στις αρχες στο φορουμ και ισως εδω στο νημα να μου ξεφυγε κατι...αλλα ολα μου τα ποστ των πιο προσφατων ετων ειναι προσεγμενα ιδιως στα λινκς που βαζω... Παντα οι αναζητησεις τυχων προιοντων που ανεβαζω γινονται σε incognito browser χωρις τα διαπιστευτηρια μου και ειναι πεντακαθαρες!!! Πως λοιπον ο τυπος που τις εσβησε ειδε ανταποδοση ;;;;;;!!!!!! Παρακαλεσα και προκαλεσα τον τυπο που το εκανε αυτο αλλα μαλλον στο πνευμα των ημερων και αυτος το επαιξε ''μουγκα στην στρουγκα'' ! Μπραβο ... Ευγε στους Admins για τους moderators που διαλεγουν! Προσοχη ομως... Το φορουμ αυτο και το νημα αυτο υπαρχει επειδη υπαρχουμε και εμεις!!! Και εδω για να ευλογησω και τα γενια μας το συγκεκριμενο νημα ειναι το μοναδικο στην Ελλαδα που οποιος μπει και ζητησει βοηθεια θα την παρει απο ανθρωπους που ξερουν αρκετα καλα το αντικειμενο που αναγραφει ο τιτλος του!!! Μπορει κατα καιρους να υπαρχουν καποιες διαφορες μεταξυ μας αλλα ΠΑΝΤΑ ... η βοηθεια ερχεται !!! Μονο σε αυτο το νημα εχουν δωθει λυσεις πραγματικες και αυτο σε συγκριση με τα υπολοιπα φορουμς που παρακολουθω ειναι η μονη αληθεια! Λυσεις σε software και hardware με αρκετα μεγαλο ποσοστο επιτυχιας! Αν λοιπον σιγα σιγα με αυτα που κανουν καποιοι εδω μεσα αρχιζει ο καθενας απο εμας να ''ξυνιζει'' για να μην πω τιποτα πιο βαρυ ... τοτε λυπαμε πολυ αλλα θα εχουμε καποια στιγμη ενα αλλο Freaktab που απο καποια λαθη του ενος απο τους Admins εκ Γερμανιας που γνωριζω ... τωρα βρισκεται στο ... χρονοντουλαπο της ιστοριας! Προσοχη λοιπον ...! Οι κανονες πρεπει να τηρουνται απ'ολους! Καλα Χριστουγεννα με υγεια σε ολους ... Edited December 18, 2025 by gatos814 2 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 (edited) On 10/12/2025 at 2:14 ΜΜ, kek said: Η Cosmote υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι αντίστοιχο? 😇 Cosmote TV (Entertaiment Pack) 1 Μήνας Δώρο για Χριστούγεννα Και όπως είπαμε ορίστε σήμερα που και η Cosmote TV δίνει 1 μήνα δώρο αλλά: 1. Είναι το Entertaiment Pack (προφανώς μάλλον ΧΩΡΙΣ Αθλητικά Κανάλια - ενώ η ΕΟΝ τα δίνει όλα τα δικά της😉) 2. Πρέπει να έχεις Cosmote ήδη (άρα και το app της) για να πάρεις την προσφορά !!! Αντίθετα η ΕΟΝ σε ΟΛΟΥΣ χωρίς προυποθέσεις (όπως και τις προηγούμενες φορές😎). Πάντως ΤΖΑΜΠΑ είναι και αυτή, οπότε όσοι μπορείτε πάρτε την !! ΟΔΗΓΙΕΣ - Πάτε στο κινητό σας στο app Cosmote Πάτε στις "Προσφορές" - Προβολή Όλων -"Κράτα την επαφή με τους αγαπημένους σου" - Πάρτε το Δώρο Cosmote TV Καλές Τηλεθεάσεις και Καλά Χριστούγεννα (με ΕΟΝ TV + Cosmote TV) Υπάρχει και 1 Μήνας Δωρεάν Vodafone TV....όμως έχει κάποιες προυποθέσεις (προσέξτε)...δείτε και αποφασίστε !! 1 Μήνας Δωρεάν Vodafone TV Edited 28 Ιανουαρίου by ath156 1 2 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 (edited) 18 ώρες πριν, gatos814 said: Το θεμα παλικαρι μου δεν ειναι αν εκανες πλακα η αν σε εβαλαν να κανεις πλακα... Το θεμα εδω ειναι οτι ο moderator (μαλλον) που μας εκανε την ''πλακα'' να σβησει το ποστ μου δεν εχει εμφανΙστει εδω και 2 μερες για να δωσει εξηγησεις! Οταν λοιπον καποιος ακολουθει τους κανονες και κανει σωστες αναρτησεις πρεπει αυτους τους κανονες να τους τηρει και αυτος που εχει καποιο ποστο!!! Ολα μου τα ποστ ... και αντε να μην ειμαι και απολυτος γιατι μπορει στις αρχες στο φορουμ και ισως εδω στο νημα να μου ξεφυγε κατι...αλλα ολα μου τα ποστ των πιο προσφατων ετων ειναι προσεγμενα ιδιως στα λινκς που βαζω... Παντα οι αναζητησεις τυχων προιοντων που ανεβαζω γινονται σε incognito browser χωρις τα διαπιστευτηρια μου και ειναι πεντακαθαρες!!! Πως λοιπον ο τυπος που τις εσβησε ειδε ανταποδοση ;;;;;;!!!!!! Παρακαλεσα και προκαλεσα τον τυπο που το εκανε αυτο αλλα μαλλον στο πνευμα των ημερων και αυτος το επαιξε ''μουγκα στην στρουγκα'' ! Μπραβο ... Ευγε στους Admins για τους moderators που διαλεγουν! Προσοχη ομως... Το φορουμ αυτο και το νημα αυτο υπαρχει επειδη υπαρχουμε και εμεις!!! Και εδω για να ευλογησω και τα γενια μας το συγκεκριμενο νημα ειναι το μοναδικο στην Ελλαδα που οποιος μπει και ζητησει βοηθεια θα την παρει απο ανθρωπους που ξερουν αρκετα καλα το αντικειμενο που αναγραφει ο τιτλος του!!! Μπορει κατα καιρους να υπαρχουν καποιες διαφορες μεταξυ μας αλλα ΠΑΝΤΑ ... η βοηθεια ερχεται !!! Μονο σε αυτο το νημα εχουν δωθει λυσεις πραγματικες και αυτο σε συγκριση με τα υπολοιπα φορουμς που παρακολουθω ειναι η μονη αληθεια! Λυσεις σε software και hardware με αρκετα μεγαλο ποσοστο επιτυχιας! Αν λοιπον σιγα σιγα με αυτα που κανουν καποιοι εδω μεσα αρχιζει ο καθενας απο εμας να ''ξυνιζει'' για να μην πω τιποτα πιο βαρυ ... τοτε λυπαμε πολυ αλλα θα εχουμε καποια στιγμη ενα αλλο Freaktab που απο καποια λαθη του ενος απο τους Admins εκ Γερμανιας που γνωριζω ... τωρα βρισκεται στο ... χρονοντουλαπο της ιστοριας! Προσοχη λοιπον ...! Οι κανονες πρεπει να τηρουνται απ'ολους! Καλα Χριστουγεννα με υγεια σε ολους ... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μου έκανε φοβερή εντύπωση το ότι σβήστηκαν τα ποστ σε μια συζήτηση που είχαμε και δόθηκαν λύσεις και λύθηκαν απορίες ώστε να λύσουμε το πρόβλημα που είχαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα άτομα που δίνεται συμβουλές και γνώση και μπορούμε να στηρίζουμε την σωστή λειτουργία αυτής της σελίδας. Έχετε δώσει άπειρες λύσεις σπάταλοντας τον χρόνο σας για να μας βοηθήσετε . Καλές γιορτές να έχουμε . Στηρίζω απόλυτα την πρόταση σου για απάντηση να δοθούν εξηγήσεις Edited December 19, 2025 by Flipflames 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 (edited) Εδω μεσα γυρω στα 3 η 4 ατομα το πολυ, βοηθουν οπως μπορουν και συντηρούν ενα απο τα πιο χρησιμα και υπεροχα θεματα του myphone.gr Το μελος Θανασης μαλιστα με εχει βοηθησει με προσωπικα μηνύματα διαθετοντας πολυ απο το χρονο και τις γνωσεις του,δε τα κανουν πολλοι αυτα. Εγω προσωπικα τους ευχαριστω θερμα ΟΛΟΥΣ αυτους, οποιος moderator εσβησε κατι -ανθρωποι ειμαστε- μπορει κατα λαθος,μπορει να καταλαβε κατι αλλο...δεν εχει σημασια,ας το πει,δε θα παρεξηγηθει απο κανεναν πιστευω. Edited December 19, 2025 by kek 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts