Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 ώρες πριν, cgioris said:

Καλησπέρα στην ομάδα. Για το h96 max x3 ποια είναι η καλύτερη rom? Το θέλω για iptv, stremio και ertflix. Μπορεί κάποιος να μου στείλει link από που να την κατεβάσω μαζί με οδηγίες εγκατάστασης; Σας ευχαριστώ πολύ. 

https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7387054

πρέπει όμως και να πεις τι χρώμα motherboard εχεις _ πράσινο η μπλε?  εάν μπλε τι wifi module? δες στα επόμενο ποστ μου πως το ανοίγεις. Για να είμαστε σίγουροι ότι κάνει η rom του link.

note1...για την εγκατάσταση της rom θα χρειαστείς ένα ειδικό καλώδιο. Το έχεις? Αλλιως κοίταξε εδώ https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7070217

note 2.... Εάν έχεις όρεξη και είσαι μερακλής και για την απόλυτη σιγουριά, πριν από οτιδηποτε αλλο κανεις το τέλειο και πλήρες backup της rom που ήδη έχεις, μαζί με οτιδηποτε έχεις εγκαταστήσει εκει. Σε μια απλή micro SD card.

https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7074447

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

18 ώρες πριν, cgioris said:

Καλησπέρα στην ομάδα. Για το h96 max x3 ποια είναι η καλύτερη rom? Το θέλω για iptv, stremio και ertflix. Μπορεί κάποιος να μου στείλει link από που να την κατεβάσω μαζί με οδηγίες εγκατάστασης; Σας ευχαριστώ πολύ. 

Αν θελεις οπωδηποτε Ertflix τοτε ειναι μονοδρομος η ATV vesrion του λογισμικου που θα διαλεξεις...
Σε AOSP δεν παιζει !

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

• 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά.Σε Tox1 με slimbox δε μου ανοίγει το facebook,ούτε το lite.Λεει και καλά ότι δεν έχω wifi η δεδομένα.Κατι είχα πειράξει εκεί που λέει για dns και ads hosts αλλά δε θυμάμαι..Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Κάποια βοήθεια;

3 ώρες πριν, Giannis844 said:

Καλησπέρα παιδιά.Σε Tox1 με slimbox δε μου ανοίγει το facebook,ούτε το lite.Λεει και καλά ότι δεν έχω wifi η δεδομένα.Κατι είχα πειράξει εκεί που λέει για dns και ads hosts αλλά δε θυμάμαι..Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Κάποια βοήθεια;

Ψαξε στις ρυθμισεις δικτυου για μια λειτουργια  ''Fake Wifi'' ...
Λογικα καπου εκει μεσα θα την βρεις ...
Mε αυτη θα κανεις την δουλεια σου ...
Αληθεια ... δεν υπαρχει εκει στις ρυθμισεις dns κατι προς τα κατω που να μηδενιζει τις επιλογες σου (reset) ;

Να αναφερω οτι μετα απο καιρο δοκιμασα ξανα την εφαρμογη ANT1+ σε μη πιστοποιημενο box (ΗΚ1 905x4) και δουλεψε κανονικα. 
Μαλλον στα τελευταια update ο ANT1 εβγαλε οτι περιορισμους ειχε για να τρεχει και στα κινεζικα. 
Καιρος ηταν.

Η αξια να στησεις ενα ATV λογισμικο σε στυλ AOSP ...
Παιζουνε σχεδον τα παντα οπως πρεπει !
Θελει λιγο κοπο στην παραμετροποιηση αλλα μετα θα απολαμβανετε ... τα παντα ολα !
Εφαρμογες που δεν παιζουν σε AOSP οπως η ertflix η δεν εχουν καλες αναλυσεις οπως η cosmote tv (σε AOSP 720p εδω ετσι 1080p) πλεον δινουν τα ρεστα τους !
Ενα μικρο παραδειγμα απο το S905X5M μποξακι μου που το Slimbox ATV λογισμικο του ειναι καλυτερο του AOSP ...
Εδω εχουμε και ''recent apps'' με κουμπι για να γινεται η δουλεια μας και ειδοποιησεις !

Για λιγες μερες διαθεσιμο βιντεο παραδειγμα !

EDIT

Και ενα AnTuTu Benchmark απο το X88 PRO X5M για να εχετε ενα μετρο συγκρισης ...

Screenshot_20250918-192630.thumb.png.f2b38df66b95532a5375e873e2ac8067.png

Edited by gatos814

52 minutes ago, madmax said:

Να αναφερω οτι μετα απο καιρο δοκιμασα ξανα την εφαρμογη ANT1+ σε μη πιστοποιημενο box (ΗΚ1 905x4) και δουλεψε κανονικα. 
Μαλλον στα τελευταια update ο ANT1 εβγαλε οτι περιορισμους ειχε για να τρεχει και στα κινεζικα. 
Καιρος ηταν.

Καλή πληροφορία, παρόλο που προσωπικά το έχω και σε 2 Smart TVs και ένα Smart Monitor. Η αλήθεια είναι όποτε το δοκίμαζα με κάποιες "ανεπίσημες" εκδόσεις, άλλα πράγματα έπαιζαν και άλλα όχι. Όταν το πρωτοεγκατέστησα δούλευαν τα πάντα. Μετά προφανώς μπλόκαραν κάποιες λειτουργίες. Θα το δοκιμάσω σε όλα τα Tvbox μου. Υποθέτω δεν θα χρειάζεται καν magisk πλέον? Θα δω. Thanks.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Οχι δεν χρειαζεται τιποτα.
Το ειχα ηδη βγαλμενο το magisk και μαλιστα προσπαθησα να το περασω παλι για να δω πως θα ανταποκριθει.
(Δεν τα καταφερα, πετουσε ερρορ οταν πηγαινε να πατσαρει την ρομ) αλλα  θα ξαναδοκιμασω.
Λογικα με magisk θα θελει exclude οπως παλια εκτος αν εχουν βγαλει κ αυτον τον περιορισμο.

Για την ωρα επαιζε και live και σειρες οπως στις αρχες. 

2 ώρες πριν, madmax said:

Οχι δεν χρειαζεται τιποτα.
Το ειχα ηδη βγαλμενο το magisk και μαλιστα προσπαθησα να το περασω παλι για να δω πως θα ανταποκριθει.
(Δεν τα καταφερα, πετουσε ερρορ οταν πηγαινε να πατσαρει την ρομ) αλλα  θα ξαναδοκιμασω.
Λογικα με magisk θα θελει exclude οπως παλια εκτος αν εχουν βγαλει κ αυτον τον περιορισμο.

Για την ωρα επαιζε και live και σειρες οπως στις αρχες. 

Λοιπόν επαλήθευσα αυτό που είπες. Πράγματι ο Ant1+ παίζει κανονικότατα πλέον όπως παλιά. Δοκιμή σε H96 max X3 με Ugoos port AOSP version 0.5.4😎....μάλιστα δεν χρειάσθηκε να κάνω τίποτα για το Magisk. Επίσης το δοκίμασα στο TOX3 (S905X4) με στοκ ρομ και αρχικά είχα θεματάκι, όμως ήταν καθαρά δικό μου το θέμα (ήθελε μία "λεπτομέρεια").

*** Με την ευκαιρία να πω ότι στον Ant1+ δεν άρεσε το vpn και εξακολουθεί να μην του αρέσει😁

7 ώρες πριν, gatos814 said:

Ψαξε στις ρυθμισεις δικτυου για μια λειτουργια  ''Fake Wifi'' ...
Λογικα καπου εκει μεσα θα την βρεις ...
Mε αυτη θα κανεις την δουλεια σου ...
Αληθεια ... δεν υπαρχει εκει στις ρυθμισεις dns κατι προς τα κατω που να μηδενιζει τις επιλογες σου (reset) ;

Το πατησα αλλά πάλι τα ίδια.. Να είναι το cloudflare που ενεργοποίησα;Επίσης Κατι που λέει forxe wifi on τι κάνει;

15 ώρες πριν, Giannis844 said:

Το πατησα αλλά πάλι τα ίδια.. Να είναι το cloudflare που ενεργοποίησα;Επίσης Κατι που λέει forxe wifi on τι κάνει;

Για να τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα ...
Στην αρχη δηλαδη το FB λειτουργουσε οκ ;
Απο τοτε που εβαλες Slimbox εχεις το θεμα η απο τοτε που πειραξες οπως λες αυτα που πειραξες ;
Εσυ δηλαδη σε αυτον τον πινακα τα εχεις πειραξει ολα ;

0-02-05-2d35a196e2498e4e30e111b0c025bb8697b78730a14c73c683348e8036cc5aa9_3ecd22967ab1447d.thumb.jpg.ea96002b0c1b0a8a5b4db79e97880a78.jpg

Απλα φανταζομαι στον δικο σου πινακα εχεις και cloudflare επιπλεον...
Κανονικα αν κανεις διακοπη ζευξης σε ολα αυτα τα σκριπτακια θα επανελθουν στην αρχικη τους κατασταση ...

0-02-05-096923ed12131a4a08f5cbe43f2f986c2dce55879ded5530b4253f77c47d1f44_20fa1d1a6c4cba90.thumb.jpg.e3f5c0cb43260d24edd54560aa62afca.jpg

Και λεω κανονικα γιατι πολλα απο αυτα τα Slimbox σκριπτακια εχουν τα θεματακια τους ...
Αναλογως το λογισμικο (και οχι μονο) ... !
Καλο ειναι να τα απενεργοποιησεις ολα τα σκριπτακια που ''επαιξες'' μαζι τους παραπανω απο 1 φορα μπας και ξεκολλησει ο ... φταιχτης !

Και να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου πως αυτα τα σκριπτακια ειναι το πιο μελανο σημειο στα κατα τα αλλα super Slimbox λογισμικα γιατι κατι αν δεν φορτωθει σωστα πολλες φορες ''τρελαινεται'' το μποξακι !
Βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να ειναι ολο αυτο καποιο bug και με το συγκεκριμενο σκριπτακι η σκριπτακια να επιασες το jackpot !
Εκει λοιπον δεν προκειτε να επανελθει με τιποτα παρα μονο με reset !
Αν δεν υπαρχει λοιπον σημαντικος λογος καλο ειναι να τα αποφευγουμε τα πειραματα ιδιως σε ετοιμο στημενο περιβαλλον με τα προγραμματα που θελουμε γιατι μετα θα πρεπει να ξανακανουμε κοπο και θα ... βριζουμε !
Το πιο σωστο λοιπον ειναι οτι καινουργιο βλεπουμε σε ενα νεο λογισμικο που διαλεγουμε να το/τα πειραζουμε στην αρχη που οτι και να γινει δεν θα μας κακοφανει πολυ/καθολου !

Τελος δε ... εγω με το Fake Wifi την κανω μια χαρα την δουλεια μου ...
Και η λειτουργεια ειναι απο το μαμα λογισμικο και οχι απο το Slimbox ... 

0-02-05-7372e9d5b25ca8c27e1c45fffb1130085fddd4759714fbdf2b847a652a090c6e_a64f8abf41ae6fd7.thumb.jpg.4e8e22615c48a20c9ef55dde771d66f1.jpg

Οσο για το ''Force Wifi'' νομιζω οτι εχει να κανει με εφαρμογες που θελουν το Wifi συνεχεια ανοικτο οπως το Miracast που εχει το λογισμικο μεσα αλλα απο την στιγμη που δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρος 100% !

Edited by gatos814

μιας και αναφερεστε για tv box αν και το γνωριζετε πολλοι το θεμα εγω θα το αναφερω παλι.προκεται γι ατα smartbox της nova κσι στο δικο μου βεβαια αντιμετωπιζω το εξης θεμα.κυριως στις live μεταδωσεις ειναι περισσοτερο,η εικονα παγωνει ,και αναγκαζομαι να παω στο επομενο καναλι,και ξανα πισω στο προηγουμενο και επανερχετε.ειτε το εχω με καλωδιο ειτε με wifi τα ιδια κανει.πολλοι αναφερουν αυτο το θεμα.στην εφαρμογη που εχω στην τηλεοραση FU ολα οκ εκει,προφανως εχουν θεμα τα smartbox ειναι προβληματικα.επισης για ενεργοποιηθει η εφαρμογη πρεπει πρωτα απο το tvbox που εχει να την ενεργοποιησεις ,και μετα απο την τηλεοραση.σε καποιες συζητησεις στο διαδικτυο καποιος χρηστης ειπε οτι λυθηκε το προβλημα ωε εξης.απο τις ρυθμισεις του tv box της nova βαζεις ποιοτητα βιντεο υψηλη,και το video encording από "abr" σε "cbr,.θα το δοκιμασω αυριο και εγω αυτο,αλλα διαφονω στην ποιοτητα γιατι να μην το εχω αυτοματα;αν γνωριζει καποιος κατι για το θεμα ας τοποθετηθει λιγακι.θελω να πιστευω στο tv box της cosmote δεν εχουμε κατι αντοιστιχο.

41 minutes ago, Hliasat said:

μιας και αναφερεστε για tv box αν και το γνωριζετε πολλοι το θεμα εγω θα το αναφερω παλι.προκεται γι ατα smartbox της nova κσι στο δικο μου βεβαια αντιμετωπιζω το εξης θεμα.κυριως στις live μεταδωσεις ειναι περισσοτερο,η εικονα παγωνει ,και αναγκαζομαι να παω στο επομενο καναλι,και ξανα πισω στο προηγουμενο και επανερχετε.ειτε το εχω με καλωδιο ειτε με wifi τα ιδια κανει.πολλοι αναφερουν αυτο το θεμα.στην εφαρμογη που εχω στην τηλεοραση FU ολα οκ εκει,προφανως εχουν θεμα τα smartbox ειναι προβληματικα.επισης για ενεργοποιηθει η εφαρμογη πρεπει πρωτα απο το tvbox που εχει να την ενεργοποιησεις ,και μετα απο την τηλεοραση.σε καποιες συζητησεις στο διαδικτυο καποιος χρηστης ειπε οτι λυθηκε το προβλημα ωε εξης.απο τις ρυθμισεις του tv box της nova βαζεις ποιοτητα βιντεο υψηλη,και το video encording από "abr" σε "cbr,.θα το δοκιμασω αυριο και εγω αυτο,αλλα διαφονω στην ποιοτητα γιατι να μην το εχω αυτοματα;αν γνωριζει καποιος κατι για το θεμα ας τοποθετηθει λιγακι.θελω να πιστευω στο tv box της cosmote δεν εχουμε κατι αντοιστιχο.

Σιγουρα ειναι θεμα λογισμικου γιατι σαν hardware ολα τα τελευταια μποξακια τους ειναι λιγο πολυ τα ιδια !

Δεν τσεκαρεις παντως στις ρυθμισεις μεσα στον αποθηκευτικο χωρο να καθαριζεις συχνα την προσωρινη μνημη μηπως και διορθωθει τιποτα !

Το μποξακι της cosmote απο την αλλη  ... απλα δεν αισθανεται !

Απο τις καλυτερες υλοποιησεις σε τετοια κουτακια και μαλιστα παροχου...!

19 minutes ago, gatos814 said:

Δεν τσεκαρεις παντως στις ρυθμισεις μεσα στον αποθηκευτικο χωρο να καθαριζεις συχνα την προσωρινη μνημη μηπως και διορθωθει τιποτα !

το εχω κανει πολλες φορες,αλλα δεν ειδα αποτελεσματα ,θα δοκιμασω αυριο το παραπανω που ανεφερα και θα το παρακολουθω.εκτος αν η nova κυκλοφορισει αλλα tv box καποια στιγμη

Edited by Hliasat

48 minutes ago, Hliasat said:

το εχω κανει πολλες φορες,αλλα δεν ειδα αποτελεσματα ,θα δοκιμασω αυριο το παραπανω που ανεφερα και θα το παρακολουθω.εκτος αν η nova κυκλοφορισει αλλα tv box καποια στιγμη

Δυο τρια πραγματακια μονο να ρωτησω ακομα...
Ποιο μοντελο ειναι .... τι λογισμικο φοραει και αν εχει παρει αναβαθμισεις και αν εχεις υπ΄οψην σου αν το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα σου...

Επειδή στην ενότητα Kodi δεν υπάρχει κίνηση σοβαρή,θέλω να μάθω πως μπορώ να αποθηκεύσω αυτό που βλέπω εκείνη τι στιγμή σε ένα στικάκι ή μία Καρτουλα το πρόγραμμα που παίζει 

Προσπαθώ να βρω τη ρύθμιση αλλά δεν...

Εντάξει τελικά το βρήκα ήταν τόσο χαζό.. Εκανα restore το .json backup για το adaway που σε αυτό μέσα έχει τα πάντα μεταξύ αυτών και ένα που λέγεται social.Απλα μετά το restore ήθελε αποεπιλογή το social 😆

51 minutes ago, Giannis844 said:

Εντάξει τελικά το βρήκα ήταν τόσο χαζό.. Εκανα restore το .json backup για το adaway που σε αυτό μέσα έχει τα πάντα μεταξύ αυτών και ένα που λέγεται social.Απλα μετά το restore ήθελε αποεπιλογή το social 😆

Σε αυτες τις περιπτωσεις μια μικρη λεπτομερεια μπορει να σε τρελανει !!!
Καλυτερα παντως να ψαχνεις και να χρησιμοποιεις εφαρμογες χωρις διαφημισεις ... ''ετοιμες'' παρα να βαζεις στοπ διαφημιστικων !
Και στην τελικη υπαρχουν και αλλες εφαρμογες με αποτελεσματικοτητα με τις διαφημισεις  😉 !

On 19/9/2025 at 10:29 ΜΜ, gatos814 said:
On 19/9/2025 at 9:40 ΜΜ, Hliasat said:

Δυο τρια πραγματακια μονο να ρωτησω ακομα...
Ποιο μοντελο ειναι .... τι λογισμικο φοραει και αν εχει παρει αναβαθμισεις και αν εχεις υπ΄οψην σου αν το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα σου

SDS TB02 είναι το μοντέλο.Στο διαδίκτυο αναφορά υπάρχει για πρόβλημα σε αυτα τα μοντέλα 

13 ώρες πριν, Hliasat said:

SDS TB02 είναι το μοντέλο.Στο διαδίκτυο αναφορά υπάρχει για πρόβλημα σε αυτα τα μοντέλα 

Μαλιστα ... καταλαβα ...
Λοιπον πριν 2 μερες εκανε φιλος μου συνδεση ΕΟΝ και του δωσανε αυτο ακριβως το μποξακι ...
Τον ρωταω λοιπον αν εχει το ιδιο προβλημα και μου λεει οτι δεν αντιλαμβανεται κατι ...
Κοιτα ... στην θεωρια το ABR και το CBR θα μπορουσαν να εχουν βαση στο προβλημα σου αν και εφ΄οσον εχεις θεματακια με την ταχυτητα του ιντερνετ ...
Και για να ειμαι και πιο ακριβης μιλαω για τυχον σκαμπανεβασματα που μπορει να παιζουν και ρολλο στο bitrate της μεταδοσης !
Ετσι και αλλιως σε αλλο προτωκολλο μεταδιδεται το live και σε αλλο οι ''κονσερβες''
Οπως και να εχει παντως για να μην το εχουν ολοι αυτο το προβλημα πρεπει να ειναι μαλλον καποιος συνδιασμος πραγματων ...!
Μπορει να ακουγεται και να ειναι χαζο μπορει και οχι αλλα δεν χανεις και κατι αν δοκιμασεις και καποιο αλλο παρεμφερη τροφοδιτικο αν υπαρχει ...!
Και αν θελεις να πω του φιλου μου να τσεκαρει και κατι συγκεκριμενο ... μου λες !

1 hour ago, gatos814 said:

οιτα ... στην θεωρια το ABR και το CBR

βλεπω εχει μονο ABR .κατα δευτερο σε γνωστη ομαδα 9πιστευω να καταλαβαινετε που) υπαρχει συζητηση δειτε σε σποιλερ.δεν το εχω μονο εγω.

Spoiler

350228285_STARLINK1(2).thumb.png.aec4111945a74213e2413b38a90e8c7e.png

STARLINK 2.png

Υ.Γ Εγώ με οπτικη ειμαι εχετε υποψη 300 mbbs

Edited by Hliasat

2 ώρες πριν, Hliasat said:

βλεπω εχει μονο ABR .κατα δευτερο σε γνωστη ομαδα 9πιστευω να καταλαβαινετε που) υπαρχει συζητηση δειτε σε σποιλερ.δεν το εχω μονο εγω.

Reveal hidden contents

350228285_STARLINK1(2).thumb.png.aec4111945a74213e2413b38a90e8c7e.png

STARLINK 2.png

Υ.Γ Εγώ με οπτικη ειμαι εχετε υποψη 300 mbbs

Ο φιλος μου σε 100ρα βοντα απλη ειναι και του ζητησα να βλεπω με βιντεοκληση ...
Δεν υπαρχει κανενα μα κανενα προβλημα ...
Εβλεπα Αγγλικο λαιβ ... καμπανα !
Ενταξει ... φταιει το μποξ που το λογισμικο του ειναι χαλια μαυρα αλλα δεν εχει ασχημο hardware (τα περισσοτερα απο αυτα εχουν το ιδιο τσιπακι) ...
Στην τελικη  ομως τι ειναι αυτο που στα ιδια μποξακια ο ενας εχει θεμα και ο αλλος οχι ;
Εγω στην θεση σου θα δοκιμαζα ενα αλλο τροφοδοτικο και για το γ@μωτο θα εκανα hotspot απο το τηλεφωνο μου (αν πιανει καλη ταχυτητα εκει που εισαι) και θα τσεκαριζα πως τα λεει και με αυτον τον τροπο ...
Αααα....και για να μην ξεχασω ...
Βγαλε ολα μα ολα τα φιλτρα απο την τηλεοραση σου (ιδιως της κινησης) και κοιτα αν αλλαξει κατι !

1 ώρα πριν, gatos814 said:

Εγω στην θεση σου θα δοκιμαζα ενα αλλο τροφοδοτικο και για το γ@μωτο θα εκανα hotspot απο το τηλεφωνο μου (αν πιανει καλη ταχυτητα εκει που εισαι) και θα τσεκαριζα πως τα λεει και με αυτον τον τροπο ...
Αααα....και για να μην ξεχασω ...
Βγαλε ολα μα ολα τα φιλτρα απο την τηλεοραση σου (ιδιως της κινησης) και κοιτα αν αλλαξει κατι !

Φίλτρα όταν λες τι εννοείς; Η τηλεόραση που το έχω είναι μια παλιά ΑΚΑΙ του 2013 χωρίς ίντερνετ 

Edited by Hliasat

καλησπέρα, έχω ένα παλιό ΜΧΙΙΙ 4κ το οποίο δεν ανάβει καθόλου. μάλλον δεν είναι το τροφοδοτικό γιατί δοκίμασα και άλλο. του έκανα reset από το κουμπάκι αλλά τίποτα. μπορώ να του κάνω κάτι άλλο για να ζωντανέψει ή πάπαλα?

2 ώρες πριν, Hliasat said:

Φίλτρα όταν λες τι εννοείς; Η τηλεόραση που το έχω είναι μια παλιά ΑΚΑΙ του 2013 χωρίς ίντερνετ 

Οταν λεω φιλτρα εννοω οτι ψηφιακο πραγμα λεει για θορυβους κτλ ...
Για κοιταξε λοιπον στις ρυθμισεις της εικονας αν εχει καποια τετοια  φιλτρα ...
Πιστευω πως για να εχει στην Philips μου του 2009 ...γιατι να μην εχει και σε μια ΑΚΑΙ του 2013 !

32 minutes ago, senos said:

καλησπέρα, έχω ένα παλιό ΜΧΙΙΙ 4κ το οποίο δεν ανάβει καθόλου. μάλλον δεν είναι το τροφοδοτικό γιατί δοκίμασα και άλλο. του έκανα reset από το κουμπάκι αλλά τίποτα. μπορώ να του κάνω κάτι άλλο για να ζωντανέψει ή πάπαλα?

Για αρχη πρεπει να γινει σωστη αναγνωριση του κουτιου σου!
Οποτε καλο θα ηταν να ανοιξεις το καπακι απο κατω και να τραβηξεις καθαρες φωτο απο τις 2 πλευρες της πλακετας ...
Επειδη αυτο το μποξακι εχει παρα παρα πολλες αντιγραφες ομως θα ειναι αρκετα δυσκολο ...
Αν ομως ειμαστε τυχεροι ισως μπορουμε να βρουμε κατι ...
Αληθεια ... δοκιμασες αν ξερεις να μπεις σε recovery ... ;
Αν παντως μπαινει ... το μποξακι εχει ζωη μεσα του !