Jump to content

giannis mantis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannis mantis

  1. Καλημέρα παίδες, Στο Model SDSTB01 ΕΟΝ TV BOX μπαίνει CoreELEC? κι αν ναι ποιό image και ποιό device tree? Ειναι κλειδωμένο, και λέω να του βάλω το Kodi σε microsd. Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους! Μου έδωσε ένας φίλος ένα tv box με android 4.2.2 rk30sdk. Smart TV3 γράφει όταν ξεκινάει. Απ' έξω γράφει TV CAM. Μπορώ να το αναβαθμίσω? είτε το android του είτε αν παίρνει κάποια έκδοση Libreelec? Ευχαριστώ για την προσοχή σας! ( και σόρρυ αν δεν είμαι στο σωστό σημείο).
  3. Καλημέρα! Το W95 tv box Android 7.1 έχει bluetooth? Δεν μπόρεσα να βρώ καθώς έψαξα στις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ
  4. Να πω πως δικίμασα και παίζει στον Firefox, στο tv box μου, A95X F3, Android 9.
  5. Να είσαι καλά φίλε μου. Τελικά όπως βλέπω, με τα λίγα αγγλικά μου, δεν αξίζει να το ψάξω περισσότερο. Όντως όπως έγραψα είμαι ευχαριστημένος πάρα πολύ με το coreelec. Δεν το ήξερα ότι είναι καλύτερο το ce και με δυνατότητες πιο πολλές για τα amlogic tv boxes . Καλό απόγευμα και ευχαριστώ πολύ!
  6. Γειά σε όλους! Σόρρυ αν γράφω σε λάθος μέρος. Θα ήθελα να δοκιμάσω και το Libreelec εκτός του Coreelec που έχω βάλει και πάει μιά χαρά! Το tv box μου είναι το A95x F3 4/64. Προσπαθώ με διάφορα image και device tree αλλά δεν bootάρει με τίποτα. Σας έχει τύχει να γνωρίζετε ποιό του ταιριάζει? ή μήπως δεν υπάρχει έκδοση image για το συγκεκριμένο box? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...