ath156 Δημ. July 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2021 εγκατεστησα σε H96 MAX X3 -rom του ath156 την ακολουθη εφαρμογη για youtube χωρις διαφημισεις και ενω παιζει hdr , στα nerd stats σε βιντεο 4Κ hdr το actual display rate ειναι μονο 1080 αν και ολες οι ρυθμισεις ειναι 4K. Kαμια ιδεα γιατι? smart youtube next του yuliskov. https://apk4all.com/android/apps/smarttube-next-apk/ 1. Δεν έχω το H96 max X3 (που έχω την ρομ μου εγκατεστημένη) συνδεδεμένο με την 4Κ TV, αλλά σε Full HD TV, ώστε να το δοκιμάσω. Κάθε μεταφορά από TV σε TV δημιουργεί και μία ανακατωσούρα (και ποιος ακούει την γυναίκα μου:D). 2. Προσπαθώντας να κατεβάσω το apk από τον Opera μου βγάζει μήνυμα "Προειδοποίηση για κακόβουλο ιστότοπο" !! 3. Το ότι προορίζεται για Android TV και όχι για AOSP μήπως έχει σημασία?? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. July 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2021 Δεν ξερω , παντως παιζει καλα αν και μονο 1080 γιατι κανει καλο upscaling σε 4Κ η tv μου. Ξερει κανεις αντιστοιχο youtube app χωρις διαφημισεις? Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. July 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2021 Δοκίμασε YouTube Vanced https://www.xda-developers.com/youtube-vanced-apk/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. July 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2021 Κάποια εφαρμογή για ταινίες εκτός το cyberflix? Είχα το AstonCine αλλά σταμάτησε να λειτουργεί. Ίδια φάση και το CinemaHD. Ευχαριστώ!! Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2021 Κάποια εφαρμογή για ταινίες εκτός το cyberflix? Είχα το AstonCine αλλά σταμάτησε να λειτουργεί. Ίδια φάση και το CinemaHD. Ευχαριστώ!! Sent from my SM-G965F using TapatalkPopcorn time. Τα έχει όλα.+ MX Player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Popcorn time. Τα έχει όλα.+ MX PlayerΤο κακό είναι πως μου ζητάει ένα media center VPN για να παίξει και βρίσκει και τα στοιχεία της κάρτας που έχω σύνδεση με το Google account.!!! Πολύ διαφήμιση... Και φοβήθηκα και με την χρεωστική που πήρε χωρίς να ρωτήσει να συνδεθεί με το Google account μου. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Το κακό είναι πως μου ζητάει ένα media center VPN για να παίξει και βρίσκει και τα στοιχεία της κάρτας που έχω σύνδεση με το Google account.!!! Πολύ διαφήμιση... Και φοβήθηκα και με την χρεωστική που πήρε χωρίς να ρωτήσει να συνδεθεί με το Google account μου. Sent from my SM-G965F using TapatalkΒάλε το lite. Ζητάει VPN αλλά πες όχι. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Δουλεύει κανονικά. Διαφήμιση δεν ξέρω γιατί έχω ρουταρισμενη συσκευή και δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Popcorn time. Τα έχει όλα.+ MX Player Με μόνη ένσταση οτι θέλει καλό και αξιόπιστο VPN για να είσαι καλυμμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Με μόνη ένσταση οτι θέλει καλό και αξιόπιστο VPN για να είσαι καλυμμένος. Αν μένει Ελλάδα δε χρειάζεται VPN σε καμία περίπτωση. Δεν απαγορεύονται τα torrent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Βάλε το lite. Ζητάει VPN αλλά πες όχι. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Δουλεύει κανονικά. Διαφήμιση δεν ξέρω γιατί έχω ρουταρισμενη συσκευή και δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις πουθενά.Δοκίμασα να δω χωρίς το συγκεκριμένο VPN που ζητάει να εγκαταστήσω και δεν με αφήνει να δω.. Επιλογή lite δεν υπάρχει για να επιλέξω ζητάει να δώσω κάρτα.. Με το Cyberflix μια χαρά ήμουν αλλά το σβήνει το playstore και ένα κολπάκι που λένε στο YouTube με απενεργοποιηση του playstore protection που στο δικό μου tv box με Android 10 mecool km1 δεν υπάρχει επιλογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Δοκίμασα να δω χωρίς το συγκεκριμένο VPN που ζητάει να εγκαταστήσω και δεν με αφήνει να δω.. Επιλογή lite δεν υπάρχει για να επιλέξω ζητάει να δώσω κάρτα.. Με το Cyberflix μια χαρά ήμουν αλλά το σβήνει το playstore και ένα κολπάκι που λένε στο YouTube με απενεργοποιηση του playstore protection που στο δικό μου tv box με Android 10 mecool km1 δεν υπάρχει επιλογή.. Δοκίμασε το stremio, cinema hd κτλ. Μπορείς να τα βρεις αυτά και άλλα από apktime.com Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Μια παρα πολυ καλη εφαρμογη τορρενταδικη ειναι η ρωσικη NUM (No UI Movies) που δουλευει στα περισσοτερα tv boxes και μαλιστα και στους 2 τυπους των ! Υπαρχει μεγαλη υποστηριξη σε τροφοδοτηση απο τους ρωσους και ''περπαταει'' πολυ καλα ολο αυτο....! Και ο καλυτερος τροπος χρησιμοποιησης της ειναι μεσα απο την εφαρμογη stremio... Και αν θελετε να το πατε και ενα βημα παρακατω... μεσω του stremio μπορειτε να χρησιμοποιησετε και αλλους players που σας ''βολευουν'' οπως τον mx palyer , τoν vlc η ακομα και το kodi !!! Μια δοκιμη θα σας ...πεισει! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Δοκίμασα να δω χωρίς το συγκεκριμένο VPN που ζητάει να εγκαταστήσω και δεν με αφήνει να δω.. Επιλογή lite δεν υπάρχει για να επιλέξω ζητάει να δώσω κάρτα.. Με το Cyberflix μια χαρά ήμουν αλλά το σβήνει το playstore και ένα κολπάκι που λένε στο YouTube με απενεργοποιηση του playstore protection που στο δικό μου tv box με Android 10 mecool km1 δεν υπάρχει επιλογή..Έχεις πμ. Ρίξε μια ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2021 Αν μένει Ελλάδα δε χρειάζεται VPN σε καμία περίπτωση. Δεν απαγορεύονται τα torrent. Μην εισαι τοσο σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. July 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2021 παλικάρια γιατί με το tv box δεν μπορώ να δω ertflix; στην τηλεόραση παίζει κανονικά , με το tv box δεν παίζει! Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 παλικάρια γιατί με το tv box δεν μπορώ να δω ertflix; στην τηλεόραση παίζει κανονικά , με το tv box δεν παίζει! Μιας και κανεις δεν σου απαντάει θα σου στείλω σε PM έναν τρόπο για να βλέπεις ertflix στο TVbox. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abc827 Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 Μιας και κανεις δεν σου απαντάει θα σου στείλω σε PM έναν τρόπο για να βλέπεις ertflix στο TVbox. Φίλε πες κι εγώ δεν μπορώ να δω, το ίδιο μήνυμα μου βγάζει (Α95Χ F3). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 Φίλε πες κι εγώ δεν μπορώ να δω, το ίδιο μήνυμα μου βγάζει (Α95Χ F3). έχεις PM .................. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Βλέπω και συζητάτε για το ερτφλιξ.. Τα ελληνικά κανάλια πως τα βλέπετε; Πχ. Star, alpha, makedonia;; Ευχαριστώ πολύ. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Βλέπω και συζητάτε για το ερτφλιξ.. Τα ελληνικά κανάλια πως τα βλέπετε; Πχ. Star, alpha, makedonia;; Ευχαριστώ πολύ. Sent from my SM-G965F using Tapatalk όπως βλέπουμε και το ερτφλιξ. Περίμενε θα σου στείλει pm Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 ευχαριστώ πολύ τον ath156, με τον browser Samsung Internet Browser, που με είπε να κατεβάσω βλέπω κανονικά το πρόγραμμα της ertflix. δείτε την παρακάτω εικόνα και πείτε γιατί κάποια τα έχει επιτρέπεται και κάποια άλλα όχι; και ποιο είναι το σωστό; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abc827 Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 Καλημέρα σε όλους! Ευχαριστώ πολύ τον φίλο ath156, βλέπω ertflix επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 Καλησπέρα. Έχω το tanix tx3 mini android 7,1.Μεχρι τώρα το δούλευα με καλώδιο από το ρουτερ και όλα οκ. Λόγω κάποιων αλλαγών που έκανα στο σπίτι μετακόμισα το tv box στο διπλανό δωμάτιο.και έχω πρόβλημα. Ενώ έχω γραμμή 49,9 vdsl, όταν το βάζω από WiFi σέρνεται, δηλαδή download. Φτάνει 1,5 mbbs τις περισσότερες φορές και αντε όταν κλεισή η συζηγος το λαπτοπ φτάνει μέχρι 16.Στο ίδιο δωμάτιο μέτρησα την ταχύτητα με το κινητό μου και το ταμπλετ και με ανοιχτό λαπτοπ φτάνει 35 mbbs,. Δηλαδή μου δειχνη κάποιο θέμα της συσκευής με WiFi. Τι προτείνετε να κάνω; Να το κάνω μια επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων; Παράξενο πράγμα πάντως να έχω καλό WiFi σε όλες τις συσκευές και στο tanix να έχω θέμα. Αποτέλεσμα βέβαια να μην μπορώ μια ταινία να δω γιατί κολλάει λόγω χαμηλής ταχύτητας. Το upload πάντως το δειχνη όπως το είχα και όταν δούλευα με καλώδιο. :):):):) Για αρχη ''παιξε'' λιγο με τα καναλια του ρουτερ σου μηπως αλλαξει κατι! Αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι .... Το να μην ''πιανουν'' καλα με το wifi ...ειναι ενα συχνο φαινομενο σε αυτα τα μποξακια! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 Δεν νομίζω θα το κοιτάξω όμως. Βασικά έχω ξεχάσει πως αλλάζουν κανάλια στο ρουτερ. Της nova έχω, πως γίνεται όμως να έχω σε ταμπλετ κινητό καλη ταχύτητα και εδώ να σέρνεται; Να δοκίμαζα να βάλω κάποιου είδους κεραιουλα στο κουτί; :):):):):) Δεν ειναι και πολυ ευκολο αυτο ... Αν πιανουν παντως τα χερια σου βαλε μια Omnidirectional (πανκατευθυντικη) κεραια και κοιταξε αν θα αλλαξει κατι! Δυστυχως ομως οτι και να κανεις ΜΟΝΟ το καλωδιο θα κανει την ... διαφορα ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 Το θέμα είναι δεν θέλω να έχω καλώδια στο πάτωμα. Θα δω τι θα κάνω. Εάν το κουτί σου είναι σαν αυτό, τότε μπορείς πολύ εύκολα να το ανοίξεις και να βγάλεις την κεραία ακόμα και έξω από αυτό. Εάν έχεις βελτίωση μπορεί να το κάνεις και μόνιμα (κλείνοντας το κουτί και αφήνοντας μόνο μία μικρή τρύπα για την κεραία). Υπάρχει περίπτωση να το πετύχεις αυτό ακόμα και απλώς αλλάζοντας ελαφρά την θέση της ή βάζοντας κάποιο "μονωτικό" στη 1 πλευρά της (σε περίπτωση που δέχεται "παρεμβολές" από κάποιο τσιπάκι. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts