Jump to content

abc827

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by abc827

  1. Ευχαριστώ, το δοκιμάζω και θα επανέλθω. Έκανα τα βήματα, συνδέθηκε τελικά στα δεδομένα. Κάποια από αυτά τα βήματα, τα περισσότερα τα έκανα χτες βράδυ και έπιασε. Μετά απο λίγο όμως δεν έμπαινε πάλι στα δεδομένα. Οπως και να έχει σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Να δούμε μήπως γλυτώσουμε το format. Καλό βράδυ εύχομαι και αν είναι ξαναμιλάμε.
  2. Ναι μετά το Android 12 που πήρε άρχισε να το κάνει.
  3. Παιδιά Καλησπέρα! Στο κινητό της συζύγου δεν μπαίνει στα δεδομένα με τίποτα. Μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. Λοιπόν άνοιξε επιτέλους! Έπρεπε να έχω κλειστό το wi-fi (sim δεν έχω μέσα) και να είναι σε λειτουργία πτήσης. Μόνο έτσι μένει ανοιχτό και δεν ανοιγοκλείνει συνέχεια. Αν θέλετε μου δίνετε τώρα τις οδηγίες. Σας ευχαριστώ και πάλι!
  5. Ευχαριστώ, ατυχία! Θα του ξανακάνω WIPE ALL DATA και αν ανοίξει θα σας πω. Να είσαι καλά!
  6. Παιδιά γειά σας! Έχω και εγώ το συγκεκριμένο κινητό. Θα ήθελα να πειραματιστώ με αλλαγή μιας rom, τώρα που τα έφτυσε τελείως και δεν ανοίγει-κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις. Μπορείτε να μου στείλετε μαζεμένες οδηγίες το πως θα το κάνω? Ευχαριστώ πολύ!
  7. Καλημέρα σε όλους! Ευχαριστώ πολύ τον φίλο ath156, βλέπω ertflix επιτέλους!
  8. Φίλε πες κι εγώ δεν μπορώ να δω, το ίδιο μήνυμα μου βγάζει (Α95Χ F3).
  9. Καλησπέρα παίδες! Θέλω να βάλω Coreelec σε αυτό το tv box, Sunvell T95V Pro 2/16 (q200-9377) Amlogic. Εχει Android 6.0.1 Ποιό, συγκεκριμένα, αρχείο να βάλω? Ευχαριστώ.
  10. 1. ΣΥΣΤΗΜΑ>CoreELEC>Services>Samba 2. ΣΥΣΤΗΜΑ>Διασύνδεση>Κέλυφος>Μεγέθυνση
  11. Δεν ανοίγει με καμία. Προσπάθησα με 7-8 εκδόσεις αλλά γιοκ. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθειά σου!
  12. Καλή χρονιά σε όλους! Υπάρχει κάποιο Netflix apk να παίζει στο tv box M8S PRO L ? Android 7.1.1 Security Level L1 Thanks
  13. Ευχαριστώ πολύ, δεν έγινε κάτι και το μήνυμα εξακολουθεί και εμφανίζεται, καλά Χριστούγεννα! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απενεργοποίησα το WiFi και δεν μου ξαναεμφανίστηκε! Ευχαριστώ φίλε @xloupas και σένα αλλά και τον φίλο @gatos παραπάνω για την βοήθειά σας. Καλά Χριστούγενα!
  14. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Πώς θα ''διώξω'' αυτό το μήνυμα με το bluetooth που μου βγάζει συνέχεια το A95X F3? https://imgur.com/VBVLFb4
  15. Καλημέρα σε όλους! Να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να παίξει cosmote tv και novago το A95X F3. Δεν το έχω καταφέρει. Ευχαριστώ!
  16. (Το μεταφέρω στο σωστό ποστ) Καλημέρα σε όλους! Να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να παίξει cosmote tv και novago το A95X F3. Δεν το έχω καταφέρει. Ευχαριστώ! Συγνώμη παιδιά, τώρα είδα ότι έγραψα σε λάθος σημείο. Αν γίνεται μεταφέρετέ το ή διαγράψτε το.
  17. Καλημέρα κι από μένα! Ποιό tv box προτείνετε για αγορά αφού θα χρησιμοποιηθεί μόνο για CoreELEC/Netflix? Φυσικά με amlogic 2/16 και μέχρι 30 ευρώ. Ευχαριστώ
  18. Καλά Χριστύγεννα και Καλή Χρονιά με Υγεία!
  19. Καλημέρα παιδιά! Κάποιες φορές όταν ανοίγω την εφαρμογή camera του κινητού, μου δείχνει μαύρη οθόνη και το μήνυμα πως δυστυχώς η εφαρμογή έχει σταματήσει. Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να ξαναδουλέψει. Υπάρχει κάτι να κάνω ή κάποια άλλη εφαρμογή? Ευχαριστώ
  20. Παιδιά άκυρο για τα ΜΒ που μου καταναλώνει. Είχα ξεχάσει ανοικτό το GPS.
  21. Καλημέρα παιδιά. Μόλις άνοιξα το κινητό σήμερα το πρωί άνοιξα και τα δεδομένα. Μετά από 10 λεπτά κοίταξα και μου είχε καταναλώσει 25 MB. Δεν είχα ειδοποιήσεις πάνω στη μπάρα-''κουρτίνα'' ότι κατέβασε ή έγιναν κάποιες ενημερώσεις. Μου το κάνει 3-4 φορές μέσα στο μήνα αυτό. Εργοστασιακές έκανα πριν ένα μήνα. Πολλά δεν είναι τα MB? Επίσης, μία στις 10, δεν ανοίγει η κάμερα, βγάζει μαύρη οθόνη. Γνωρίζετε κάτι? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...