ath156 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 δοκιμασα με ολες της επιλογες και βγαζει παντα αυτο https://ibb.co/cC0K1V Αρχικά ρίξε μια ματιά στην σελίδα 524 και το Ποστ μου #7047 καθώς και στην σελίδα 534 και το Ποστ #8008. Είναι μέθοδος που δεν χρειάζεται να πατάς το reset button και ισχύει για τα περισσότερα κουτιά. Επίσης κάτι που θυμήθηκα μόλις τώρα είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις που σταματούσε πρόωρα έπρεπε απλώς να βγάλεις και να ξαναβάλεις το καλώδιο (χωρίς ενδιάμεσα να πατήσεις ΚΑΝΕΝΑ πλήκτρο - απλώς αποσύνδεση και επανασύνδεση του καλωδίου). Πολλές φορές συνέχιζε και ολοκληρωνόταν το φλασάρισμα στο 100% με αυτό τον τρόπο. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) εκανα κατα γραμμα τα παντα που διαβασα αλλα δεν γινεται κατι,συνεχεια κολλαει στο 7%. οταν του βαζω για s905X (τετοιο cpu εχω) τα περναει κανονικα (απλα δεν εχει τους wifi drivers).αν δοκιμασω πχ με s905W firmware κολλαει. :blink: Edited October 22, 2018 by mastorantza Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 ειμαι κ@λ@φαρδος:lol: κατεβασα οτι s905x 1g/8g firmware βρηκα και τελικα δουλεψε το wifi με αυτο το firmware "leelboxMXQPRO-2DDR-1g8g_8189_A95XRemote-20170406" εδω το λινκ https://mega.nz/#F!B5oCnIaL!bi9FoRnscu6q1pOkC1r_Vg υποψιν για οσους το χρειαστουν και το περασουν: 1 την πρωτη φορα που μπουταρε δεν δουλευε το wifi,στο δευτερο μπουτ δια μαγειας δουλεψε 2 το τ/χ δεν δουλευει θελει μετατροπη το αρχειο system/etc/remote.cfg,εγω απλα το πηρα απο αλλο tv box και το περασα. τωρα ολα δουλευουν ρολοι :):) σας ευχαριστω για το χρονο σας και ελπιζω να βοηθησω και εγω με αυτο το ποστ οσους εχουν παθει το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Εγώ έχω απορία. Με 1gb Ram πώς δουλεύει; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Εγώ έχω απορία. Με 1gb Ram πώς δουλεύει; Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΚαλημέρα, στην αδερφή μου πήρα το meecool pro w (το καινούριο πού μοιάζει με το xiaomi) με 1gb ram και παίζει μια χαρά!!! Απλά δεν τρέχει πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, κάνει ένα clean ram όταν αλλάζει εφαρμογές! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Καλημέρα, στην αδερφή μου πήρα το meecool pro w (το καινούριο πού μοιάζει με το xiaomi) με 1gb ram και παίζει μια χαρά!!! Απλά δεν τρέχει πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, κάνει ένα clean ram όταν αλλάζει εφαρμογές! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποσο το πηρες? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Όταν πρωτοκυκλοφόρησε γύρω στα 23€ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Όταν πρωτοκυκλοφόρησε γύρω στα 23€ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkMecool M8S PLUS W S905W 1GB RAM 8GB ROM Android 7.1 TV Box https://banggood.app.link/3Yzz6zfhhR Τώρα βλέπω ότι πήρε τα πάνω του :) :) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Όταν πρωτοκυκλοφόρησε γύρω στα 23€ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην περιμενεις τιποτα παραπανω απο αυτο το μηχανακι. Τα εντελως βασικα απο θεμα media. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μην περιμενεις τιποτα παραπανω απο αυτο το μηχανακι. Τα εντελως βασικα απο θεμα media.Το ξέρω και ανέφερα ότι είναι εφαρμογή και clean, αλλά την δουλειά του την κάνει!!! Έτσι κι αλλιώς η sister 720p tv έχει !!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Εγώ έχω απορία. Με 1gb Ram πώς δουλεύει; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk χαλια μαυρα ειναι,βασικα το πηρα μονο για youtube αλλα και παλι ζοριζεται λιγακι παρολο που του εχω βγαλει ολα τα προγραμματα για απελευθερωση μνημης. εχω αλλα 2 boxακια με s912 2gb ram και ειναι τουμπανα,πιστευω οποιος παρει boxακι κατω απο s912 2gb ram ειναι πεταμενα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 χαλια μαυρα ειναι,βασικα το πηρα μονο για youtube αλλα και παλι ζοριζεται λιγακι παρολο που του εχω βγαλει ολα τα προγραμματα για απελευθερωση μνημης. εχω αλλα 2 boxακια με s912 2gb ram και ειναι τουμπανα,πιστευω οποιος παρει boxακι κατω απο s912 2gb ram ειναι πεταμενα λεφτα. Ποιο πρόγραμμα έχεις βάλει για αυτόματη απελευθέρωση μνήμης; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 δεν εχω προγραμμα να κανει αυτοματα απελευθερωση μνημης,εχω το κλασικο προγραμμα που πατας και απελευθερωνει μνημη.one touch ram cleaner το λενε και ειναι παναλαφρο. μετα εχω το root uninstaller pro και εχω σβησει οτι προγραμμα δεν μου χρειαζεται,αφησα δλδ τα βασικα πχ browser/playstore/filebrowser/easyclean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ποιο πρόγραμμα έχεις βάλει για αυτόματη απελευθέρωση μνήμης; Sent from my iPad using TapatalkΔηλαδή αυτό πώς το δουλεύετε; Βλέπετε κάτι στο Kodi, ξυπνάει το πρόγραμμα, βλέπει ότι το Kodi τρώει μνήμη και τα κλείνει όλα; Πολύ αντιπαραγωγικό Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 χωρίς να το ξέρω.. Mecool KM9 Amlogic S905X2 4GB DDR4 RAM 32GB ROM Android 8.1 100M LAN 2.4G 5G WIFI Bluetooth 4.1 4Kx2K@75 VP9 H.265 HEVC TV Box Mini PC Support Voice Control https://www.banggood.com/Mecool-KM9-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-4K-Voice-Control-TV-Box-p-1368941.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 ενδιαφέρουσα πιστεύω περίπτωση... https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009749371517.html?wid=1433363&lkid=16735515 Άραγε τι ρομ φοράει ? Αndroid Tv ή όχι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Με το mi box είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι σφαίρα και δεν κολλάει πουθενά. Το έχω στο υπνοδωμάτιο και ζαχαρωνω άλλο ένα για το σαλόνι. Παίζει καλύτερα από την Sony android TV μου. Φοράει android 6 αλλά έτσι όπως πάει φοβάμαι να το κάνω update. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Με το mi box είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι σφαίρα και δεν κολλάει πουθενά. Το έχω στο υπνοδωμάτιο και ζαχαρωνω άλλο ένα για το σαλόνι. Παίζει καλύτερα από την Sony android TV μου. Φοράει android 6 αλλά έτσι όπως πάει φοβάμαι να το κάνω update. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Οτι δουλευει καλα δεν το πειράζεις....κανόνας...:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Με το mi box είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι σφαίρα και δεν κολλάει πουθενά. Το έχω στο υπνοδωμάτιο και ζαχαρωνω άλλο ένα για το σαλόνι. Παίζει καλύτερα από την Sony android TV μου. Φοράει android 6 αλλά έτσι όπως πάει φοβάμαι να το κάνω update. Sent from my SM-G965F using Tapatalk μια απο τα ιδια. το εχω στο υπνοδωματιο σε μια 46 σαμσουνγκ και παιζει σφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 35ε αλλα ειναι Allwinner βεβαια.... EACHLINK H6 Mini TV Box - BLACK EU PLUG Allwinner H6 3GB RAM + 32GB ROM USB3.0 https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009496885429.html? ειναι δυνατον να μην εχει 5ghz wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 καλησπέρα σε όλους. επειδή θέλω ένα box που να παίζει σίγουρα netflix σε υψηλή ανάλυση αλλά και kodi χωρίς πολλά κολλήματα ποιο θα προτείνατε σε μια λογική τιμή; (60 -90 ευρώ;). ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 (edited) καλησπέρα σε όλους. επειδή θέλω ένα box που να παίζει σίγουρα netflix σε υψηλή ανάλυση αλλά και kodi χωρίς πολλά κολλήματα ποιο θα προτείνατε σε μια λογική τιμή; (60 -90 ευρώ;). ευχαριστώ πολύ. mi box ειναι μια σουπερ επιλογη στα 55Ευρω Edited October 26, 2018 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Με το mi box είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι σφαίρα και δεν κολλάει πουθενά. Το έχω στο υπνοδωμάτιο και ζαχαρωνω άλλο ένα για το σαλόνι. Παίζει καλύτερα από την Sony android TV μου. Φοράει android 6 αλλά έτσι όπως πάει φοβάμαι να το κάνω update. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παίζει κανονικά Netflix? Από ήχο πώς είναι? Το έχεις συνδέσει μήπως με εξωτερικό ενισχυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 (edited) TI προτεινετε? https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009916943540.html?wid=1433363#goodsDetail αυτο https://www.gearbest.com/tv-box/pp_759341.html?wid=1433363 η αυτο ?https://www.banggood.com/Mecool-KM9-S905X2-4GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-5G-WIFI-Bluetooth-4_1-4K-Voice-Control-TV-Box-p-1368941.html?rmmds=cart_middle_products&ID=43103&cur_warehouse=CN το Edited October 26, 2018 by polinerios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Μια βοήθεια! Εχω το mi box και θέλω να χρησιμοποιώ καποιον αλλον launcher. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω επιλογή ωστε να τον ορισω ως το βασικο launcher. Αυτο εχει σαν αποτέλεσμα οπότε παταω το home button στο remote control να αποστρεφει στην αρχική σελιδα του launcher που είναι προεγκατεστημένος στο σύστημα. Υπάρχει τρόπος λοιπόν ώστε αυτο να αλλάξει και πατώντας το home button να επιστρέφω στην αρχική σελίδα του launcher που εχω εγκαταστήσει και χρησημοποιω; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts